IQ SKIN CLINICS | Dr. Tzερμιάς

Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ SKIN CLINICS είναι διαπιστευμένες και αδειοδοτημένες ως Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, δηλαδή Κλινικές Ημέρας (One Day Clinics). Ιδρυτής και Επιστημονικός διευθυντής των Κλινικών μας είναι ο Dr. Τζερμιάς Χριστόφορος, Δερματολόγος Εξειδικευμένος στην Οξφόρδη, Συνεργάτης Ερευνητής στην Ερευνητική Ομάδα “Καρκίνος – Αιμόσταση – Αγγειογένεση”, INSERM UMR-S 938, Centre de Recherche Saint Antoine, Sorbonne Université και Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). Είναι πρωτοστάτης, από το 1996, στην εφαρμογή εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα και ιδρυτής των πρώτων κέντρων και εξοπλισμένων ενδονοσοκομειακών τμημάτων LASER Επεμβατικής Δερματολογίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι Κλινικές μας εδρεύουν σε τρεις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, την Αθήνα και την Γλυφάδα. Έχουν διακριθεί με πλήθος βραβείων τόσο για τις καινοτόμες υπηρεσίες τους όσο και για την συμβολή τους στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα.

iqtriangle

Dr. TZΕΡΜΙΑΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ιατρική μας ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Dr. Τζερμιά, αποτελείται από ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, όπως εξειδικευμένους δερματολόγους, γενικούς και κοσμητικούς χειρουργούς, γυναικολόγους, γαστρεντερολόγους, ουρολόγους, ενδοκρινολόγους και βιοπαθολόγους.

Προβάλλοντας την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και το ήθος σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες του δέρματός σας, όπως και κάθε αισθητική ατέλεια του προσώπου και του σώματός σας.

DR. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΡΜΙΑΣ, MD, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Dr. Τζερμιάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική της Οξφόρδης. Καθηγητές του υπήρξαν οι:

Prof Rodney Dawber, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Τμήμα Δερματολογίας, κορυφαίος στις παθήσεις μαλλιών.

Prof Terence Ryan, καθηγητής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τέως Πρόεδρος της Βρετανικής Ένωσης Δερματολογίας και Πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Δερματολογίας.

Prof Neil Walker, καθηγητής Επεμβατικής Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Στην Οξφόρδη, ο Dr. Τζερμιάς εργάστηκε στενά με τον διακεκριμένο, σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα της έρευνας για την τριχόπτωση, καθηγητή Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης  Dr. Rodney Sinclair. Μετά την εξειδίκευσή του στη LASER Δερματολογία στην Αγγλία και τις Η.Π.Α.,  ο Dr. Τζερμιάς, ως ο θεμελιωτής της χρήσης δερματολογικών LASER στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθώς είναι Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), ίδρυσε τα πρώτα εξοπλισμένα ενδονοσοκομειακά τμήματα, καθώς και τα μεγαλύτερα κέντρα LASER Δερματολογίας στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Εργασίες του δημοσιεύονται σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά κύρους, άρθρα του σε ιατρικά βιβλία της παγκόσμιας κοινότητας και ανακοινώσεις του σε πρακτικά συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στα οποία συμμετέχει  με ομιλίες και διαλέξεις, ενώ συχνά φιλοξενείται σε εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα ιατρικού και ερευνητικού ενδιαφέροντος.

Από το 2019, είναι Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), στον οποίο είναι εκλεγμένο μέλος από το 2014 και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων – Αφροδισιολόγων.

Από το 2021, είναι Συνεργάτης Ερευνητής στην Ερευνητική Ομάδα “Καρκίνος – Αιμόσταση – Αγγειογένεση”, INSERM UMR-S 938, Centre de Recherche Saint Antoine, Sorbonne Université, καθώς και Διευθυντής στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ψηφιακών Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης και Αλγορίθμων Υποβοήθησης Λήψης Αποφάσεων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ο Dr. Τζερμιάς διατηρεί τους εξής τίτλους με συνεχή συμμετοχή και δράση:

  • Ιδρυτικό Μέλος, από το 1996, της European Society for LASERs and Energy Based Devices (ESLD)
  • Μέλος του Advisory Board της European Society for LASERs and Energy Based Devices (ESLD)
  • Μέλος του Task Force Board της European Academy of Dermatology & Venereology (EADV)
  • Fellow της American Society for LASER Medicine and Surgery (ASLMS)
  • Μέλος της American Academy of Dermatology (AAD)
  • Μέλος του Δ.Σ., από το 2018, του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού (ΕΛΙΤΟΥΡ)
  • Αντιπρόεδρος της Open Health Alliance από το 2016

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΙΑΤΡΟΙ

karra doctor

Η Dr. Καρρά είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Heinrich-Heine University Duesseldorf.

Απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας Δερματολογίας και Αφροδοσιολογίας από τον Ιατρικό Σύλλογο Έσσης της Φρανκφούρτης.

Έχει εξειδικευτεί στην Δερματοχειρουργική, στην Δερματολογική Ογκολογία και στην Κλινική Δερματολογία έχοντας εργαστεί σε ιδιωτικές κλινικές της Γερμανίας καθώς και στο Academic Hospital of Goethe University Frankfurt- Stadtklinikum Hanau.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια αποκτώντας αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Είναι μέλος των ακόλουθων εταιρειών:

– Επαγγελματική Ένωση Δερματολόγων Γερμανίας (BVDD)

– Γερμανική Εταιρεία Δερματολογίας (DDG)

– Ιατρικός Σύλλογος Nordrhein Westfalen (AEKNO)

– Ευρωπαϊκή Εταιρία Δερματολογίας και Αφροδισιολογιας (EADV)

– Ελληνική Δερματολογική και Αφοδισιολογική Εταιρία (ΕΔΑΕ)

– Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)

sianos doctor

Dr. Σιάνος Σταύρος
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Dr. Σιάνος Σταύρος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Novi Sad της Σερβίας με ειδικότητα στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία. Διαθέτει σημαντική κλινική εμπειρία σε δερματικά και αφροδίσια νοσήματα σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Σερβία, καθώς και στην Πανεπιστημιακή Κλινική Carl Gustav Carus, στη Δρέσδη της Γερμανίας.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV), του Ιατρικού Συλλόγου Sachsen Γερμανίας, του Ιατρικού Συλλόγου Vojvodina Σερβίας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), εγγεγραμμένος στο μητρώο ιατρών της Κύπρου και τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης (ΕΛ.Ε.ΔΕ.).

Ο Dr. Σιάνος έχει πλούσιο ερευνητικό έργο με δημοσιεύσεις και παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το ερευνητικό του έργο εστιάζεται σε τομείς δερματολογίας, αφροδισιολογίας, κοσμετολογίας και ογκολογίας. Έχει έντονη παρουσία σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες περί δερματολογικών και αφροδισιολογικών εφαρμογών, δερματοχειρουργικής, LASER, αισθητικής δερματολογίας, πρόληψης και θεραπείας δερματικών παθήσεων. 

Από το 2013 έως σήμερα, είναι αρχίατρος και μέλος της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας (ΑΘΛ.ΕΤ.Ι.Α.), ιατρός αγώνων ποδοσφαίρου & μπάσκετ, καθώς και μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής της Super League 2 και Football League.

iqtriangle

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Επιστημονική γνώση. Εξειδίκευση. Προηγμένη τεχνολογία.

Η επιτυχία των θεραπειών μας οφείλεται στην άρτια εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση, στις υψηλού επιπέδου δεξιότητες και στην πολυετή εμπειρία της ιατρικής μας ομάδας. Διεθνώς πρωτοπόροι στον τομέα της σύγχρονης δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής, εφαρμόζουμε τις πλέον ασφαλείς μεθόδους με τη χρήση καινοτόμων LASER  και energy-based συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106100900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας