iqtriangle

ΠΛΗΡΗΣ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με
IQ PICO LASER
& Energy Based Συσκευές

Το δέρμα μας αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, χάνει τη νεανική του λάμψη και δίνει τη θέση της σε πανάδες, καφετιές κηλίδες, ρυτίδες, χαλάρωση και θαμπή όψη. Η ανανέωση προσώπου ποτέ δεν ήταν πιο εντυπωσιακή! Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής ΙQ Skin Clinics, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Dr.Τzερμιά, καινοτομούν και σας προσφέρουν τις πιο προηγμένες θεραπείες ανανέωσης προσώπου. Μόνο στις Κλινικές μας θα βρείτε έναν ευρύ συνδυασμό εξελιγμένων LASER και Energy Based συσκευών, αλλά και 25 χρόνια εμπειρίας σε θεραπείες ανάπλασης και ανανέωσης με εφαρμογή καινοτόμου τεχνολογίας: Pico LASER, RF Fractional Microneedling, Φωτοδυναμική & PDL για Ανάπλαση και Αντιγήρανση, Fractional LASER CO₂.

ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

από τα παλαιού τύπου LASER

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

άνετη, ανώδυνη διαδικασία

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

χωρίς παρενέργειες

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

με την έγκριση FDA

iqtriangle

ΜΕΘΟΔΟΣ IQ PICO LASER
Για απόλυτη ανάπλαση προσώπου χωρίς παρενέργειες

Η κορυφαία θεραπεία με τη μέθοδο IQ PICO LASER σας απαλλάσσει από όλα τα σημάδια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες και χαλάρωση, αλλά και από πανάδες, κηλίδες, μαύρους κύκλους, διεσταλμένους πόρους και ουλές ακμής. Η στοχευμένη και ταχύτατη δράση της χαρίζει στο δέρμα σας νεανική λάμψη, σφριγηλότητα και ζωντάνια! Η θεραπεία IQ PICO LASER αποτελεί την κατάλληλη θεραπεία για όσους επιθυμούν ένα αναζωογονημένο πρόσωπο, αλλά δε θέλουν ούτε στο ελάχιστο να έρθουν σε επαφή με κάποιου είδους ένεση. Είναι απόλυτα ασφαλής και εγκεκριμένη από τον οργανισμό FDA της Αμερικής.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΙQ PICO LASER | EΞΑΛΕΙΨΗ ΡΥΤΙΔΩΝ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η υπερσύγχρονη τεχνολογία picosecond του PICO LASER χρησιμοποιεί διάφορα μήκη κύματος, έτσι ώστε να θεραπεύει τις ρυτίδες και να αναπλάθει και να αναζωογονεί το δέρμα.

Οι εξαιρετικά σύντομοι παλμοί ενέργειας που εκπέμπει διεισδύουν στο δέρμα χωρίς να προκαλούν την παραμικρή βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες λειαίνουν και το δέρμα συσφίγγει σε όλα τα σημεία που παρατηρείται χαλάρωση.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ο κίνδυνος μετατραυματικής υπερμελάγχρωσης είναι μηδενικός. Η θεραπεία με τη μέθοδο IQ PICO LASER έχει καλύτερα αποτελέσματα και απαιτεί λιγότερες συνεδρίες συγκριτικά με τις θεραπείες με παλαιού τύπου Laser.

Ενεργοποιεί

την παραγωγή νέου κολλαγόνου & ελαστίνης
A

Λειαίνει

ρυτίδες & λεπτές γραμμές
A

Συσφίγγει

το δέρμα
A

Βελτιώνει

την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας
A

Χαρίζει

Nεανική λάμψη & ζωντάνια
A
iqtriangle

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Λίγες μόνο συνεδρίες είναι αυτό που χρειάζεται για να αποκτήσετε την πλήρη ανανέωση προσώπου με το PICO LASER. 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πριν από την εφαρμογή του PICO LASER συστήνεται να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο για 1 εβδομάδα, ενώ την ημέρα της θεραπείας δεν επιτρέπεται η χρήση μέικ-απ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Μετά από την πρώτη συνεδρία, οι μικρές ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο πρόσωπό σας θα εξαφανιστούν. Ταυτόχρονα, οι πολύ βαθιές ρυτίδες θα βελτιωθούν σημαντικά, θα «μαλακώσουν» σε υφή και θα γίνουν λιγότερο ορατές.

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των ρυτίδων και την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται η θεραπεία, η συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 5 μέχρι 15 λεπτά. Βέβαια, επειδή το δέρμα κάθε ατόμου είναι διαφορετικό και ορισμένες ρυτίδες ανταποκρίνονται καλύτερα από άλλες, ο χρόνος θεραπείας δεν είναι ίδιος για όλους.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Μετά τη θεραπεία θα εμφανίσετε κάποια ήπια ερυθρότητα στο δέρμα, η οποία όμως θα είναι παροδική και θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες ώρες. Το βασικό είναι ότι η αποθεραπεία είναι άμεση και δεν υπάρχει καμία παρενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η επαναστατική τεχνολογία του PICO LASER είναι ικανή να αντιμετωπίσει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με άλλες θεραπείες και να νικήσει οριστικά του μαύρους κύκλους, τους διεσταλμένους πόρους, τις κηλίδες, τις φακίδες και τις πανάδες.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ
ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΟΡΟΙ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΗΛΙΔΩΝ & ΦΑΚΙΔΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΝΑΔΩΝ (ΜΕΛΑΣΜΑ)
iqtriangle

RF FRACTIONAL MICRONEEDLING
Σύσφιξη δέρματος & λείανση ρυτίδων

Το RF Fractional Microneedling αποτελεί μια ενισχυμένη θεραπεία ανανέωσης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, καθώς συνδυάζει διαδερμική διέγερση κολλαγόνου με τεχνολογία κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων. Μονωμένες μικροακίδες εισχωρούν με ανώδυνο τρόπο στο δέρμα και “ξυπνούν” τους ινοβλάστες που αρχίζουν να παράγουν εντατικά κολλαγόνο και ελαστίνη. Το δέρμα συσφίγγει, οι ρυτίδες απαλύνονται, οι διεσταλμένοι πόροι μειώνονται, οι ουλές εξαλείφονται και η υφή της επιδερμίδας βελτιώνεται.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η εξωτερική επιφάνεια του δέρματος μένει εντελώς ανέπαφη. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. και το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά μέσα στους επόμενους 4-6 μήνες, καθώς το φρέσκο κολλαγόνο συνεχίζει να αναπλάθει την επιδερμίδα. Συνήθως, χρειάζονται 1-3 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα ενός μηνός για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή του χρόνου. Φέρει την έγκριση του αμερικανικού οργανισμού FDA και μπορεί να εφαρμοστεί για τη διόρθωση βλαβών/ουλών του δέρματος από πολύ νεανική ηλικία, ενώ για τη σύσφιξη της επιδερμίδας συστήνεται από την ηλικία των 30 ετών.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕIΑ
Ανανέωση προσώπου με απόλυτα φυσικό τρόπο

Η φωτοδυναμική συστήνεται στο πλαίσιο ενός ενισχυμένου προγράμματος αναζωογόνησης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, καθώς επιτυγχάνει ανανέωση του δέρματος μέσω της φυσικής δύναμης του ορατού και ζωογόνου φωτός που εκπέμπει η συσκευή σε διάφορα μήκη κύματος. Εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής, είναι 100% φυσική, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, με εφαρμογή όλες τις εποχές του χρόνου και για όλους τους τύπους δέρματος.

Με ισχυρή αναγεννητική, αντιγηραντική και επουλωτική δράση, η φωτοδυναμική ενδείκνυται ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, τη λείανση των λεπτών γραμμών έκφρασης, την καταπολέμηση των δυσχρωμιών, την αποκατάσταση του δέρματος από τη φωτογήρανση, την εξάλειψη της ακμής, την ανακούφιση από ερεθισμούς και φλεγμονές. Με την φωτοδυναμική ενισχύεται η κυκλοφορία του οξυγόνου και του αίματος στους ιστούς, διεγείρεται η αποβολή των τοξινών, τα κύτταρα ανανεώνονται και επιτυγχάνεται βαθιά ενυδάτωση. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες και άμεση αποθεραπεία. Δεν προκαλείται καμία ενόχληση, αφού το δέρμα εκτίθεται στο θεραπευτικό φως, το οποίο δεν παράγει θερμότητα.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λαμπερή, ελαστική και ξεκούραστη. Συνήθως, απαιτούνται 3-4 συνεδρίες για ορατά αποτελέσματα. Για την ανανέωση του προσώπου, συστήνονται κατά μέσο όρο 10 συνεδρίες, με συχνότητα 1-3 φορές την εβδομάδα.

iqtriangle

FRACTIONAL LASER CO₂
Θεαματική ανάπλαση δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό

Νεανική λάμψη και ομοιόμορφο δέρμα χωρίς ατέλειες

Το Fractional LASER CO₂ ανήκει στις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες της κοσμητικής δερματολογίας για την ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος. Προσφέρει εξαιρετική θεραπεία ανάπλασης και αναγέννησης στο δέρμα που έχει σημάδια φωτογήρανσης, βαθιές ρυτίδες, ανομοιομορφίες σε υφή και χρωματική χροιά, ουλές ακμής, απώλεια σφριγηλότητας.

Κορυφαία LASER τεχνολογία στη σύγχρονη δερματολογία και κοσμητική ιατρική

Εγκεκριμένο από τον FDA, το κλασματικό LASER CO₂ δρα με βάση την αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης. Τι σημαίνει αυτό; Βασισμένο σε προηγμένη τεχνολογία, μπορεί και διασπά τις υψηλής ενέργειας φωτεινές δέσμες του σε μικρότερες δέσμες, σε μορφή πλέγματος. Έτσι, οι δέσμες κατανέμονται ομοιόμορφα και διεισδύουν μόνο σε μερικά σημεία του δέρματος (κλασματική δράση), αφήνοντας ανέπαφα και υγιή τα γειτονικά σημεία. Μόλις ολοκληρώνεται η θεραπεία, τα υγιή κύτταρα από την ανέπαφη περιοχή μετακινούνται στα σημεία που διείσδυσαν οι δέσμες του LASER, ενεργοποιούν και επιταχύνουν την επούλωση. Όμως, με το μοτίβο του πλέγματος, η θερμική ενέργεια του LASER μπορεί και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης σε όλη την περιοχή κάτω από την επιδερμίδα, ακόμη και στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Με αυτό τον τρόπο δράσης του Fractional LASER CO₂ επιτυγχάνουμε:

 • Ταχύτατη διαδικασία επούλωσης για άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.
 • Θεαματικά αποτελέσματα, που συνεχίζουν να βελτιώνονται για αρκετούς μήνες μετά την θεραπεία, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης συνεχίζει να αναζωογονεί το δέρμα.

Σημαντικά οφέλη από την θεραπεία με Fractional LASER CO₂

Το επαναστατικό Fractional LASER CO₂ λειαίνει δυναμικές και στατικές ρυτίδες, καθώς και ουλές ακμής, σβήνει λεπτές γραμμές έκφρασης, πανάδες, φακίδες και δυσχρωμίες που οφείλονται σε φωτογήρανση, βελτιώνει αισθητά την σφριγηλότητα της επιδερμίδας, αποκαθιστά την χαμένη νεανική λάμψη στο πρόσωπο. Η προηγμένη τεχνολογία του επιτρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε δέρματος, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα.

 • Θεαματικά αποτελέσματα μακράς διάρκειας.
 • Δραστική αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Πλήρης ανανέωση σε πρόσωπο και λαιμό με αποκατάσταση όλων των ατελειών και της χαλάρωσης.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά με σταδιακή βελτίωση μέσα στους επόμενους μήνες.

 • Νεανική λάμψη, ελαστικότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα.
 • Ομοιομορφία υφής και ομογενοποίηση χρωματικού τόνου της επιδερμίδας.
 • Εξάλειψη σημαδιών φωτογήρανσης (πανάδες, κηλίδες, δυσχρωμίες).
 • Μείωση όλων των ρυτίδων, ακόμη και των πιο βαθιών.
 • Λείανση των λεπτών γραμμών έκφρασης στο μέτωπο, γύρω από το στόμα ή τα μάτια (“πόδι της χήνας”).
 • Σύσφιξη δέρματος και αποκατάσταση σφριγηλότητας σε λαιμό και περίγραμμα προσώπου.
 • Συστολή σε διεσταλμένους πόρους.
 • Βελτίωση σε σημάδια και ουλές ακμής.

Μία μόνο θεραπεία αρκεί για να αφαιρέσει χρόνια από το πρόσωπό σας

Για βέλτιστα αποτελέσματα, προτείνονται συνήθως 4 συνεδρίες ανά 20-30 ημέρες, ενώ στη συνέχεια αρκεί 1 συνεδρία τον χρόνο για συντήρηση. Η πιθανή εμφάνιση ήπιας ερυθρότητας μετά την θεραπεία είναι παροδικό φαινόμενο που υποχωρεί μέσα στο πρώτο 24ωρο. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Μοναδική σύσταση, για την πρώτη βδομάδα μετά την θεραπεία, είναι η χρήση αντηλιακής κρέμας και η αποφυγή έκθεσης στο φως του ηλίου και τη θερμότητα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εξαρτάται από την περίπτωση και το είδος των ρυτίδων. Ο εξειδικευμένος δερματολόγος μας θα καθορίσει το ακριβές πρόγραμμα θεραπείας με εφαρμογή του κατάλληλου LASER ή της Energy Based συσκευής.

Πρόκειται για μια άνετη εμπειρία, καλά ανεκτή από τους περισσότερους ασθενείς. Δεδομένου, όμως, ότι όλοι είναι διαφορετικοί στην αντιμετώπιση της έννοιας του “πόνου”, κατά την επίσκεψη αξιολόγησης, η δερματολογική ομάδα που θα αναλάβει την θεραπεία σας, θα σας εξηγήσει με λεπτομέρεια όλη τη διαδικασία.

Μετά την θεραπεία, θα εμφανιστεί στο πρόσωπό σας ελαφριά ερυθρότητα που θα εξαλειφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από εσάς εξαρτάται, αν θέλετε ή όχι να επιστρέψετε στην εργασία σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν θα πρέπει να φορέσετε μέικ-απ και να μην εκτεθείτε αμέσως στον ήλιο.

Αν έχετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το στόμα ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή του προσώπου και στο λαιμό, αν παρατηρείτε χαλάρωση στο δέρμα σας και δυσχρωμίες, τότε είστε κατάλληλη υποψήφια για θεραπεία με PICO LASER.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Η επιδερμίδα μου είναι σίγουρα πιο φωτεινή, έχουν εξαφανιστεί οι μικρές κηλίδες και οι λεπτές γραμμές γύρω από τη μύτη και το στόμα μου. Μου λένε οι φίλοι μου πόσο φρέσκο φαίνεται το πρόσωπό μου και αυτό μου φτάνει!”

Δ. Λ.

“Η μεγαλύτερη αλλαγή μετά τη θεραπεία με το PICO είναι ότι αισθάνομαι άνετα να φύγω από το σπίτι για τη δουλειά χωρίς να βάλω καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Είχα να βγω χωρίς μακιγιάζ πάνω από 10 χρόνια!”

Χ. Μ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την ανανέωση προσώπου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.