iqtriangle

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
& ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η έγκαιρη και ακριβής διάγνωση της τριχόπτωσης είναι και το βασικό βήμα για την αντιμετώπισή της. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics βασιζόμαστε στα πιο εξελιγμένα επιστημονικά εργαλεία για την έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση της τριχόπτωσης.

Για να κλείσετε δερματολογική εξέταση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Συνήθως η τριχόπτωση γίνεται αντιληπτή όταν έχει χαθεί περίπου το 30% της πυκνότητας των μαλλιών. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο στην υποψία της τριχόπτωσης καλό θα ήταν να προβείτε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Εκτός από τις αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες είναι σημαντικές για να μπορέσει να δει ο εξειδικευμένος δερματολόγος αν υπάρχει κάποια έλλειψη βιταμινών ή ορμονικές διαταραχές, εξίσου απαραίτητη είναι και η εξέταση της τριχοσκόπησης.   

Η τριχοσκόπηση είναι μια λεπτομερειακή εξέταση που μπορεί να ελέγξει την υγεία των τριχοθυλακίων, να εξακριβώσει αν υπάρχει τριχόπτωση, να αποσαφηνίσει το είδος της, αλλά και να ελέγξει αν πρόκειται να υπάρξει αραίωση στο μέλλον.

Για ακόμη πιο εμπεριστατομένη και έγκυρη διάγνωση στα δερματολογικά κέντρα IQ Skin Clinics έχουμε στη διάθεσή μας το σύγχρονο γενετικό τεστ τριχόπτωσης, ώστε να διαμορφώνουμε εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο με βάση το DNA του κάθε ασθενούς για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΜΑΛΛΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ IQ FUE
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ IQ FUE
iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ IQ FUE

Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μη επεμβατικών θεραπειών, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν όχι μόνο την παύση της τριχόπτωσης, αλλά και τη διέγερση της τριχοφυΐας, με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί η πυκνότητα των μαλλιών σας.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας. Με αυτό τον τρόπο εγγυόμαστε ότι η θεραπεία που θα ακολουθηθεί είναι στοχευμένη και κατάλληλη για τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Οι θεραπείες κατά της τριχόπτωσης είναι μη-επεμβατικές και ανώδυνες, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά. Η επιλογή των θεραπειών, η συχνότητα και η δοσολογία προσαρμόζονται αναλόγως τις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

Οι θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η ενδυνάμωση των τριχοθυλακίων με φαρμακευτικές ουσίες, η διέγερση τριχοφυΐας με φωτοθεραπεία, η βιοσυμβατή θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες και η επανέκφυση μαλλιών με Carboxytherapy.

Για τις περιπτώσεις της εγκατεστημένης αραίωσης εφαρμόζουμε μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης IQ FUE, η οποία και προσφέρει ένα 100% φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα με εγγύηση ανά τριχοθυλάκιο.

iqtriangle

ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics εγγυόμαστε ότι θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε και γι’ αυτό το λόγο σας βοηθούμε να το εξακριβώσετε μέσω της συγκριτικής τριχοσκόπησης.

Όταν ολοκληρωθεί η θεραπεία ή η εμφύτευση των μαλλιών, επαναλαμβάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εξέταση της τριχοσκόπησης. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να συγκρίνουμε το «πριν» και το «μετά» και να ελέγχουμε την πορεία της θεραπείας.

Επιπλέον, μετά το τέλος της θεραπείας, παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε την υγεία των μαλλιών σας εφ’ όρου ζωής, μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας μας IQ/e-Hair.Health χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τις θεραπείες τριχόπτωσης και ενδυνάμωσης μαλλιών, καθώς και για τη μεταμόσχευση μαλλιών, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    iqtriangle

    IQ NEWSLETTER

    Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας.