Ξεχάστε τη λιποαναρρόφηση! Καλωσορίστε το CoolSculpting®!

Θυμηθείτε όλες εκείνες τις φορές που όσο συνεπείς κι αν φανήκατε στο γυμναστήριο και όση… σπαρτιατική πειθαρχία κι αν εφαρμόσατε στις διατροφικές σας συνήθειες, παρ’ όλα αυτά το αγαπημένο σας στενό τζιν απλώς δεν κούμπωνε.

Πώς θα σας φαινόταν, ωστόσο, αν γνωρίζατε πως το τοπικά συσσωρευμένο και τόσο επίμονο πάχος που αποτελεί τον μεγαλύτερο αντίπαλο της αυτοπεποίθησής σας, θα μπορούσε να αποτελέσει οριστικό παρελθόν όχι με τη γνωστή επεμβατική λιποαναρρόφηση, αλλά με μία νέα μη επεμβατική και πάνω από όλα αποτελεσματική μέθοδο; Ιδανικό μεν, απόλυτα εφικτό δε! Και μάλιστα σε μία μόνο συνεδρία! Έχει έρθει η ώρα να συστηθείτε με την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting®!

Όχι στη λιποαναρρόφηση! Ναι στο CoolSculpting®!

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, υπήρχε μόνο μία λύση για την οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους: η επεμβατική λιποαναρρόφηση. Πλέον, υπάρχει η αυθεντική μη επεμβατική μέθοδος κρυολιπόλυσης CoolSculpting®, με την οποία το τοπικό πάχος αντιμετωπίζεται οριστικά, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Είναι μία μέθοδος που συνάδει απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και βασίζεται στην επιλεκτική ψύξη των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα ψύχονται στους -13οC, μία διαδικασία που προκαλεί την απόπτωσή τους (φυσιολογικός θάνατος) και τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών η περιοχή της θεραπείας να αδειάζει από το περιττό λίπος. Και όλα αυτά με μία μόνο συνεδρία. Ξεχάστε, λοιπόν, νυστέρια, χειρουργεία και φυσικά πόνο!

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
coolsculpting-backround-mobile
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μία μέθοδος, μία συνεδρία, πολλαπλά οφέλη

Εστιάζοντας προσεκτικότερα στα πλεονεκτήματα της μεθόδου, παρατηρούμε τα εξής:

  • Σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση που επεμβαίνει «βίαια» στην περιοχή του τοπικού πάχους, με το CoolSculpting® τα λιποκύτταρα απλώς ψύχονται χωρίς να επηρεάζονται οι γειτονικοί ιστοί, αποπίπτουν και αποβάλλονται οριστικά από το σώμα, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα άλλα κύτταρα.
  • Το δέρμα έχει χρόνο να προσαρμοστεί χάριν της ελαστικότητάς του.
  • Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® είναι η μοναδική που διαθέτει την κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect™, η οποία βασίζεται σε ειδικούς αισθητήρες που παρακολουθούν τη θερμοκρασία του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής και τη διακόπτουν εάν κριθεί απαραίτητο.
  • Η συσκευή CoolSculpting® διαθέτει ειδικές κεφαλές κατάλληλες για κάθε μέρος του σώματος, έτσι ώστε να εξασφαλίζονται η άριστη εφαρμογή και το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  • Με τη μέθοδο της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting®, δεν υπάρχουν επιπλοκές και το σώμα παραμένει χωρίς ουλές ή σημάδια. Σε αντίθεση με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, δεν χρειάζεται καμιά μετεγχειρητική φροντίδα από τον ασθενή (π.χ. διάστημα κλινήρους αποθεραπείας, αλλαγές στις τομές ή χορήγηση αναλγητικών). Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό δίνει την ευκαιρία στον ασθενή να μην τροποποιήσει στο παραμικρό την καθημερινότητά του.
  • Η μέθοδος είναι τόσο φιλική και σύντομη που διασφαλίζει την αμεσότητα της εφαρμογής της. Δεν είναι λίγοι αυτοί που προσέρχονται στη συνεδρία σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά τους ή από κάποια άλλη δραστηριότητα.
  • Το CoolSculpting® δεν απαιτεί αναισθησία, καθότι πρόκειται για ανώδυνη μη επεμβατική διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, πολλοί επιλέγουν να παρακολουθήσουν κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, να διαβάσουν ένα βιβλίο ή ακόμα και να αποκοιμηθούν.
  • Με το CoolSculpting® το σώμα σμιλεύεται ομοιόμορφα και σταδιακά (μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών), επιτρέποντας την ομαλή εξοικείωση του ατόμου αλλά και του περιγύρου του με τη νέα του εμφάνιση.
  • Το τοπικό πάχος φεύγει για πάντα. Με το CoolSculpting®, ο αριθμός των λιποκυττάρων μειώνεται οριστικά κατά 25%-40%. Έτσι, ακόμα κι αν οι μετέπειτα ενδείξεις της ζυγαριάς αρχίζουν να… ανηφορίζουν, το περίσσιο λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.
  • Η μέθοδος είναι αρκετά προσιτή και από οικονομική άποψη.

Γιατί επιμένει το βάρος σε αυτά τα σημεία;

Η κατανομή του βάρους στο σώμα ελέγχεται από γενετικούς παράγοντες, χωρίς φυσικά να είναι άμοιρες ευθυνών οι επιλογές που κάνουμε καθημερινά (κατανάλωση υπερλιπιδαιμικών τροφών, καθιστική ζωή κ.ά.) Παρόλο που ο αριθμός των λιποκυττάρων στο σώμα μας παραμένει σταθερός, οι επιλογές μας συμβάλλουν συχνά στην αύξηση του μεγέθους τους. Είναι τόσοι πολλοί, λοιπόν, αυτοί που ακόμα και με τη σωστή διατροφική καθοδήγηση αδυνατούν να χάσουν το τοπικό πάχος σε κατεξοχήν λιποφόρες περιοχές του σώματος, όπως κοιλιά, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, ακόμα και γάμπες. Σε αυτές τις απαιτητικές περιπτώσεις, η αυθεντική μεθόδος κρυολιπόλυσης CoolSculpting® αποτελεί την αιχμή του δόρατος της αισθητικής δερματολογίας στην προσπάθεια να καταπολεμηθεί το τόσο επίμονο (αισθητικά αλλά και ψυχολογικά) πρόβλημα.