4 στους 10 θα θυσίαζαν χρόνια ζωής για τέλειο σώμα

Μεγάλο βάρος το «σωσίβιο» και η γυναικομαστία

Πολλοί πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που ανησυχούν περισσότερο για τις ατέλειες της εμφάνισής τους. Τα νούμερα όμως τους διαψεύδουν, σε πολλές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί.

Aποδεικνύεται ότι περίπου 1 στους 2 άνδρες δεν είναι ικανοποιημένος με το σώμα ή το βάρος του

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό “Psychology of Men & Masculinity”, παρά το γεγονός ότι η κοινωνία δίνει ιδιαίτερη αξία στην εμφάνιση της γυναίκας, στην πραγματικότητα υπάρχουν εξίσου πολλοί άντρες που λαμβάνουν χάπια αδυνατίσματος, περνούν πολλές ώρες στο γυμναστήριο ή αναζητούν λύσεις για να αντιμετωπίσουν τα παχάκια που πλήττουν την αυτοπεποίθησή τους.

Στην ίδια έρευνα παρατηρήθηκε ότι αρκετοί άντρες αισθάνονται πίεση από τις συντρόφους τους να αντιμετωπίσουν με κάποιο τρόπο τα παχάκια τους, ενώ εξαιτίας της μειωμένης αυτοπεποίθησης αρκετοί ήταν εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι αποφεύγουν το σεξ.

Τους βαραίνει το «σωσίβιο» και η γυναικομαστία

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο University of the West of England, οι άντρες αισθάνονται περισσότερο άβολα όταν συγκεντρώνουν τοπικό λίπος γύρω από την κοιλιά (το λεγόμενο «σωσίβιο») ή στο στήθος (γυναικομαστία). Οι 3 στους 10 μάλιστα δήλωσαν ότι σκέφτονται το θέμα της εμφάνισής τους τουλάχιστον 5 φορές τη μέρα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι περίπου 4 στους 10 θα αντάλλαζαν τουλάχιστον έναν χρόνο από τη ζωή τους για να είχαν το ιδανικό σχήμα σώματος και το ιδανικό βάρος. Το 5,3% εξ αυτών δήλωσε μάλιστα ότι θα θυσίαζε μία ολόκληρη δεκαετία ζωής ή και περισσότερο!

EΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑΣ
VASER Lipo
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αποκτήστε τέλειο σώμα χωρίς θυσίες

Με τις σύγχρονες μεθόδους εξάλειψης του τοπικού πάχους, μπορείτε να αποκτήσετε το σώμα που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε τίποτα! Είναι μέθοδοι μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές που σας αποδεσμεύουν από το τοπικό λίπος εύκολα, ανώδυνα και οριστικά. Η αποτελεσματικότητά τους είναι εγγυημένη, γι’ αυτό και κάθε χρόνο σημειώνεται σταθερή αύξηση του ποσοστού των ανδρών που καταφεύγουν σε αυτές για να διορθώσουν το σχήμα του σώματός τους.

VASER® Lipo: Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες που επιλέγουν οι άντρες για να εξαλείψουν το τοπικό πάχος. Η VASER® Lipo είναι η πιο εξελιγμένη ελάχιστα επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής που αρέσει στους άντρες, επειδή όχι μόνο εξαλείφει το τοπικό λίπος, αλλά τους προσφέρει και εικόνα φυσικής γράμμωσης σε περιοχές όπως η κοιλιά (εικόνα six-pack), τα χέρια και τα πόδια. Η θεραπεία βασίζεται στη δράση εξελιγμένων υπερήχων. Ρευστοποιεί το λίπος και το αναρροφά εύκολα, χωρίς να προκαλεί χαλάρωση, αντιθέτως προσφέρει θεαματική σύσφιξη στο δέρμα. Είναι μία μέθοδος απολύτως ασφαλής, εφαρμόζεται στο ιατρείο με τοπική αναισθησία και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδαμινός.

CoolSculpting®: Αποτελεί μία άκρως ελκυστική θεραπεία για όσους αντιπαθούν το νυστέρι και αναζητούν μία αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία με μόνιμο όμως αποτέλεσμα. Είναι η αυθεντική μέθοδος και συσκευή κρυολιπόλυσης, που στοχεύει με επιλεκτικό τρόπο τα λιποκύτταρα, τα ψύχει στους -13 βαθμούς Κελσίου και έτσι προκαλεί τον φυσιολογικό θάνατο και την αποβολή τους από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών. Στους άνδρες, το CoolSculpting® μπορεί να εξαλείψει το τοπικό λίπος στο διπλοσάγονο, τα μπράτσα, τα πλαϊνά της μέσης, την περιοχή της κοιλιάς, τους μηρούς, αλλά και τη γυναικομαστία. Μία συνεδρία είναι αρκετή για να μειωθεί ο όγκος λίπους στην περιοχή της θεραπείας κατά 25-40%!

Exilis™: Σε αντίθεση με το CoolSculpting®, η συσκευή Exilis™ εξαλείφει τα λιποκύτταρα όχι με το κρύο, αλλά με τη ζέστη! Χάρη στη συνδυαστική δράση υπερήχων και μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, η συσκευή αυξάνει τη θερμοκρασία στον λιπώδη ιστό στους 42-44 βαθμούς Κελσίου προκαλώντας έτσι θερμολιπόλυση. Η θεραπεία έχει την αίσθηση ενός hot-stone massage και αρκούν λίγες μόνο συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι και μόνιμο!

LipoLysis: Η θεραπεία LipoLysis αποτελεί μία ακόμη αγαπημένη επιλογή των ανδρών για τη στοχευμένη εξάλειψη του τοπικού λίπους, καθώς εφαρμόζεται ανώδυνα με την έγχυση μιας πολύ δραστικής λιποδιαλυτικής ουσίας στα σημεία του τοπικού πάχους. Είναι μία απολύτως ασφαλής μέθοδος και αρκούν λίγες συνεδρίες για να ολοκληρωθεί η μικρολιπογλυπτική του σώματος χωρίς πόνο και χωρίς κανένα σημάδι!

Daddy-Do-Over με CoolSculpting® και VASER®

Το “Daddy-Do-Over” συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ανδρικές τάσεις για το 2020, όπως τις παρουσίασε η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Η ανδρική έκδοση του «Mommy Makeover» θέλει τους άνδρες της μέσης ηλικίας να προχωράνε σε κοσμητικές θεραπείες για να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Και κατά προτίμηση επιλέγουν τις μη επεμβατικές μεθόδους που εγγυώνται οριστικό αποτέλεσμα χωρίς πόνο, χωρίς σημάδια. Μάλιστα, σύμφωνα με στατιστική έρευνα που εξέδωσε η ίδια εταιρεία τον Μάιο του 2019, υπήρξε μία θεαματική αύξηση στις μη επεμβατικές θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους την τετραετία 2014-2018. Η αύξηση ξεπέρασε το 50% συγκεκριμένα για τις θεραπείες CoolSculpting® και VASER® και, σύμφωνα με τους ειδικούς, συνεχίζει να κινείται ανοδικά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.