Ο Dr. Τzερμιάς στο OPEN TV, εξηγεί για το Μελάνωμα & τη Χαρτογράφηση Σπίλων

Τι γνωρίζετε για το μελάνωμα; Ο Dr. Χριστόφορος Τzερμιάς εξηγεί στο OPEN TV πως μπορούμε να προλάβουμε την ανάπτυξή του με την εξέταση της Αυτόματης Χαρτογράφησης Σπίλων.

Το μελάνωμα μπορεί να είναι η πιο επικίνδυνη μορφή δερματικού καρκίνου, αλλά τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να προλάβουμε την ανάπτυξή του, κάνοντας την εξέταση της Αυτόματης Χαρτογράφησης Σπίλων. Ο δερματολόγος, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής των Κλινικών Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, Dr. Χριστόφορος Τzερμιάς, παρευρέθηκε στο OPEN TV και μας ενημέρωσε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Η εξέταση αυτή σε συνδυασμό με την ψηφιακή δερματοσκόπηση, αποτυπώνει με λεπτομέρεια τον χάρτη της επιδερμίδας, παρέχοντας πλήρη ανάλυση για όλους τους νεοεμφανιζόμενους σπίλους (ελιές στο δέρμα) ή για μεταβολές σε υπάρχοντες. Η αυτόματη χαρτογράφηση σπίλων είναι η πιο προηγμένη προληπτική εξέταση ακριβείας, που πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Η έγκαιρη παρακολούθηση των αλλαγών στο σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα των σπίλων, μας βοηθά να προλάβουμε τυχόν εμφάνιση μελανώματος και το πιο σημαντικό: αν το μελάνωμα ανιχνευθεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευτεί!

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΣΩΜΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΠΙΛΩΝ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ VISIA

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.