Πτώση βλεφάρων και φρυδιών: ανόρθωση με άνω βλεφαροπλαστική και browlift

Χωρίς αμφιβολία, τα τεντωμένα βλέφαρα που πλαισιώνονται από ανορθωμένα φρύδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της όμορφης και νεανικής όψης του προσώπου. Με το πέρασμα του χρόνου, οι μύες που υποστηρίζουν τα βλέφαρα εξασθενούν, εκείνα χαλαρώνουν, γέρνουν προς τα κάτω και στην καθοδική πορεία τους “συμπαρασύρουν” και τα φρύδια.

Πτώση φρυδιών και άνω βλεφάρων: σύγχρονη βλεφαροπλαστική για να τα επαναφέρετε σε «τάξη»

Η πτώση των φρυδιών έχει ως συνέπεια το «κουκούλωμα» των βλεφάρων. Αμέσως, το δέρμα των βλεφάρων μοιάζει να περισσεύει και το βλέμμα δείχνει πιο κουρασμένο και γερασμένο, καθώς οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια γίνονται πιο ορατές. Με την συνδυαστική τεχνική της άνω βλεφαροπλαστικής και του λίφτινγκ φρυδιών (browlift), βλέφαρα και φρύδια επανέρχονται στην προγενέστερη θέση τους.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία μόνο συνεδρία. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και περιλαμβάνει την αφαίρεση του περίσσιου λίπους και του δέρματος από την περιοχή. Η τεχνική που ακολουθείται γίνεται με τρόπο προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά του προσώπου, ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και αρμονικό. Με την ανόρθωση των βλεφάρων και των φρυδιών, το βλέμμα “ανοίγει” και το πρόσωπο αποκτά και πάλι τη νεανικότητά του. Το αποτέλεσμα διαρκεί πολλά χρόνια και μπορεί να διατηρηθεί ή να ενισχυθεί με εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης (btx), μία με δύο φορές τον χρόνο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ BTX
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν έχετε πυκνά φρύδια που σχηματίζουν ένα όμορφο τόξο, τότε το πρόσωπό σας δείχνει 10 χρόνια νεότερο

Τα φρύδια καθορίζουν σημαντικά την ελκυστικότητα του προσώπου. Έχει διαπιστωθεί ότι τα πλούσια φρύδια σε αρμονικά ανορθωμένο τόξο κάνουν το γυναικείο πρόσωπο να δείχνει έως και δέκα χρόνια νεότερο. Εάν η θέση των φρυδιών χαμηλώσει κατά 3-4 χιλιοστά, είναι αρκετό για να επηρεαστεί σημαντικά η έκφραση του προσώπου. Η πτώση των φρυδιών σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση των μυών στην περιοχή των βλεφάρων, δίνει στο πρόσωπο γερασμένη και κουρασμένη όψη, που δεν βελτιώνεται ούτε με περισσότερο ύπνο ούτε με ξεκούραση.

Επίσης, όταν υπάρχει πτώση βλεφάρων, έχει παρατηρηθεί πώς οι περισσότερες γυναίκες ανασηκώνουν ασυναίσθητα τα φρύδια τους με συνέπεια να αναπτύσσουν ή να επιδεινώνουν τις πτυχές στο δέρμα του μετώπου τους, εξαιτίας της συνεχούς μυϊκής σύσπασης. Έτσι, έρχονται αντιμέτωπες και με την εμφάνιση έντονων ρυτίδων έκφρασης κατά μήκος του μετώπου. Το όλο πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με συνδυασμό σύγχρονης άνω βλεφαροπλαστικής και λίφτινγκ φρυδιών.

Αραίωση Φρυδιών: εκπληκτική αποκατάσταση της χαμένης πυκνότητας των φρυδιών σας 

Η μοναδική μέθοδος που χαρίζει βέλτιστο και μόνιμο αποτέλεσμα σε περιπτώσεις αραίωσης φρυδιών, είναι η IQ HAIR FUE μεταμόσχευση μεμονωμένων τριχοθυλακίων. Η μέθοδος αυτή έγκειται σε λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, που έχουν το ίδιο χρώμα, το ίδιο πάχος και την ίδια υφή με τις τρίχες των φρυδιών. Η εμφύτευσή τους πραγματοποιείται στα σημεία της αραίωσης με στόχο την αποκατάσταση της χαμένης πυκνότητας των φρυδιών. Η διαδικασία είναι ασφαλής και ανώδυνη καθώς γίνεται με τοπική αναισθησία και το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.