IQ Skin Clinics | Dr. Tzερμιάς

Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής των Κλινικών Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής ΙQ Skin Clinics, είναι ο Dr. Τzερμιάς, εξειδικευμένος στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία. Ο ίδιος είναι πρωτοστάτης, από το 1996, στην εφαρμογή εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα και ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics εδρεύουν σε τρεις σύγχρονες κλινικές σε Μαρούσι, Αθήνα και Γλυφάδα, οι οποίες  στα “Health Care Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, στα “Health Care Awards 2018”, Βραβείο για τις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού καθώς και στα “Health Care Awards 2019” για την ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών.

iqtriangle

Dr. TZΕΡΜΙΑΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ιατρική ομάδα μας, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση και εποπτεία του Dr. Τzερμιά, αποτελείται από επαγγελματίες πολλών ειδικοτήτων, όπως εξειδικευμένους δερματολόγους, γενικούς και κοσμητικούς χειρουργούς, γυναικολόγο, γαστρεντερολόγο, ουρολόγο, ενδοκρινολόγο, νοσηλευτές, αισθητικούς και ιατρικούς συμβούλους.

Προβάλλοντας την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και το ήθος σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες του δέρματός σας.

DR. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΡΜΙΑΣ, MD

Ο Dr. Τzερμιάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδευτής του υπήρξε ο κορυφαίος στις παθήσεις μαλλιών, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Τμήμα Δερματολογίας, Dr. Rodney Dawber. Στην Οξφόρδη εργάστηκε στενά με τον κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της έρευνας για την τριχόπτωση, καθηγητή Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης  Dr. Rodney Sinclair. Μετά την εξειδίκευσή του στη LASER Δερματολογία στην Αγγλία και τις Η.Π.Α.,  ο Dr. Τzερμιάς είναι ο θεμελιωτής της χρήσης LASER δερματολογίας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθώς είναι Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). 

Εργασίες του δημοσιεύονται σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά κύρους, άρθρα  του σε διεθνή βιβλία και ανακοινώσεις του σε πρακτικά διεθνών και ελληνικών συνεδρίων, στα οποία συμμετέχει  με ομιλίες και διαλέξεις, ενώ συχνά φιλοξενείται σε εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Από το 2019, είναι Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στον οποίο είναι εκλεγμένο μέλος από το 2014.

Είναι Μέλος:

Fellow της American Society for Laser Medicine and Surgery (ASLMS)

Μέλος του Advisory Board της European Society for LASER & Energy Based Devices (ESLD)

Ιδρυτικό Μέλος της European Society for Laser Dermatology από το 1996 (ESLD)

Αντιπρόεδρος της Open Health Alliance από το 2016

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΤΟΥΡ (Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού) από το 2018

Μέλος της American Academy of Dermatology

Μέλος της European Academy of Dermatology & Venereology

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων – Αφροδισιολόγων

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΙΑΤΡΟΙ

Γιατρος Ζαγκος

Dr. Ιωάννης Ζάγκος

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Dr. Ζάγκος  είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Μετά την εξειδίκευσή του στην Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική ο Dr. Ζάγκος, επικεντρώθηκε στην Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική μαστών, καθώς και στην χειρουργική αποκατάσταση μελανώματος και εγκαύματος.

Πολυάριθμες εργασίες του έχουν παρουσιαστεί στα Πανελλήνια Συνέδρια Χειρουργικής και συχνά φιλοξενείται σε εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο Dr. Ζάγκος διαθέτει επαγγελματική πιστοποίηση για :

–    Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική Μαστών

–    Λιποαναρρόφηση με Vaserlipo®

–    Εφαρμογή νημάτων Aptos®

–    Χρήση ενέσιμων fillers

Dr CV5

Dr. Αγγελική Γιαννοπούλου

Δερματολόγος

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Dr. Γιαννοπούλου κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο του ΕΚΠΑ στην “Σύγχρονη Διαγνωστική στη Δερματολογία και Αλλεργιολογία” και έχει συντελέσει συνεργάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Διαθέτει διάφορες πιστοποιήσεις εξειδίκευσης, μεταξύ των οποίων “Masters of Aesthetic Medicine” από το Apallis Academy of Aesthetic Medicine, “Αντιμετώπιση Παθήσεων και Γήρανσης” από την Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής και “Ενδοκρινολογία, Μεταβολισμός και Σακχαρώδης Διαβήτης” από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία. Η Dr. Γιαννοπούλου έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές εργασίες και ομιλίες με θέματα, όπως “Σακχαρώδης Διαβήτης και σύστημα RAAS στο σύνδρομο της υπνικής άπνοιας” και “Συσχέτιση ηωσινοφιλίας και ολικής IgE με το μοντέλο ευαισθητοποίησης σε εισπνεόμενα αλλεργιογόνα”.

Γιατρός Κατσούλη

Dr. Μυρτώ Μαρία Κατσούλη

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, η Dr. Μυρτώ Μαρία Κατσούλη απέκτησε την ειδικότητα της Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου στην Κλινική Städtisches Klinikum Dessau στη Γερμανία και στην Πανεπιστημιακή και Κρατική Κλινική «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα.

Έχει συντελέσει επιστημονική συνεργάτης ως Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος σε γνωστές Κλινικές της Αθήνας.
Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Ινστιτούτο Κλινικής Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας, στο Charité Universitätsmedizin (Βερολίνο), με θέμα διδακτορικής διατριβής «Ενδογενείς μοριακοί δείκτες της φλεγμονής και της επούλωσης, σχετιζόμενοι με τη γήρανση».

Έχει συγγράψει επιστημονικά άρθρα δημοσιευμένα σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μεταξύ αυτών, το βραβευμένο “The role of the chemokine CXCLI in wound healing and ageing” στο 6ο Συνέδριο «Αττικές Δερματολογικές Ημέρες», το 2011 στην Αθήνα.

iqtriangle

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Επιστημονική γνώση. Εξειδίκευση. Προηγμένη τεχνολογία.

Η επιτυχία των θεραπειών μας οφείλεται στην άρτια εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση, στις υψηλού επιπέδου δεξιότητες και στην πολυετή εμπειρία της ιατρικής μας ομάδας. Διεθνώς πρωτοπόροι στον τομέα της σύγχρονης δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής, εφαρμόζουμε τις πλέον ασφαλείς μεθόδους με τη χρήση καινοτόμων LASER  και energy-based συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106100900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας