iqtriangle

Ευρυαγγειες Προσωπου

Ριζική εξάλειψη με LASER

Οι ευρυαγγείες, αυτά τα μικρά «σπασμένα» αγγεία που εμφανίζονται συνήθως στα βλέφαρα, τα μάγουλα, τη μύτη και το πηγούνι, αν και πολύ μικρά, διαταράσσουν σημαντικά την αίσθηση νεότητας και καθαρότητας του προσώπου. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, εξαλείφουμε τις ευρυαγγείες οριστικά με τα σύγχρονα Pulsed Dye & Nd: YΑG LASER, που αποτελούν τον «χρυσό κανόνα» στην κοσμητική δερματολογία για την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο πρόσωπο.

Μονιμα αποτελεσματα

με 1-2 συνεδρίες

Καταλληλη Θεραπεια

για κάθε τύπο δέρματος

Ανωδυνη, ασφαλης μεθοδος

χωρίς ουλές και σημάδια

αμεση επιστροφη

στις καθημερινές δραστηριότητες

iqtriangle

θεραπεια ευρυαγγειων προσωπου

Αν και οι ευρυαγγείες του προσώπου δεν είναι απειλητικές για την υγεία, πλήττουν άνδρες και γυναίκες στο ευαίσθητο σημείο τους: την αυτοπεποίθηση. Στις γυναίκες μάλιστα εμφανίζονται με 2-3 φορές μεγαλύτερη συχνότητα, αναγκάζοντάς τες συχνά να τις καλύπτουν με προϊόντα μακιγιάζ.

Με τα εξελιγμένα Pulsed Dye & Nd: YΑG LASER έχουμε τη δυνατότητα να «σβήνουμε» αποτελεσματικά τόσο τις λεπτές, αραχνοειδείς ευρυαγγείες, όσο και τις βαθύτερες, πλατύτερες & παχύτερου τοιχώματος, χωρίς να επηρεάζουμε καθόλου τους γύρω φυσιολογικούς ιστούς. Η θεραπεία είναι κατάλληλη και αποτελεσματική για κάθε τύπο δέρματος.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης, πατήστε εδώ

iqtriangle

Τι ειναι οι ευρυαγγειες

Οι ευρυαγγείες (τελαγγειεκτασίες κατά τον ιατρικό όρο) που εμφανίζονται στο πρόσωπο είναι ορατές με γυμνό μάτι, καθώς πρόκειται για πολύ μικρά διευρυμένα τριχοειδή αγγεία που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα. Συνήθως έχουν διάμετρο 0,1-1 χιλιοστό, το χρώμα τους είναι κόκκινο, μπλε ή ιώδες και βάσει του τρόπου εμφάνισής τους χαρακτηρίζονται ως εξής:

 • Γραμμοειδείς
 • Διάχυτες
 • Αραχνοειδείς (δενδροειδείς ή αστεροειδείς)
 • Βλατιδώδεις και στικτές βλάβες
iqtriangle

LASER θεραπεια για στοχευμενη δραση

Τα LASER δρουν στοχευμένα πάνω στις ευρυαγγείες. Η ενέργειά τους διεισδύει στο δέρμα στοχεύοντας μονάχα τα «σπασμένα» αγγεία που είναι διατεταμένα φλεβίδια, τριχοειδή ή αρτηριόλια. Η ενέργεια των LASER απορροφάται αποκλειστικά από την κόκκινη χρωστική ουσία του αίματος, δηλαδή την αιμοσφαιρίνη, ενώ ο γύρω φυσιολογικός ιστός παραμένει ανέπαφος. Τα τοιχώματα των αγγείων καταστρέφονται και στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό χωρίς καμία παρενέργεια. Η τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας που προηγείται της θεραπείας, καθιστά τη διαδικασία απολύτως ανεκτή. Επιπλέον, τα LASER διαθέτουν μηχανισμό ψύξης που προλαμβάνει το αίσθημα καύσου την ώρα της θεραπείας.

iqtriangle

Ορατα αποτελεσματα απο την 1η συνεδρια

Αμέσως μετά τη LASER θεραπεία, το χρώμα των «σπασμένων» αγγείων αρχίζει να ξεθωριάζει και τελικά σβήνει μέσα σε 2 έως 6 βδομάδες. Σταδιακά το δέρμα ανακτά το υγιές χρώμα του αποδεσμεύοντας πολλές γυναίκες από την καθημερινή χρήση make up.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης, πατήστε εδώ

iqtriangle

Ποσες συνεδριες LASER απαιτουνται;

Πριν τη LASER θεραπεία, πραγματοποιούμε καταγραφή των ευρυαγγειών του προσώπου με το προηγμένο σύστημα δερμοανάλυσης VISIA. Ανάλογα με το μέγεθος και τον αριθμό των ευρυαγγειών, συστήνονται 1 έως 2 συνεδρίες, σπανίως 3, με μεσοδιαστήματα ενός μηνός.

Τι πρεπει να προσεξω μετα τη LASER θεραπεια;

Η LASER θεραπεία αποτελεί μία ανώδυνη θεραπεία χωρίς παρενέργειες και χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Μοναδικές συστάσεις είναι να φοράτε καθημερινά αναπλαστική και αντηλιακή κρέμα, να αποφεύγετε την άμεση έκθεση του προσώπου στον ήλιο, καθώς και το έντονο τρίψιμο της περιοχής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε αντίθεση με τις ευρυαγγείες στα πόδια, για τις οποίες μπορεί να ευθύνεστε  κι εσείς σε σημαντικό βαθμό, σε ό,τι αφορά τον τρόπο ζωής σας, την πιθανή ορθοστασία και το αυξημένο σωματικό βάρος, οι ευρυαγγείες προσώπου οφείλονται συνήθως σε κληρονομικούς ή ορμονικούς παράγοντες και λιγότερο στον καθημερινό τρόπο ζωής.

Άλλα πιθανά αίτια είναι:

 • Υπερβολική έκθεση στον ήλιο
 • Τραυματισμός
 • Κόκκινα σημάδια ακμής
 • Ροδόχρους νόσος
 • Νοσήματα κολλαγόνου
 • Ποικιλοδερμία του Civatte
 • Συστηματική χρήση κορτικοστεροειδών
 • Αυτοάνοσα νοσήματα, όπως ερυθηματώδης λύκος
iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Επιχείρησα να απαλλαγώ από τις ευρυαγγείες στο πρόσωπό μου με ειδικές κρέμες. Μάταιος κόπος. Δεν υπήρξε καμία βελτίωση. Εμπιστεύθηκα την ομάδα της IQ Skin Clinics και προχώρησα σε θεραπεία με LASER. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό. Σε 2 συνεδρίες, οι ευρυαγγείες μου εξαφανίστηκαν εντελώς. Σας ευχαριστώ πολύ.

Α. Κ.

Αν ήξερα από την αρχή ότι θα μπορούσα να απαλλαγώ από τις ευρυαγγείες τόσο εύκολα με 1-2 συνεδρίες LASER, θα ερχόμουν νωρίτερα στην ΙQ Skin Clinics. Η ομάδα του Dr. Tζερμιά μου εξήγησε αναλυτικά τη θεραπεία, τη διάρκειά της και τι αποτελέσματα να περιμένω. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Όλα κύλησαν άψογα!

Σ. Λ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη θεραπεία ευρυαγγειών προσώπου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΒΤΧ
  ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ