Ενισχυμένο πρόγραμμα μη-επεμβατικού Lifting

Αν τον τελευταίο καιρό παραμελήσατε τη φροντίδα του προσώπου σας και ο χρόνος αποδείχτηκε αμείλικτος μαζί σας, τότε το μη επεμβατικό λίφτινγκ μπορεί να επέμβει δραστικά!

Ένας συνδυασμός εξελιγμένων μη επεμβατικών θεραπειών αρκεί για να κερδίσετε και πάλι το στοίχημα με το χρόνο. Με τις πιο σύγχρονες θεραπείες της IQ κοσμητικής δερματολογίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε το οβάλ σχήμα του προσώπου σας, να σβήσετε τα σημάδια της φωτογήρανσης και να λειάνετε τις ρυτίδες που προδίδουν την ηλικία σας.

Συνολική αντιμετώπιση χαλάρωσης και απώλειας όγκων με μη επεμβατικό λίφτινγκ

Με στόχο ένα φυσικό αποτέλεσμα, αντιμετωπίζουμε συνολικά το πρόσωπο, αλλά και τον λαιμό και το ντεκολτέ, όπου υπάρχει ανάγκη. Με τον συνδυασμό εγχύσεων BTX και HyA, καθώς και την εφαρμογή νημάτων, επιτυγχάνουμε συνολική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, ανόρθωση των ιστών και γέμισμα των πτυχώσεων.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με το BTX, περιορίζουμε την κινητικότητα των μυών που ευθύνονται για τις γραμμές έκφρασης στο ανώτερο ήμισυ του προσώπου (μέτωπο, μεσόφρυο, άνω βλέφαρα, εξωτερικές γωνίες ματιών). Είναι οι λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται από τις συνεχείς συσπάσεις των μυών όταν γελάμε, συνοφρυωνόμαστε ή κοιτάζουμε έκπληκτοι, και οι οποίες «χαράσσουν» το δέρμα προσδίδοντας στο πρόσωπο μία μόνιμη σκυθρωπή ή θλιμμένη όψη.

Με τα fillers HyA, αποκαθιστούμε τους χαμένους όγκους σε όλο το πρόσωπο (όπως στην περιοχή των ζυγωματικών, τις ρινοχειλικές και τα χείλη), γεμίζουμε τις πτυχώσεις και τις ρυτίδες (όπως στην περιοχή γύρω από το στόμα), και εξομαλύνουμε το δέρμα. Με τον τρόπο αυτόν, αποκαθιστούμε τη συμμετρία, την αναλογία και τη νεανικότητα του προσώπου.

Συνδυαστικά, διεγείρουμε τη σύνθεση φρέσκου κολλαγόνου με την τοποθέτηση νημάτων κάτω από την επιδερμίδα όχι μόνο του προσώπου, αλλά και του λαιμού και του ντεκολτέ, σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πρόκειται για ειδικές ινές, που δημιουργούν σταδιακά ένα πλέγμα από ίνες κολλαγόνου προσφέροντας έτσι την επιθυμητή ανόρθωση του χαλαρού δέρματος και την αποκατάσταση των χαμένων όγκων.

Το ενισχυμένο πρόγραμμα μη επεμβατικού λίφτινγκ περιλαμβάνει και σύγχρονες θεραπείες αναζωογόνησης, όπως RF Fractional Microneedling, Βιοσυμβατή θεραπεία και Φωτοθεραπεία, με τις οποίες βελτιστοποιούνται και επιταχύνονται τα αποτελέσματα.