Φωτοδυναμική θεραπεία: Νέο φως στην επιστήμη της αντιγήρανσης

GlycoAlaGelPict Therapy

IQ Rejuvenation Protocol: Αντιγήρανση, Ανάπλαση & Ενυδάτωση σε 1 Συνεδρία

Η φωτοδυναμική θεραπεία είναι η τελευταία εξέλιξη της επιστήμης στην αντιγήρανση. Εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία, στις υπερσύγχρονες μονάδες φωτοδυναμικής θεραπείας που διαθέτουν οι Κλινικές μας, από δερματολόγους, πλήρως εξειδικευμένους, με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία. Προχωρώντας ένα βήμα πιο μπροστά, επισφραγίζουμε την εφαρμογή της φωτοδυναμικής θεραπείας στην αντιμετώπιση της γήρανσης με μία νέα, καινοτόμο μέθοδο: IQ Rejuvenation Protocol με ταυτόχρονη αντιγηραντική, αναπλαστική και ενυδατική δράση σε 1 μόνο συνεδρία. Τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά και αυτό το οφείλει στον συνδυασμό πρωτοποριακής σύνθεσης φωτοευαισθητοποιού παράγοντα με καινοτόμο τεχνολογία νανο-γλυκοσφαιριδίων.

Πρωτοποριακή σύνθεση φωτοευαισθητοποιού παράγοντα με υαλουρονικό οξύ

Ο φωτοευαισθητοποιός παράγοντας που χρησιμοποιούμε στην αντιγηραντική θεραπεία IQ Rejuvenation Protocol είναι το μοναδικό κοσμητικό σκεύασμα φωτοδυναμικής δράσης στον κόσμο που ενσωματώνεται με υαλουρονικό οξύ σε νανοσωματίδια γλυκοσφαιριδίων για εξαιρετική σταθερότητα, βαθιά διείσδυση και τέλεια απορροφητικότητα από το δέρμα. Σε μορφή gel, αντιδρά κάτω από το ερυθρό φως της συσκευής φωτοθεραπείας και ανανεώνει το πρόσωπο σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς παρενέργειες και με εντυπωσιακά αποτελέσματα, άμεσα ορατά μετά την συνεδρία:

  • Αναζωογόνηση δέρματος
  • Λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Μείωση σημαδιών φωτογήρανσης και υπερμελάγχρωσης
  • Μείωση μεγέθους των διεσταλμένων πόρων 
  • Αύξηση ενυδάτωσης και λάμψης της επιδερμίδας/contact/
  • Βελτίωση τονικότητας του δέρματος 
  • Μείωση λιπαρότητας
  • Σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας

Επιπλέον, χάρη στο ερυθρό φως της υψηλών προδιαγραφών συσκευής φωτοθεραπείας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, διεγείρονται οι κυτταρικές λειτουργίες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και οξυγονώνονται οι ιστοί.

Επαναστατική τεχνολογία με νανοσωματίδια γλυκοσφαιριδίων

Τα γλυκοσφαιρίδια είναι νανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται για να εναποθέσουν τα δραστικά συστατικά του φωτοευαισθητοποιού παράγοντα στο δέρμα με μεγάλη διεισδυτικότητα και σταθερότητα. Η δομή τους απαρτίζεται από υπομοριακούς σχηματισμούς με μέγεθος μικρότερο των 200 νανομέτρων. Οι σχηματισμοί αυτοί είναι οργανωμένοι γύρω από έναν κεντρικό πυρήνα από τροποποιημένο άμυλο.

Ο πυρήνας είναι έντονα υδρόφιλος και προσδίδει στα σωματίδια την αναγκαία φυσιοχημική βιοσυμβατότητα και σταθερότητα. Στην περιφέρεια του πυρήνα βρίσκεται μονοσθενώς επικολλημένη μία στρώση από λιπαρά οξέα, ώστε τα σωματίδια να είναι εξωτερικά λιπόφιλα, χωρίς να επηρεάζεται η εσωτερική υδρόφιλη ιδιότητα. Τα γλυκοσφαιρίδια αποτελούν το πλέον ιδανικό σύστημα εναπόθεσης στο δέρμα των δραστικών συστατικών, χωρίς να χρειάζεται προετοιμασία του δέρματος πριν από τη θεραπεία. Επιπλέον, η βαθιά διείσδυση των συστατικών προσφέρει αποτελέσματα ανάλογα με αυτά των επιθετικότερων θεραπειών, αλλά χωρίς παρενέργειες ή δυσφορία που συχνά προκαλείται από αυτές τις θεραπείες.

Φωτοδυναμική θεραπεία IQ Rejuvenation Protocol | Για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ

Άνετη, εύκολη, ασφαλής διαδικασία, κάτω από το ευεργετικό, ζωογόνο και ορατό φως της συσκευής φωτοθεραπείας με αντιγηραντική και αναγεννητική δράση. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα. Είναι ένα όμορφο διάλειμμα χαλάρωσης, αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας για να αποκτήσει νεανική όψη και λάμψη. Η διαδικασία περιλαμβάνει δερματολογικό καθαρισμό για αποβολή των νεκρών κυττάρων, εφαρμογή και ενεργοποίηση του gel κάτω από το ερυθρό φως της συσκευής φωτοθεραπείας. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και την ηλικία σας, πιθανώς να χρειάζεστε συνεδρίες συντήρησης σύμφωνα με τις οδηγίες του εξειδικευμένου δερματολόγου. Μετά την θεραπεία, δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε σε όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Ανώδυνη, αποτελεσματική, ασφαλής αντιγηραντική θεραπεία

Η φωτοδυναμική θεραπεία IQ Rejuvenation Protocol είναι η τέλεια απάντηση στην εξάλειψη των ορατών σημαδιών γήρανσης και την πλήρη αναζωογόνηση του δέρματος. Είναι ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν μη επεμβατικές θεραπείες υψηλής αποτελεσματικότητας. Είναι απόλυτα ασφαλής και κατάλληλη για όλους, εκτός από εκείνους που έχουν φωτοευαισθησία ή πάσχουν από ορισμένες ασθένειες ή λαμβάνουν φάρμακα που προκαλούν φωτοευαισθησία.

Για την ασφαλή εφαρμογή της θεραπείας και την εξακρίβωση αν μπορείτε να την κάνετε, κατά την συμβουλευτική συνεδρία ο δερματολόγος θα συμπληρώσει το ιατρικό ιστορικό σας και θα προσδιορίσει τον τύπο του δέρματός σας σύμφωνα με την κλίμακα Fitzpatrick. Με βάση τα αποτελέσματα, θα σας ενημερώσει εάν μπορείτε να κάνετε τη θεραπεία και εάν ναι, θα καθορίσει το θεραπευτικό πρωτόκολλο με βάση τον τύπο του δέρματός σας.