Μάθε αν η Κρυολιπόλυση είναι κατάλληλη για σένα

Έχεις προσπαθήσει να το νικήσεις με αυστηρή διατροφή. Με συστηματική άσκηση. Με μασάζ. Με συμπληρώματα διατροφής. Πλέον σου είναι ξεκάθαρο ότι το τοπικό πάχος δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με αυτούς τους τρόπους. Και κάπως έτσι έχεις αρχίσει τώρα να σκέφτεσαι τη λύση του χειρουργείου. Δεν χρειάζεται να μπεις όμως σε αυτήν τη διαδικασία που ενέχει κινδύνους, τη στιγμή που υπάρχει πλέον η ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting® που μπορεί να σου χαρίσει μόνιμο αποτέλεσμα σε μία συνεδρία. Διάβασε για ποιους αποτελεί κατάλληλη θεραπεία.

Για όσους έχουν φυσιολογικό βάρος: Το τοπικό πάχος δεν κοιτάζει… ζυγαριά. Ακόμα κι αν έχεις φυσιολογικό δείκτη μάζας σώματος (ΒΜΙ) και ακολουθείς σταθερά ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, θα έχεις διαπιστώσει ότι το τοπικό πάχος παραμένει αμείωτο στη θέση του. Το CoolSculpting® είναι η ιδανική θεραπεία για ‘σένα, ακριβώς επειδή δεν αποτελεί μία μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά μία θεραπεία μείωσης του τοπικού λίπους σε άτομα με φυσιολογικό βάρος. Για να διαπιστώσεις αν έχεις αρκετό λίπος για να δράσει η θεραπεία, κάνε το «τεστ τσιμπήματος». Αν μπορείς να τσιμπήσεις την περιοχή με τα δάχτυλά σου (υπάρχει δηλαδή το λεγόμενο «pinchable fat»), τότε ναι, η κρυολιπόλυση μπορεί να το καταπολεμήσει.

Για όσους αθλούνται: Ακόμα κι αν γυμνάζεσαι εντατικά κι έχεις καταφέρει να ρίξεις σε χαμηλά επίπεδα τα ποσοστά του σωματικού λίπους σου, είναι πολύ πιθανό να έχεις ανεπιθύμητο λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι μηροί, τα μπράτσα, το διπλοσάγονο. Την ίδια στιγμή, αυτά τα λίγα εκατοστά ή ακόμα και χιλιοστά στρώματος λίπους, δεν αφήνουν να φανεί η ωραία μυϊκή γράμμωση που σου προσφέρει η συστηματική άσκηση. Η προηγμένη τεχνολογία της κρυολιπόλυσης επιτρέπει ανώδυνη αλλά στοχευμένη δράση ακριβώς σε αυτές τις περιοχές του τοπικού λίπους, όπου μπορεί να προσφέρει μείωση έως 40%. Με τον τρόπο αυτόν, αποκαθίστανται οι αρμονικές αναλογίες του σώματος και το αποτέλεσμα της άσκησης γίνεται ορατό.

Για τις νέες μαμάδες: Έμεινες έγκυος, γέννησες και είδες το σώμα σου να αλλάζει; Η εγκυμοσύνη αποτελεί πράγματι ένα «σοκ» ακόμα και για το πιο καλοδιατηρημένο σώμα. Το διάστημα που ακολουθεί με το απαιτητικό πρόγραμμα του μωρού, δεν αφήνει περιθώρια για ένα “mommy makeover” με εντατικές και χρονοβόρες θεραπείες, πόσο μάλλον αν κάποιες από αυτές είναι επεμβατικές. Το CoolSculpting® αποτελεί την ιδανική λύση και για τις νέες μαμάδες, καθώς αποτελεί μη επεμβατική θεραπεία που ολοκληρώνεται σε μία συνεδρία των 35 λεπτών. Μπορεί λοιπόν να ενταχθεί εύκολα στο πρόγραμμά σου, καθώς είναι σύντομη, δεν έχει χρόνο αποθεραπείας, δεν έχει παρενέργειες, κι επομένως δεν αντενδείκνυται ούτε σε περίοδο θηλασμού. Την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας τη συνυπογράφει ο αυστηρός Αμερικανικός Οργανισμός FDA.

Για τις γυναίκες της εμμηνόπαυσης: Οι ορμονικές διακυμάνσεις της εμμηνόπαυσης μπορεί να επιβραδύνουν τον ρυθμό του μεταβολισμού και να αλλάξουν την κατανομή λίπους στο σώμα σου. Ακόμα κι αν δεν αντιμετώπιζες ποτέ πρόβλημα τοπικού πάχους, αυτήν την περίοδο μπορεί να δεις να σχηματίζονται ψωμάκια, κοιλίτσα ή διπλοσάγονο. Το πρόβλημα μάλιστα εντείνεται καθώς περνάνε τα χρόνια, αφού τα λιποκύτταρα γίνονται ακόμη πιο ανθεκτικά απέναντι στην άσκηση και την υγιεινή διατροφή. Η κρυολιπόλυση αποτελεί μία ασφαλή και αποτελεσματική λύση και σε αυτήν την περίπτωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® συνοδεύεται από διαφορετικές κεφαλές ψύξης, ώστε να επιλέγεται κάθε φορά αυτή που θα εφαρμόσει καλύτερα στην περιοχή της θεραπείας και θα σου προσφέρει ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για όσους θέλουν να νιώσουν όμορφα με το σώμα τους: Πρακτικά, η κρυολιπόλυση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να απελευθερωθούν από το τοπικό πάχος και να αισθανθούν άνετα με το σώμα και το ντύσιμό τους. Σου επιτρέπει να απαλλαγείς από τα φαρδιά και συντηρητικά ρούχα, να φορέσεις ό,τι πραγματικά σου αρέσει και να νιώθεις όμορφα με την εικόνα σου στον καθρέφτη ή στις… selfies σου!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tα ιατρεία μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.