iqtriangle

ΠΛΗΡΗΣ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ
ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ

Κορυφαία τεχνολογία
επεμβατικής δερματολογίας

Η έμπειρη ομάδα δερματολόγων του Dr. Τzερμιά πραγματοποιεί πλήρη εξάλειψη ουλών ακμής εφαρμόζοντας Υποσκαφή και Ανόρθωση Ουλών, RF Fractional Microneedling, PICO Fractional LASER και θεραπείες για ουλές ακμής με αυξητικούς παράγοντες και άλλες καινοτόμες μεθόδους, συνδυαστικά ή μεμονωμένα.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

τους τύπους δέρματος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

LASER & Energy Based Συσκευές

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

χωρίς παρενέργειες

iqtriangle

Αποτελεσματικες Θεραπειες για ουλες Ακμης

Ομάδα εξειδικευμένων δερματολόγων στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά με αναγνωρισμένη 25ετή πορεία και πρωτοπορία στα LASER και τις Energy Based Devices, εφαρμόζει την τελευταία ιατρική τεχνολογία για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής με μεθόδους απόλυτα ασφαλείς και θεαματικά αποτελέσματα ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

Ακριβής διάγνωση με δερμοανάλυση VISIA®, το πλέον καινοτόμο σύστημα αξιολόγησης του προβλήματος και αποτελεσματικότητας της θεραπείας κατά τη διάρκεια των συνεδριών και μετά την ολοκλήρωσή της. Με το VISIA® χαρτογραφείται πλήρως η περιοχή του προσώπου, το πλάτος και το βάθος των ουλών ακμής και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Σκοπός της εξέτασης είναι να προκύψουν αξιόπιστα συμπεράσματα για τον έμπειρο δερματολόγο μας, ώστε να προτείνει την κατάλληλη θεραπεία με την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Εφαρμογή Scar Revision ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, τη δομή του δέρματος του ασθενή. Η θεραπεία για την εξάλειψη ουλών ακμής στους εφήβους είναι σταδιακή και ήπια διαδικασία, ενώ στους ενήλικες αξιολογούνται τα αίτια επιμονής της ακμής στο δέρμα τους.

Εφαρμογή συστήματος IQ Finder για τις ουλές ακμής στο στέρνο ή την πλάτη.

Διερεύνηση καταλληλότητας των καλλυντικών, των προϊόντων φροντίδας και των αντηλιακών που χρησιμοποιεί ο ασθενής.

Λεπτομερής ενημέρωση για την διαδικασία της θεραπείας και το κόστος των συνεδριών.

Εξατομικευμένη θεραπεία ανάλογα με τη σοβαρότητα των ουλών ακμής και τις ανάγκες του δέρματος του ασθενή, όπως:

 • RF Fractional Microneedling σε συνδυασμό με PICO Fractional LASER, θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες για επιφανειακές ουλές.
 • Υποσκαφή, ανόρθωση ουλών και RF Fractional Microneedling σε συνδυασμό με PICO Fractional LASER, θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες για βαθύτερες ουλές.
 • Pulsed Dye LASER για ερυθρά σημάδια ακμής.
 • PICO Fractional LASER για υπερμελαγχρωματικά (καφέ) σημάδια ακμής.

Πληρης Εξαλειψη Ουλων Ακμης | Συνδυαστικη Θεραπεια

Η έγκαιρη και σωστή αντιμετώπιση της ακμής, όπως και η κατάλληλη καθημερινή περιποίηση του δέρματος σύμφωνα με τις συμβουλές της έμπειρης ομάδας του Dr. Τζερμιά, προλαμβάνουν την εμφάνιση σημαδιών και ουλών ακμής. Ωστόσο, σε αντίθετη περίπτωση, και καθώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο σχηματισμού ουλών ακόμη κι αν η ακμή αντιμετωπιστεί με την βέλτιστη θεραπευτική επιλογή, υπάρχουν διάφορες θεραπευτικές μέθοδοι που μεμονωμένα ή συνδυαστικά εξαλείφουν αποτελεσματικά σημάδια και ουλές ακμής, ανάλογα με το βαθμό σοβαρότητας και τη μορφή τους.  

Η συνδυαστική θεραπεία που εφαρμόζουμε στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics για την εξάλειψη ουλών ακμής γίνεται ανά περίπτωση, με ελάχιστη επεμβατική διαδικασία και επιτυγχάνει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, καθώς:

Διασφαλίζει

δράση σε βάθος χωρίς να επηρεάζει τον περιβάλλοντα ιστό
A

Ελαχιστοποιεί

την εμφάνιση πιθανής ενόχλησης
A

Επιτυγχάνει

ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας
A

Εκμηδενίζει

πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών και υπερμελάγχρωσης
A

Εφαρμόζεται

σε όλους τους τύπους δέρματος.
A

Όλες οι τεχνολογικά εξελιγμένες μέθοδοι που εφαρμόζουμε στην IQ Skin Clinics στοχεύουν στην αποκατάσταση των βλαβών, που επιτυγχάνεται με την επίτευξη των ακόλουθων στόχων:

 • Εξάλειψη των ινώσεων, που δημιουργούν πτυχώσεις και ουλές ακμής στο δέρμα.
 • Ενεργοποίηση ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ώστε να προαχθεί η διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. 
iqtriangle

PICO FRACTIONAL LASER
Το πλέον αποτελεσματικό και ευέλικτο LASER για εξάλειψη ουλών ακμής & υπερμελαγχρωματικών βλαβών

Συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας Fractional με παλμούς Picosecond

Για εφαρμογές από  ανανέωση επιδερμίδας μέχρι και αποκατάσταση βαθιών ουλών ακμής, το PICO Fractional LASER είναι η πιο σύγχρονη συσκευή LASER με πρωτοφανή ρύθμιση ακριβείας, ευελιξία και μέγιστο επίπεδο ενέργειας σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα αποφλοιωτικά LASER της θεραπευτικής δερματολογίας.

Με το PICO Fractional LASER επιτυγχάνουμε εναρμόνιση αποχρώσεων, ομογενοποίηση και τόνωση της επιδερμίδας (LASER Toning), βελτίωση μικροατελειών του δέρματος, ρυτίδων, ουλών και ουλών ακμής.

Η καινοτομία του PICO Fractional LASER έγκειται στο συνδυασμό των επαναστατικών τεχνολογιών fractional και picosecond. Η μεταφορά μέγιστης ενέργειας με τις μικροσκοπικές δέσμες φωτός του LASER κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι και τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, προκαλεί μεγαλύτερη διέγερση των ιστών και των μηχανισμών ανάπλασης. Οι δέσμες του LASER απορροφούνται εξαιρετικά από όλα τα στρώματα του δέρματος, αφαιρούν τα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και η παραγόμενη ενέργεια έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Οι ουλές ακμής, από τις επιφανειακές μέχρι και τις βαθύτερες, όπως και τα υπερμελαγχρωματικά σημάδια της ακμής, αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την εφαρμογή του PICO Fractional LASER σε συνδυασμό με RF Fractional Microneedling και βιοσυμβατή θεραπεία. Για τις ουλές ακμής, κάθε συνεδρία με PICO Fractional LASER πραγματοποιείται 20 ημέρες μετά την θεραπεία με RF Fractional Microneedling. Μετά την θεραπεία, συνήθως εμφανίζεται ερυθρότητα στην επιδερμίδα που είναι προσωρινή, πιθανώς μία ήπια αίσθηση καψίματος, όπως από τον ήλιο και μπορεί να δημιουργηθεί μια κρούστα στην επιδερμίδα που θα παραμείνει για λίγες ημέρες. Με ασφάλεια και σύντομο χρόνο αποθεραπείας, το δέρμα ανανεώνεται θεαματικά, οι δυσχρωμίες, οι ουλές και τα άλλα σημάδια της ακμής εξαλείφονται αποτελεσματικά.

Συμβουλές πριν από τη θεραπεία με PICO Fractional LASER

 • Να αποφεύγετε τελείως την άμεση έκθεση στον ήλιο για 1 εβδομάδα.
 • Το δέρμα να είναι χωρίς μακιγιάζ την ημέρα της συνεδρίας.

Συμβουλές μετά τη θεραπεία με PICO Fractional LASER

 • Να φοράτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 50+ τουλάχιστον για 3 μήνες.
 • Να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του εξειδικευμένου δερματολόγου μας.

Πλεονεκτήματα PICO Fractional LASER

 • Πρωτοποριακός τρόπος δράσης στην αντιμετώπιση και εξάλειψη των ουλών ακμής.
 • Βέλτιστο αποτέλεσμα θεραπείας με τον μικρότερο δυνατό αριθμό συνεδριών.
 • Ασφαλής θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Χωρίς τομές, χωρίς ράμματα.
 • Επιλεκτική στόχευση της δερματικής βλάβης.
 • Ευελιξία διάρκειας παλμών (φωτοακουστική ή φωτοθερμική).
 • Εξάλειψη υπερμελαγχρωματικών ακνεϊκών βλαβών.
 • Δεν προκαλεί καμία μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση.
 • Βελτιώνει την τονικότητα του δέρματος.
 • Διατηρεί ανέπαφους τους περιβάλλοντες ιστούς.
 • Δημιουργεί ομοιόμορφη και λεία επιδερμίδα.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

RF FRACTIONAL MICRONEEDLING
Τελευταία τεχνολογία για εξάλειψη ουλών ακμής και ανάπλαση δέρματος

Επιφανειακές Ουλές Ακμής

Συνδυαστική θεραπεία με RF Fractional Microneedling, PICO Fractional LASER και αυξητικούς παράγοντες

Το σύστημα Κλασματικών Ραδιοσυχνοτήτων RF Fractional Microneedling με συνδυαστική εφαρμογή του PICO Fractional LASER & δράσης αυξητικών παραγόντων θεωρείται η πιο σύγχρονη μέθοδος της επεμβατικής δερματολογίας για την εξάλειψη των ουλών ακμής και την εις βάθος ανάπλαση του δέρματος. Η διαδικασία γίνεται με την εφαρμογή ειδικής κεφαλής από 49 μονωμένες μικροακίδες, που διεισδύουν μέχρι την κατώτερη στιβάδα του δέρματος για να ενεργοποιήσουν τα συστατικά ανάπλασης του δερματικού ιστού. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, εμφανίζεται ερύθημα στην επιδερμίδα που διαρκεί μόλις 48 ώρες και στη συνέχεια εξαφανίζεται.

Βαθιές Ουλές Ακμής

Συνδυαστική θεραπεία με RF Fractional Microneedling, PICO Fractional LASER, αυξητικούς παράγοντες, υποσκαφή και ανόρθωση ουλών

Η διαδικασία της θεραπείας αρχίζει με την υποσκαφή και ανόρθωση των ουλών στο επίπεδο της υγιούς επιδερμίδας. Ακολουθεί η διαδικασία με RF Fractional Microneedling, αυξητικούς παράγοντες ή και PICO Fractional LASER. H υποσκαφή μπορεί να προηγείται ή να γίνεται ανάμεσα στις συνεδρίες εφαρμογής του RF Fractional Microneedling. Η συνδυαστική αυτή μέθοδος εφαρμόζεται κυρίως σε ατροφικές, κυβοειδείς ουλές ακμής.

Πλεονεκτήματα RF Fractional Microneedling

 • Δρα σε βάθος και με ασφάλεια.
 • Βελτιώνει θεαματικά την επιδερμίδα.
 • Αφήνει ανέπαφη την επιδερμίδα χωρίς να την αποφλοιώνει.
 • Κατάλληλη μέθοδος για εφαρμογή ακόμη και το καλοκαίρι με έντονη ηλιοφάνεια. 
 • Χωρίς κίνδυνο υπερμελάγχρωσης. 
 • Χωρίς παρενέργειες.
 • Ευέλικτη στην εφαρμογή ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τη μορφή ατροφικών ουλών του ασθενή.
 • Σύντομη αποθεραπεία, δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.
 • Άμεση επιστροφή στην εργασία και την καθημερινότητα.
 • Επιτρέπει την χρήση κατάλληλου make-up αμέσως μετά τις πρώτες 12 ώρες από την θεραπεία.
 • Διασφαλίζει standards υγιεινής εφαρμογής, καθώς χρησιμοποιείται ατομική αποσπώμενη κεφαλή μικροακίδων.
 • Αρκούν 2 ή 3 συνεδρίες, κατά προσέγγιση, με μεσοδιάστημα ανά συνεδρία τουλάχιστον 4-6 εβδομάδων.
iqtriangle

Εξελιγμενα LASER

Βέλτιστα αποτελέσματα για εξάλειψη ουλών ακμής και σημαδιών από ακμή

Αποφλοιωτικά LASER

Πρόκειται για τεχνολογικά προηγμένα κλασματικά (Fractional) LASER COκαι Er:YAG που στόχο έχουν να ενισχύσουν τη διαδικασία ανάπλασης και επούλωσης του δέρματος. Αυτό επιτυγχάνεται με:

 • Ενεργοποίηση ινών κολλαγόνου
 • Αναδιαμόρφωση του χορίου
 • Επιλεκτική αποφλοίωση μικροσκοπικών περιοχών του δερματικού ιστού χωρίς να επηρεάζεται η περιβάλλουσα περιοχή

Η θεραπεία γίνεται συνδυαστικά και σταδιακά με LASER COκαι Er:YAG, μέχρι να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η θεραπεία των ουλών ακμής με αποφλοιωτικά LASER αποφεύγεται σε εποχές με υψηλές θερμοκρασίες και έντονη ηλιοφάνεια.

Mη αποφλοιωτικά LASER

Τα παλμικά LASER χρωστικής, το Nd:YAG και το διοδικό LASER μεγάλου μήκους κύματος, χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ατροφικών ουλών ακμής ήπιας μορφής, καθώς συμβάλλουν μόνο στη μερική βελτίωση εμφάνισης της επιδερμίδας. Δεν προκαλούν αποφλοίωση και στοχεύουν μόνο τους ιστούς που περιέχουν νερό.

Pulsed Dye LASER

Εξαλείφει επιλεκτικά τα υπολειμματικά ερυθρά σημάδια της ακμής.

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

iqtriangle

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Ανάλογα με τη μορφή των ουλών ακμής

Υποσκαφή

Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και ασφαλής για την αντιμετώπιση  κυματοειδών ουλών ακμής. Με την υποσκαφή, που πραγματοποιείται με χρήση βελόνας και τοπικής αναισθησίας,  διασπώνται οι ινώδεις δεσμοί του συνδετικού ιστού που μπορεί να «έλκουν» την ουλή προς το εσωτερικό του δέρματος. Συνήθως, την εφαρμόζουμε συνδυαστικά με άλλες μεθόδους για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος της θεραπείας. 

Εμφυτεύματα – Lipofilling

Είναι μέθοδοι πλήρωσης των ουλών ακμής με ανάλογου μεγέθους εμφυτεύματα από απορροφήσιμο υλικό. Τα εμφυτεύματα, όπως το filler HyA και το lipofilling εισάγονται στον ιστό κάτω από τις ουλές για να γεμίσει το κενό και να ενεργοποιηθεί  η παραγωγή κολλαγόνου. Αυτές τις μεθόδους τις χρησιμοποιούμε για ουλές ακμής που είναι μαλακές και βαθιές. Εμφυτεύματα από μη απορροφήσιμο υλικό, όπως είναι η σιλικόνη, αποφεύγονται για πρόληψη εμφάνισης παρενεργειών.

iqtriangle

ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ & ΑΙΤΙΑ

Οι ουλές ακμής είναι αποτέλεσμα φλεγμονών της ακμής που δεν αντιμετωπίστηκαν σωστά και έγκαιρα και οι οποίες είτε παρέμειναν στο δέρμα ως επιφανειακές βλάβες είτε εισχώρησαν σε βάθος μέσα στους πόρους, οδηγώντας σε παραμορφώσεις στην υφή του δέρματος.

Όσο πιο σοβαρή είναι η μορφή της ακμής τόσο πιο μεγάλη είναι η πιθανότητα να εμφανιστούν εκτεταμένες βλάβες και βαθιές ουλές ακμής. Μάλιστα, κάποιοι τύποι ακμής, όπως η κεραυνοβόλος και η συρρέουσα ακμή, οδηγούν σε εμφάνιση ουλών αφού έχουν επουλωθεί οι ακνεϊκές βλάβες.

Η βασική αιτία που δημιουργούνται οι ουλές ακμής είναι η ανεπαρκής λειτουργία του τριχοσμηγματογόνου θύλακα όταν υπάρχουν φλεγμονές. Κατά τη διαδικασία επούλωσης των ακνεϊκών βλαβών μπορεί να δημιουργηθεί αύξηση ή απώλεια δερματικού ιστού και να σχηματιστούν ουλές.

Αν και δεν έχει τεκμηριωθεί η κληρονομικότητα ως αιτία εμφάνισης των ουλών, υπάρχουν συχνά περιπτώσεις ασθενών που αναφέρουν την εμφάνιση ακμής και ουλών ακμής στους γονείς τους σε νεαρή ηλικία. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα να καθορίζουν τα γονίδια, ως ένα βαθμό, την εμφάνιση ουλών ακμής. Επίσης, άλλη μία πιθανή αιτία είναι ο τύπος της φλεγμονώδους απόκρισης. Καθώς δεν μπορεί να υπάρξει  πρόληψη για τον σχηματισμό ουλών, όσο πιο σύντομα αντιμετωπίζεται η φλεγμονή τόσο πιο πολύ απομακρύνεται η περίπτωση δημιουργίας ουλών ακμής.

iqtriangle

ΜΟΡΦΕΣ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ

Ανάλογα με τα αίτια που προκαλούνται, οι ουλές ακμής διακρίνονται στις ακόλουθες μορφές:

 • Ατροφικές ουλές

Δημιουργούνται λόγω απώλειας ιστού και αποτελούν την πλειοψηφία των ουλών ακμής. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, ταξινομούνται στους παρακάτω 3 τύπους με κατάταξη από τις πιο συνηθισμένες μέχρι τις πιο σπάνιες.  Μπορεί και οι 3 τύποι να συνυπάρχουν στο πρόσωπο και την πλάτη του ασθενή:

 • Οξυγώνιες ουλές (ice pick): Στενές και βαθιές ουλές, φθάνουν μέχρι το χόριο ή τον υποδόριο ιστό. Στην όψη δίνουν την εντύπωση ότι προκλήθηκαν από αιχμηρό εργαλείο, όπως είναι ο παγοκόφτης, από τον οποίο έχουν πάρει και την αγγλική ονομασία τους. Η θεραπευτική αντιμετώπιση έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. 
 • Κυβοειδείς ουλές (boxcar): Πλατιές και ρηχές ή πλατιές και βαθιές. Έχουν στρογγυλεμένο σχήμα, μορφή κοιλώματος, με απότομα οριοθετημένες κάθετες πλευρές και ενδέχεται να είναι συνεχόμενες, όπως τα βαγόνια, από τα οποία αντλείται η αγγλική ονομασία τους.
 • Kυματοειδείς ουλές (rolling): Πλατιές και ρηχές με κυματοειδή όψη και υφή. Προκαλούνται από την ατροφία του δερματικού ιστού ή/και του χορίου. 
 • Υπερτροφικές και χηλοειδείς ουλές

Αντίθετα από τις ατροφικές, οι υπερτροφικές και χηλοειδείς ουλές δημιουργούνται από την υπερβολική αύξηση του ινώδους ιστού προκαλώντας διόγκωση στο δέρμα του ασθενή. Οι υπερτροφικές ουλές αναπτύσσονται εντός των ορίων της προϋπάρχουσας φλεγμονής και ακνεϊκής βλάβης. Αντίθετα, οι χηλοειδείς ουλές μπορεί να επεκταθούν και εκτός των σημείων που είχε εκδηλωθεί η αρχική βλάβη. Ωστόσο και οι δύο αυτές μορφές ουλών ακμής προκαλούν κλινικά συμπτώματα, όπως είναι ο κνησμός ή ο πόνος.

 • Σημάδια ακμής και ουλές ήπιας μορφής

Πρόκειται για χρωματικές αλλαγές στο δέρμα, εμφάνιση ερυθήματος με ή χωρίς τελαγγειεκτασία, δημιουργία υπερμελάγχρωσης ή/και υπομελάγχρωσης.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ο λόγος δεν είναι απόλυτα σαφής. Μπορεί να ισχύει κάτι από τα ακόλουθα: Κάποιοι μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς σε σημάδια ακμής. Μπορεί να έχουν γενετική προδιάθεση, όπως για παράδειγμα να είχε ουλές ακμής ένας από τους γονείς τους.  Κάποιοι να έχουν  σοβαρή μορφή ακμής με ακνεϊκές βλάβες που δεν αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και σωστά. Επίσης, η πίεση των βλαβών με τα δάχτυλα ή τα νύχια αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης ουλών ακμής.

Ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγετε την εμφάνιση ουλών ακμής είναι η αποτελεσματική θεραπεία της ακμής όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προτού επιδεινωθεί και προκαλέσει σοβαρές βλάβες και φλεγμονή. Επίσης, είναι σημαντικό να μην «πειράζετε» την ακμή με τα δάχτυλα και τα νύχια γιατί έτσι δημιουργείτε μεγαλύτερη βλάβη με πιθανότητα εμφάνισης ουλών ακμής.

Επειδή, σε πολλές περιπτώσεις, η ακμή καταλήγει σε σχηματισμό ουλών, πρέπει μόλις εμφανίσετε ακμή να συμβουλευτείτε άμεσα τον εξειδικευμένο δερματολόγο για σωστή αντιμετώπιση.  Από τη στιγμή που έχετε ήδη εμφανίσει ουλές από ακμή, υπάρχουν συγκεκριμένες θεραπείες που μπορείτε να κάνετε, μεμονωμένα ή συνδυαστικά, για την εξάλειψή τους, ανάλογα με τη μορφή των ουλών και το μέγεθος του προβλήματος.

Είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη θεραπεία των ουλών ακμής. Αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα τις επιφανειακές ουλές ακμής, αλλά και τις βαθύτερες αφού προηγηθεί η μέθοδος ανόρθωσης ουλών. Εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και με έντονη ηλιοφάνεια, χωρίς να προκαλεί ξεφλούδισμα στην επιδερμίδα και χωρίς κίνδυνο υπερμελάγχρωσης.

Οι ουλές ακμής δεν εξαλείφονται μεμιάς. Ανάλογα με το πόσο βαθιές είναι στο δέρμα και τι μορφή έχουν, χρειάζεται χρόνος για τη θεραπεία τους. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια με την εμφάνιση των συσκευών LASER υψηλής τεχνολογίας, η θεραπεία εμφανίζει θεαματικά αποτελέσματα ακόμη και μετά από την πρώτη συνεδρία.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Η ακμή που πέρασα στην εφηβεία με ταλαιπώρησε πολύ γιατί δεν την πήρα στα σοβαρά. Το αποτέλεσμα ήταν να μου αφήσει ουλές, που αναγκαζόμουν να τις καλύπτω με μούσι. Τώρα δεν χρειάζεται καν να αφήνω γένια! Η θεραπεία που έκανα με διάφορα λέιζερ στην IQ τις εξαφάνισε τελείως! Καλύτερα δεν γινόταν!”

Δ. Α.

“Αν ήξερα πως θα είχα αυτό το αποτέλεσμα, θα είχα φροντίσει να κάνω τη θεραπεία πολύ πιο νωρίς. Έτσι, δεν θα στενοχωριόμουν για τις ουλές στο πρόσωπό μου… Τώρα νιώθω τέλεια!”

Ε. Χ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΟΔΟΧΡΟΥ ΑΚΜΗΣ
  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
  LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ