Γνωρίστε καλύτερα τις κεφαλές του CoolSculpting®

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® συνοδεύεται από πολλές διαφορετικές κεφαλές (applicators), που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγεται κάθε φορά αυτή που θα εφαρμόσει τέλεια στην περιοχή της θεραπείας ανάλογα με το σχήμα του κάθε σώματος και τον όγκο λίπους της κάθε περιοχής. Οι κεφαλές αναρροφούν το τοπικό πάχος και το συγκρατούν ανάμεσα σε δύο πάνελ που το ψύχουν με απόλυτα ακριβή και ελεγχόμενο τρόπο.

Οι κεφαλές της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting® διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το μέγεθος και την καμπυλότητά τους. Με την άριστη εφαρμογή, ενισχύεται η δράση της θεραπείας και επιτυγχάνεται το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πρόσφατα, η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρία Zeltiq λάνσαρε νέες ενισχυμένες κεφαλές, που μόνο πλεονεκτήματα έχουν για τους ενδιαφερόμενους, όπως αποκαλύπτει και το όνομά τους. Οι πλέον εξελιγμένες κεφαλές CoolAdvantage™ και CoolAdvantage Plus™, που διατίθενται στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, εγγυώνται μία θεραπεία χωρίς πόνο, με γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα. Η CoolAdvantage™ παρουσιάζει τρία βασικά σημεία υπεροχής:

  • αναρροφά περισσότερο όγκο λίπους,
  • μειώνει τον χρόνο θεραπείας από τα 60’ στα 35’, χάρη στην ενισχυμένη ψύξη της (-13),
  • προσφέρει 45% πιο άνετη εφαρμογή.

Με μία κίνηση, η καμπυλότητα του σχήματός της αλλάζει έτσι ώστε να εφαρμόζει τέλεια πάνω στην επιλεγμένη περιοχή θεραπείας, χάρη σε τρεις διαφορετικούς υποδοχείς εφαρμογής (CoolFit Advantage™, CoolCore Advantage™, CoolCurve+ Advantage™).

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
EΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

COOLADVANTAGE PLUS™

Πρόκειται για τη νέα και βελτιωμένη έκδοση της κεφαλής CoolMax™, της κεφαλής που είναι ειδικά σχεδιασμένη για μεγάλη μείωση όγκου λίπους και εφαρμόζεται κατά κύριο λόγο στην κοιλιακή χώρα καθώς αναρροφά περίπου 2,5 φορές περισσότερο όγκο σε σχέση με τις άλλες κεφαλές. Με την CoolAdvantage Plus™, ο χρόνος θεραπείας μειώθηκε από 60’ σε 45’. Επιπλέον, η νέα κεφαλή καθιστά πιο άνετη την εφαρμογή και προσφέρει βελτιωμένο αποτέλεσμα.

Η CoolAdvantage Plus™ συνοδεύεται από δύο διαφορετικούς υποδοχείς εφαρμογής και μετατρέπεται έτσι σε CoolCurve Advantage Plus™ και CoolCore Advantage Plus™ αντίστοιχα.

Επιλέγοντας την κατάλληλη κεφαλή για κάθε περιοχή του σώματος

ΓΙΑ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Νέα! Κεφαλή CoolAdvantage™ με τρεις διαφορετικούς υποδοχείς εφαρμογής

Ιδανική: Για την κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης και το εσωτερικό των μηρών. Και μάλιστα, η θεραπεία ολοκληρώνεται στον μισό χρόνο.

Κεφαλή CoolMini™

Ιδανική: Για μικρές περιοχές τοπικού λίπους, όπως το διπλοσάγονο, την περιοχή γύρω από τη μασχάλη, πάνω από το γόνατο και την εσωτερική πλευρά του γονάτου

Κεφαλή CoolCurve+™

Ιδανική: Για καμπυλωτά σημεία όπως τα πλαϊνά της μέσης, το «σωσίβιο», τα παχάκια της πλάτης, την περιοχή γύρω από το σουτιέν, καθώς και για τη γυναικομαστία στους άντρες.

Κεφαλή CoolCore™ 

Ιδανική: Κατά κύριο λόγο για την κοιλιά.

Κεφαλή CoolFit™

Ιδανική: Για πιο επίπεδες περιοχές τοπικού πάχους, καθώς το σχήμα της δεν είναι καμπυλωτό. Κατάλληλη για την περιοχή του στομάχου, την εσωτερική πλευρά των μηρών και τα μπράτσα.

Κεφαλή CoolSmooth™

Ιδανική: Για περιοχές τοπικού πάχους που δεν «τσιμπιούνται», χάρη στο εύκαμπτο σχήμα της. Κατάλληλη για την περιοχή του στομάχου και την εξωτερική πλευρά των μηρών (ψωμάκια).

Κεφαλή CoolAdvantage Petite™

Ιδανική: Για μικρές περιοχές του σώματος που όμως συσσωρεύουν πολύ τοπικό λίπος. Κατάλληλη ιδιαίτερα για την περιοχή των μπράτσων.

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΟΓΚΟΥ

Νέα! Κεφαλή CoolAdvantage Plus™ με δύο διαφορετικούς υποδοχείς εφαρμογής


Ιδανική: Για μείωση μεγάλης επιφάνειας τοπικού λίπους σε περιοχές όπως η κοιλιακή χώρα, καθώς αναρροφά 2,5 περισσότερο όγκο σε σχέση με τις άλλες κεφαλές. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 45’ λεπτά.

Κεφαλή CoolMax™ 

Ιδανική: Για περιοχές τοπικού πάχους όπου είναι επιθυμητή η μεγάλη μείωση του όγκου λίπους, καθώς αναρροφά 2,5 περισσότερο όγκο σε σχέση με τις άλλες κεφαλές. Συνηθέστερα εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.