iqtriangle

ΜΑΛΛΙΑ ΞΑΝΑ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Μεταμόσχευση Μαλλιών
Θεραπείες Τριχόπτωσης
Θεραπείες Ενδυνάμωσης Μαλλιών

iqtriangle

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ IQ SKIN CLINICS

Στις βραβευμένες Κλινικές Ημέρας IQ SKIN CLINICS, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Dr. Τζερμιά, με υψηλή εξειδίκευση στην Οξφόρδη και με πολύχρονη εμπειρία σε θέματα μαλλιών, διαθέτουμε την πλέον προηγμένη τεχνολογία και κορυφαίες, ασφαλείς μεθόδους ώστε να αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα την κάθε περίπτωση και να σας προσφέρουμε εγγυημένα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού πατήστε εδώ

iqtriangle

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ IQ FUE - ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ

Από τις Καλύτερες Τεχνικές Παγκοσμίως για Εγγυημένο Μόνιμο & Φυσικό Αποτέλεσμα

Η μέθοδος IQ FUE που εφαρμόζουμε για μεταμόσχευση μαλλιών περιλαμβάνει τις πλέον προηγμένες και ασφαλείς τεχνικές για να απολαμβάνετε εγγυημένο μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να το μάθει ποτέ κανείς! Η διαδικασία πραγματοποιείται από εξαιρετικά έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα με χιλιάδες εφαρμογές στο ενεργητικό της, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν μόνιμη αραίωση μαλλιών. Πραγματοποιούμε μεταμόσχευση μαλλιών FUE οποιουδήποτε μεγέθους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, από μικρό αριθμό τριχών έως και 10000 τρίχες σε μία μόνο συνεδρία.

  • Ελάχιστα επεμβατική & ασφαλής διαδικασία
  • Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και εφ’ όρου ζωής
  • Άριστος σχεδιασμός για μέγιστη πυκνότητα
  • Μία συνεδρία χωρίς νοσηλεία
  • Σύντομη αποθεραπεία χωρίς σημάδια
  • Πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ IQ FUE

Για τις περιπτώσεις μόνιμης αραίωσης, εφαρμόζουμε μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης IQ FUE που εγγυάται άριστο σχεδιασμό, μέγιστη πυκνότητα και μόνιμο, φυσικό αποτέλεσμα. 

iqtriangle

IQ FUE ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΟΥΝ

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών IQ FUE (Follicular Unit Extraction) εκτελείται μετά από αναλυτικό σχεδιασμό βασισμένο σε τριχοσκοπική μελέτη, που είναι η πιο σύγχρονη, ψηφιακή εξέταση για την λεπτομερή καταγραφή όλων των χαρακτηριστικών του τριχωτού της κεφαλής.

Με βάση τα αποτελέσματα της εξέτασης σχεδιάζουμε με προσοχή όλη τη διαδικασία της μεταμόσχευσης, ώστε να αξιοποιήσουμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο την κατανομή των διαθέσιμων τριχοθυλακίων στην περιοχή της αραίωσης, αλλά και να μεγιστοποιήσουμε την βιωσιμότητά τους.

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών IQ FUE γίνεται με τοπική αναισθησία και ολοκληρώνεται σε τέσσερα στάδια:

Στάδιο 1 – Τριχοσκόπηση

Με την βοήθεια ειδικού λογισμικού προγράμματος εξετάζεται λεπτομερώς η δότρια περιοχή ανά τετραγωνικό εκατοστό, ώστε να καταγραφούν διεξοδικά οι δυνατότητές της, τα χαρακτηριστικά της και η υπάρχουσα πυκνότητα των μαλλιών για να προχωρήσει η ιατρική ομάδα στον άριστο σχεδιασμό της διαδικασίας.

Στάδιο 2 – Σχεδιασμός

Τα αποτελέσματα της τριχοσκόπησης, η ηλικία, η εξέλιξη της τριχόπτωσης και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας θα βοηθήσουν την ιατρική ομάδα να σχεδιάσει την όλη διαδικασία προκειμένου να εκτελέσει την μεταμόσχευση μαλλιών με εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Στάδιο 3 – Μεταμόσχευση Μαλλιών

Περιλαμβάνει εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από την δότρια περιοχή και εμφύτευση στην περιοχή της αραίωσης. Η εξαγωγή πραγματοποιείται με ειδικά μικροχειρουργικά εργαλεία προκειμένου να διατηρηθούν τα ζωτικά στοιχεία της τρίχας για εγγυημένη εμφύτευση και ανάπτυξη καθώς και μη πρόκληση τραυματισμού στο δέρμα. Τα τριχοθυλάκια μεταφέρονται αμέσως στην λήπτρια περιοχή και εμφυτεύονται με τη σωστή γωνία και πυκνότητα για να μιμηθούν το φυσικό μοτίβο ανάπτυξης της τρίχας, όπως ακριβώς ήταν πριν από την αραίωση. Η διαδικασία απαιτεί ιατρικές γνώσεις και ασφαλείς τεχνικές και για τον λόγο αυτό πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένους ιατρούς με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στις FUE μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Στάδιο 4 – Συγκριτική Τριχοσκόπηση

Η τριχοσκόπηση επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μετά την μεταμόσχευση, ώστε να αξιολογείται αντικειμενικά ο ρυθμός ανάπτυξης των τριχών. Τα νέα μαλλιά μεγαλώνουν φυσικά μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες διατηρώντας τα δικά τους γενετικά χαρακτηριστικά για όλη τη ζωή. Το τριχωτό της κεφαλής φαίνεται άθικτο και κανείς δεν θα μάθει ποτέ ότι έχετε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών.
iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

iqtriangle

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

Η θεραπεία της τριχόπτωσης δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ίδια για όλους!

Η τριχόπτωση είναι μία κατάσταση για την οποία ευθύνονται πολλοί διαφορετικοί παράγοντες, τόσο ενδογενείς (γενετικοί), όσο και εξωγενείς (διατροφή, άγχος, έλλειψη σιδήρου, βιταμινών, ιχνοστοιχείων, κ.α.). Ειδικά στην περίπτωση της ανδρογενετικής αλωπεκίας, η βασική αιτία αραίωσης των μαλλιών είναι η κληρονομικότητα, δηλαδή συγκεκριμένα γονίδια που προκαλούν τη σταδιακή εξασθένηση των τριχοθυλακίων. Τα γονίδια αυτά δεν είναι ίδια σε όλους τους ανθρώπους. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν ανταποκρίνονται όλοι οι ασθενείς με τον ίδιο τρόπο στις διαθέσιμες θεραπείες. Στις κλινικές μας έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε εξατομικευμένη θεραπεία τριχόπτωσης ώστε να επιτυγχάνουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε περίπτωση.

Για τον σχεδιασμό της σωστής θεραπείας εφαρμόζουμε τριχοσκοπική μελέτη, που είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος για τη διάγνωση των παθήσεων του τριχωτού της κεφαλής, Επιπλέον, είναι καθοριστικής σημασίας για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας, γεγονός που μας δίνει την ευελιξία να την προσαρμόζουμε ανάλογα για την επίτευξη του στόχου μας.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ
& σΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

με ψηφιακή τριχοσκόπηση

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

για όλες τις μορφές τριχόπτωσης & αραίωσης

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ανάλογα με την κάθε περίπτωση

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ
ΧΡΟΝΟΥ & ΚΟΣΤΟΥΣ

για αποφυγή σπατάλης σε μη αποτελεσματικές θεραπείες

Για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης εφαρμόζουμε μη-επεμβατικές, ανώδυνες θεραπείες με συνδυαστική δράση για να έχουμε βέλτιστο αποτέλεσμα:

Θεραπεία Magellan® με αυξητικούς παράγοντες

Βασισμένη σε διαδικασία διπλής φυγοκέντρισης του αίματος, επιτυγχάνει εκλεπτυσμένο διαχωρισμό των πολύτιμων συστατικών του (4-6 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σχέση με τις απλές παρόμοιες θεραπείες). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξασφαλίζει εντατική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Η φάση ανάπτυξης της τρίχας παρατείνεται και παρατηρείται εκπληκτική βελτίωση στην ανθεκτικότητα και την πυκνότητα των μαλλιών.

Φωτοθεραπεία LLLT με εξελιγμένα LASER χαμηλής ισχύος

Από τις πλέον ασφαλείς και ανώδυνες θεραπείες, η φωτοθεραπεία στοχεύει τις αποδυναμωμένες ρίζες των μαλλιών, αυξάνει την μικροκυκλοφορία και προκαλεί καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση, ευνοώντας την απορρόφηση πολύτιμων θρεπτικών συστατικών από τα τριχοθυλάκια. Η τριχόπτωση σταματάει, η τριχοφυΐα ενεργοποιείται και αρχίζει η έκφυση και ανάπτυξη νέων, υγιών μαλλιών.

Φαρμακευτικές ουσίες με τριχογενετικές ιδιότητες

Μινοξιδίλη, φιναστερίδη και η ντουταστερίδη είναι μερικές από τις φαρμακευτικές ουσίες με τριχογενετικές ιδιότητες που χρησιμοποιούμε στις περιοχές του τριχωτού της κεφαλής όπου παρατηρείται η αραίωση των μαλλιών. Η εφαρμογή γίνεται τοπικά με μορφή εγχύσεων ή με ειδικές λοσιόν ανάλογα με το πρόβλημα. Τα τριχοθυλάκια δυναμώνουν, η τριχόπτωση επιβραδύνεται και σταδιακά αποκαθίσταται η πυκνότητα των μαλλιών.

Carboxytherapy με φυσική δράση

Αποτελεί θεραπεία απόλυτα ασφαλή και φυσική, που στόχο έχει την ενίσχυση οξυγόνωσης και αιμάτωσης στο τριχωτό της κεφαλής. Τα τριχοθυλάκια απολαμβάνουν εντατική θρέψη με πολύτιμα συστατικά και στις περιοχές με αραίωση επανεκφύονται νέα μαλλιά.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού πατήστε εδώ

iqtriangle

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Όσο πιο νωρίς φροντίσουμε να παραμείνουν τα μαλλιά μας υγιή και δυνατά, τόσο πιο εύκολα θα αναστρέψουμε το πρόβλημα εάν και όταν εμφανιστεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ιατρική μας ομάδα διαθέτει όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προσφέρει εξατομικευμένες θεραπείες ενδυνάμωσης μαλλιών. Με την εξέταση της τριχοσκόπησης και μέσω ειδικών αιματολογικών και ορμονολογικών εξετάσεων, ανιχνεύει λεπτομερώς την κατάσταση του οργανισμού και εκτιμά με μεγάλη ακρίβεια την πιθανότητα εμφάνισης αραίωσης των μαλλιών, ώστε να μπορεί να αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Για την ενδυνάμωση των μαλλιών, εκτός από την θεραπεία Magellan®, την Φωτοθεραπεία LLLT και τις φαρμακευτικές ουσίες τοπικής χρήσης, ανάλογα με την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής, εφαρμόζουμε πρόσθετες θεραπείες, μεμονωμένα ή συνδυαστικά, όπως:

Θεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια

Πανομοιότυπα με εκείνα που υπάρχουν στο δέρμα μας, αποτελούν το πρώτο εμφύτευμα υαλουρονικού οξέος για την ενδυνάμωση και αντιμετώπιση της αραίωσης των μαλλιών. Με την δράση τους ενισχύουν την τοπική μικροκυκλοφορία, αυξάνουν το πάχος της τρίχας και τη λάμψη τους, δημιουργώντας πιο πυκνά και υγιή μαλλιά.

Θεραπεία με χορήγηση βιταμινών

Η έλλειψη βιταμινών του οργανισμού προκαλεί ατονία και εξασθένιση της τρίχας. Πολλοί καταφεύγουν σε κοινά συμπληρώματα για τα μαλλιά, τα οποία δεν καταφέρνουν να φέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καθενός σε αναπλήρωση βιταμινών. Στις κλινικές μας δημιουργούμε βιταμινούχα σκευάσματα βασισμένα στις ελλείψεις του κάθε οργανισμού με σκοπό την στοχευμένη δράση για ενδυνάμωση των μαλλιών.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ FUE

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε εξέταση στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.