Το ΒΤΧ είναι Νο 1 κοσμητική θεραπεία στους άνδρες

Botox ανδρες

Καθώς μεγαλώνουν, όλο και περισσότεροι άνδρες καταφεύγουν σε θεραπεία BTX για να σβήσουν τις γραμμές στο μέτωπο και τις ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια και γύρω από τα μάτια. Σύμφωνα με στοιχεία από την Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών (ASPS), το BTX είναι Νο 1 κοσμητική θεραπεία που επιλέγουν να κάνουν οι άνδρες για να βελτιώσουν την αισθητική όψη του προσώπου τους. Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ και μόνο το 2019, έγιναν 473.354 θεραπείες btx σε άνδρες, σημειώνοντας αύξηση 403% σε σχέση με το 2000.

Γιατί BTX; Οι λόγοι είναι συγκεκριμένοι:

  1. Φρέσκοι και ανανεωμένοι στα 50! 

Στις μέρες μας, πολλοί είναι οι άνδρες μεταξύ 40 και 70 που επιλέγουν θεραπεία BTX είτε γιατί θέλουν να δείχνουν ακμαίοι στη δουλειά τους είτε γιατί επιθυμούν η εμφάνισή τους να ταιριάζει με την πιο νεανική εμφάνιση των συντρόφων τους. Ειδικά εκείνοι που δείχνουν μεγαλύτεροι ή εκείνοι που έχουν αρκετά νεότερες συντρόφους. Με ένα BTX, κάθε 6 μήνες, το πρόβλημα των ρυτίδων όλο και μειώνεται λόγω της τακτικότητας της θεραπείας

2. Φυσικό αποτέλεσμα με ασφάλεια

Η ενέσιμη θεραπεία BTX αντιμετωπίζει τις δυναμικές ρυτίδες, δηλαδή εκείνες που δημιουργούνται από τις εκφράσεις του προσώπου. Με τις εγχύσεις BTX στο δέρμα αναστέλλονται οι νευρικοί παλμοί στους μυς, που αναγκάζονται να χαλαρώσουν. Έτσι, οι εκφράσεις του προσώπου μαλακώνουν και οι δυναμικές ρυτίδες μειώνονται σημαντικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απενεργοποιείται η λειτουργία τους. Απλά μειώνεται η δραστηριότητά τους και ως εκ τούτου οι γραμμές στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια και στο “πόδι της χήνας” σύντομα ξεθωριάζουν.

3. Δεν υπάρχει πιο απλή διαδικασία για έναν άνδρα από ένα BTX

Υπάρχουν και άλλες θεραπείες για την εξάλειψη των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης από το πρόσωπο, όπως τα fillers. Όμως οι άνδρες δείχνουν να προτιμούν το BTX επειδή το μόνο που αναζητούν είναι να αποκτήσουν φυσική εμφάνιση και δέρμα που θα δείχνει νεότερο, χωρίς να μπουν σε φασαρία! Και το BTX είναι μια απλή διαδικασία: μέσα σε περίπου 10 λεπτά, γίνονται εγχύσεις στο δέρμα τους με ανώδυνες ενεσούλες και μετά επιστρέφουν αμέσως στη δουλειά και στην καθημερινότητα χωρίς ανάγκη αποθεραπείας. 

4. Με το BTX τα αποτελέσματα φαίνονται σχεδόν αμέσως 

Πολλοί βλέπουν αποτελέσματα μέσα σε μία ή δύο ημέρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ρυτίδες έκφρασης μειώνονται ή εξαλείφονται μέσα σε μια εβδομάδα. Όλοι όσοι κάνουν BTX δεν δείχνουν παρά ευχαριστημένοι με την θεραπεία και αυτό επιβεβαιώνεται όταν ακούνε όμορφα σχόλια από τρίτους: “Φαίνεσαι πολύ ανανεωμένος. Συμβαίνει κάτι καλό;”

5. Γιατί BTX στις Κλινικές μας; 

Στις Κλινικές IQ Skin Clinics, η Νο 1 κοσμητική θεραπεία στους άνδρες είναι επιστήμη. Πραγματοποιείται από πιστοποιημένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς με ειδική εκπαίδευση στη χορήγηση BTX. Όλη η ιατρική ομάδα λειτουργεί με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές του Επιστημονικού Διευθυντή, Dr. Τζερμιά, που έχει διακριθεί και βραβευτεί για την ειδική τεχνική εγχύσεων BTX που εφαρμόζει, για αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό. Η θεραπεία περιλαμβάνει προληπτική ή διορθωτική εκδοχή, δίνοντας άνεση επιλογής στον άνδρα που με ανώδυνη διαδικασία απολαμβάνει εγγυημένο αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια.