Πώς μπορούν όλοι να αποκτήσουν κοιλιακούς με τη μέθοδο VASER® 4D;

Γίνονται κοιλιακοί χωρίς γυμναστική; Όλοι ονειρεύονται ένα τέλειο σώμα με γράμμωση, λίγοι όμως έχουν το χρόνο ή την πειθαρχία να κάνουν αυτό που χρειάζεται για να το αποκτήσουν. Πώς μπορεί να βοηθήσει η μέθοδος VASER® 4D;

Μέχρι τώρα, αν κάποιος ήθελε να αποκτήσει γράμμωση θα έπρεπε να επενδύσει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και να μπει στη λογική μιας αυστηρής, καθημερινής διατροφής. Σίγουρα είναι ένας δρόμος με περιορισμούς, ελλείψεις και πειθαρχία που, ας το παραδεχτούμε, δεν είναι όλοι σε θέση να ακολουθήσουν είτε από πλευράς θέλησης, είτε από πλευράς χρόνου.

Η μέθοδος VASER® 4D High Definition όμως οδηγεί στην απόκτηση ενός αθλητικού σώματος χωρίς γυμναστική!

Ανδρικοί VS Γυναικείοι κοιλιακοί

Οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν να αντιμετωπίσουν διαφορετικές δυσκολίες σε ό,τι έχει να κάνει με τον σχηματισμό των κοιλιακών. Αρχικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κληρονομικότητα παίζει σημαντικό ρόλο και στα δύο φύλα σχετικά με τον αριθμό των κοιλιακών που μπορούν να επιτύχουν.

Είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν αρκετό λίπος από την κοιλιά, έτσι ώστε να φανούν οι κοιλιακοί τους.

Ωστόσο, οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο σωματικό λίπος από τους άνδρες, καθώς τους είναι απαραίτητο για την παραγωγή οιστρογόνων, για να έχουν ενέργεια και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με τον κύκλο τους. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να χάσουν αρκετό λίπος από την κοιλιά.  Αν έχουν χαμηλά επίπεδα λίπους σε σχέση με το σωματότυπό τους, μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες επιπλοκές όπως προβλήματα εμμηνόρροιας, κούραση και εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι άνδρες έχουν περίπου 61% περισσότερη μυϊκή μάζα από τις γυναίκες λόγω των υψηλότερων επιπέδων τεστοστερόνης και χρειάζονται λιγότερο σωματικό λίπος. Έτσι, μπορούν να χάσουν πιο εύκολα αρκετό λίπος και έτσι να καταφέρουν να αποκαλύψουν τους κοιλιακούς τους.

VASER Lipo
LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
EΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Πώς μπορούν όλοι να αποκτήσουν γράμμωση;

Η μέθοδος VASER® 4D είναι μία αναίμακτη και ασφαλής θεραπεία. Εξαλείφει το ανεπιθύμητο τοπικό πάχος και σμιλεύει αρμονικά το περίγραμμα του σώματος στην κοιλιά, τα μπράτσα και τα χέρια, δημιουργώντας γραμμώσεις και σφιχτούς κοιλιακούς. Στην ουσία, ο εξειδικευμένος γιατρός αφαιρεί λίπος από περιοχές όπου είναι ανεπιθύμητο και το επανατοποθετεί εκεί όπου χρειάζεται.

Φανταστείτε τον εξειδικευμένο γιατρό σαν έναν γλύπτη που σμιλεύει ένα ιδανικό σώμα.

Η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική και ολοκληρώνεται σε μία συνεδρία. Γίνεται με τοπική αναισθησία και δε δημιουργεί ουλές στο δέρμα.

Είναι ιδανική για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν κοιλιακούς, αρμονικές καμπύλες, σφριγηλά μπράτσα και πόδια, ομοιόμορφο και λείο δέρμα, αλλά και για νέες μητέρες που θέλουν αποκτήσουν και πάλι τη σφιχτή γραμμή τους.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.