4 στους 10 θα θυσίαζαν χρόνια ζωής για τέλειο σώμα

Πολλοί πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι εκείνες που ανησυχούν περισσότερο για τις ατέλειες της εμφάνισής τους. Τα νούμερα όμως τους διαψεύδουν, καθώς σε πολλές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, αποδεικνύεται ότι περίπου 1 στους 2 άνδρες δεν είναι ικανοποιημένος με το σώμα ή το βάρος του.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση “Psychology of Men & Masculinity”, παρά το γεγονός ότι η κοινωνία δίνει ιδιαίτερη αξία στην εμφάνιση της γυναίκας, στην πραγματικότητα υπάρχουν εξίσου πολλοί άντρες που λαμβάνουν χάπια αδυνατίσματος, περνούν πολλές ώρες στο γυμναστήριο ή σκέφτονται τις λύσεις της κοσμητικής δερματολογίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα παχάκια που πλήττουν την αυτοπεποίθησή τους.

Στην ίδια έρευνα παρατηρήθηκε ότι αρκετοί άντρες αισθάνονται πίεση από τις συντρόφους τους να αντιμετωπίσουν με κάποιο τρόπο τα παχάκια τους, ενώ εξαιτίας της μειωμένης αυτοπεποίθησης αρκετοί ήταν εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι αποφεύγουν το σεξ.

Κάποιοι άνδρες θα θυσίαζαν έως και μία δεκαετία ζωής

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο University of the West of England, οι άντρες αισθάνονται περισσότερα άβολα όταν συγκεντρώνουν τοπικό λίπος γύρω από την κοιλιά (το λεγόμενο «σωσίβιο») ή στο στήθος. Οι 3 στους 10 μάλιστα δήλωσαν ότι σκέφτονται το θέμα της εμφάνισής τους τουλάχιστον 5 φορές τη μέρα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι το γεγονός ότι περίπου 4 στους 10 θα αντάλλαζαν τουλάχιστον έναν χρόνο από τη ζωή τους για να είχαν το ιδανικό σχήμα σώματος και το ιδανικό βάρος. Το 5,3% εξ αυτών δήλωσε μάλιστα ότι θα θυσίαζε μία ολόκληρη δεκαετία ή και περισσότερο!

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
coolsculpting-backround-mobile
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Σε σταθερή άνοδο οι εφαρμογές CoolSculpting®

Σύμφωνα με έρευνα που εξέδωσε η Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών, υπάρχει κάθε χρόνο μία σταθερή αύξηση ενδιαφέροντος για τις μη επεμβατικές θεραπείες καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Πιο συγκεκριμένα, το 2017 καταγράφηκε αύξηση 7% των εφαρμογών CoolSculpting® σε σχέση με το 2016.

Το CoolSculpting® κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς, καθώς προσφέρει γρήγορα και ανώδυνα μία οριστική λύση στο πρόβλημα του τοπικού λίπους. Αποτελεί μία άκρως ελκυστική θεραπεία για όσους αντιπαθούν το νυστέρι και αναζητούν μία αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία με μόνιμο όμως αποτέλεσμα. Αποτελεί την αυθεντική μέθοδο και συσκευή κρυολιπόλυσης, που στοχεύει με επιλεκτικό τρόπο τα λιποκύτταρα και προκαλεί τον φυσιολογικό θάνατο και την αποβολή τους από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 6 εκατομμύρια εφαρμογές σε όλον τον κόσμο με πολύ υψηλό δείκτη ικανοποίησης.

Στους άνδρες, το CoolSculpting® μπορεί να εξαλείψει το τοπικό λίπος στο διπλοσάγονο, τα μπράτσα, τα πλαϊνά της μέσης, την περιοχή της κοιλιάς, τους μηρούς, αλλά και τη γυναικομαστία. Μία συνεδρία είναι αρκετή για να μειωθεί ο όγκος λίπους στην περιοχή της θεραπείας κατά 25-40%. Η εφαρμογή είναι ανώδυνη, ασφαλής και εγκεκριμένη από τον αμερικανικό οργανισμό FDA και το αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή!