iqtriangle

Βλεφαροπλαστική

Nεανικό & ξεκούραστο βλέμμα

Έχετε παρατηρήσει χαλάρωση του δέρματος στα άνω ή κάτω βλέφαρα; Τα μάτια σας φαίνονται κουρασμένα και έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σακούλες, μαύροι κύκλοι και ρυτίδες; Η λύση είναι πιο απλή απ’ όσο φαντάζεστε και το αποτέλεσμά της είναι πραγματικά εντυπωσιακό και με πολύ μεγάλη διάρκεια. 

Με την σύγχρονη βλεφαροπλαστική, η εξάλειψη των σημαδιών γήρανσης και η πλήρης ανανέωση της περιοχής γύρω από τα μάτια αποτελεί “διαδικασία ρουτίνας” στις εξειδικευμένες Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics. Τώρα, μπορείτε να εξαλείψετε τα σημάδια του χρόνου από τα μάτια σας με προηγμένες, ανώδυνες και μη τραυματικές τεχνικές επανορθωτικής βλεφαροπλαστικής και να αποκτήσετε ξανά νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα! Η βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό στις υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας που διαθέτουν οι Κλινικές μας.

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

7 έως 10 ημέρες - Δεν απαιτείται νοσηλεία

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική

ΚΟΣΤΟΣ

€ 600

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Πάνω από 10 έως 15 χρόνια

iqtriangle

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η βλεφαροπλαστική είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβατικές μεθόδους της πλαστικής χειρουργικής, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Στόχος της είναι να αποκαταστήσει αισθητικές ατέλειες ή πρακτικά προβλήματα στην περιοχή των ματιών, στα άνω και κάτω βλέφαρα, και να δώσει στο βλέμμα φρέσκια και ξεκούραστη όψη, γεγονός που θα το κάνει να δείχνει πιο νεανικό και ελκυστικό.

Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και, ανάλογα με το πρόβλημα ή με το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στα άνω βλέφαρα ή μόνο στα κάτω βλέφαρα ή ταυτόχρονα στα άνω και τα κάτω βλέφαρα. Η βλεφαροπλαστική στα άνω βλέφαρα μπορεί να συνδυαστεί με browlift, δηλαδή με ανόρθωση τόξου των φρυδιών. Επιπλέον, για ενίσχυση ή παράταση του αποτελέσματος, η άνω και η κάτω βλεφαροπλαστική μπορούν να συνδυαστούν με άλλες κοσμητικές, μη επεμβατικές μεθόδους, όπως fillers, βοτουλινική τοξίνη (btx) ή Exilis Elite™.

iqtriangle

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τα πρώτα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται γύρω από τα μάτια μας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα βλέφαρα αποτελούνται από πολύ λεπτό δέρμα, το λεπτότερο στο ανθρώπινο σώμα, και το οποίο είναι ιδιαίτερα ευάλωτο σε παράγοντες του περιβάλλοντος (έκθεση στον ήλιο, κάπνισμα, κ.λπ.). Υπάρχουν διάφορες αλλαγές που προκαλεί ο χρόνος στα άνω και κάτω βλέφαρα. Ας δούμε την ανατομία τους και τι είδους αλλοιώσεις εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου.

Η επίδραση του χρόνου στα άνω βλέφαρα

Τα άνω βλέφαρα αποτελούνται από πολύ λεπτό και ελαστικό δέρμα, από μύες που λειτουργούν για το άνοιγμα και το κλείσιμο των ματιών, από λιπώδη ιστό και δακρυϊκό αδένα. Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα χαλαρώνει και οι μύες αποδυναμώνονται. Το λίπος, που υπάρχει φυσιολογικά μέσα στον οφθαλμικό κόγχο, προβάλλει προς τα έξω και εμφανίζεται σαν πρήξιμο στην εσωτερική και μέση πλευρά των άνω βλεφάρων. Σε κάποιους ανθρώπους, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας, η χαλάρωση στα άνω βλέφαρα μπορεί να είναι σοβαρή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πτυχώσεις στο δέρμα, οι οποίες σκεπάζουν τα μάτια και περιορίζουν την όραση (βλεφαρόπτωση).

Η βλεφαρόπτωση, όταν είναι σε αρχικό στάδιο, αντιμετωπίζεται σαν αισθητικό πρόβλημα. Αργότερα, καθώς επιδεινώνεται, το πρόβλημα είναι λειτουργικό και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την καθημερινότητα ενός ατόμου (για παράδειγμα κατά την οδήγηση ή σε άλλες δραστηριότητες). Η κατάσταση αυτή κάνει το άτομο να νιώθει κουρασμένο, καθώς καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να κοιτάζει προς τα πάνω, ανυψώνοντας συνεχώς τα φρύδια του.

Η επίδραση του χρόνου στα κάτω βλέφαρα

Τα κάτω βλέφαρα αποτελούνται από πολύ λεπτό και ελαστικό δέρμα, από λιπώδη ιστό και έναν βοηθητικό μυ για το κλείσιμο των ματιών. Καθώς ο άνθρωπος μεγαλώνει, το δέρμα χαλαρώνει, αποκτά ρυτίδες και σχηματίζονται «σακούλες» που βαραίνουν το βλέμμα. Οι “σακούλες” δημιουργούνται από συσσώρευση λίπους και είναι ιδιαίτερα έντονες, συνήθως, το πρωί. Πολλές φορές, μπορεί να συνυπάρχουν με ένα βαθούλωμα που σχηματίζεται από μία εντομή στο δέρμα στην περιοχή που τα κάτω βλέφαρα εφάπτονται με τις παρειές.

Παράλληλα, στην εξωτερική γωνία των ματιών, στην περιοχή που είναι γνωστή ως “το πόδι της χήνας”, δημιουργείται με τα χρόνια εκφυλισμός στους ινοβλάστες του δέρματος, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνεται και εμφανίζονται ρυτίδες που είναι ακτινωτά διατεταγμένες.

Όποια κι αν είναι η επίδραση του χρόνου στα μάτια σας, οι σύγχρονες τεχνικές της άνω και κάτω βλεφαροπλαστικής, όπως εφαρμόζονται στις Κλινικές μας, σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία του πλαστικού χειρουργού, καθώς και με την εκτενή εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού, θα ανανεώσουν θεαματικά την περιοφθαλμική περιοχή και θα χαρίσουν στο πρόσωπο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΑΣ

Κάνοντας βλεφαροπλαστική άνω ή/και κάτω βλεφάρων, θα βελτιώσετε όχι μόνο τη χαλάρωση και την περίσσεια δέρματος σε αυτή την περιοχή των ματιών, αλλά θα μπορέσετε ταυτόχρονα να μειώσετε τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αποκτώντας ξανά το βλέμμα των νεανικών σας χρόνων. Εκτός, όμως, από το θεαματικό αποτέλεσμα, η εμπειρία, που θα βιώσετε στις Κλινικές μας προ επέμβασης, κατά τη διάρκεια αυτής και κατά την αποθεραπεία, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Αυτό εξηγείται από τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη που σας παρέχουμε:

 • Η βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται στις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας εντός των Κλινικών μας, που είναι πλήρως εξοπλισμένες με προηγμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
 • Η μη τραυματική τεχνική που εφαρμόζεται από τον πλαστικό χειρουργό είναι ανώδυνη και απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.
 • Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στο σπίτι, καθώς δεν απαιτείται νοσηλεία.
 • Είναι απόλυτα ασφαλής και το αποτέλεσμα φυσικό και άρτιο, με διάρκεια μέχρι και 15 χρόνια.
 • Η αποθεραπεία είναι σύντομη και υπάρχει πλήρης ανάρρωση το πολύ σε 10 ημέρες.
 • Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας.
 • Η περιοχή των ματιών σας αποκτά ξανά ζωντανή και λαμπερή όψη, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό σημάδι που θα μαρτυράει ότι κάνατε βλεφαροπλαστική.
 • Το βλέμμα σας θα είναι ξεκούραστο και η συνολική όψη του προσώπου πλήρως ανανεωμένη, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. 
iqtriangle

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η θεραπεία της βλεφαροπλαστικής απευθύνεται κυρίως σε άνδρες και γυναίκες μέσης ηλικίας που παρουσιάζουν χαλάρωση δέρματος των βλεφάρων και προπέτεια περικογχικού λίπους. Ιδανικοί υποψήφιοι θεωρούνται όσοι είναι υγιείς, χωρίς ιατρικά θέματα που μπορεί να επηρεάσουν την αποθεραπεία, όπως για παράδειγμα όσοι λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή, και άτομα χωρίς σοβαρά οφθαλμολογικά προβλήματα.

iqtriangle

ΑΝΩΔΥΝΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία στις υπερσύγχρονες Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας των Κλινικών μας. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω ή στα κάτω βλέφαρα ή και στα δύο ταυτόχρονα. 

Διαρκεί περίπου 1,5 ώρα, όταν πραγματοποιείται πλήρης διόρθωση των άνω και κάτω βλεφάρων και δεν αφήνει σημάδια, καθώς οι τομές πραγματοποιούνται στις φυσικές πτυχές των βλεφάρων.

Εάν στόχος σας είναι η αισθητική βελτίωση της όψης των βλεφάρων, η απαλλαγή από σακούλες, μαύρους κύκλους και ρυτίδες στην περιοχή των ματιών ή αν επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα των βλεφάρων, τότε η βλεφαροπλαστική είναι η ιδανική λύση για την ανανέωση της περιοχής γύρω από τα μάτια σας.

iqtriangle

Βλεφαροπλαστικη | Για Βλεμμα που δεν το αγγιζει ο χρονος

Η βλεφαροπλαστική δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης των ατελειών στα άνω και κάτω βλέφαρα. Η συνολική εικόνα του προσώπου βελτιώνεται, καθώς αποκτά φρέσκια και ξεκούραστη όψη που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό και ελκυστικό.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την βλεφαροπλαστική, μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία οι ακόλουθες περιπτώσεις:

Οι "σακούλες" (λιπόπτωση)

στα άνω και κάτω βλέφαρα
A

Η δερματική χαλάρωση

που δημιουργεί πτυχές και χαλάει το φυσικό περίγραμμα των άνω βλεφάρων ή μπορεί να εμποδίζει την όραση
A

Βλεφαρόπτωση

και κουρασμένο βλέμμα
A

Το απόθεμα λίπους

που εμφανίζεται ως πρήξιμο στα βλέφαρα
A

Τα πρησμένα κάτω βλέφαρα

A

Η περίσσεια δέρματος

και οι λεπτές ρυτίδες στα κάτω βλέφαρα
A
iqtriangle

ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η βλεφαροπλαστική διακρίνεται σε άνω και κάτω, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες. 

Άνω Βλεφαροπλαστική: Πραγματοποιείται όταν παρατηρείται περίσσεια δέρματος στα άνω βλέφαρα και λίπος που προβάλλει σε αυτά με τη μορφή πρηξίματος. Η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση τους μέσω μιας τομής που σχεδιάζεται με προσοχή κατά μήκος  της φυσικής πτυχής των βλεφάρων, ώστε να καλύπτεται τέλεια μέσα σε αυτή και να παραμένει αόρατη.

Αφαιρώντας με ακρίβεια το λίπος και το δέρμα που περισσεύει από τα άνω βλέφαρα, τα μάτια δεν φαίνονται πια κουρασμένα, βαριά ή “κοιμισμένα”, το βλέμμα “ανοίγει” και η όραση βελτιώνεται, καθώς το οπτικό πεδίο διευρύνεται. Επίσης, στις γυναίκες, το καθαρό περίγραμμα του ματιού και το λείο, χωρίς πτυχές, δέρμα, τους δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόζουν τέλεια το μακιγιάζ στα βλέφαρα.

Κάτω βλεφαροπλαστική: Αφαιρείται το περίσσιο λίπος ή/και το δέρμα από τα κάτω βλέφαρα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με δύο τεχνικές: Εξωτερικά, με εκτομή του δέρματος κάτω από τις βλεφαρίδες, αφαίρεση του λίπους που δημιουργεί τις «σακούλες» και του δέρματος που περισσεύει λόγω χαλάρωσης. Εσωτερικά, χωρίς ράμματα, με μια μικρή τομή στον επιπεφυκότα και με αφαίρεση του λίπους. Η τεχνική αυτή είναι λιγότερο επεμβατική, η ανάρρωση πιο γρήγορη και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει χαλάρωση δέρματος. 

Σε περίπτωση εμφάνισης “βαθουλώματος” στα κάτω βλέφαρα και κάτω από “σακούλες”, το πρόβλημα διορθώνεται με αναδιανομή του λίπους, τοπικά στο σημείο του ελλείμματος. Πρόκειται για μια τεχνική ρουτίνας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μπορείτε, επίσης, ταυτόχρονα κατά την ίδια επέμβαση, να συνδυάσετε δύο θεραπείες, όπως:

 • Άνω και κάτω βλεφαροπλαστική
 • Άνω βλεφαροπλαστική και Browlift

Εάν θέλετε να ενισχύσετε ή να παρατείνετε το αποτέλεσμα ανανέωσης και σύσφιξης της βλεφαροπλαστικής, η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους όπως:

 • Εγχύσεις λείανσης ρυτίδων (Βοτουλινική τοξίνη και Fillers) 
 • Εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων (Exilis Elite™)

iqtriangle

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Πριν από την επεμβατική διαδικασία, ο κοσμητικός χειρουργός μας θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας για να εντοπίσει πιθανούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της διαδικασίας, όπως:

 • Ποιος είναι ο επιδιωκόμενος στόχος σας.
 • Αν εμφανίζετε αλλεργία σε κάποια φάρμακα.
 • Αν έχετε κάνει στο παρελθόν ανάλογη επέμβαση.
 • Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια σας.
 • Αν καπνίζετε.
 • Αν  παίρνετε συμπληρώματα, βιταμίνες ή άλλες ουσίες.

Επίσης, θα εξετάσει το ιατρικό ιστορικό σας, θα αξιολογήσει την ανατομία του προσώπου σας και αφού εκτιμήσει λεπτομερώς την περίπτωσή σας, θα σας προτείνει την κατάλληλη διαδικασία βλεφαροπλαστικής που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και θα προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Πριν από την επεμβατική διαδικασία, ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός μας θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας για να εντοπίσει πιθανούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της διαδικασίας, όπως:

 • Ποιος είναι ο επιδιωκόμενος στόχος σας
 • Αν εμφανίζετε αλλεργία σε κάποια φάρμακα
 • Αν έχετε κάνει στο παρελθόν ανάλογη επέμβαση
 • Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια σας
 • Αν καπνίζετε
 • Αν  παίρνετε συμπληρώματα, βιταμίνες ή άλλες ουσίες

Επίσης, θα εξετάσει το ιατρικό ιστορικό σας, θα αξιολογήσει την ανατομία του προσώπου σας και αφού εκτιμήσει λεπτομερώς την περίπτωσή σας, θα σας προτείνει την κατάλληλη διαδικασία βλεφαροπλαστικής που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και θα προσφέρει το βέλτιστο, φυσικό αποτέλεσμα.

iqtriangle

ΑΝΩΔΥΝΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, γεγονός που καθιστά την επεμβατική διαδικασία ανώδυνη. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω ή στα κάτω βλέφαρα ή και στα δύο. Η διάρκειά της είναι περίπου 1,5 ώρα, όταν πραγματοποιείται πλήρης διόρθωση των άνω και κάτω βλεφάρων. Αν στόχος σας είναι η βελτίωση της όψης των βλεφάρων σας ή αν επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα των βλεφάρων σας, τότε η βλεφαροπλαστική είναι η ιδανική λύση για την ανανέωση της περιοχής γύρω από τα μάτια σας. Σε όλες τις περιπτώσεις, η διαδικασία δεν αφήνει ίχνη, καθώς οι τομές πραγματοποιούνται στις φυσικές πτυχές των βλεφάρων.

Άνω Βλεφαροπλαστική

Η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος στα άνω βλέφαρα και του λίπους που προβάλλει σε αυτά με τη μορφή πρηξίματος.

Κάτω βλεφαροπλαστική

Αφαιρείται το περίσσιο λίπος ή/και το δέρμα από τα κάτω βλέφαρα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με δύο τεχνικές: Εξωτερικά, με εκτομή του δέρματος κάτω από τις βλεφαρίδες, αφαίρεση του λίπους που δημιουργεί τις “σακούλες” και του δέρματος που περισσεύει λόγω χαλάρωσης. Εσωτερικά, χωρίς ράμματα, με μια μικρή τομή στον επιπεφυκότα και με αφαίρεση του λίπους. Η τεχνική αυτή είναι λιγότερο επεμβατική, η ανάρρωση πιο γρήγορη και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει χαλάρωση δέρματος. Εάν θέλετε να ενισχύσετε ή να παρατείνετε το αποτέλεσμα ανανέωσης και σύσφιξης της βλεφαροπλαστικής, η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους, όπως είναι οι εγχύσεις λείανσης ρυτίδων (Βοτουλινική τοξίνη και Fillers) και η εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων (Exilis Elite™).

Μπορεί να συνδυαστεί με μη επεμβατικές θεραπείες, όπως τις εγχύσεις λείανσης ρυτίδων & fillers και την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων (Exilis Elite™), με στόχο την ενίσχυση του αποτελέσματος ανανέωσης και σύσφιξης.

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Περίπου μία εβδομάδα μετά τη διαδικασία γίνεται  η αφαίρεση των ραμμάτων και βλέπουμε περίπου το 80% του αποτελέσματος. Το τελικό αποτέλεσμα κατά μέσο όρο είναι ορατό ένα μήνα μετά την βλεφαροπλαστική. Επιπλέον, η συνεχής προστασία από τον ήλιο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αποτελέσματα ακόμη περισσότερο.

Την ημέρα της θεραπείας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, υπάρχει περίπτωση να βλέπετε λίγο θολά, κάτι που είναι φυσιολογικό και περνάει γρήγορα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, αλλά και για όσο χρειαστεί, μπορείτε να παραμείνετε, υπό την επίβλεψη του ιατρού και του νοσηλευτικού προσωπικού, στις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας των Κλινικών μας. Η διάρκεια της αποθεραπείας είναι σύντομη. Υπάρχουν άτομα, που με την χρήση γυαλιών, την επόμενη κιόλας ημέρα επέστρεψαν στην εργασία και την καθημερινότητά τους. 

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς πρέπει να φροντίσετε την περιοχή γύρω από τα μάτια σας, ώστε να έχετε ασφαλή και γρήγορη αποθεραπεία.

iqtriangle

ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ | ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μία εβδομάδα, ωστόσο η εικόνα βελτιώνεται σταθερά τους επόμενους 2-3 μήνες, καθώς απορροφάται ολοκληρωτικά το οίδημα στην περιοχή. Επιπλέον, η συνεχής προστασία από τον ήλιο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.

Η διάρκεια της αποθεραπείας είναι σύντομη. Δεν υπάρχει νοσηλεία, αφού μετά την επέμβαση μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως σπίτι και μετά από λίγες ημέρες στην εργασία σας. Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, ο εξειδικευμένος κοσμητικός χειρουργός μας θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς πρέπει να φροντίσετε την περιοχή γύρω από τα μάτια σας, ώστε να έχετε ασφαλή και γρήγορη αποθεραπεία. Μην διστάσετε να του ζητήσετε να σας απαντήσει σε οποιονδήποτε προβληματισμό σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συνήθως μία βδομάδα είναι αρκετή για να απορροφηθεί το οίδημα που προκαλείται στην περιοχή. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 4-5 ημέρες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τομές γίνονται δυσδιάκριτες.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Έχουν περάσει 2,5 μήνες από την ημέρα που υποβλήθηκα σε Βλεφαροπλαστική στα Δερματολογικά Κέντρα ΙQ Skin Clinics, πραγματικά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.”

Λ. Γ.

“No more droopy eyes! Τέρμα πια τα πεσμένα βλέφαρα και η μόνιμη κουρασμένη όψη. Η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά έκανε εκπληκτική δουλειά. Ευχαριστώ IQ Skin Clinics.”

Α. Σ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Βλεφαροπλαστική, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  LIFTS ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  VASER Lipo
  LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ