Πτώση Φρυδιών: Βάλτε τα φρύδια στη «θέση» τους

Χωρίς καμία αμφιβολία τα φρύδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης του προσώπου. Με την κίνηση των φρυδιών, εκφράζουμε έκπληξη, ενθουσιασμό, προβληματισμό, καχυποψία, φλερτ, αδιαφορία και πολλά άλλα συναισθήματα. Η ζωντάνια του βλέμματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση και την εκφραστικότητα των φρυδιών. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, τα φρύδια τείνουν όχι μόνο να λεπταίνουν, αλλά και να «πέφτουν» και να συμπαρασύρουν τα βλέφαρα, αφού οι μύες του μετώπου δεν καταφέρνουν πλέον να τα συγκρατούν ψηλά.

Έχετε πλούσια πυκνά φρύδια; Δεν είναι τυχαίο ότι κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει 10 χρόνια νεότερο.

Τα φρύδια καθορίζουν σημαντικά την ελκυστικότητα του γυναικείου προσώπου. Έχει διαπιστωθεί χαρακτηριστικά ότι τα πλούσια φρύδια κάνουν το γυναικείο πρόσωπο να δείχνει έως και δέκα χρόνια νεότερο. Αν η θέση των φρυδιών χαμηλώσει κατά 3-4 χιλιοστά, είναι αρκετό για να επηρεαστεί σημαντικά η έκφραση του προσώπου. Η πτώση των φρυδιών σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση των μυών στην περιοχή των βλεφάρων, έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπο να αποκτά μία πιο γερασμένη και κουρασμένη όψη, που δεν βελτιώνεται ούτε με περισσότερο ύπνο και ξεκούραση.

Στην περίπτωση αυτήν, έχει παρατηρηθεί ότι αρκετές γυναίκες ανασηκώνουν ασυναίσθητα τα φρύδια τους, με συνέπεια όμως να αναπτύσσουν ή να επιδεινώνουν τις πτυχές στο δέρμα του μετώπου τους, εξαιτίας της συνεχούς μυϊκής σύσπασης.

Πτώση φρυδιών / Βλεφάρων : 2 τρόποι για να επαναφέρετε τα φρύδια σας στην «τάξη»

Η πτώση των φρυδιών έχει ως συνέπεια το «κουκούλωμα» των βλεφάρων. Αμέσως, το δέρμα των βλεφάρων μοιάζει να περισσεύει και το βλέμμα δείχνει πιο κουρασμένο και γερασμένο, καθώς γίνονται πιο ορατές οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Υπάρχουν 2 τρόποι για να επαναφέρετε τα φρύδια σας στην «τάξη»:

Μια δημοφιλής επιλογή είναι η βλεφαροπλαστική καθώς δίνει τη δυνατότητα αφαίρεσης του περίσσιου λίπους και δέρματος από την περιοχή, βοηθώντας τα μάτια να ανοίξουν και το βλέμμα να ζωηρέψει. Η διόρθωση της πτώσης των φρυδιών γίνεται πάντα με ιδιαίτερη προσοχή, αφού η υπερβολική διόρθωση θα έκανε τα φρύδια να δείχνουν αφύσικα. Αρκεί τα φρύδια να ανασηκωθούν κατά μερικά χιλιοστά και να έχουν ένα μέτριο τοξωτό σχήμα προκειμένου το πρόσωπο να ανακτήσει και πάλι τη νεανικότητά του!

Το Brow Lift (λίφτινγκ φρυδιών) αποτελεί σταθερή επιλογή για την επαναφορά των φρυδιών στην πρότερη τους κατάσταση.  Πραγματοποιείται με εγχύσεις βοτουλινικής τοξίνης οι οποίες επιτυγχάνουν ανόρθωση των φρυδιών (“brow lift”) ώστε να αποτελούν ένα αρμονικό «κάδρο» για τα μάτια και να είναι σε τέτοια θέση που να βοηθάνε το βλέμμα να δείχνει πιο ζωηρό και ξεκούραστο.

ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η πολυετής «ταλαιπωρία» οδηγεί σε αραίωση & αποδυνάμωση των φρυδιών

Η πολυετής αποτρίχωση των φρυδιών χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκι, κλωστή ή κερί, καταστρέφει σταδιακά τα τριχοθυλάκια στην περιοχή των φρυδιών. Εξαιτίας του τραβήγματος αποδυναμώνονται, με αποτέλεσμα να παράγουν πιο λίγες και πιο λεπτές τρίχες, και τελικά μόνο χνούδι. Την τελευταία δεκαετία, έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των γυναικών που υποφέρουν από λεπτά και αραιά φρύδια. 

Αραίωση Φρυδιών: 2 εκπληκτικές μέθοδοι επανόρθωσης της χαμένης πυκνότητας των φρυδιών σας.

Η μοναδική μέθοδος που χαρίζει βέλτιστο και μόνιμο αποτέλεσμα σε περιπτώσεις αραίωσης φρυδιών, είναι η μέθοδος της μεταμόσχευσης μεμονωμένων τριχοθυλακίων FUE ή αλλιώς εμφύτευση φρυδιών. Η μέθοδος αυτή, έγκειται σε λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, από τα οποία παράγονται τρίχες που έχουν το ίδιο χρώμα, το ίδιο πάχος και την ίδια υφή με τις τρίχες των φρυδιών. Έπειτα ακολουθεί προσεκτική εμφύτευσή τους στα σημεία της αραίωσης με στόχο την αποκατάσταση της χαμένης πυκνότητας.

Παράλληλα, η Τριχομοιοπύκνωση Φρυδιών (Eyebrows Micropigmentation) αποτελεί μια μη επεμβατική διαδικασία προσομοίωσης της φυσικής πυκνότητας των φρυδιών, η οποία τονίζει το βλέμμα, διορθώνει το σχήμα των φρυδιών και προσδίδει μια πιο νεανική όψη στο πρόσωπο.  Χρωματικές τριχοκουκκίδες ή σκιάσεις σχεδιάζονται ανάμεσα ή και περιμετρικά των φυσικών τριχών των φρυδιών με στόχο την ενίσχυση της φυσικής εικόνας πύκνωσης καλοσχηματισμένων φρυδιών. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και δύο χρόνια!