Ο Dr. Τzερμιάς στο OPEN TV, εξηγεί για το Μελάνωμα & τη Χαρτογράφηση Σπίλων

Τι γνωρίζετε για το μελάνωμα; Ο Dr. Χριστόφορος Τzερμιάς εξηγεί στο OPEN TV πως μπορούμε να προλάβουμε την ανάπτυξή του με την εξέταση της Αυτόματης Χαρτογράφησης Σπίλων.

Το μελάνωμα μπορεί να είναι η πιο επικίνδυνη μορφή δερματικού καρκίνου, αλλά τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να προλάβουμε την ανάπτυξή του, κάνοντας την εξέταση της Αυτόματης Χαρτογράφησης Σπίλων. Ο δερματολόγος, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής των Κλινικών Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, Dr. Χριστόφορος Τzερμιάς, παρευρέθηκε στο OPEN TV και μας ενημέρωσε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

IQ Total Body Scanner Mapping | Ψηφιακή Ολόσωμη Χαρτογράφηση Σπίλων | Προληπτική Εξέταση Μελανώματος

Η εξέταση αυτή σε συνδυασμό με την ψηφιακή δερματοσκόπηση, αποτυπώνει με λεπτομέρεια τον χάρτη της επιδερμίδας, παρέχοντας πλήρη ανάλυση για όλους τους νεοεμφανιζόμενους σπίλους (ελιές στο δέρμα) ή για μεταβολές σε υπάρχοντες. Η αυτόματη χαρτογράφηση σπίλων είναι η πιο προηγμένη προληπτική εξέταση ακριβείας, που πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Η έγκαιρη παρακολούθηση των αλλαγών στο σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα των σπίλων, μας βοηθά να προλάβουμε τυχόν εμφάνιση μελανώματος και το πιο σημαντικό: αν το μελάνωμα ανιχνευθεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευτεί!

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΠΙΛΩΝ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ VISIA

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.