IQ Skin Clinics | Dr. Tzερμιάς

Ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής των Κλινικών Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής ΙQ Skin Clinics, είναι ο Dr. Τzερμιάς, εξειδικευμένος στην Επεμβατική και LASER Δερματολογία. Ο ίδιος είναι πρωτοστάτης, από το 1996, στην εφαρμογή εξελιγμένων LASER στην Ελλάδα και ιδρυτής των πρώτων εξοπλισμένων κέντρων και ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics εδρεύουν σε τρεις σύγχρονες κλινικές σε Μαρούσι, Αθήνα και Γλυφάδα, οι οποίες  στα “Health Care Awards 2017” απέσπασαν Βραβείο Καινοτομίας για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους, στα “Health Care Awards 2018”, Βραβείο για τις Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού καθώς και στα “Health Care Awards 2019” για την ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών.

iqtriangle

Dr. TZΕΡΜΙΑΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ιατρική ομάδα μας, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση και εποπτεία του Dr. Τzερμιά, αποτελείται από επαγγελματίες πολλών ειδικοτήτων, όπως εξειδικευμένους δερματολόγους, γενικούς και κοσμητικούς χειρουργούς, γυναικολόγο, γαστρεντερολόγο, ουρολόγο, ενδοκρινολόγο, νοσηλευτές, αισθητικούς και ιατρικούς συμβούλους.

Προβάλλοντας την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και το ήθος σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες του δέρματός σας.

DR. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΡΜΙΑΣ, MD

Ο Dr. Τzερμιάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Εκπαιδευτής του υπήρξε ο κορυφαίος στις παθήσεις μαλλιών, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Τμήμα Δερματολογίας, Dr. Rodney Dawber. Στην Οξφόρδη εργάστηκε στενά με τον κορυφαίο σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της έρευνας για την τριχόπτωση, καθηγητή Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης  Dr. Rodney Sinclair. Μετά την εξειδίκευσή του στη LASER Δερματολογία στην Αγγλία και τις Η.Π.Α.,  ο Dr. Τzερμιάς είναι ο θεμελιωτής της χρήσης LASER δερματολογίας στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, καθώς είναι Συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD). 

Εργασίες του δημοσιεύονται σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά κύρους, άρθρα  του σε διεθνή βιβλία και ανακοινώσεις του σε πρακτικά διεθνών και ελληνικών συνεδρίων, στα οποία συμμετέχει  με ομιλίες και διαλέξεις, ενώ συχνά φιλοξενείται σε εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Από το 2019, είναι Αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στον οποίο είναι εκλεγμένο μέλος από το 2014.

Είναι Μέλος:

Fellow της American Society for Laser Medicine and Surgery (ASLMS)

Μέλος του Advisory Board της European Society for LASER & Energy Based Devices (ESLD)

Ιδρυτικό Μέλος της European Society for Laser Dermatology από το 1996 (ESLD)

Αντιπρόεδρος της Open Health Alliance από το 2016

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΤΟΥΡ (Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού) από το 2018

Μέλος της American Academy of Dermatology

Μέλος της European Academy of Dermatology & Venereology

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων – Αφροδισιολόγων

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΙΑΤΡΟΙ

Dr. Ηλίας Μουστάκης, MD, MSc, FEBOPRAS

Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgeon

Ο Dr. Ηλίας Μουστάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Θεραπευτική και Κοσμητική Ιατρική στο University of Camerino της Ιταλίας. Είναι εξειδικευμένος ιατρός στην Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική και Μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS). 

Έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία ως πλαστικός χειρουργός και επιστημονικός σύμβουλος πλαστικής χειρουργικής σε δημόσιες και ιδιωτικές κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Κύπρος και Ισραήλ). Είναι από τους πρώτους πλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα που εφάρμοσαν την καινοτόμο μέθοδο λιπογλυπτικής VASER® 4D Hi-Def. Είναι, επίσης, ένας από τους εκπαιδευτές αυτής της μεθόδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Dr. Μουστάκης έχει συμμετάσχει σε σημαντικά διεθνή ιατρικά συνέδρια και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις της ειδικότητάς του, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και πρωτοποριακές μεθόδους πλαστικής χειρουργικής. Έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμα ερευνητικά προγράμματα και μελέτες του έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS), της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS), του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Γιατρος Ζαγκος

Dr. Ιωάννης Ζάγκος

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Dr. Ζάγκος  είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

Μετά την εξειδίκευσή του στην Πλαστική, Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική ο Dr. Ζάγκος, επικεντρώθηκε στην Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική μαστών, καθώς και στην χειρουργική αποκατάσταση μελανώματος και εγκαύματος.

Πολυάριθμες εργασίες του έχουν παρουσιαστεί στα Πανελλήνια Συνέδρια Χειρουργικής και συχνά φιλοξενείται σε εθνικά τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο Dr. Ζάγκος διαθέτει επαγγελματική πιστοποίηση για :

–    Επανορθωτική και Αισθητική χειρουργική Μαστών

–    Λιποαναρρόφηση με Vaserlipo®

–    Εφαρμογή νημάτων Aptos®

–    Χρήση ενέσιμων fillers

ekarra_doctor

Η Dr. Καρρά είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Heinrich-Heine University Duesseldorf.

Απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας Δερματολογίας και Αφροδοσιολογίας από τον Ιατρικό Σύλλογο Έσσης της Φρανκφούρτης.

Έχει εξειδικευτεί στην Δερματοχειρουργική, στην Δερματολογική Ογκολογία και στην Κλινική Δερματολογία έχοντας εργαστεί σε ιδιωτικές κλινικές της Γερμανίας καθώς και στο Academic Hospital of Goethe University Frankfurt- Stadtklinikum Hanau.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια αποκτώντας αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Είναι μέλος των ακόλουθων εταιρειών:

– Επαγγελματική Ένωση Δερματολόγων Γερμανίας (BVDD)

– Γερμανική Εταιρεία Δερματολογίας (DDG)

– Ιατρικός Σύλλογος Nordrhein Westfalen (AEKNO)

– Ευρωπαϊκή Εταιρία Δερματολογίας και Αφροδισιολογιας (EADV)

– Ελληνική Δερματολογική και Αφοδισιολογική Εταιρία (ΕΔΑΕ)

– Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ)

iqtriangle

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Επιστημονική γνώση. Εξειδίκευση. Προηγμένη τεχνολογία.

Η επιτυχία των θεραπειών μας οφείλεται στην άρτια εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση, στις υψηλού επιπέδου δεξιότητες και στην πολυετή εμπειρία της ιατρικής μας ομάδας. Διεθνώς πρωτοπόροι στον τομέα της σύγχρονης δερματολογίας και της κοσμητικής χειρουργικής, εφαρμόζουμε τις πλέον ασφαλείς μεθόδους με τη χρήση καινοτόμων LASER  και energy-based συσκευών προηγμένης τεχνολογίας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106100900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας