iqtriangle

MAGELLAN®
TruPRP

Αυτόλογη
μεσοθεραπεία προσώπου

Νέα αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου Magellan® TruPRP: Απόλυτα φυσική αναζωογόνηση προσώπου με αυξητικούς παράγοντες.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝΟΥ & ΥΦΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΣΥΣΦΙΞΗ & ΛΑΜΨΗ

ΛΕΙΑΝΣΗ ΜΙΚΡΟΡΥΤΙΔΩΝ & ΟΥΛΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

60 Λεπτά

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

2 με 3

ΑνΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Με τοπική αναισθητική κρέμα
Χωρίς αποθεραπεία

iqtriangle

MAGELLAN® TruPRP

Μη επεμβατική, απόλυτα ασφαλής, η νέα αυτόλογη μεσοθεραπεία ανανέωσης προσώπου Μagellan® TruPRP βάζει φρένο στα σημάδια γήρανσης, καθώς επουλώνει, αναπλάθει και αναζωογονεί την επιδερμίδα του προσώπου, φυσικά.  

Ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες, η νέα αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου Magellan® TruPRP συστήνεται συνήθως από την ηλικία των 30 ετών, όταν αρχίζουν να γίνονται ορατά τα πρώτα σημάδια του χρόνου, όμως μπορεί να εφαρμοστεί και νωρίτερα ως θεραπεία πρόληψης.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

επουλωση, αναπλαση & αναζωογονηση της επιδερμιδας, φυσικα

Το δέρμα, έχει τον δικό του μηχανισμό ανάπλασης, και κάθε φορά που υφίσταται έναν τραυματισμό σπεύδει να αναπλάσει το σημείο αυτό μόνο του.

Το Magellan® TruPRP διεγείρει αυτόν τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασης των κυττάρων και ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης κολλαγόνου, την αγγειογένεση και την εκ νέου αγγειοποίηση των ιστών. Το Magellan® TruPRP ευφυώς αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες, τα κύτταρα τα οποία έχουν αναζωογονητική, επουλωτική και αναπλαστική δράση και προσφέρει λίφτινγκ προσώπου, με απόλυτα φυσικό τρόπο. 

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Magellan® TruPRP
για εντυπωσιακα αποτελεσματα

Βελτιστοποιεί τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας

A

Προκαλεί σύσφιξη επιδερμίδας

A

Χαρίζει νεανική και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα

A

Ενισχύει την ανάπτυξη λίπους

προσδίδοντας όγκο σε περιοχές όπου το λίπος έχει χαθεί
A

Επαναφέρει τη σφριγηλότητα

και τη στιλπνότητα της επιδερμίδας
A

Λειαίνει μικρορυτίδες και ουλές

A

Επανορθώνει την τραχιά υφή

και τη «σβησμένη» ακτινοβολία του δέρματος
A

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το Magellan® TruPRP  χρησιμοποιεί τα φυσικά συστατικά του οργανισμού και πιο συγκεκριμένα το αίμα του ίδιου του ασθενή για να αποκαταστήσει τα σημάδια γήρανσης που παρουσιάζονται με την πάροδο του χρόνου. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για:

  • το «πόδι της χήνας» και τις «ρυτίδες γέλιου»
  • τους μαύρους κύκλους
  • τα «πεσμένα» ζυγωματικά
  • την αντιμετώπιση χαλάρωσης του δέρματος
  • την αποκατάσταση ουλών ακμής αλλά και των επιφανειακών ουλών
iqtriangle

δεν ειναι η απλη αυτολογη μεσοθεραπεια (PRP) που μεχρι σημερα γνωριζαμε

H νέα επαναστατική Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan® TruPRP, βασίζεται στην εξελιγμένη φυγόκεντρο και  έρχεται να ανατρέψει όσα ξέραμε ως τώρα και να αποδείξει ότι όλα τα PRP ΔΕΝ είναι ίδια.  

To Magellan® TruPRP και η απλή αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP μπορεί να μοιράζονται την ίδια διαδικασία, καθώς και οι δυο μεσοθεραπείες βασίζονται στην ενέσιμη χορήγηση εμπλουτισμένου σε αιμοπετάλια πλάσματος, το λεγόμενο Platelet Rich Plasma (PRP) μέσω της διαδικασίας της φυγοκέντρισης, ωστόσο έχουν μια σημαντική διαφορά: τον πιο «εκλεπτυσμένο» διαχωρισμό αιμοπεταλίων που προκύπτει μέσω της διαδικασίας της διπλής φυγοκέντρισης.

Αυτό το κάνει μόνο η νέα Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan® TruPRP. Και είναι αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Magellan® TruPRP | 6 σημεία υπεροχής

1. Διπλή Φυγοκέντριση

Το Magellan® TruPRP πραγματοποιεί διπλή φυγοκέντριση επιτυγχάνοντας συγκέντρωση αιμοπεταλίων και αυξητικών παραγόντων 4-6 φορές μεγαλύτερη συγκριτικά με την απλή αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Τα αιμοπετάλια περιέχουν υψηλή συγκέντρωση αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι έχει αποδειχθεί από έρευνές ότι έχουν επουλωτικές ιδιότητες και δρουν αναζωογονητικά για το δέρμα.

2. Πιο Εκλεπτυσμένος Διαχωρισμός Αιμοπεταλίων

Με την αρχική φυγοκέντριση, επιτυγχάνεται απομάκρυνση των ερυθρών αιμοσφαιρίων από το πλάσμα. Αν όμως η διαδικασία σταματήσει εκεί, τότε το μόνο που έχουμε είναι ένα μείγμα PPP («φτωχό» πλάσμα) και PRP (πλούσιο πλάσμα), το οποίο είναι μικρού αριθμού αιμοπεταλίων και μικρού ποσοστού συγκέντρωσης). Με τη δεύτερη φυγοκέντριση, επιτυγχάνεται ο εκλεπτυσμένος διαχωρισμός. Διαχωρίζεται το PPP και μένει το PRP, το «πλούσιο» πλάσμα με ποσοστό συγκέντρωσης 4 έως 6 φορές μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα PRP.

3. Το PRP «ξεγελάει» τα κύτταρα του δέρματος

Το εμπλουτισμένο πλάσμα «ξεγελάει» τα κύτταρα του δέρματος και τα κάνει να συμπεριφερθούν όπως στην περίπτωση ενός απλού τραυματισμού. Τα αιμοπετάλια που διακρίνονται για τις επουλωτικές τους ιδιότητες, σπεύδουν να δημιουργήσουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος ένα πλούσιο πλέγμα που σταδιακά απελευθερώνει αυξητικούς παράγοντες και διεγείρει τους ινοβλάστες να παράξουν κολλαγόνο και ελαστίνη (τα δυο δομικά υλικά των κυττάρων του δέρματος). Η συνολική διάρκεια της διαδικασίας είναι 1 ώρα περίπου.

4. Το φτωχό PPP βρίσκει την τέλεια εφαρμογή!

To Magellan® TruPRP αξιοποιεί κάθε συστατικό του αίματος που δύναται να ενισχύσει την αναζωογόνηση, ανανέωση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Το «φτωχό» πλάσμα, το Poor-Platelet-Plasma (PPP) το οποίο προκύπτει από τον εκλεπτυσμένο διαχωρισμό χάρη στη διπλή φυγοκέντριση, βρίσκει την τέλεια εφαρμογή καθώς μπορεί να εφαρμοστεί ως μάσκα στο πρόσωπο του ασθενή μετά την έγχυση του PRP, ώστε να ενισχύσει περαιτέρω την αναζωογόνηση και ανάπλαση των κυττάρων του προσώπου. Το ΡΡΡ που θα περισσέψει μετά την εφαρμογή, μπορεί να εφαρμοστεί ως μάσκα στο σπίτι για μερικές μέρες.

5. Δεν παρεμβαίνει ανθρώπινος παράγοντας

Η διαδικασία της φυγοκέντρισης από την αρχή μέχρι το τέλος πραγματοποιείται από το ίδιο το μηχάνημα εκμηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε κίνδυνο να μολυνθεί το αίμα από παράγοντες εξωτερικούς, καθώς δεν παρεμβαίνει ανθρώπινος παράγοντας. Ο ηλεκτρονικός αισθητήρας διευκολύνει τις φάσεις διαχωρισμού και το PRP παραδίδεται έτοιμο για χρήση, σε μια σύριγγα.

6. Υψηλή ασφάλεια, μέγιστη αποτελεσματικότητα

Η διαδικασία της λήψης, επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης του αίματος του ίδιου ατόμου - το γεγονός δηλαδή ότι η διαδικασία είναι αυτόλογη – καθιστά τη θεραπεία Magellan® TruPRP απολύτως ασφαλή. Παράλληλα, η αυτόλογη φύση της θεραπείας δεν επιτρέπει παρενέργειες ή αλλεργικές αντιδράσεις και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Επιπλέον, τo Magellan® TruPRP φέρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού FDA,  γεγονός που αποτελεί εγγύηση της υψηλής ασφάλειας του μηχανήματος και της μέγιστης αποτελεσματικότητάς του.

iqtriangle

Αποτελεσματα, αξια αναμονης!

Τα αποτελέσματα του Magellan® TruPRP αποκαλύπτονται σταδιακά μέσα στους επόμενους 3 μήνες και είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς επιτυγχάνεται πλήρης αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου.

iqtriangle

Magellan® TruPRP & Μicroneedling ή Fillers

Αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν.

Το Magellan® TruPRP μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με microneedling γνωστό και ως “Vampire Facelift” ή με fillers υαλουρονικού οξέος το λεγόμενο“Vampire Facial”, για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι. Η θεραπεία χρησιμοποιεί τους φυσικούς πόρους του σώματος, δηλαδή το ίδιο το αίμα του ασθενή, συνεπώς δεν υπάρχει  κίνδυνος αλλεργίας ή μόλυνσης. Επιπλέον, η διαδικασία της  διπλής φυγοκέντρισης πραγματοποιείται από την αρχή μέχρι το τέλος από το ίδιο το μηχάνημα εκμηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε κίνδυνο να μολυνθεί το αίμα από παράγοντες εξωτερικούς, καθώς δεν παρεμβαίνει ανθρώπινος παράγοντας. Ο ηλεκτρονικός αισθητήρας διευκολύνει τις φάσεις διαχωρισμού και το PRP παραδίδεται έτοιμο για χρήση, σε μια σύριγγα. Ο διαχωριστής αιμοπεταλίων που χρησιμοποιούμε στα δερματολογικά ιατρεία μας φέρει την έγκριση του FDA, γεγονός που αποτελεί εγγύηση της υψηλής ασφάλειας του μηχανήματος και της μέγιστης αποτελεσματικότητάς του.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Δουλεύω πολλές ώρες καθημερινά. Οι ρυθμοί ζωής μου είναι τέτοιοι που δεν υπάρχει πάντα χώρος για ξεκούραση. Με τα χρόνια αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στο πρόσωπό μου. Η επιδερμίδα μου ήταν θαμπή, σκοτεινή θα έλεγα, και είχε χάσει τη νεανική της λάμψη. Φαν της φυσικής ανανέωσης και αναζωογόνησης, επέλεξα τη θεραπεία Magellan® TruPRP που εφαρμόζεται στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο φυσικό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Το δέρμα μου απέκτησε ξανά τη χαμένη του λάμψη και νιώθω πραγματικά υπέροχα! Πολλά ευχαριστώ σε όλη την ομάδα των ΙQ Skin Clinics.”

Ι. Π.

“Η βελτίωση στο πρόσωπό μου πραγματικά εκπληκτική. Ούτε που το φανταζόμουν ότι έτσι, χωρίς φάρμακα, εντελώς φυσικά, θα μπορούσα να έχω τέτοιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορεί να είμαι σχεδόν 40, ωστόσο κανείς πια δεν το πιστεύει. Ευχαριστώ θερμά τα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics. Ευχαριστώ Magellan® TruPRP.”

Κ. Ι.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη θεραπεία Magellan® TruPRP, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
BTX ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
μεσοθεραπειες-preview
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ