iqtriangle

FUE
ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ
ΜΑΛΛΙΩΝ

Τριχοσκοπικά ελεγχόμενη.
Από τον Dr. Τzερμιά.

Εφαρμόζουμε την πιο αξιόπιστη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών.

Κάθε αποτέλεσμα Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE είναι βασισμένο σε αναλυτικό σχεδιασμό και προσεχτική εκτέλεση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Βασιζόμαστε στα πιο σύγχρονα διαγνωστικά ιατρικά εργαλεία για να σχεδιάζουμε βήμα-βήμα τη μεταμόσχευση μαλλιών σας, να μεγιστοποιούμε την επιβίωση των τριχοθυλακίων σας και να εγγυούμαστε ένα άριστο, φυσικό αποτέλεσμα.

Τριχοσκοπικη
μελετη

Για άριστο σχεδιασμό της μεταμόσχευσης μαλλιών

Μονιμο, φυσικο
αποτελεσμα

Με μελετημένη πρόσθια γραμμή & κατανομή τριχοθυλακίων

Απεριοριστος αριθμος
grafts

Πάνω από 7.500 τρίχες σε μία συνεδρία

Ενισχυση
τριχοθυλακιων

με θεραπεία Οζονο/PRP για μάξιμουμ επαναφύτρωση

Εγγυηση αριθμου τριχοθυλακιων

Με συγκριτική τριχοσκόπηση & επαναμέτρηση των εκφυόμενων τριχοθυλακίων

Συμβουλευτικη υποστηριξη εφ’ ορου ζωης

Με την υπηρεσία IQ/e-Hair.Health χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση

iqtriangle

Tα τριχοθυλακια σας ειναι η περιουσια σας

Πολλοί είναι εκείνοι που αφήνουν την τριχόπτωση χωρίς θεραπεία, θεωρώντας ότι δεν πρόκειται για μία πάθηση. Στην πραγματικότητα όμως, η τριχόπτωση μπορεί να είναι το σύμπτωμα μιας διαταραχής του οργανισμού που χρήζει αντιμετώπισης. Μόλις αντιμετωπίσουμε την αιτία, η υγεία και η πυκνότητα των μαλλιών σας θα αποκατασταθεί. Αντιθέτως, αν αμελήσετε την τριχόπτωση, μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη αραίωση (αλωπεκία).

Σεβόμαστε το κάθε τριχοθυλάκιό σας

Μεταφέρουμε καθημερινά χιλιάδες τριχοθυλάκια, γνωρίζοντας ότι αποτελούν την περιουσία της σημερινής και μελλοντικής εικόνας σας. Γι ‘αυτό εφαρμόζουμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για να εξασφαλίσουμε την επαναφύτρωση και την επιβίωση του καθενός τριχοθυλακίου που μεταφέρουμε.

Προσφέρουμε μόνο φυσικό αποτέλεσμα

Για μας το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι αυτό που δεν τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Είναι αυτό που δείχνει τόσο φυσικό όσο η εικόνα που είχαν τα μαλλιά σας πριν αρχίσει η έντονη τριχόπτωση. Είναι αυτό που σας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω.

Προστατεύουμε τη δότρια περιοχή

Δεν αχρηστεύουμε την περιουσία σας που είναι τα τριχοθυλάκια σας. Φροντίζουμε να διατηρούμε τα τριχοθυλάκιά σας υγιή τόσο στη δότρια, όσο και στη λήπτρια περιοχή, καθότι αν καταστραφούν, δεν μπορούν να αναπληρωθούν από κανέναν.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού, χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Τριχοσκοπικα Ελεγχομενη FUE

Εφαρμόζουμε αποκλειστικά και μόνο την Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE, την πιο αξιόπιστη μέθοδο τόσο για τον άριστο σχεδιασμό της μεταμόσχευσης μαλλιών, όσο και για τον έλεγχο του αποτελέσματος. Βασιζόμαστε στην εξέταση της τριχοσκόπησης για να μελετάμε αναλυτικά τον αριθμό και την κατάσταση των μαλλιών σας ανά τετραγωνικό εκατοστό του τριχωτού της κεφαλής (cm2). Αναλύουμε τις ανάγκες της λήπτριας περιοχής και αξιοποιούμε τις δυνατότητες της δότριας ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται αυτόματα με ένα εξελιγμένο λογισμικό πρόγραμμα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο λάθους. Με την ίδια μέθοδο, μπορούμε να αξιολογήσουμε και το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών, για το οποίο προσφέρουμε εγγύηση ανά τριχοθυλάκιο “Guarantee per follicle” (διαβάστε αναλυτικά παρακάτω).

Τα σταδια της Μεταμοσχευσης Μαλλιων

Η Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE, που είναι ειδικά μελετημένη για να προσφέρει ένα άριστο και εγγυημένο αποτέλεσμα, ολοκληρώνεται σε πέντε στάδια.

TimeLineImgs
Στάδιο 1ο: Τριχοσκόπηση
Βασιζόμαστε στην πιο εξελιγμένη και αντικειμενική εξέταση της τριχοσκόπησης για να μελετάμε αναλυτικά την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής σας. Με ένα εξειδικευμένο λογισμικό πρόγραμμα υπολογίζουμε επ’ ακριβώς τις δυνατότητες εκμετάλλευσης της δότριας περιοχής και τις ανάγκες κάλυψης στις αραιωμένες περιοχές. Η μελέτη πραγματοποιείται ανά τετραγωνικό εκατοστό του τριχωτού της κεφαλής και αποτελεί τη βάση για τον σχεδιασμό όλης της μεταμόσχευσης μαλλιών.
1
tmfue
Στάδιο 2ο: Σχεδιασμός της μεταμόσχευσης μαλλιών
Με βάση την τριχοσκοπική μελέτη, σχεδιάζουμε όλη τη συνεδρία της μεταμόσχευσης μαλλιών. Ορίζουμε την πρόσθια μετωπιαία γραμμή και οργανώνουμε την κατανομή των διαθέσιμων τριχοθυλακίων στις αραιωμένες περιοχές. Στον σχεδιασμό λαμβάνουμε πάντα υπόψιν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, την ηλικία σας, αλλά και την πρόοδο της τριχόπτωσης.
2
tmfue2
Στάδιο 3ο: Συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών
Η συνεδρία της μεταμόσχευσης μαλλιών ξεκινάει με την εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή. Η διαδικασία πραγματοποιείται με ειδικά μικροσκοπικά εργαλεία που δεν τραυματίζουν την πολύτιμη δότρια περιοχή σας. Έχουν διάμετρο μόλις 0,6 χιλιοστού, που επαρκεί για να διαχωρίζουν τα τριχοθυλάκια από τους γειτονικούς ιστούς, χωρίς να διακυβεύεται η επιβίωσή τους. Μάλιστα, για την ενίσχυση της βιωσιμότητας των μοσχευμάτων (grafts), τα διατηρούμε σε διάλυμα εμπλουτισμένου με όζον πλάσματος (Οζονο/PRP) που έχει αναγεννητικές ιδιότητες. Αφού ολοκληρωθεί η εξαγωγή των διαθέσιμων τριχοθυλακίων, προχωράμε με την εμφύτευσή τους στη δότρια περιοχή. Η τοποθέτηση γίνεται πάντα στο κατάλληλο βάθος και με την κατάλληλη γωνία, έτσι ώστε η έκφυση των νέων μαλλιών να δείχνει 100% φυσική.
3
TimeLineImgs3
Στάδιο 4ο: Συγκριτική τριχοσκόπηση
Όταν ολοκληρωθεί η εμφύτευση μαλλιών, επαναλαμβάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εξέταση της τριχοσκόπησης. Έτσι, παρακολουθούμε με τον πλέον επιστημονικό και αντικειμενικό τρόπο την επανέκφυση των τριχοθυλακίων, συγκρίνοντας εικόνες «πριν» και «μετά». Με τη βοήθεια του εξελιγμένου λογισμικού, είμαστε σε θέση να υπολογίζουμε ακριβώς τον αριθμό και την πυκνότητα των τριχών και των τριχοθυλακίων στις λήπτριες περιοχές. Για το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών, χρειάζεται να συμπληρωθούν δώδεκα μήνες.
4
tmfue3
Στάδιο 5ο: Συμβουλευτική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής
Ακόμα κι όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα της εμφύτευσης μαλλιών, φροντίζουμε για την υποστήριξη και τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας εφ’ όρου ζωής. Για τον σκοπό αυτόν, έχουμε εισάγει την υπηρεσία IQ/e-Hair.Health. Πρόκειται για ένα Ψηφιακό Βιβλιάριο όπου καταχωρούμε τα αποτελέσματα και τις εικόνες των τριχοσκοπήσεων και όλων των εξετάσεων που αφορούν στην υγεία των μαλλιών σας. Με τον τρόπο αυτόν, μπορούμε να παρακολουθούμε τα επίπεδα των παραγόντων που καθορίζουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και να υποστηρίζουμε τον οργανισμό σε τυχόν ελλείψεις. Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση εφ’ όρου ζωής.
5
iqtriangle

Ενiσχυση και συντhρηση αποτελεσματος εφ’ ορου ζωης

Οι σύγχρονες θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι μη-επεμβατικές, ανώδυνες, με στοχευμένη δράση. Συχνά εφαρμόζονται συνδυαστικά ώστε να προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ενίσχυση τριχοθυλακίων με Οζονο/PRP

Εφαρμόζουμε πρώτοι την ενισχυτική θεραπεία Οζονο/PRP. Το εμπλουτισμένο με όζον πλάσμα του αίματος διακρίνεται για τις αναγεννητικές και αναπλαστικές του ιδιότητες. Εμποτίζουμε τα τριχοθυλάκια με αυτό για να μεγιστοποιήσουμε την επιβίωση και την επανέκφυσή τους. Επιπλέον, πραγματοποιούμε εγχύσεις Οζονο/PRP στη λήπτρια περιοχή για να προετοιμάσουμε τους ιστούς να “φιλοξενήσουν” τα νέα τριχοθυλάκια, αλλά και στη δότρια περιοχή για την ταχύτερη επούλωσή της.

Εξαγωγή τριχοθυλακίων σε χαμηλές ταχύτητες

Σεβόμαστε το κάθε τριχοθυλάκιο που προσφέρεται για μεταμόσχευση, και το προστατεύουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας τηρώντας τους κανόνες που είναι καθοριστικοί για την επιβίωσή του. Γνωρίζουμε ότι η ταχύτητα δεν ωφελεί σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Ειδικά στο στάδιο εξαγωγής των τριχοθυλακίων, οι υψηλές ταχύτητες έχουν αποδειχτεί βλαβερές για την επιβίωσή τους. Αντιθέτως, στο στάδιο της τοποθέτησης είναι απαραίτητες. Σεβόμαστε πάντα τους ρυθμούς των τριχοθυλακίων, καθώς και τις ιδανικές συνθήκες διατήρησης μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής τους (θερμοκρασία, υγρασία, κ.α.), για να επιτύχουμε το μάξιμουμ αποτέλεσμα.

Απεριόριστος αριθμός μοσχευμάτων (grafts) σε 1 συνεδρία

Έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε απεριόριστο αριθμό μοσχευμάτων σε μία συνεδρία (πάνω από 7.500 τρίχες), με στόχο να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε περιστατικού. Ο ακριβής αριθμός των grafts καθορίζεται και κοστολογείται κατόπιν λεπτομερούς τριχοσκοπικής μελέτης και αναλυτικής συζήτησης για τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τη γνώση ώστε να σας καθοδηγήσει σε ό,τι αφορά τον σωστό σχεδιασμό τόσο της πρόσθιας μετωπιαίας γραμμής (front hairline), όσο και ολόκληρης της μεταμόσχευσης μαλλιών. Βασικοί γνώμονες είναι οι επιθυμίες σας, καθώς και το να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα τόσο σήμερα, όσο και σε βάθος χρόνου.

Άριστα αποτελέσματα

Αισθανόμαστε περήφανοι που αποκαθιστούμε την πολύτιμη αυτό-εικόνα σε όσους μας εμπιστεύονται. Πάντα λαμβάνουμε υπόψιν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και είμαστε άριστα εκπαιδευμένοι ώστε να εγγυόμαστε και να προσφέρουμε 100% φυσικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματά μας μιλάνε από μόνα τους. Έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους ανθρώπους στους οποίους έχουμε δώσει πίσω όχι μόνο τα μαλλιά τους, αλλά και όσα έχασαν μαζί με αυτά, με πρώτη και σπουδαιότερη την αυτοπεποίθησή τους.

Συμβουλευτική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

Έχουμε εισάγει πρώτοι την υπηρεσία IQ/e-Hair.Health ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε και να παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας εφ’ όρου ζωής. Πρόκειται για έναν ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό φάκελο στον οποίο καταχωρούνται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία των μαλλιών σας. Βάσει των στοιχείων αυτών, παρέχουμε εξατομικευμένη αγωγή για την κάλυψη του οργανισμού σε σημαντικά για την υγεία των μαλλιών συστατικά. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται εφ’ όρου ζωής, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για να προγραμματίσετε δερματολογική εξέταση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Μεταμοσχευση μαλλιων | Ποσο κοστιζει;

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics γνωρίζουμε ότι η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μία σημαντική επένδυση για την εικόνα και την ψυχολογία σας, γι’ αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία στον άριστο σχεδιασμό της και τη λεπτομερειακή εκτέλεσή της.

Χάρη στην 25ετή εμπειρία μας, έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία και μεθόδους που εγγυώνται την καλύτερη αξιοποίηση της δότριας περιοχής σας και τη μέγιστη φύτρωση στις αραιωμένες περιοχές. Στόχος μας είναι να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω για σας, προσφέροντάς σας ένα απολύτως φυσικό, μόνιμο αποτέλεσμα.

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών καθορίζεται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων (grafts) που θα εξαχθούν από τη δότρια περιοχή και θα εμφυτευθούν στις αραιωμένες περιοχές. Κατά μέσο όρο, η τιμή είναι 0,4 ευρώ ανά τρίχα, αλλά το τελικό κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την έκταση της αραίωσης και τον συνολικό αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν για την αποκατάσταση της πυκνότητας, ώστε το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών να είναι προσιτό ακόμα και για όσους ενδιαφέρονται για ένα mega session (3.000-4.000 grafts).

Εφαρμόζουμε αποκλειστικά και μόνο τη μέθοδο της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης FUE, που μας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζουμε με ακρίβεια τα τριχοθυλάκια που θα χρειαστούν για να αποκαταστήσουμε την πυκνότητα των δικών σας μαλλιών. Είναι η ίδια μέθοδος που μας επιτρέπει μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών να ελέγχουμε μπροστά στα μάτια σας τον αριθμό των τριχοθυλακίων που μεταφέρθηκαν και επαναφύτρωσαν στις αραιωμένες περιοχές, ώστε να μην έχετε καμία αμφιβολία για τον αριθμό που συμφωνήσατε και πληρώσατε και για τον οποίο άλλωστε σας προσφέρουμε εγγύηση επαναφύτρωσης (Guarantee per follicle).

iqtriangle

Η πιο εμπειρη ομαδα

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε σύγχρονα Δερματολογικά Κέντρα που λειτουργούν υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά και είναι στελεχωμένα με ιατρονοσηλευτική ομάδα που διαθέτει 25ετή εμπειρία στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 15.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics λειτουργούν βάσει διεθνών προτύπων ποιότητας κι έχουν βραβευτεί για τις Καινοτόμες Υπηρεσίες τους και τις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού στα HealthCare Awards 2017 και 2018. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με τη μέγιστη ασφάλεια, άνεση και φροντίδα.

iqtriangle

Τι πρεπει να γνωριζετε | Πριν τη Μεταμοσχευση Μαλλιων

Λήψη
ιατρικού ιστορικού
A
Πραγματοποίηση
αιματολογικού ελέγχου για τον εντοπισμό τυχόν ιατρικών αντενδείξεων (π.χ. διαταραχές σοβαρής αιμορραγίας)
A
Τριχοσκόπηση
για τη μελέτη της προόδου της τριχόπτωσης και τον σχεδιασμό της μεταμόσχευσης μαλλιών
A
Συζήτηση
για την ανάπτυξη ρεαλιστικών προσδοκιών σε σχέση με το αποτέλεσμα
A
Παρουσίαση
φωτογραφιών «πριν» και «μετά» άλλων περιστατικών και απαντήσεις σε πιθανές απορίες
A
Διαμόρφωση
θεραπευτικού πλάνου ενίσχυσης του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών με συντηρητικές θεραπείες, όπως αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, εγχύσεις μινοξιδίλης, φωτοθεραπεία LLLT, κ.α.
A

FUE | VIDEO PLAYLIST

Mεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη FUE

Τριχοσκόπηση

iqtriangle

Τι πρεπει να γνωριζετε | Μετα τη Μεταμοσχευση Μαλλιων

Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν απαιτεί κάποιο διάστημα ανάρρωσης. Η επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες είναι άμεση.
A
Ο πόνος είναι σε ανεκτό επίπεδο και συνήθως δεν υπάρχει η ανάγκη λήψης αναλγητικών.
A
Δεν χορηγείται κάποια φαρμακευτική αγωγή, πέραν ολιγοήμερης αντιβίωσης.
A
Σας δίνονται οδηγίες για το σωστό λούσιμο των μαλλιών τις πρώτες ημέρες, καθώς και για τον τρόπο που είναι καλύτερα να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι στη διάρκεια του ύπνου.
A
Συστήνεται η αποφυγή έντονης σωματικής άσκησης ή άρσης βάρους για λίγες μέρες.
A
Για μερικές ημέρες, στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, μπορεί να εκδηλωθεί ευαισθησία, κνησμός, ερυθρότητα ή οίδημα. Είναι φυσιολογικά φαινόμενα που υποχωρούν μετά από λίγες μέρες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσουν.
A
iqtriangle

Μεταμοσχευση Μαλλιων | Αποτελεσματα

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, είναι λογικό να νιώθετε ανυπομονησία για το αποτέλεσμα. Σε αυτήν τη φάση, θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή, αφού απαιτούνται δώδεκα μήνες για να ολοκληρωθεί. Τους πρώτους μήνες, τα τριχοθυλάκια περνάνε σε φάση ανάπαυλας εξαιτίας του «σοκ» της μεταμόσχευσης και μπορεί να παρατηρήσετε έντονη τριχόπτωση, ένα φαινόμενο που είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν θα πρέπει να σας ανησυχήσει.

Η έκφυση των νέων μαλλιών ξεκινάει μετά τον 3ο μήνα. Στην αρχή, τα μαλλιά είναι πιο λεπτά, άτονα και διάσπαρτα, όμως μήνα με τον μήνα, οι τρίχες σκληραίνουν και αποκτούν όγκο και πυκνότητα. Γύρω στους 8-10 μήνες θα έχετε μία πολύ καλή εικόνα του αποτελέσματος, το οποίο θα συνεχίζει να βελτιώνεται κι άλλο μέχρι τους 12 μήνες, οπότε και θεωρείται ολοκληρωμένο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αξίζει κάθε αναμονή!

iqtriangle

Γνωριζουμε τις ανησυχιες σας για το αποτελεσμα και σας απανταμε:

Ναι, το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό.

Διαθέτουμε τα πιο μικροσκοπικά εξατομικευμένα εργαλεία που διασφαλίζουν την τοποθέτηση των τριχοθυλακίων στο κατάλληλο βάθος και με την κατάλληλη γωνία και κατεύθυνση, ώστε να είναι απόλυτα φυσική η έκφυση των νέων μαλλιών. Δίνουμε επίσης ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό της πρόσθιας γραμμής, ώστε να συμβαδίζει με την πρόοδο της τριχόπτωσης, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την ηλικία σας. Φροντίζουμε να δημιουργούμε την πρόσθια γραμμή κυρίως με μονότριχα τριχοθυλάκια, όπως ακριβώς είναι εκ φύσεως, ενώ αντιθέτως κρατάμε τα πολύτριχα τριχοθυλάκια για όλες τις υπόλοιπες περιοχές όπου χρειαζόμαστε όγκο.

Ναι, το αποτέλεσμα είναι πυκνό.

Η πυκνότητα του αποτελέσματος εξασφαλίζεται με την «έξυπνη» κατανομή των διαθέσιμων τριχοθυλακίων. Τοποθετούμε περισσότερα τριχοθυλάκια στο μπροστινό τμήμα του τριχωτού της κεφαλής, καθώς έχει αποδειχτεί ότι η πύκνωση της πρόσθιας περιοχής «ξεγελάει» το μάτι και χαρίζει αίσθηση μεγαλύτερης πυκνότητας σε ολόκληρο τριχωτό της κεφαλής.

Ναι, το αποτέλεσμα είναι παντοτινό.

Τα νέα μαλλιά είναι για μια ζωή. Δεν ξαναπέφτουν ποτέ. Επιλέγονται από σημεία του τριχωτού της κεφαλής που δεν επηρεάζονται από τη δράση των ανδρογόνων και παραμένουν ανεπηρέαστα και στη νέα θέση τους. Έχουν το ίδιο χρώμα, το ίδιο πάχος και την
ίδια υφή με τα υπόλοιπα μαλλιά σας, και μπορείτε να τα περιποιείστε κανονικά στο λούσιμο, το κούρεμα και το χτένισμά τους δημιουργώντας τα αγαπημένα σας λουκ.

Ναι, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Διαθέτουμε τον πιο αντικειμενικό τρόπο για να βεβαιώνουμε τον αριθμό των τριχών και των τριχοθυλακίων που μεταφέρουμε στη λήπτρια περιοχή, καθώς και αυτών που επαναφυτρώνουν. Με τη μέθοδο της τριχοσκόπησης, γίνεται επαναμέτρηση όλων των τριχοθυλακίων μπροστά στα μάτια σας. Προσφέρουμε εγγύηση για κάθε τριχοθυλάκιο που πληρώνετε (Guarantee per follicle), βάσει της οποίας πραγματοποιούμε συμπληρωματική FUE χωρίς χρέωση σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποια τριχοθυλάκια δεν επαναφύτρωσαν (πέραν μιας φυσικής αποδεκτής απόκλισης της τάξεως του 5%).

Για να προγραμματίσετε ραντεβού, χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ολα οσα θελετε να ξερετε για τη μεταμοσχευση μαλλιων

Τι είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Η μεταμόσχευση μαλλιών (ή εμφύτευση μαλλιών) είναι η μοναδική ιατρική μέθοδος που μπορεί να αποκαταστήσει την πυκνότητα των μαλλιών, προσφέροντας μόνιμο αποτέλεσμα. Η μέθοδος εφαρμόζεται εδώ και πολλές δεκαετίες κι έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς πόνο, χωρίς τομές, χωρίς σημάδια, και να χαρίσει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια, η μεταμόσχευση μαλλιών συγκαταλέγεται στο top-5 των δημοφιλέστερων αισθητικών επεμβάσεων για άνδρες, κάτι που επιβεβαιώνει τα εξαιρετικά αποτελέσματα της μεθόδου.

Σημερινές τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών

FUT (ή αλλιώς Strip): Αποτελεί την πιο επεμβατική εκδοχή της μεταμόσχευσης μαλλιών. Με την τεχνική αυτή, εξάγεται ολόκληρη λωρίδα δέρματος από τη δότρια περιοχή και εν συνεχεία διαχωρίζονται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια για να εμφυτευθούν στις αραιωμένες περιοχές. Η μέθοδος αυτή, αν και μπορεί να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα, αφήνει μία μεγάλη ουλή στο πίσω μέρος της κεφαλής.

FUΕ: Είναι η ελάχιστα επεμβατική εκδοχή της μεταμόσχευσης μαλλιών, αφού τα τριχοθυλάκια εξάγονται εξ αρχής ένα-ένα από τη δότρια περιοχή κι επομένως δεν υπάρχει ανάγκη για τομές και ράμματα. Με τη μέθοδο αυτήν, δεν μένουν ουλές ή σημάδια στο πίσω μέρος της κεφαλής, ελαχιστοποιείται το διάστημα αποθεραπείας, εκμηδενίζονται οι παρενέργειες κι επιπλέον δεν τίθενται μετέπειτα περιορισμοί στο styling των μαλλιών.

Ακούρευτη FUE – Unshaven FUE: Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, σας δίνουμε και τη δυνατότητα ακούρευτης συνεδρίας FUE, δηλαδή η μεταμόσχευση μαλλιών σας να πραγματοποιηθεί χωρίς ξύρισμα. Μπορείτε να διατηρήσετε κανονικά το λουκ και το μήκος των μαλλιών σας, έτσι ώστε να μην καταλάβει κανείς ότι έχετε υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών. Στην ακούρευτη συνεδρία της FUE (ή αλλιώς Unshaven FUE) τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται με ψαλίδισμα των τριχών (τριμάρισμα) στη δότρια περιοχή και εν συνεχεία εμφυτεύονται ανάμεσα στις υπόλοιπες μακριές τρίχες της λήπτριας περιοχής. Τα σημεία του ψαλιδίσματος δεν γίνονται ορατά επειδή είναι εξαιρετικά μικρά κι επιπλέον καλύπτονται από το μήκος των γειτονικών τριχών. Η ακούρευτη συνεδρία της FUE είναι η μέθοδος που προτιμούν συχνά οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες που διατηρούν μακριά κώμη ή δεν θέλουν να γίνει καθόλου αντιληπτή η διαδικασία της μεταμόσχευσης.

Περιοχές εφαρμογής Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Με τη μέθοδο FUE μπορεί να αποκατασταθεί η πυκνότητα της τριχοφυΐας και σε άλλες περιοχές πέραν του τριχωτού της κεφαλής, όπως:

  • τα φρύδια και τις βλεφαρίδες,
  • τη γενειοφόρο περιοχή,
  • το εφήβαιο,
  • άτριχα σημεία εξαιτίας τραυματισμού ή εγκαύματος.

Πότε ενδείκνυται η Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Αναρωτιέστε αν είστε κατάλληλοι υποψήφιοι για μεταμόσχευση μαλλιών; Δύο είναι οι βασικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρείτε:

  1. Να έχετε μία σταθερή μη-ορμονοεξαρτωμένη περιοχή τριχοφυΐας (δότρια περιοχή) από την οποία να μπορεί να ληφθεί ικανός αριθμός τριχοθυλακίων ώστε να καλυφθεί η περιοχή της αραίωσης.
  2. Να μην υποφέρει η περιοχή της αραίωσης (λήπτρια περιοχή) από κάποια πάθηση που μπορεί να επηρεάσει την επαναφύτρωση και την επιβίωση των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευθούν.

Στη συντριπτική πλειονότητά τους, τα περιστατικά που προβαίνουν σε μεταμόσχευση μαλλιών, είναι άνδρες (και σε πολύ μικρότερο ποσοστό γυναίκες), που υποφέρουν από ανδρογενετική αλωπεκία. Αντιθέτως, ακατάλληλα κρίνονται τα περιστατικά που υποφέρουν από γυροειδή αλωπεκία, διάχυτη αλωπεκία ή ενεργή φλεγμονώδη αλωπεκία (π.χ. δισκοειδής λύκος), ενώ υπό προϋποθέσεις η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις ουλωτικής αλωπεκίας σε τελικό στάδιο (burnt-out), εγκαύματος ή ουλής.

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

FUE TESTIMONIALS | VIDEO PLAYLIST

Η Εμπειρία του Stephen Boyd

H εμπειρία του Simone Cerri

H εμπειρία του Δ. Σφαέλλου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ
ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ
ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ