iqtriangle

ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με αυξητικούς παράγοντες

Αναρωτιέστε αν γίνεται να έχετε νεανικό πρόσωπο με φυσικό τρόπο; Μα… φυσικά και γίνεται!

Η απόλυτα φυσική αναζωογόνηση προσώπου με αυξητικούς παράγοντες μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τη νέα βιοσυμβατή θεραπεία.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝΟΥ & ΥΦΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΣΥΣΦΙΞΗ & ΛΑΜΨΗ

ΛΕΙΑΝΣΗ ΜΙΚΡΟΡΥΤΙΔΩΝ & ΟΥΛΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

60 Λεπτά

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

2 με 3

ΑνΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Με τοπική αναισθητική κρέμα
Άμεση αποθεραπεία

iqtriangle

Η ΝΕΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής, η νέα βιοσυμβατή θεραπεία ανανέωσης προσώπου βάζει φρένο στα σημάδια γήρανσης, καθώς επουλώνει, αναπλάθει και αναζωογονεί φυσικά την επιδερμίδα του προσώπου. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες. Προτείνεται συνήθως από την ηλικία των 30 ετών, όταν αρχίζουν να γίνονται ορατά τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Όμως, μπορεί να εφαρμοστεί και νωρίτερα ως θεραπεία πρόληψης.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το δέρμα, έχει τον δικό του μηχανισμό ανάπλασης, και κάθε φορά που υφίσταται έναν τραυματισμό σπεύδει να αναπλάσει το σημείο αυτό μόνο του. Η νέα βιοσυμβατή θεραπεία διεγείρει τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασης και ενεργοποιεί τη διαδικασία ενεργοποίησης κολλαγόνου, την αγγειογένεση και την εκ νέου αγγειοποίηση των ιστών. Επίσης, αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες και την αναζωογονητική, επουλωτική και αναπλαστική δράση, προσφέροντας ένα απολύτως φυσικό λίφτινγκ προσώπου!

ΝΕΑ ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βελτιστοποιεί

τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
A

Προκαλεί

σύσφιξη επιδερμίδας
A

Χαρίζει

νεανική και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα
A

Ενισχύει την ανάπτυξη λίπους

προσδίδοντας όγκο σε περιοχές όπου το λίπος έχει χαθεί
A

Επαναφέρει τη σφριγηλότητα

και τη στιλπνότητα της επιδερμίδας
A

Λειαίνει

μικρορυτίδες και ουλές
A

Επανορθώνει την τραχιά υφή

και τη χαμένη λάμψη του δέρματος
A

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η θεραπεία χρησιμοποιεί τα φυσικά συστατικά του οργανισμού του ίδιου του ασθενή για να αποκαταστήσει τα σημάδια γήρανσης που παρουσιάζονται με την πάροδο του χρόνου. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για:

 • το «πόδι της χήνας» και τις «ρυτίδες γέλιου»
 • τους μαύρους κύκλους
 • τα «πεσμένα» ζυγωματικά
 • την αντιμετώπιση χαλάρωσης του δέρματος
 • την αποκατάσταση ουλών ακμής αλλά και των επιφανειακών ουλών
iqtriangle

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

H νέα βιοσυμβατή θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες ήρθε για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα για την ανανέωση του προσώπου και να αποδείξει πως όλες οι θεραπείες ΔΕΝ είναι ίδιες! Αυτό που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι ότι βασίζεται σε εξελιγμένη διαδικασία επεξεργασίας των δραστικών συστατικών, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Επιπλέον, είναι απόλυτα ασφαλής καθώς τα δραστικά συστατικά επεξεργάζονται σε αυτοματοποιημένο σύστημα κλειστού κυκλώματος, ώστε κανένας να μην έρχεται σε άμεση επαφή για να μην υπάρχει καμία πιθανότητα επιμόλυνσης του δέρματος.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα αποτελέσματα της βιοσυμβατής θεραπείας εμφανίζονται σταδιακά μέσα στους επόμενους 3 μήνες και είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς επιτυγχάνεται πλήρης αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου.

iqtriangle

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ Μicroneedling ή Fillers

Αν επιθυμούμε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δραστικό, τότε η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με Microneedling (γνωστό και ως “Vampire Facelift”) ή με Fillers.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η διάρκεια μιας συνεδρίας της νέας αυτόλογης θεραπείας δεν ξεπερνά τα 60 λεπτά.

Μετά την ολοκλήρωση των συνεδριών, θα διαπιστώσετε μια ευρύτερη βελτίωση στην υφή, τον τόνο, την ελαστικότητα και το χρώμα του δέρματος, καθώς και ορατή βελτίωση των γραμμών και των ρυτίδων. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται 2-3 εβδομάδες για να αποδώσει. Σταδιακά, η θεραπεία ενισχύει τη σύσφιξη του δέρματος και την ενεργοποίηση της αναγέννησης του κολλαγόνου, της αγγειογένεσης και της επαναγγείωσης των ιστών. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων ποικίλλει, καθώς εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του κάθε δέρματος. Η μέση διάρκεια αποτελεσμάτων είναι 16 – 18 μήνες.

Όχι, αρκεί η τελευταία αιμοδοσία να έχει πραγματοποιηθεί 2-3 εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη εφαρμογή.

Όχι, καθότι η θεραπεία βασίζεται στη διαδικασία λήψης, επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης συστατικών από τον οργανισμό του ιδίου του ατόμου που κάνει την θεραπεία. Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή μέθοδο και δεν τίθεται θέμα αλλεργικής αντίδρασης.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Δουλεύω πολλές ώρες καθημερινά. Οι ρυθμοί ζωής μου είναι τέτοιοι που δεν υπάρχει πάντα χώρος για ξεκούραση. Με τα χρόνια αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στο πρόσωπό μου. Η επιδερμίδα μου ήταν θαμπή, σκοτεινή θα έλεγα, και είχε χάσει τη νεανική της λάμψη. Φαν της φυσικής ανανέωσης και αναζωογόνησης, επέλεξα την βιοσυμβατή θεραπεία που εφαρμόζεται στις IQ Skin Clinics. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο φυσικό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Το δέρμα μου απέκτησε ξανά τη χαμένη του λάμψη και νιώθω πραγματικά υπέροχα! Πολλά ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της IQ.”

Ι. Π.

“Η βελτίωση στο πρόσωπό μου πραγματικά εκπληκτική. Ούτε που το φανταζόμουν ότι έτσι, χωρίς επέμβαση, εντελώς φυσικά, θα μπορούσα να έχω τέτοιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορεί να είμαι σχεδόν 40, ωστόσο κανείς πια δεν το πιστεύει. Είμαι τόσο ευχαριστημένη με την επιλογή μου!”

Κ. Ι.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη νέα βιοσυμβατή θεραπεία, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΘΕΡΑΠΕΙΑ BTX
  SKINBOOSTER ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ