IQ Skin Clinics | Dr. Tzερμιάς

Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής των Κλινικών Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής ΙQ Skin Clinics, είναι ο Dr. Τzερμιάς, εξειδικευμένος στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία. Ο ίδιος είναι πρωτοστάτης, από το 1996, στην εφαρμογή εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα και ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics εδρεύουν σε τρεις σύγχρονες κλινικές σε Μαρούσι, Αθήνα και Γλυφάδα, οι οποίες  στα “Health Care Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, στα “Health Care Awards 2018”, Βραβείο για τις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού καθώς και στα “Health Care Awards 2019” για την ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών.

iqtriangle

DR TZΕΡΜΙΑΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ιατρική ομάδα μας, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση και εποπτεία του Dr. Τzερμιά, αποτελείται από επαγγελματίες πολλών ειδικοτήτων, όπως εξειδικευμένους δερματολόγους, γενικούς και κοσμητικούς χειρουργούς, γυναικολόγο, γαστρεντερολόγο, ουρολόγο, ενδοκρινολόγο, νοσηλευτές, αισθητικούς και ιατρικούς συμβούλους.

Προβάλλοντας την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και το ήθος σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες του δέρματός σας.

DR ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΡΜΙΑΣ, MD

Ο Dr. Τzερμιάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδευτής του υπήρξε ο κορυφαίος στις παθήσεις μαλλιών, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Τμήμα Δερματολογίας, Dr. Rodney Dawber. Στην Οξφόρδη εργάστηκε στενά με τον κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της έρευνας για την τριχόπτωση, καθηγητή Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης  Dr. Rodney Sinclair. Μετά την εξειδίκευσή του στη LASER Δερματολογία στην Αγγλία και τις Η.Π.Α.  ο Dr. Τzερμιάς επικεντρώθηκε πρώτος στη χρήση εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα. 

Εργασίες του δημοσιεύονται σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά κύρους, άρθρα  του σε διεθνή βιβλία και ανακοινώσεις του σε πρακτικά διεθνών και ελληνικών συνεδρίων, στα οποία συμμετέχει  με ομιλίες και διαλέξεις, ενώ συχνά φιλοξενείται σε εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Το 2019 εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όπου είναι και μέλος από το 2014.

Είναι Μέλος:

Fellow της American Society for Laser Medicine and Surgery (ASLMS)

Μέλος του Advisory Board της European Society for LASER & Energy Based Devices (ESLD)

Ιδρυτικό Μέλος της European Society for Laser Dermatology από το 1996 (ESLD)

Αντιπρόεδρος της Open Health Alliance από το 2016

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΤΟΥΡ (Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού) από το 2018

Μέλος της American Academy of Dermatology

Μέλος της European Academy of Dermatology & Venereology

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων – Αφροδισιολόγων

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΙΑΤΡΟΙ

Dr. Nίκος Σπύρου

Ο Dr. Σπύρου είναι μέλος της ιατρικής μας ομάδας στο τμήμα “FUE Μεταμόσχευση Μαλλιών”. Ασχολείται αποκλειστικά με επεμβατικές και μη-επεμβατικές θεραπείες για την απώλεια μαλλιών, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην εφαρμογή της ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου FUE για βέλτιστο φυσικό αποτέλεσμα ανάλογα με τα προσωπικά χαρακτηριστικά του ασθενούς και την ηλικία του.

Ο Dr. Σπύρου παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς που πάσχουν από μερικές από τις πιο σύνθετες μορφές τριχόπτωσης, όπως η προχωρημένη τριχόπτωση γενετικής αιτιολογίας, η γυροειδής αλωπεκία, η ουλωτική αλωπεκία (θυλακικός λειχήνας, μετωπιαία ινωτική αλωπεκία) και οι ανωμαλίες της τριχόπτωσης (οξεία και χρόνια τελογενής τριχόρροια). Για τις θεραπείες απώλειας μαλλιών και τριχόπτωσης, μετά από σωστή και ενδελεχή αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης, εφαρμόζει φαρμακευτικά σκευάσματα συνδυαστικά με την πιο ενισχυμένη μορφή αυτόλογης μεσοθεραπείας, εγκεκριμένη από τον Αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Συσκευών (FDA). Επιπλέον, μετά από κάθε FUE μεταμόσχευση μαλλιών, προτείνει εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Ο Dr. Σπύρου ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην επεμβατική τεχνική FUE και παρακολουθεί επιμελώς όλες τις πρόσφατες έρευνες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Ο ίδιος συμμετέχει σε εκπαιδευτικά εργαστήρια επεμβατικών μεθόδων, καθώς και σε επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Dr CV5

Dr. Αγγελική Γιαννοπούλου

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, η Dr. Γιαννοπούλου κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο του ΕΚΠΑ στην “Σύγχρονη Διαγνωστική στη Δερματολογία και Αλλεργιολογία” και έχει συντελέσει συνεργάτης στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου. Διαθέτει διάφορες πιστοποιήσεις εξειδίκευσης, μεταξύ των οποίων “Masters of Aesthetic Medicine” από το Apallis Academy of Aesthetic Medicine, “Αντιμετώπιση Παθήσεων και Γήρανσης” από την Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής και “Ενδοκρινολογία, Μεταβολισμός και Σακχαρώδης Διαβήτης” από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία. Η Dr. Γιαννοπούλου έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές εργασίες και ομιλίες με θέματα, όπως “Σακχαρώδης Διαβήτης και σύστημα RAAS στο σύνδρομο της υπνικής άπνοιας” και “Συσχέτιση ηωσινοφιλίας και ολικής IgE με το μοντέλο ευαισθητοποίησης σε εισπνεόμενα αλλεργιογόνα”.

iqtriangle

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Επιστημονική γνώση. Εξειδίκευση. Προηγμένη τεχνολογία.

Η επιτυχία των θεραπειών μας οφείλεται στην άρτια εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση, στις υψηλού επιπέδου δεξιότητες και στην πολυετή εμπειρία της ιατρικής μας ομάδας. Διεθνώς πρωτοπόροι στον τομέα της σύγχρονης δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής, εφαρμόζουμε τις πλέον ασφαλείς μεθόδους με τη χρήση καινοτόμων LASER  και energy-based συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106100900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας

    iqtriangle

    IQ NEWSLETTER

    Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας.