Aποκατάσταση φρυδιών με FUE για φυσικό αποτέλεσμα

Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ωραίοι χωρίς μαλλιά, το ίδιο δεν ισχύει για όσους έχουν πολύ αραιά φρύδια.

Είναι αλήθεια ότι τα μάτια καθρεφτίζουν την ψυχή, όμως δεν είναι μόνο τα μάτια που μας βοηθάνε να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Έχει αποδειχτεί ότι εκφραζόμαστε – και ίσως ακόμα περισσότερο – με τα φρύδια μας. Τα φρύδια συμβάλλουν στο πλαισίωμα του προσώπου και διαμορφώνουν την έκφρασή μας όταν είμαστε ενθουσιασμένοι, προβληματισμένοι, έκπληκτοι, συμπονετικοί, προσηλωμένοι ή αδιάφοροι.

Έχει παρατηρηθεί ότι ενώ υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ωραίοι χωρίς μαλλιά, συνήθως το ίδιο δεν ισχύει για όσους έχουν πολύ αραιά ή ανύπαρκτα φρύδια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι που παρουσιάζουν μεγάλη αραίωση στο τριχωτό της κεφαλής, ναι μεν στερούνται της πρόσθιας μετωπιαίας γραμμής, αλλά έχουν τα φρύδια να πλαισιώνουν το πρόσωπό τους. Αυτό αποδεικνύει τη σημασία των φρυδιών στην εκφραστικότητα του προσώπου.

Παρ’ όλα αυτά, η αραίωση των φρυδιών είναι σύνηθες φαινόμενο, είτε λόγω εντατικής αποτρίχωσης (με τσιμπιδάκι), είτε λόγω ασθένειας (για παράδειγμα ερυθηματώδη λύκο ή υποθυρεοειδισμό), τραύματος ή εγκαύματος. Και παρά το γεγονός ότι όταν τα φρύδια είναι πλούσια και καλοσχηματισμένα περνάνε απαρατήρητα, όταν είναι πολύ λεπτά και αραιά προσελκύουν ανεπιθύμητη προσοχή.

Το μακιγιάζ προσφέρει πολλές φορές μη φυσικό αποτέλεσμα

Για το καμουφλάρισμα των άτριχων περιοχών των φρυδιών, πολλές γυναίκες καταφεύγουν στο μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ (αισθητικό τατουάζ). Στόχος των αισθητικών τατουάζ είναι η βελτίωση του περιγράμματος, του σχήματος ή της φαινομενικής πυκνότητας των φρυδιών. Ωστόσο, το τατουάζ αυτό προσφέρει πολλές φορές μη φυσικό αποτέλεσμα, καθώς με αυτήν την τεχνική αποκαθίστανται μονάχα οι δύο διαστάσεις των φρυδιών. Επιπλέον, το αισθητικό τατουάζ ξεθωριάζει σταδιακά, αλλάζει χρώμα και μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα εξ επαφής εξαιτίας των διαφορετικών χημικών χρωστικών ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν το μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν είναι πλέον αρεστό, τότε στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics μπορεί να αφαιρεθεί με τη μέθοδο IQ PICO LASER, αφού πρώτα διενεργηθεί τεστ για να διαπιστωθεί πώς αντιδρούν οι χρωστικές ουσίες του στα μήκη κύματος της ενέργειας του LASER.

FUE ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΜΑΛΛΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μόνιμο αποτέλεσμα με μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Η μοναδική μέθοδος αποκατάστασης των φρυδιών που μπορεί να προσφέρει μόνιμο και βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, είναι η μεταμόσχευση μεμονωμένων τριχοθυλακίων (FUE). Με τη μέθοδο αυτή, λαμβάνονται μεμονωμένα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής και εμφυτεύονται ένα-ένα στην περιοχή των φρυδιών, προκειμένου να αποκαταστήσουν με φυσικό τρόπο τη χαμένη πυκνότητα.

Για μία επιτυχημένη αποκατάσταση φρυδιών, είναι καθοριστικής σημασίας η ακριβής γωνία και κατεύθυνση στην τοποθέτηση του κάθε τριχοθυλακίου, καθώς και η απόλυτη συμμετρία μεταξύ του αριστερού και του δεξιού φρυδιού.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, η εμφύτευση φρυδιών αποτελεί μία καλλιτεχνική διαδικασία, καθώς τα φρύδια σχεδιάζονται βάσει του σχήματος αλλά και των υπολοίπων χαρακτηριστικών του προσώπου σας, αλλά και βάσει των προσωπικών προτιμήσεών σας. Η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη γωνία και το μήκος του τόξου κάθε φρυδιού, το πάχος και την πυκνότητα των τριχών, καθώς και την απόσταση μεταξύ των δύο φρυδιών. Επιλέγονται πάντα τριχοθυλάκια που έχουν ακριβώς το ίδιο πάχος, το ίδιο χρώμα και την ίδια υφή με τα φυσικά φρύδια σας. Ο σωστός σχεδιασμός και εκτέλεση είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και έχει ως αποτέλεσμα δύο καινούργια φυσικά φρύδια και όχι απλά δύο λωρίδες από τρίχες.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς, είναι μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται χωρίς πόνο και χωρίς σημάδια, προσφέροντάς σας ένα φυσικό και πάνω από όλα μόνιμο αποτέλεσμα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.