Παχάκια εμμηνόπαυσης; Κρυολιπόλυση CoolSculpting®

Η δεκαετία των ηλικιών 40-50 δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται ως δεκαετία-σταθμός στη ζωή μιας γυναίκας. Οι γυναίκες που βιώνουν την εμμηνόπαυση, εκτός από την ψυχολογική επίπτωση, έχουν να αντιπαρέλθουν και τις έντονες σωματικές αλλαγές που καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη την αποδοχή της νέας κατάστασης.

Μια από τις σημαντικότερες και ευκολότερα αντιληπτές είναι αυτή της αύξησης του σωματικού βάρους και της συσσώρευσης του τοπικού λίπους, κυρίως σε μπράτσα, κοιλιά, περιφέρεια μέσης αλλά και γλουτούς ή πλάτη. Το συγκεκριμένο λίπος αποδεικνύεται επίμονο και τόσο αποφασισμένο να καταστρέψει την εύθραυστη αυτοεικόνα μιας γυναίκας σε αυτήν την ηλικία. Συνάμα αποτελεί προπομπό άλλων παρεπόμενων νοσημάτων, όπως υψηλή πίεση, καρδιοπάθεια και διαβήτη. Πέρα λοιπόν από τη σκοπιμότητα της ψυχολογικής ανάτασης, η απώλεια του τοπικού πάχους σε αυτά ακριβώς τα σημεία αποτελεί και προτεραιότητα που εξυπηρετεί λόγους υγείας.

Φθίνοντα οιστρογόνα και… αυτοπεποίθηση!

Αναρωτιέστε γιατί η εμμηνόπαυση συνεπάγεται όμως και συσσώρευση λίπους; Μιλώντας με ιατρικούς όρους, η απάντηση βρίσκεται στα παρακμάζοντα οιστρογόνα. Στην εμμηνόπαυση η λειτουργία των ωοθηκών φθίνει, με αποτέλεσμα να διαφοροποιείται και η αντίστοιχη λειτουργία των οιστρογόνων που επηρεάζουν τις ορμόνες. Πρόσφατη μελέτη της Mayo Clinic αποκάλυψε πως όσο τα οιστρογόνα ελαττώνουν τη λειτουργία τους, τόσο περισσότερο οι πρωτεΐνες προκαλούν τα λιποκύτταρα να αποθηκεύσουν περισσότερο λίπος. Ο μεταβολισμός φαίνεται να μπαίνει σιγά-σιγά στον «πάγο» κι επόμενως η συσσώρευση λίπους γίνεται μια πολύ, πολύ εύκολη υπόθεση.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
coolsculpting-backround-mobile
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Το CoolSculpting αναδομεί σώμα και ψυχολογία στην εμμηνόπαυση!

Εδώ συστήνεται το CoolSculpting® που εισάγει μια εντελώς πρωτότυπη διάσταση στον αγώνα για την απώλεια τοπικού λίπους: την έννοια της αυθεντικής κρυολιπόλυσης. Τα λιποκύτταρα αποχαιρετούν το σώμα όχι με χειρουργικές επώδυνες μεθόδους, αλλά μέσω της ψύξης που προκαλεί την αποβολή τους από τον οργανισμό με τον πιο ανώδυνο και φυσικό τρόπο. Το τοπικό λίπος ψύχεται, κρυσταλλοποιείται και αποβάλλεται σταδιακά μέσα σε διάστημα 2 έως 3 μηνών. Και το σημαντικότερο; Δεν επανέρχεται ποτέ! Και για όλα αυτά αρκεί μόνο μία συνεδρία!

Αν όλα αυτά σας ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, σημειώστε τα εξής σημεία:

  • Όχι άλλος χαμένος χρόνος! Η σωστή διατροφή και η συστηματική σωματική άσκηση σίγουρα συμβάλλουν θετικά, όμως ειδικά στην εμμηνόπαυση δεν αρκούν για να χαρίσουν ένα καλοσχηματισμένο κορμί που δεν θα υπενθυμίζει σε τίποτα την πάροδο της ηλικίας. Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® μπορείτε να αποχαιρετήσετε οριστικά το τοπικό λίπος σε μία μόνο συνεδρία. Όσο πιο άμεσα εφαρμοστεί η μέθοδος, τόσο πιο άμεση θα είναι και η επανόρθωση της ψυχολογίας σας.
  • Ειδικές κεφαλές για κάθε περιοχή του σώματος. Για κάθε δουλειά χρειάζεται το κατάλληλο εργαλείο. Η θεραπεία CoolSculpting® πραγματοποιείται με ειδικές κεφαλές, που ανταποκρίνονται στην ανατομία και το πλήθος των συσσωρευμένων λιποκυττάρων κάθε περιοχής. Μάλιστα, με τις νέες ενισχυμένες κεφαλές CoolAdvantage, η εφαρμογή είναι ακόμα πιο άνετη και το αποτέλεσμα μεγιστοποιείται.
  • Μέθοδος που προσαρμόζεται στο δικό σας πρόγραμμα. Με απαιτητικά προγράμματα εργασίας και έντονους ρυθμούς ζωής, ποια γυναίκα θέλει να χάνει χρόνο και να διαταράσσεται η καθημερινότητά της; Η θεραπεία CoolSculpting® μπορεί να εφαρμοστεί στο «lunch break» της δουλειάς, αφού δεν απαιτεί πάνω από μία ώρα εφαρμογής και επιπλέον επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες.
  • Αντίο νυστέρια και τομές! Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® δεν επηρεάζει κανέναν γειτονικό ζωντανό ιστό, δεν καταλείπει ουλές, δεν απαιτεί αναισθησία ή άλλες χειρουργικές πρακτικές, δεν συνεπάγεται μετεγχειρητική φροντίδα. Είναι μια αμιγώς ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία, τόσο φιλική μάλιστα προς τον ασθενή που κατά τη διάρκειά της μπορεί να διαβάζει το βιβλίο του, να βλέπει τηλεόραση ή απλώς να χαλαρώνει.
  • Κοιλιά, μπράτσα, γλουτοί, μέση, παχάκια στην πλάτη σμιλεύονται αρμονικά και μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών δίνουν την αίσθηση μιας ομοιόμορφης και φυσικής αλλαγής στο σώμα σας.
  • Το τοπικό πάχος φεύγει διά παντός. Ακριβώς επειδή ο αριθμός των λιποκυττάρων μειώνεται οριστικά στην προβληματική περιοχή κατά 25%-40%, ακόμα κι αν υπάρξει μεταγενέστερη αύξηση του βάρους, το λίπος αυτό δεν μπορεί να αποθηκευτεί ξανά εκεί και επομένως θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.
  • Το οικονομικό της αντίτιμο ανταποκρίνεται πλήρως στα αποτελέσματα. Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® είναι προσιτή σήμερα σε όλο και περισσότερες γυναίκες.