IQ Skin Clinics | Aπό τον Dr. Tzερμιά

Οι πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου, μαλλιών και σώματος για άνδρες και γυναίκες είναι εδώ, εφαρμοσμένες από μια παγκοσμίως κορυφαία επιστημονική ομάδα με πολυετή εμπειρία στον τομέα της Δερματολογίας και της Κοσμητικής Χειρουργικής, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Dr. Τzερμιά.

iqtriangle

ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΙΛΟΥ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων ΙQ Skin Clinics, είναι ο Dr. Τzερμιάς, εξειδικευμένος στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία. Ο ίδιος είναι πρωτοστάτης, από το 1996, στην εφαρμογή εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα και ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clincis εδρεύουν σε τρεις σύγχρονες κλινικές σε Μαρούσι, Αθήνα και Γλυφάδα, οι οποίες  στα “Health Care Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, στα “Health Care Awards 2018”, Βραβείο για τις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού καθώς και στα “Health Care Awards 2019” για την ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών.

iqtriangle

DR TZΕΡΜΙΑΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ιατρική ομάδα μας, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση και εποπτεία του Dr. Τzερμιά, αποτελείται από επαγγελματίες πολλών ειδικοτήτων, όπως εξειδικευμένους δερματολόγους, γενικούς και κοσμητικούς χειρουργούς, γυναικολόγο, γαστρεντερολόγο, ουρολόγο, ενδοκρινολόγο, νοσηλευτές, αισθητικούς και ιατρικούς συμβούλους.

Προβάλλοντας την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και το ήθος σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες του δέρματός σας.

DR ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΡΜΙΑΣ, MD

Ο Dr. Τzερμιάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδευτής του υπήρξε ο κορυφαίος στις παθήσεις μαλλιών, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Τμήμα Δερματολογίας, Dr. Rodney Dawber. Στην Οξφόρδη εργάστηκε στενά με τον κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της έρευνας για την τριχόπτωση, καθηγητή Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης  Dr. Rodney Sinclair. Μετά την εξειδίκευσή του στη LASER Δερματολογία στην Αγγλία και τις Η.Π.Α.  ο Dr. Τzερμιάς επικεντρώθηκε πρώτος στη χρήση εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. 

Εργασίες του δημοσιεύονται σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά κύρους, άρθρα  του σε διεθνή βιβλία και ανακοινώσεις του σε πρακτικά διεθνών και ελληνικών συνεδρίων, στα οποία συμμετέχει  με ομιλίες και διαλέξεις, ενώ συχνά φιλοξενείται σε εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Το 2019 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όπου είναι και μέλος από το 2014.

Είναι Μέλος:

Fellow της American Society for Laser Medicine and Surgery (ASLMS)

Μέλος του Advisory Board της European Society for LASER & Energy Based Devices (ESLD)

Ιδρυτικό Μέλος της European Society for Laser Dermatology από το 1996 (ESLD)

Αντιπρόεδρος της Open Health Alliance από το 2016

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΤΟΥΡ (Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού) από το 2018

Μέλος της American Academy of Dermatology

Μέλος της European Academy of Dermatology & Venereology

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων – Αφροδισιολόγων

ΙΑΤΡΟΙ

Dr. Ανδρέας Χατζημάρκου | Γενικός Χειρουργός

Ο Dr. Χατζημάρκου είναι απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πιστοποιημένος Γενικός Χειρουργός και τ. Διευθυντής του A’ χειρουργικού τμήματος στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, έχει αντιμετωπίσει πληθώρα περιστατικών γενικής και ορθοπεδικής χειρουργικής.

Η μετεκπαίδευσή του στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής  ολοκληρώθηκε στην Academic Surgical Clinic στο St. Mary’s Hospital του Λονδίνου. Στην ίδια κλινική, όπως και στο King’s College Hospital του Λονδίνου, πραγματοποίησε με κρατική υποτροφία την μετεκπαίδευσή του ως Surgical Registrar στη Χειρουργική Ήπατος και Χοληφόρων Παγκρέατος, στις Μεταμοσχεύσεις Ήπατος και Λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. Επιπλέον, ο Dr. Χατζημάρκου είχε συνεχή μετεκπαίδευση στη Χειρουργική Ήπατος και Χοληφόρων Παγκρέατος στο Hammersmith Hospital του Λονδίνου και στο Lund της  Σουηδίας, καθώς και στην προηγμένη Λαπαροσκοπική Χειρουργική σε κλινικές στο Παρίσι, το Στρασβούργο, το  Αμβούργο και το Κλήβελαντ των Η.Π.Α.

Στην Ελλάδα, έχει υπηρετήσει ως Χειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Νοσοκομείο Υγεία. Το 1986 διορίστηκε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) ως Επιμελητής Α’ στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΕΣΥ διετέλεσε σε όλες τις βαθμίδες, με εκείνη του Διευθυντή το 2009. Το 2017, ο Dr. Χατζημάρκου εξειδικεύτηκε στο Βερολίνο, στην χρήση LASER για την χειρουργική θεραπεία παθήσεων του πρωκτού (κύστη κόκκυγα, αιμορροΐδες και περιεδρικά συρίγγια).

Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και κάτοχος του A.T.L.S. (Advance Trauma Life Support) υπό την αιγίδα του Αμερικανικού Κολλεγίου Χειρουργών (ACS) με ανανέωση κάθε 4 χρόνια κατόπιν εξετάσεων. Συμμετέχει στην προεδρία και οργανωτική επιτροπή σημαντικών ιατρικών συνεδρίων και ημερίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συγγράψει το κεφάλαιο “Benign Biliary Tumors” στο βιβλίο “Hepatobiliary malignancy: Its multidisciplinary management”, που εκδόθηκε το 1994 από τον καθηγητή Terblanche.

drPics

Dr. Μαριτίνα Ρόππα | Δερματολόγος

Η Dr. Μαριτίνα Ρόππα είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία. Έχει κάνει εξειδίκευση στη δερματολογική Ογκολογία στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου του Μίντεν στη Γερμανία και διαθέτει Πιστοποίηση από τη Γερμανική Εταιρεία Ιατρικών Υπερήχων για την ικανότητα διεξαγωγής υπερήχων δέρματος, υποδόριου ιστού και λεμφαδένων.

Διαθέτει σημαντική εργασιακή εμπειρία στους τομείς της Δερματολογίας, Ογκολογίας & Αιματολογίας στη Γερμανία, την οποία και εκπροσώπησε στο δωδέκατο ευρωπαϊκό σεμινάριο Euroderm Excellence στη Νίκαια της Γαλλίας, το 2015, ως μέλος ομάδας επιλεγμένων ειδικευομένων δερματολογίας.

Έχει συμμετάσχει σε κλινικές έρευνες ως sub-investigator στον τομέα της ψωρίασης, των ακτινικών υπερκερατώσεων και των δερματικών λεμφωμάτων. Έχει λάβει μέρος ως ομιλήτρια σε συνέδρια της δερματολογικής εταιρείας DWFA στην Κολωνία, καθώς και σε παρουσιάσεις κλινικών ογκολογικών περιστατικών κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου ετήσιου Derma Onko Forum της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου του Μίντεν στη Γερμανία.

Dr. Nίκος Σπύρου

Ο Dr. Σπύρου είναι μέλος της ιατρικής μας ομάδας στο τμήμα “FUE Μεταμόσχευση Μαλλιών”. Ασχολείται αποκλειστικά με επεμβατικές και μη-επεμβατικές θεραπείες για την απώλεια μαλλιών, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή της ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου FUE για βέλτιστο φυσικό αποτέλεσμα ανάλογα με τα προσωπικά χαρακτηριστικά του ασθενούς και την ηλικία του.

Ο Dr. Σπύρου παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς που πάσχουν από μερικές από τις πιο σύνθετες μορφές τριχόπτωσης, όπως η προχωρημένη τριχόπτωση γενετικής αιτιολογίας, η γυροειδής αλωπεκία, η ουλωτική αλωπεκία (θυλακικός λειχήνας, μετωπιαία ινωτική αλωπεκία) και οι ανωμαλίες της τριχόπτωσης (οξεία και χρόνια τελογενής τριχόρροια). Για τις θεραπείες απώλειας μαλλιών και τριχόπτωσης, μετά από σωστή και ενδελεχή αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης, εφαρμόζει φαρμακευτικά σκευάσματα συνδυαστικά με την πιο ενισχυμένη μορφή αυτόλογης μεσοθεραπείας, εγκεκριμένη από τον Αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Συσκευών (FDA). Επιπλέον, μετά από κάθε FUE μεταμόσχευση μαλλιών, προτείνει εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Ο Dr. Σπύρου ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην επεμβατική τεχνική FUE και παρακολουθεί επιμελώς όλες τις πρόσφατες έρευνες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Ο ίδιος συμμετέχει σε εκπαιδευτικά εργαστήρια επεμβατικών μεθόδων, καθώς και σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

drPics2

Dr. Δήμητρα Άσπρου

Απόφοιτη Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η Dr. Άσπρου είναι ειδικευόμενη ιατρός Παθολογίας στο Σπηλιοπούλειο Παθολογικό Νοσοκομείο Αθηνών και υποψήφια Μεταπτυχιακού Τίτλου του ΕΚΠΑ στο Πρόγραμμα “Σύγχρονη Διαγνωστική στη Δερματολογία, Αφροδισιολογία και Αλλεργιολογία”. Έχει διατελέσει συνεργάτης στη μονάδα Παιδιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία” και στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας.

Έχει κάνει εξειδίκευση στον τομέα της Παιδιατρικής στο Ακαδημαϊκό Εκπαιδευτικό Νοσοκομείο Marienhospital στην πόλη Bottrop της Γερμανίας. Η Dr. Άσπρου έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές εργασίες στον τομέα της Δερματολογίας, Παθολογίας, Παιδιατρικής και Γυναικολογίας-Μαιευτικής.

drPics5

Dr. Αγγελική Γιαννοπούλου

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Dr. Γιαννοπούλου κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο του ΕΚΠΑ στην “Σύγχρονη Διαγνωστική στη Δερματολογία και Αλλεργιολογία” και έχει συντελέσει συνεργάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Διαθέτει διάφορες πιστοποιήσεις εξειδίκευσης, μεταξύ των οποίων “Masters of Aesthetic Medicine” από το Apallis Academy of Aesthetic Medicine, “Αντιμετώπιση Παθήσεων και Γήρανσης” από την Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής και “Ενδοκρινολογία, Μεταβολισμός και Σακχαρώδης Διαβήτης” από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία. Η Dr. Γιαννοπούλου έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές εργασίες και ομιλίες με θέματα, όπως “Σακχαρώδης Διαβήτης και σύστημα RAAS στο σύνδρομο της υπνικής άπνοιας” και “Συσχέτιση ηωσινοφιλίας και ολικής IgE με το μοντέλο ευαισθητοποίησης σε εισπνεόμενα αλλεργιογόνα”.

iqtriangle

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Επιστημονική γνώση. Εξειδίκευση. Προηγμένη τεχνολογία.

Η επιτυχία των θεραπειών μας οφείλεται στην άρτια εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση, στις υψηλού επιπέδου δεξιότητες και στην πολυετή εμπειρία της ιατρικής μας ομάδας. Διεθνώς πρωτοπόροι στον τομέα της σύγχρονης δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής, εφαρμόζουμε τις πλέον ασφαλείς μεθόδους με τη χρήση καινοτόμων LASER  και energy-based συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

Πλήρης σειρά θεραπειών

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Θεραπευτικής Δερματολογίας, Κοσμητικής Δερματολογίας και Κοσμητικής Χειρουργικής, προσφέρουμε θεραπείες που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη. Είμαστε, επίσης, σε θέση να θεραπεύσουμε αποτελεσματικά τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και έχοντας 25ετή εμπειρία και εξειδίκευση στις θεραπείες του τριχωτού της κεφαλής και τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών, να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την τριχόπτωση και την αλωπεκία. Τέλος, με σύγχρονες μεθόδους όπως π.χ. η Οξυγονοζονοθεραπεία, προλαμβάνουμε τη γήρανση, επιτυγχάνοντας παράλληλα ευεξία και καλή υγεία. Κάθε γυναίκα και άνδρας που επιθυμεί να βελτιώσει την εικόνα του, θα βρει τις πλέον αποτελεσματικές, καινοτόμες και ασφαλείς θεραπευτικές επιλογές στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics.

Εκτεταμένη ιατρική εμπειρία

Η επιστημονική ομάδα των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics διαθέτει διεθνή, πιστοποιημένη και πολυετή εμπειρία στη δερματολογία και την κοσμητική χειρουργική. Το άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό έχει προτεραιότητα την ασφάλεια και την ικανοποίησή σας, εφαρμόζοντας για τον λόγο αυτό, μια σειρά σύγχρονων επεμβατικών, ελάχιστα επεμβατικών και αναίμακτων θεραπειών, πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας.

Εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics αντιμετωπίζουμε εξατομικευμένα κάθε ασθενή βάσει των αναγκών και των προτιμήσεών του. Κατά την πρώτη επίσκεψη και διάγνωση, θα συζητήσετε με τον εξειδικευμένο γιατρό τους στόχους σας και στη συνέχεια θα σχεδιαστεί το κατάλληλο για την περίπτωσή σας θεραπευτικό πλάνο, με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Άνεση, εχεμύθεια και ασφάλεια

Παρέχουμε το υψηλότερο πρότυπο εχεμύθειας, άνεσης και ασφάλειας, με στόχο την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας δώσει την πολύτιμη βοήθειά του σε κάθε στάδιο της θεραπείας και της αποθεραπείας, με στόχο να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια.

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ LASER

 • Ρινόφυμα-Αποτελεσματική Θεραπεία με LASER
 • Ανόρθωση, Λείανση & Αποχρωματισμός Ουλών με LASER
 • Αποτρίχωση με συνδυαστική εφαρμογή LASER  Αλεξανδρίτη & Nd:YaG
 • Εξάχνωση Κονδυλωμάτων-HPV με LASER  CO2
 • Αντιμετώπιση Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων
 • Θεραπεία Ονυχομυκητίασης με LASER
 • Αφαίρεση Ευρυαγγειών & Αιμαγγειωμάτων με LASER
 • Αφαίρεση Καλοηθών Βλαβών (Μυρμηκίες, Θηλώματα, Σμηγμ. Υπερκερατώσεις) με LASER
 • Αφαίρεση Μελαγχρωματικών Βλαβών (Κηλίδες) με PICO LASER
 • Αφαίρεση Τατουάζ με PICO LASER
 • Πλήρης Αισθητική Αποκατάσταση εκ γενετής αγγειακών βλαβών (αιμαγγειώματα ή τριχοειδικές δυσπλασίες) με LASER
iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ EBD ΣΥΣΚΕΥΕΣ

 • Θεραπείες Τριχόπτωσης & Αλωπεκιών Τριχοσκoπικά Ελεγχόμενες
 • Μεταμόσχευση Μαλλιών FUΕ Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη
 • Φωτοδυναμική Θεραπεία Ακμής με ή χωρίς φάρμακα
 • Αντιμετώπιση Ροδόχρου Ακμής, Ανίχνευση-Θεραπεία Demodex
 • Ολόσωμη Χαρτογράφηση Δέρματος IQ Body Scanner Mapping, Δερματοσκόπηση, Αφαίρεση σπίλων
 • Φωτοθεραπεία Λεύκης, Ψωρίασης με Excimer Light & ολόσωμες καμπίνες φωτοθεραπείας
 • Φωτοθεραπεία για Ατοπική Δερματίτιδα
 • Οριστική Αντιμετώπιση Υπεριδρωσίας & Κακοσμίας στις μασχάλες με τη θεραπεία miraDry
 • Ελάχιστα Επεμβατική Λιπογλυπτική VASERlipo
 • Αυθεντική Κρυολιπόλυση Coolsculpting
 • Θερμολιπόλυση & Σύσφιξη με Exilis Elite
 • Εξάλειψη Κυτταρίτιδας

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Tα ιατρεία μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106100900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας.