iqtriangle

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
EXILIS Elite™

Ταυτόχρονη αντιμετώπιση
τοπικού πάχους & χαλάρωσης

Έχει αποδειχτεί ότι μετά την ηλικία των 20 ετών, η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται κατά 1% κάθε χρόνο, ενώ το πάχος του δέρματος κατά 7% κάθε δέκα χρόνια. Η χαλάρωση εμφανίζεται αργά αλλά σταθερά τόσο στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, όσο και στο σώμα, καθώς το δέρμα δεν καταφέρνει να αντισταθεί στους νόμους της βαρύτητας και “κρεμάει”. Στα Δερματολογικά μας Κέντρα IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά, αντιμετωπίζουμε ταυτόχρονα το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης σε πρόσωπο και σώμα με την εξελιγμένη θερμολιπόλυση Exilis Elite™, που ανήκει στην ελίτ των θεραπειών αντιγήρανσης.

Ασφαλης & ΑΝΩΔΥΝΗ

Κλινικα αποδεδειγμενη

Εγκεκριμενη από τον FDA

AΠΟ € 240

iqtriangle

EXILIS Elite™

Μη-επεμβατική θερμολιπόλυση για ανόρθωση, σύσφιξη και σμίλευση δέρματος.

Η Exilis Elite™ είναι η μοναδική θεραπεία, εγκεκριμένη από τον FDA, που συνδυάζει δύο δημοφιλείς ενέργειες της κοσμητικής ιατρικής για εντυπωσιακή σύσφιξη δέρματος: τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και τους υπερήχους. Χρησιμοποιώντας τις δύο διαφορετικές κεφαλές του συστήματος – μία για το πρόσωπο και μία για το σώμα – μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα ανώδυνο λίφτινγκ στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ και σύσφιξη χαλαρού δέρματος σε όλο το σώμα. Παράλληλα με τη σύσφιξη των ιστών, με την Exilis Elite™ επεμβαίνουμε στοχευμένα στις λιποαποθήκες του σώματος σε κοιλιά, πλαϊνά μέσης, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, διπλοσάγονο και στήθος (ψευδογυναικομαστία) για θεαματική εξάλειψη του τοπικού πάχους.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

Η συσκευή Exilis Elite™ διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ψύξης, το οποίο μας επιτρέπει μέγιστη ακρίβεια στη ρύθμιση του βάθους δράσης των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων. Έτσι, επεμβαίνουμε με απόλυτη ασφάλεια στο κατάλληλο βάθος του ιστού ανάλογα με την περιοχή του σώματος και την υπάρχουσα ανάγκη (λιποδιάλυση ή και σύσφιξη). Διαφοροποιώντας τις παραμέτρους ψύξης και θέρμανσης, εστιάζουμε τη θεραπεία σε βάθος 3,5 – 4 εκατοστών για να προκαλέσουμε λιποδιάλυση, ή σε βάθος 1,5 εκατοστών για να ενεργοποιήσουμε τη διαδικασία της σύσφιξης.

Επιπλέον, το σύστημα ψύξης ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που η θερμοκρασία της θεραπείας υπερβεί το επιθυμητό όριο των 42-44°C, γεγονός που μπορεί να συμβεί όταν η συσκευή σμιλεύει ανομοιόμορφες και καμπύλες επιφάνειες του σώματος ή του προσώπου, όπως είναι η περιοχή της σιαγόνας. Την ασφάλεια της θεραπείας εγγυάται και το θερμόμετρο που υπάρχει ενσωματωμένο επάνω στην κεφαλή της εφαρμογής, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της θερμοκρασίας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ EXILIS

Ταυτόχρονη αντιμετώπιση

τοπικού πάχους και χαλάρωσης
A

Μέγιστη αποτελεσματικότητα

χάρη στη δράση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων
A

Καλύτερη διείσδυση της ενέργειας

και πιο ευχάριστη αίσθηση χάρη στη συνδυαστική δράση των υπερήχων
A

Στοχευμένη και ασφαλής εφαρμογή

χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα θερμομέτρησης και ψύξης
A

Ενεργοποίηση των ινοβλαστών

για παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου & ελαστίνης
A

Οριστική εξάλειψη λιποκυττάρων

στην περιοχή της θεραπείας
A

Δημιουργία υπεραιμίας

αγγειοδιαστολής και απελευθέρωσης οξυγόνου στους ιστούς
A

Αύξηση τοπικού μεταβολισμού (καύσεις)

κατά 110% μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό
A
iqtriangle

EXILIS Elite™ | ΠΡΟΣΩΠΟ
Καινοτόμος θεραπεία για ενισχυμένη αντιγηραντική δράση

Με την Exilis Elite™, στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά και δίνουμε οριστική λύση σε αισθητικά θέματα, όπως χαλάρωση προσώπου, ρυτίδες και οίδημα στα μάτια, απώλεια όγκου σε ζυγωματικά και χείλια, ρινοχειλικές ρυτίδες, βλεφαρόπτωση, “πεσμένα” μάγουλα, διπλοσάγονο, χαλάρωση λαιμού και μικρορυτίδες στο ντεκολτέ. Εφαρμόζουμε τη θεραπεία σε ηλικίες από 21 έως 70+ χρονών, σε όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

σε όλο το πρόσωπο

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΗΣ

και τονικότητας της επιδερμίδας

ΒΕΛΤΙΩΣΗ

του οβάλ περιγράμματος του προσώπου

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

αντιμετώπισης διπλοσάγονου

Συνεδριες

Συνήθως 4-8 συνεδρίες (ανάλογα με τον βαθμό χαλάρωσης), μία ανά εβδομάδα

Αποτελεσματα

Ορατά από την 1η συνεδρία, με ποσοστό βελτίωσης στη σφριγηλότητα έως και 81%

Διαρκεια αποτελεσματων

Μόνιμο αποτέλεσμα για το διπλοσάγονο. Τουλάχιστον δύο χρόνια διατηρείται αναλλοίωτο το αποτέλεσμα της σύσφιξης

Η ισχυρή συσφικτική και λιποδιαλυτική δράση της Exilis Elite™, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μάλιστα, με το ειδικό σύστημα ασφαλείας Energy Flow Control, που διαθέτει η συσκευή, εξασφαλίζουμε την κατάλληλη ροή ενέργειας κατά τη διάρκεια της θεραπείας, χωρίς το παραμικρό ενδεχόμενο υπερθέρμανσης του δέρματος.

Παράλληλα, χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης, μπορούμε να  στοχεύουμε σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, σε βάθος 1 – 2,5 εκατοστών μέσα στον ιστό, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε (χαλάρωση, λιποδιάλυση) χωρίς να προκαλείται καμία ενόχληση. Η αίσθηση της θεραπείας είναι απολύτως ανεκτή και ευχάριστη, όπως αυτή ενός hot stone massage.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

EXILIS Elite™ | ΣΩΜΑ
Πρωτοποριακή θεραπεία για συσφικτική & λιποδιαλυτική δράση στο 110%!

Η τεχνολογία της Exilis Elite™ είναι παρόμοια με την τεχνολογία Thermage, μιας ισχυρής συσκευής μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων που μέχρι πρόσφατα προτεινόταν ως μία από τις καλύτερες θεραπείες σύσφιξης. Όμως τώρα, χάρη στο συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων με υπερήχους, η Exilis Elite™ προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς μεγιστοποιείται η ροή της ενέργειας και διαχέεται σε μεγαλύτερο βάθος η θερμότητα, εξασφαλίζοντας παράλληλα ευχάριστη αίσθηση εφαρμογής. Μετά τη θεραπεία οι ιστοί διατηρούν τη θερμότητα για περίπου 12 ώρες, γεγονός που σημαίνει ότι η συσφικτική δράση συνεχίζεται. Σταδιακά, οι ταλαιπωρημένες ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου αντικαθίστανται από νέες, που αποκαθιστούν τη χαμένη σφριγηλότητα του δέρματος.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ

τοπικού πάχους

ΑΝΟΡΘΩΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ

χαλαρού δέρματος

ΜΕΙΩΣΗ

της κυτταρίτιδας

ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ

& αρμονικό περίγραμμα σώματος

Συνεδριες

Το πολύ 6-10 συνεδρίες ανάλογα με την περίπτωση, μία ανά εβδομάδα

Αποτελεσματα

Ορατά από την 1η συνεδρία, με θεαματική βελτίωση από την 6η συνεδρία και μετά

Διαρκεια αποτελεσματων

Μόνιμο αποτέλεσμα στην καταπολέμηση τοπικού πάχους, ακόμα κι αν αυξηθεί το σωματικό βάρος μετά τη θεραπεία. Μεγάλη διάρκεια σε επίπεδο σύσφιξης

Παράλληλα, η δράση του συστήματος Exilis Elite™ επικεντρώνεται και στον λιπώδη ιστό, ώστε να εξαλείψουμε τα περίσσια λιποκύτταρα, να αποσυμφορήσουμε τους ιστούς και να βελτιώσουμε την όψη της κυτταρίτιδας. Η ενισχυμένη ενέργεια της Exilis Elite™ διοχετεύεται στο επιθυμητό βάθος του λιπώδους ιστού και αυξάνει τη θερμοκρασία του στους 42-44οC. Στόχος είναι να προκαλέσει υπεραιμία, αγγειοδιαστολή, απελευθέρωση οξυγόνου και επομένως αύξηση του τοπικού μεταβολισμού. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, οι καύσεις στην περιοχή της θεραπείας αυξάνονται κατά 110% και ξεκινάει η διάσπαση των λιποκυττάρων, τα οποία μέσα στο επόμενο διάστημα αποβάλλονται οριστικά από τον οργανισμό με φυσιολογικό τρόπο (διαδικασία απόπτωσης).

Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης δέρματος και του τοπικού πάχους με τη συγκεκριμένη θεραπεία από την έμπειρη ομάδα του Dr. Τzερμιά προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στα μπράτσα, τον κορμό, τους μηρούς και τα γόνατα. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με το πρόβλημα και κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 15-30 λεπτά ανά περιοχή σώματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
lipolysis-preview
ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ LIPOLYSIS
VASER Lipo
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το κολλαγόνο αποτελεί βασικό δομικό υλικό του δέρματος. Η έλλειψη κολλαγόνου έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος και τον σχηματισμό ρυτίδων. Η ενισχυμένη ενέργεια που διοχετεύει το σύστημα Exilis στο δέρμα απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι διατείνονται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο. Έτσι, το δέρμα ανακτά πολύ γρήγορα τη σφριγηλότητά του.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Ένιωθα άσχημα με το αντιαισθητικό λίπος και τη χαλαρότητα στα μπράτσα μου. Tο Exilis έκανε το θαύμα του με ταυτόχρονη σύσφιξη και λιπόλυση!”

A. M.

“Έκανα τη θεραπεία στην περιοχή της κοιλιάς και όχι μόνο βελτιώθηκε αισθητά η χαλάρωση, αλλά μειώθηκε και το τοπικό πάχος. Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα τέτοιο αποτέλεσμα. Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!”

B. P.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Θερμολιπόλυση Exilis, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας.