Η κρυολιπόλυση CoolSculpting® μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή

5 λόγοι για να την επιλέξεις

Το σώμα που θες. Τα ρούχα που θες. Την ψυχολογία που θες. Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® μπορεί πραγματικά να σου αλλάξει τη ζωή. Είναι η ΜΟΝΗ λύση για να εξαλείψεις το τοπικό πάχος οριστικά με μη επεμβατικό τρόπο και να αποδεσμευτείς από ό,τι σε βαραίνει: τα φαρδιά και συντηρητικά ρούχα, το αίσθημα αμηχανίας κάθε φορά που βγαίνεις στην παραλία, την απογοήτευση που νιώθεις όταν οι προσπάθειές σου σε επίπεδο διατροφής και άσκησης δεν αποδίδουν… Μην διστάζεις! Έχεις τουλάχιστον 5 λόγους για να την επιλέξεις!

1ον: Θα αποκτήσεις εύκολα το αποτέλεσμα που θες

Έχεις μάθει ότι «no pain, no gain» ή αλλιώς «αν δεν κοπιάσεις, δεν θα έχεις αποτέλεσμα». Κι όμως. Η μάχη ενάντια στο τοπικό πάχος ανήκει αναμφίβολα στις εξαιρέσεις. Αν έχεις στερηθεί τα τρόφιμα που σου αρέσουν κι αν έχεις κοπιάσει στο γυμναστήριο, θα γνωρίζεις πλέον καλά ότι το τοπικό πάχος είναι ανίκητο με αυτούς τους τρόπους. Αντιθέτως, μπορεί να νικηθεί με μία πολύ εύκολη και απολύτως ανώδυνη λύση. Η κρυολιπόλυση CoolSculpting® εφαρμόζεται στον χώρο του ιατρείου, διαρκεί μόλις 35’ λεπτά και μειώνει το στρώμα λίπους έως 40% στην περιοχή της θεραπείας. Το αποτέλεσμα; Το αρμονικό σώμα που πάντα ονειρευόσουν.

2ον: Θα πετάξεις τα συντηρητικά ρούχα!

Ναι. Με την κρυολιπόλυση δεν θα χρειαστεί να ξαναπιέσεις κανένα κουμπί τζιν ή πουκαμίσου για να κλείσει, αλλά ούτε και να γεμίσεις την ντουλάπα σου με ρούχα που δεν αποτελούν την πρώτη σου επιλογή, αλλά λύση ανάγκης. Θα απαλλαγείς οριστικά από τα παχάκια που περιορίζουν τις ενδυματικές σου επιλογές, και μαζί με αυτά θα πετάξεις και όλα τα φαρδιά, μακριά και συντηρητικά ρούχα που φορούσες μέχρι σήμερα για να τα καλύπτεις. Το CoolSculpting® ψύχει με ελεγχόμενο τρόπο τα περίσσια λιποκύτταρα στην περιοχή του τοπικού πάχους, τα κρυσταλλοποιεί και προκαλεί τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό, με απολύτως φυσιολογικό τρόπο, όπως ακριβώς αποβάλλεται και το λίπος των τροφίμων. Το σώμα αποκτά αρμονικό σχήμα, το οποίο διατηρείται για πάντα, αφού ακόμα κι αν πάρεις βάρος, αυτό μοιράζεται πλέον ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

3ον: Θα βγεις με άλλον αέρα στην παραλία!

Αν η σκέψη των καλοκαιρινών διακοπών αντί να σε ενθουσιάζει, σε γεμίζει με αισθήματα αγωνίας και αμηχανίας για την έξοδο στην παραλία με μαγιό, τότε το CoolSculpting® μπορεί να ελαφρύνει και το σώμα και την ψυχολογία σου. Με την αυθεντική κρυολιπόλυση μπορείς να επέμβεις αναίμακτα στις λιποαποθήκες σου και να μειώσεις οριστικά τον αριθμό των τοπικών λιποκυττάρων. Μπορείς δηλαδή να έχεις το αποτέλεσμα που θα είχες με την επεμβατική λιποαναρρόφηση, αλλά χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μετά τη θεραπεία, δεν θα ξαναδιστάσεις να παίξεις ρακέτες στην αμμουδιά, ούτε θα σπεύδεις να καλύπτεσαι με την πετσέτα ή το παρεό κάθε φορά που σηκώνεσαι από την ξαπλώστρα. Οι καλοκαιρινές διακοπές θα αποτελούν στο εξής αυτό ακριβώς που πρέπει να είναι: συνώνυμο ξεγνοιασιάς!

4ον: Δεν θα το καταλάβει κανείς!

Το αποτέλεσμα του CoolSculpting® είναι φυσικό, όπως αυτό που θα είχες αν η υγιεινή διατροφή και η άσκηση μπορούσαν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην περιοχή του τοπικού πάχους. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα κεφαλών (applicators), επιλέγονται οι κατάλληλες που θα σμιλέψουν με ομοιόμορφο τρόπο την περιοχή της θεραπείας. Μέσα σε 2-3 μήνες, όσο δηλαδή διαρκεί η αποβολή των λιποκυττάρων, το σημείο της θεραπείας θα σμιλευθεί και δεν θα μείνουν σημάδια ή ουλές, που να «μαρτυρούν» ότι κατέφυγες στη βοήθεια της επιστήμης, όπως στην περίπτωση της κλασικής λιποαναρρόφησης. Επιπλέον, ακριβώς επειδή τα περίσσια λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά, το δέρμα προλαβαίνει να «μαζευτεί» και δεν προκαλείται χαλάρωση.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

5ον: Θα το κάνεις και δεν θα το μετανιώσεις!

Ίσως διστάζεις επειδή σου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κι όμως. Είναι η θεραπεία που θα την κάνεις και θα τη συστήσεις και σε όσους ταλαιπωρούνται από το τοπικό πάχος! Σκέψου ότι μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 7 εκατομμύρια εφαρμογές CoolSculpting® σε όλον τον κόσμο και το ποσοστό ικανοποίησης υπερβαίνει το 92%. Αυτό τα λέει όλα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tα ιατρεία μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.