Πώς να εξαλείψετε τα παχάκια της εμμηνόπαυσης

Η δεκαετία 40-50 χαρακτηρίζεται δικαιολογημένα «δεκαετία-σταθμός» στη ζωή μιας γυναίκας. Αν τη διανύετε, γνωρίζετε καλά ότι η μετάβαση προς την εμμηνόπαυση φέρνει μεγάλες αλλαγές στο σώμα. Μία από τις πιο εμφανείς είναι η αλλαγή στην κατανομή του λίπους.

Αν τις προηγούμενες δεκαετίες είχατε συνηθίσει να βλέπετε το περίσσιο λίπος να «κάθεται» στα ψωμάκια σας, τώρα το βλέπετε να προτιμάει την περιοχή της κοιλιάς. Το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο για σας που δεν αντιμετωπίζατε ποτέ πρόβλημα τοπικού πάχους και ξαφνικά βρίσκεστε αντιμέτωπη με ένα μικρό ή μεγάλο «σωσίβιο». Μην ανησυχείτε όμως. Με τις εξελιγμένες θεραπείες τοπικού πάχους, μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα και οριστικά από τα παχάκια της εμμηνόπαυσης.

Για όλα φταίνε οι ορμόνες

Αναρωτιέστε γιατί η εμμηνόπαυση συνεπάγεται τη δημιουργία «σωσιβίου»; Η απάντηση βρίσκεται στις γυναικείες ορμόνες, δηλαδή στα οιστρογόνα, τα επίπεδα των οποίων μειώνονται σταθερά καθώς μία γυναίκα οδεύει προς την εμμηνόπαυση. Οι ωοθήκες σταματάνε σιγά-σιγά να παράγουν οιστρογόνα και έτσι το μόνο πλέον σημείο όπου αυτά μπορούν να παραχθούν είναι στα λιποκύτταρα της κοιλιάς. Το αποτέλεσμα;

Το λίπος του σώματος ανακατανέμεται και μετακινείται από την περιφέρεια στην κοιλιά σε μία προσπάθεια του οργανισμού να δημιουργήσει τα οιστρογόνα που του λείπουν.

Την ίδια στιγμή, μαζί με τα οιστρογόνα, μειώνεται σταδιακά και ο ρυθμός του μεταβολισμού με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται λίπος και στις άλλες περιοχές του γυναικείου σώματος όπου βρίσκονται οι λιποαποθήκες, όπως τα μπράτσα, η πλάτη, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και τα πόδια. Έχει υπολογιστεί ότι μία γυναίκα παίρνει κατά μέσο όρο 2,5 κιλά μπαίνοντας στην εμμηνόπαυση και συνεχίζει να παίρνει περίπου μισό κιλό κάθε χρόνο στη διάρκεια της δεκαετίας 50-60!

EΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
VASER Lipo
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι 4 θεραπείες που ανανεώνουν σώμα και ψυχολογία

Είναι η περίοδος που το αγαπημένο σας τζιν αρχίζει να κουμπώνει με το ζόρι. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αν προσπαθήσετε να εξουδετερώσετε τα παχάκια της εμμηνόπαυσης με άσκηση και διατροφή, πιθανότατα δεν θα δείτε κανένα αποτέλεσμα. Το τοπικό λίπος δεν ανταποκρίνεται σε αυτά. Θέλετε κάτι πιο δραστικό και στοχευμένο.

Υπάρχουν 4 σύγχρονες δερματολογικές θεραπείες με τις οποίες μπορείτε να νικήσετε το τοπικό πάχος χωρίς πόνο και χωρίς κόπο. Ας τις γνωρίσουμε!

CoolSculpting®: Πρόκειται για την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης που σας απαλλάσσει από το τοπικό λίπος με τη βοήθεια του ψύχους. Φυσικά εσείς δεν θα αισθάνεστε καμία ενόχληση όσο θα είστε ξαπλωμένη και θα χαλαρώνετε στο περιβάλλον του ιατρείου. Η ειδική κεφαλή του μηχανήματος τοποθετείται στην περιοχή του τοπικού πάχους, τη συγκρατεί και την ψύχει στους -13 βαθμούς Κελσίου, προκαλώντας έτσι την κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων και τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό. Η θεραπεία διαρκεί μόλις 35 λεπτά, η εφαρμογή είναι ανώδυνη καθώς η περιοχή μουδιάζει πολύ γρήγορα από το ψύχος, και η διαδικασία είναι μη επεμβατική επιτρέποντάς σας να την εφαρμόσετε στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς και να επιστρέψετε κανονικά στα εργασιακά σας καθήκοντα!

Exilis™: Η εξελιγμένη συσκευή Exilis™ καταπολεμάει το τοπικό πάχος με τη συνδυαστική δράση υπερήχων και μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Η θεραπεία έχει την αίσθηση ενός ζεστού μασάζ, όμως στην πραγματικότητα η συσκευή ανεβάζει τη θερμοκρασία στον λιπώδη ιστό στους 42-44 βαθμούς Κελσίου, προκαλώντας έτσι θερμολιπόλυση. Το λίπος ρευστοποιείται και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται θεαματική σύσφιξη του δέρματος. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μισή ώρα και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση!

LipoLysis: Η μέθοδος LipoLysis επιτρέπει τη μικρογλυπτική του σώματος με την έγχυση μιας βιοσυμβατής λιποδιαλυτικής ουσίας κατευθείαν μέσα στις περιοχές όπου βρίσκονται οι λιποαποθήκες. σημεία του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μία ανώδυνη, εύκολη και σύντομη διαδικασία, που διαρκεί περίπου 15 λεπτά και προσφέρει μόνιμο φυσικό αποτέλεσμα!

VASER® Lipo: Είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η επιστήμη σε επίπεδο λιποαναρρόφησης με ελάχιστα επεμβατικό και απολύτως ασφαλή τρόπο. Η θεραπεία δρα με τη βοήθεια εστιασμένων υπερήχων. Το τοπικό λίπος ρευστοποιείται και αναρροφάται εύκολα, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε το σχήμα του σώματός σας και να κάνετε πιο αρμονικές τις αναλογίες σας με μία συνεδρία. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα, εφαρμόζεται σε περιβάλλον ιατρείου και στη διάρκεια της συνεδρίας μπορείτε να απαλλαγείτε ταυτόχρονα και από την κυτταρίτιδα χάρη στην πρόσθετη κεφαλή VASER® Smooth, ή να αποκτήσετε φυσική εικόνα γράμμωσης στην κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια χάρη στην τεχνική VASER® 4D High Definition.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.