iqtriangle

Βλεφαροπλαστική

Ξανά νεανικό & ξεκούραστο βλέμμα

Στα εξειδικευμένα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics πραγματοποιείται με ασφάλεια η μέθοδος της βλεφαροπλαστικής, στα άνω και κάτω βλέφαρα, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

90 Λεπτά

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

1 εβδομάδα, δεν απαιτείται νοσηλεία

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Μόνιμο

iqtriangle

Για τα ματια σας μονο!

Ένα εντυπωσιακό βλέμμα ελκύει πάντα το ενδιαφέρον. Ωστόσο, τα μάτια είναι η περιοχή του προσώπου που συχνά προδίδει την ηλικία μας. Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα γύρω από τα μάτια χαλαρώνει και οι μύες αποδυναμώνονται. Το λίπος, που υπάρχει φυσιολογικά μέσα στον οφθαλμικό κόγχο, προβάλλει προς τα έξω και εμφανίζεται σαν πρήξιμο στην εσωτερική και μέση πλευρά των άνω βλεφάρων. Παράλληλα, στα κάτω βλέφαρα σχηματίζονται “σακούλες” που βαραίνουν το βλέμμα.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Βλεφαροπλαστικη | Για Βλεμμα που δεν το αγγιζει ο χρονος

Η βλεφαροπλαστική δίνει τη δυνατότητα διόρθωσης των ατελειών στα άνω και κάτω βλέφαρα. Η συνολική εικόνα του προσώπου βελτιώνεται, καθώς αποκτά φρέσκια και ξεκούραστη όψη που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο νεανικό και ελκυστικό.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ & ΗΛΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την βλεφαροπλαστική, μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία οι ακόλουθες περιπτώσεις:

Οι "σακούλες" (λιπόπτωση)

στα άνω και κάτω βλέφαρα
A

Η δερματική χαλάρωση

που δημιουργεί πτυχές και χαλάει το φυσικό περίγραμμα των άνω βλεφάρων ή μπορεί να εμποδίζει την όραση
A

Το απόθεμα λίπους

που εμφανίζεται ως πρήξιμο στα βλέφαρα
A

Τα πρησμένα κάτω βλέφαρα

A

Η περίσσεια δέρματος

και οι λεπτές ρυτίδες στα κάτω βλέφαρα
A

Η κουρασμένη έκφραση

A

Βλεφαροπλαστική μπορούν να πραγματοποιήσουν άτομα άνω των 18 ετών και καλοί υποψήφιοι θεωρούνται όσοι είναι:

  • Υγιή άτομα χωρίς ιατρικά θέματα που μπορεί να επηρεάσουν την αποθεραπεία.
  • Μη καπνιστές.
  • Άτομα με ρεαλιστικούς στόχους.
  • Άτομα χωρίς σοβαρά οφθαλμολογικά προβλήματα.
iqtriangle

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Πριν από την επεμβατική διαδικασία, ο κοσμητικός χειρουργός μας θα συζητήσει διεξοδικά μαζί σας για να εντοπίσει πιθανούς παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της διαδικασίας, όπως:

  • Ποιος είναι ο επιδιωκόμενος στόχος σας.
  • Αν εμφανίζετε αλλεργία σε κάποια φάρμακα.
  • Αν έχετε κάνει στο παρελθόν ανάλογη επέμβαση.
  • Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια σας.
  • Αν καπνίζετε.
  • Αν  παίρνετε συμπληρώματα, βιταμίνες ή άλλες ουσίες.

Επίσης, θα εξετάσει το ιατρικό ιστορικό σας, θα αξιολογήσει την ανατομία του προσώπου σας και αφού εκτιμήσει λεπτομερώς την περίπτωσή σας, θα σας προτείνει την κατάλληλη διαδικασία βλεφαροπλαστικής που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και θα προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΑΝΩΔΥΝΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η βλεφαροπλαστική πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, γεγονός που καθιστά την επεμβατική διαδικασία ανώδυνη. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στα άνω ή στα κάτω βλέφαρα ή και στα δύο. Η διάρκειά της είναι περίπου 1,5 ώρα, όταν πραγματοποιείται πλήρης διόρθωση των άνω και κάτω βλεφάρων. Αν στόχος σας είναι η βελτίωση της όψης των βλεφάρων σας ή αν επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε κάποιο λειτουργικό πρόβλημα των βλεφάρων σας, τότε η βλεφαροπλαστική είναι η ιδανική λύση για την ανανέωση της περιοχής γύρω από τα μάτια σας. Σε όλες τις περιπτώσεις, η διαδικασία δεν αφήνει ίχνη, καθώς οι τομές πραγματοποιούνται στις φυσικές πτυχές των βλεφάρων.

Άνω Βλεφαροπλαστική

Η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση της περίσσειας δέρματος στα άνω βλέφαρα και του λίπους που προβάλλει σε αυτά με τη μορφή πρηξίματος.

Κάτω βλεφαροπλαστική

Αφαιρείται το περίσσιο λίπος ή/και το δέρμα από τα κάτω βλέφαρα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με δύο τεχνικές: Εξωτερικά, με εκτομή του δέρματος κάτω από τις βλεφαρίδες, αφαίρεση του λίπους που δημιουργεί τις “σακούλες” και του δέρματος που περισσεύει λόγω χαλάρωσης. Εσωτερικά, χωρίς ράμματα, με μια μικρή τομή στον επιπεφυκότα και με αφαίρεση του λίπους. Η τεχνική αυτή είναι λιγότερο επεμβατική, η ανάρρωση πιο γρήγορη και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει χαλάρωση δέρματος. Εάν θέλετε να ενισχύσετε ή να παρατείνετε το αποτέλεσμα ανανέωσης και σύσφιξης της βλεφαροπλαστικής, η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες μη επεμβατικές μεθόδους, όπως είναι οι εγχύσεις λείανσης ρυτίδων (Βοτουλινική τοξίνη και Fillers) και η εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων (Exilis Elite™).

Μπορεί να συνδυαστεί με μη επεμβατικές θεραπείες, όπως τις εγχύσεις λείανσης ρυτίδων & fillers και την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων (Exilis Elite™), με στόχο την ενίσχυση του αποτελέσματος ανανέωσης και σύσφιξης.

iqtriangle

ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ | ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από μία εβδομάδα, ωστόσο η εικόνα βελτιώνεται σταθερά τους επόμενους 2-3 μήνες, καθώς απορροφάται ολοκληρωτικά το οίδημα στην περιοχή. Επιπλέον, η συνεχής προστασία από τον ήλιο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.

Η διάρκεια της αποθεραπείας είναι σύντομη. Δεν υπάρχει νοσηλεία, αφού μετά την επέμβαση μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως σπίτι και μετά από λίγες ημέρες στην εργασία σας. Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, ο εξειδικευμένος κοσμητικός χειρουργός μας θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς πρέπει να φροντίσετε την περιοχή γύρω από τα μάτια σας, ώστε να έχετε ασφαλή και γρήγορη αποθεραπεία. Μην διστάσετε να του ζητήσετε να σας απαντήσει σε οποιονδήποτε προβληματισμό σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συνήθως μία βδομάδα είναι αρκετή για να απορροφηθεί το οίδημα που προκαλείται στην περιοχή. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 4-5 ημέρες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τομές γίνονται δυσδιάκριτες.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Έχουν περάσει 2,5 μήνες από την ημέρα που υποβλήθηκα σε Βλεφαροπλαστική στα Δερματολογικά Κέντρα ΙQ Skin Clinics, πραγματικά τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.”

Λ. Γ.

“No more droopy eyes! Τέρμα πια τα πεσμένα βλέφαρα και η μόνιμη κουρασμένη όψη. Η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά έκανε εκπληκτική δουλειά. Ευχαριστώ IQ Skin Clinics.”

Α. Σ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Βλεφαροπλαστική, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFTS ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
VASER Lipo
LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ