Ποια είναι η ιδανική ηλικία για Κρυολιπόλυση CoolSculpting®;

Το θέμα της σωστής ηλικίας απασχολεί πολλούς που ενδιαφέρονται για τη θεραπεία CoolSculpting®. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποια ιδανική ηλικία για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άτομα ηλικίας από 18 ετών, όσο και σε άτομα 80 ετών, δεδομένης μιας καλής κατάστασης υγείας.

Σταθερός ο αριθμός λιποκυττάρων μετά την ενηλικίωση

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα λιποκύτταρα αναπτύσσονται σε αριθμό μέχρι το τέλος της εφηβείας. Στο εξής αυξομειώνονται μόνο σε μέγεθος ανάλογα με τις συνήθειες διατροφής και άσκησης του κάθε ατόμου. Στους ενήλικες δεν σχηματίζονται νέα λιποκύτταρα. Επομένως, οποιαδήποτε στιγμή μετά την ενηλικίωση είναι καλή στιγμή για CoolSculpting®. Το μεγάλο πλεονέκτημα του CoolSculpting® είναι ότι έχει την ικανότητα να μειώνει οριστικά τον αριθμό των λιποκυττάρων και των αποθηκών τους, στην περιοχή της θεραπείας. Και με τον τρόπο αυτόν χαρίζει καλύτερη αρμονία στο σώμα, αφού σμιλεύει τις περιοχές του τοπικού λίπους.

Επομένως, το CoolSculpting® είναι η κατάλληλη θεραπεία τόσο για τα άτομα νεαρής ηλικίας που είδαν το σώμα τους να αλλάζει μετά την ενηλικίωση, όσο και για τα άτομα μέσης ηλικίας που έγιναν γονείς, παραμέλησαν τον εαυτό τους λόγω της έντονης ενασχόλησης με τα παιδιά και τώρα αισθάνονται την ανάγκη να νιώσουν και πάλι όμορφα με το σώμα τους. Κατάλληλοι υποψήφιοι όμως είναι και οι άνω των 60 ετών που κουράστηκαν να ζουν τόσα χρόνια με το τοπικό πάχος και θέλουν να το ξεφορτωθούν πια επωφελούμενοι από μία σύγχρονη και αποτελεσματική μη επεμβατική μέθοδο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι γυναίκες που είδαν να αλλάζει η κατανομή λίπους στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση, παρατηρώντας μία έντονη εναπόθεση λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το CooSculpting® μπορεί να λειτουργήσει και προληπτικά, αφού αφαιρώντας αποθήκες λίπους σε αυτήν την περιοχή, η κατανομή του τελικά θα είναι πολύ πιο ομοιόμορφη.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
coolsculpting-backround-mobile
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ανάγκη να μας αρέσει ο εαυτός μας

Έχει φανεί ότι ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία, όλοι ενδιαφερόμαστε για το πώς δείχνουμε και αισθανόμαστε μέσα στα ρούχα μας. Η ανάγκη να μας αρέσει ο εαυτός μας είναι καθοριστικός παράγοντας για την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας. Επομένως, πάντα είμαστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουμε μία ασφαλή και αποτελεσματική τεχνολογία για να αποχαιρετίσουμε οριστικά το ανεπιθύμητο τοπικό λίπος.

Το CoolSculpting® είναι η μέθοδος που μπορεί να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα εύκολα και ανώδυνα. Είναι η αυθεντική μέθοδος και συσκευή κρυολιπόλυσης που μπορεί να εξαλείψει το τοπικό λίπος σε μία μόνο συνεδρία. Με απόλυτα ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο, ψύχει τα λιποκύτταρα στους -11οC και -13οC προκαλεί τον φυσιολογικό θάνατό τους, χωρίς να επηρεάζονται όργανα ή περιβάλλοντες ιστοί, ούτε το υπόλοιπο δέρμα. Για διάστημα τεσσάρων μηνών, τα περίσσια λιποκύτταρα αποβάλλονται από τον οργανισμό ανεπιστρεπτί και το σώμα δείχνει πιο αρμονικό, από την 3η εβδομάδα και μετά.