iqtriangle

SKINBOOSTER

Προσώπου & σώματος

Η θεραπεία Skinbooster είναι μια μη επεμβατική θεραπευτική μέθοδος άκρως αποτελεσματική κατά την οποία εγχέονται στην επιδερμίδα μικρές ποσότητες από θεραπευτικούς παράγοντες ή φαρμακευτικές ουσίες, όπως για παράδειγμα βιομιμητικά πεπτίδια, βιταμίνες, HyA ή αμινοξέα. Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα.

Βαθια ενυδατωση

Αναπλαση

Συσφιξη

Αναζωογονηση

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ SKINBOOSTER ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής ΙQ Skin Clinics εφαρμόζουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα, πάντα βάσει των αναγκών του δέρματος του προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζουμε τα ακόλουθα είδη θεραπείας Skinbooster:

Βιομιμητικά Πεπτίδια Νέας Γενιάς | Καινοτόμος βιοτεχνολογία στην υπηρεσία της κοσμητικής δερματολογίας

Τα βιομιμητικά πεπτίδια είναι μικρές ομάδες αμινοξέων, πανομοιότυπα με εκείνα που υπάρχουν στο δέρμα μας. Ο ρόλος τους είναι να διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος και συγκεκριμένα τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης ή της ουσίας HyA, ώστε να αποκαθίστανται οι φθορές του δέρματος που συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου. Με την έκχυση στην επιδερμίδα βιομιμητικών πεπτιδίων νέας γενιάς επιτυγχάνουμε την αποκατάσταση των επιπέδων αυξητικών παραγόντων και διεγείρουμε τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος, ώστε να ενισχυθεί η  ελαστικότητα, η σφριγηλότητα και η λάμψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, με την εφαρμογή τους εξαλείφουμε τις ρυτίδες  και τα σημάδια γήρανσης, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Επίσης, αποκαθιστούμε το οβάλ του προσώπου και αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την χαλάρωση στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Η δράση τους βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία παρατεταμένης αποδέσμευσης: όλα τα ενεργά συστατικά τους, κατανεμημένα εντός νανοσωματιδίων, απελευθερώνονται σταδιακά, διεισδύουν στο χόριο και  ενεργοποιούνται στο επίπεδο των ινοβλαστών, διασφαλίζοντας την ανάπτυξη, την αναγέννηση και την ανανέωσή τους. Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι φυσική, ανώδυνη, απολύτως ασφαλής και δεν προκαλεί ερεθισμό, φλεγμονή ή οποιαδήποτε παρενέργεια. Χάρη στην ύπαρξη των νανοσωματιδίων, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Τα βιομιμητικά πεπτίδια νέας γενιάς αποτελούν πραγματική επανάσταση στην κοσμητική δερματολογία. Μας επιτρέπουν να φροντίζουμε το δέρμα μακροπρόθεσμα, να προλαμβάνουμε τη γήρανση και να επιδιορθώνουμε αισθητικές ατέλειες στο δέρμα.

Θεραπεία Συντήρησης
Για την διατήρηση του αποτελέσματος, συνιστάται η θεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια να επαναλαμβάνεται από 1 έως 2 φορές τον χρόνο. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας θα αμύνεται στα σημάδια του χρόνου και θα διατηρεί την νεανική όψη και λάμψη του.

Θεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια νέας γενιάς Natural–B | Αντιγήρανση & Νεανική Λάμψη στο πρόσωπο

Η ενέσιμη θεραπεία προσώπου με πεπτίδια νέας γενιάς και καθαρό HyA εξασφαλίζει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα αντιγήρανσης μεγάλης διάρκειας:

• Διεγείρει την ανανέωση και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.
• Ενυδατώνει εντατικά το δέρμα και ανανεώνει την επιδερμίδα.
• Παράγει αποτέλεσμα lifting και μειώνει τις ρυτίδες.
• Δίνει λάμψη και νεανική ομορφιά στο πρόσωπο.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται το πολύ σε 3 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές ενέσιμες θεραπείες, οι απαιτούμενες συνεδρίες είναι πολύ λιγότερες καθώς απελευθερώνεται εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα ενεργών συστατικών. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την πρώτη συνεδρία: το δέρμα ανανεώνεται αισθητά, η επιδερμίδα γίνεται πολύ πιο ελαστική και σφριγηλή, οι ρυτίδες μειώνονται, επιτυγχάνεται αποτέλεσμα “face lifting” και το πρόσωπο αποκτά νεανική λάμψη, όλο και περισσότερο.

Θεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια νέας γενιάς Blanc–B | Ομοιόμορφο δέρμα χωρίς δυσχρωμίες & μελαγχρωματικές βλάβες

Όταν τα κύτταρα που βρίσκονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος παράγουν μεγαλύτερη ποσότητα μελανίνης, τότε δημιουργούνται δυσχρωμίες στην επιδερμίδα (υπερμελάγχρωση, μέλασμα, χλόασμα).

Με την ενέσιμη θεραπεία βιομιμητικών πεπτιδίων νέας γενιάς αναστέλλεται η δράση της τυροσινάσης, του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την αυξημένη παραγωγή μελανίνης και ως εκ τούτου, την δημιουργία δυσχρωμιών στην επιδερμίδα.

Thermal Peptide Protocol
Περιλαμβάνει συνδυασμό Exilis με βιομιμητικά πεπτίδια Natural-B και μέσα σε 40 ημέρες επιτυγχάνει ορατή μείωση των σημαδιών φωτογήρανσης και υπερμελάγχρωσης, ενώ συγχρόνως προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Για να κλείσετε ραντεβού ή να ενημερωθείτε για την υπηρεσία, πατήστε εδώ

Θεραπείες Skinbooster Basic & Light | Αντιγήρανση, αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος

Εμπλουτισμένες με σταθεροποιημένο HyA για φυσικό αποτέλεσμα μακράς διαρκείας, οι απόλυτα ασφαλείς ενέσιμες θεραπείες Skinbooster Basic & Light χαρίζουν στο δέρμα υγιή όψη και νεανική λάμψη. Ειδικά σχεδιασμένες για αντιγήρανση, αναζωογόνηση και βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, σταματούν τη διαδικασία γήρανσης, βελτιώνουν την ελαστικότητα και την εικόνα της επιδερμίδας. Μέσω της έντονης δράσης τους, μειώνονται οι λεπτές γραμμές που προκαλούνται από τον ήλιο και τη φυσική διαδικασία γήρανσης, το δέρμα γίνεται απαλό, λείο και ενυδατωμένο.

Οι δύο θεραπείες καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες του δέρματος: η Skinbooster Basic ταιριάζει σε κουρασμένο, γηρασμένο και κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η Skinbooster Light σε νεανικό δέρμα και για αντιγήρανση των χειλιών (φρεσκάδα, ενυδάτωση, λάμψη και όμορφο περίγραμμα). Οι περιοχές που είναι κατάλληλες για θεραπεία είναι το πρόσωπο, το περίγραμμα των ματιών, ο λαιμός και το ντεκολτέ, τα χείλη και τα χέρια.

Η διαδικασία διαρκεί 20-30 λεπτά και η επιστροφή είναι άμεση στις καθημερινές δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3 έως 4 ημέρες από την εφαρμογή. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και την ηλικία, εφαρμόζεται η μία από τις δύο θεραπείες.

Θεραπεία Skinbooster Basic: Ανταποκρίνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες ή σε περιπτώσεις με πρόωρα γηρασμένο δέρμα. Το δραστικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με έγχυση σταθεροποιημένου HyA στα μεσαία έως και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Συνιστώνται 3 έως 4 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 4 εβδομάδων μεταξύ τους. Για αποτέλεσμα διαρκείας, προτείνεται θεραπεία συντήρησης μία φορά κάθε έξι μήνες.

Θεραπεία Skinbooster Light: Απευθύνεται σε νεαρά άτομα για θεραπεία στο λαιμό, το ντεκολτέ, το επάνω μέρος των χεριών και στα χείλη. Η έγχυση του σταθεροποιημένου HyA γίνεται στη μεσαία στιβάδα του δέρματος. Απαιτούνται 3 συνεδρίες, με απόσταση από 2 έως 4 εβδομάδες η μία από την άλλη. Για διατήρηση αποτελεσμάτων, η θεραπεία συντήρησης μπορεί να γίνεται 2 με 3 φορές το χρόνο.

Θεραπεία με βιταμίνες & HyA ή μόνο με βιταμίνες

Πρόκειται για θεραπεία με πιο ενισχυμένη δράση λόγω της χρήσης HyA που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και χάρη στην έγχυση βιταμινών Α, C, D, E αλλά και βιταμίνών από την ομάδα Β προσφέρει:
- Αντιγηραντική δράση
- Ενυδάτωση δέρματος
- Παραγωγή νέου κολλαγόνου

Θεραπεία Skinbooster Neo | Θεαματική αντιγηραντική και επανορθωτική δράση

Η θεραπεία Skinbooster Neo αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορες καταστάσεις του δέρματος που σχετίζονται με τη γήρανση (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, απώλεια ελαστικότητας, δυσχρωμίες, απώλεια όγκου). Έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες του δέρματος σε κυτταρικό επίπεδο, αποκαθιστώντας τη λάμψη, την ομοιομορφία και την σφριγηλότητά του.

Το καινοτόμο ενέσιμο “κοκτέιλ” αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό πολλαπλών στοιχείων που δρουν σε συνέργεια και μειώνουν τις ελεύθερες ρίζες, την υπερμελάγχρωση του δέρματος, τις λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες, καθώς και την απώλεια υγρασίας. Παράλληλα, προάγουν την αναζωογόνηση των κυττάρων και προωθούν την παραγωγή κολλαγόνου, αποκαθιστώντας το φυσιολογικό χρώμα και την υγεία του δέρματος.

Η θεραπεία Skinbooster Neo είναι από μόνη της ολοκληρωμένη θεραπεία, ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει άλλες κοσμητικές θεραπείες, όπως αυτές που περιλαμβάνουν εγχύσεις BTX, fillers, εφαρμογή LASER, αλλά μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε συνδυασμό με Microneedling για ακόμη πιο θεαματικά, ασφαλή και διαρκή αποτελέσματα.

Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος και το πρωτόκολλο θεραπείας καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και την περιοχή της εφαρμογής: πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ ή χέρια.

Οι συνεδρίες γίνονται ανά 2 εβδομάδες και ο κύκλος θεραπείας επαναλαμβάνεται μετά από 6-9 μήνες ή γίνονται μεμονωμένες μηνιαίες συνεδρίες για αποτέλεσμα συντήρησης.

Συνιστώνται 2 συνεδρίες για δέρμα τύπου 1 & 2 ή από 3 έως 4 συνεδρίες για δέρμα τύπου 3 & 4.

Τύπος δέρματος 1 (ηλικίες 20 - 30 χρονών): χωρίς ρυτίδες, πρώιμη φωτογήρανση, ήπιες δυσχρωμίες, ελάχιστες ουλές ακμής.
Τύπος δέρματος 2 (ηλικίες 30 - 40 χρονών): μικρές ρυτίδες, πρώιμη έως μέτρια φωτογήρανση, λίγες καφετιές κηλίδες, εμφάνιση ρυτίδων μαριονέτας.
Τύπος δέρματος 3 (ηλικίες 40 - 50 χρονών): ρυτίδες, προχωρημένη φωτογήρανση, εμφανείς δυσχρωμίες.
Τύπος δέρματος 4 (ηλικίες 50+ χρονών): βαθιές και έντονες ρυτίδες, σοβαρή φωτογήρανση, επιδερμίδα με πτυχώσεις, πανάδες, τηλαγγειεκτασίες.

Θεραπεία με βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα & ιχνοστοιχεία

για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας.

Θεραπεία με HyA & HyA-BTX

Πρόκειται για εφαρμογή filler HyA ή συνδυαστική εφαρμογή filler HyA και BTX που παρέχει ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα συγκριτικά με την μεμονωμένη εφαρμογή κάθε θεραπείας ξεχωριστά. Η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και η επιστροφή του ατόμου στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεση.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Απλή Βιοσυμβατή Θεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες

Η αγαπημένη θεραπεία ομορφιάς των celebrities της Αμερικής, καθώς προσφέρει λίφτινγκ προσώπου χρησιμοποιώντας τα συστατικά του αίματος που έχουν αναζωογονητικές ιδιότητες και όχι ξένες ουσίες. Aξιοποιεί το φυσικό μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων, χαρίζει στο δέρμα ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση και παράλληλα επιτυγχάνει:

 • Σύσφιξη της επιδερμίδας
 • Λείανση μικρορυτίδων & ουλών
 • Εξάλειψη Μαύρων Κύκλων

Νέα επαναστατική Βιοσυμβατή Θεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες

Η πλέον εξελιγμένη μορφή της Απλής Βιοσυμβατής Θεραπείας, χάρη στον πιο εκλεπτυσμένο διαχωρισμό αιμοπεταλίων επιτυγχάνει 4-6 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση και εξασφαλίζει:

 • Ενυδάτωση εις βάθος
 • Πρόληψη εμφάνισης νέων ρυτίδων και μείωση των ήδη υπαρχόντων
 • Αντιμετώπιση μαύρων κύκλων
 • Λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Δείτε αναλυτικά εδώ.

iqtriangle

Πως δρα

Κατά τη θεραπεία Skinbooster, πραγματοποιούνται με πολύ λεπτές βελόνες, εγχύσεις του κατάλληλου διαλύματος (βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων κ.λπ), κάτω από την επιδερμίδα, στα τμήματα εκείνα του χορίου που χρειάζεται. Στόχος είναι ο εμπλουτισμός του δέρματος, που θα συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην αναζωογόνηση του προσώπου και στην αντιγήρανση.

iqtriangle

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Η θεραπεία Skinbooster προσώπου ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτως φύλου και μπορεί να εφαρμοστεί:

 • Στην περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα για να αντιμετωπίσει το πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους
 • Στην περιοχή των ζυγωματικών
 • Στην περιοχή περιμετρικά του στόματος, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων γέλιου
 • Στον λαιμό
 • Στο ντεκολτέ
iqtriangle

ΑΝΩΔΥΝΗ & ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, καθώς προαιρετικά μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ενδέχεται να παρουσιαστεί οίδημα ήπιας μορφής, που είναι όμως μικρής διάρκειας, ερυθρότητα ή εκχυμώσεις.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Θεραπεια SKINBOOSTER ΓΙΑ ΣΩΜΑ

Η θεραπεία Skinbooster εφαρμόζεται, επίσης, και σε περιοχές του σώματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Πιο συγκεκριμένα, είναι πολύ αποτελεσματική ως μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους  που συσσωρεύεται σε περιοχές, όπως για παράδειγμα, οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και τα γόνατα. Παράλληλα, δρα αποτελεσματικά στη μείωση της κυτταρίτιδας και γενικότερα στην απώλεια πόντων. Επί της ουσίας προσφέρει:

 • Αιμάτωση ιστών
 • Περιορισμό όγκου λιποκυττάρων
 • Λείανση επιδερμίδας
 • Παραγωγή νέου κολλαγόνου
 • Ανόρθωση δέρματος

Στα πλεονεκτήματά της εντάσσονται η μη επεμβατική της φύση, η ανώδυνη διαδικασία εφαρμογής και ο σύντομος χρόνος αποθεραπείας.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics εφαρμόζουμε τις εξής θεραπείες Skinbooster για το σώμα βάσει πάντα των παθήσεων του δέρματος και του επιθυμητού αποτελέσματος.

Νέα Βιοσυμβατή Θεραπεία με ενισχυμένη δράση

Η μέθοδος αυτή, σε συνδυασμό με το Pulsed Dye Laser, βρίσκει εφαρμογή και στη θεραπεία των ραβδώσεων (ραγάδων). Μέσω της έγχυσης των αυξητικών παραγόντων στις προβληματικές περιοχές επιτυγχάνεται:

 • Ανάπλαση & ανανέωση δέρματος μέσω της απελευθέρωσης των αυξητικών παραγόντων
 • Παραγωγή ελαστίνης & κολλαγόνου
 • Αύξηση αγγειογένεσης
 • Δημιουργία νέου ιστού

Δείτε αναλυτικά εδώ.

LipoLysis

Η επιτυχία της έγκειται στην έγχυση μιας δραστικής ουσίας, την οποία παράγει ο ίδιος ο οργανισμός για τη διάσπαση των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Η ίδια ουσία έχει αναπαραχθεί από τους επιστήμονες, με στόχο τη δημιουργία ενός βιοσυμβατού συστατικού που χρησιμοποιείται για τη λιποδιάλυση.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Οξυγονοζονοθεραπεία

Έχοντας στο ιστορικό της πολλά χρόνια εφαρμογής στην Ιατρική, χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία αρκετών δερματολογικών παθήσεων, ενώ παράλληλα βρίσκει εφαρμογή και στην Αισθητική Δερματολογία. Η θεραπευτική της επίδραση έγκειται στην αύξηση της οξυγόνωσης των ιστών, η οποία επιτυγχάνεται είτε μέσω αυτομετάγγισης είτε μέσω τοπικών εγχύσεων μείγματος οξυγόνου (ενδομυϊκών, υποδόριων). Στην Κοσμητική Ιατρική, δρα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, χάρη στον συνδυασμό πλάσματος και μείγματος καθαρού Ο2 – αλλοτροπικού Ο3 (άμεση τήξη της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων μέσω των αυξημένων επιπέδων αλλοτροπικού Ο3).

Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη θεραπεία Skinbooster, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟΥ