iqtriangle

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
EXILIS Elite™

Ταυτόχρονη αντιμετώπιση
τοπικού πάχους & χαλάρωσης

Όσο μεγαλώνουμε η παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται και η χαλάρωση του δέρματος κάνει σταδιακά την εμφάνισή της, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Παρ’ όλα αυτά, δε χρειάζεται να ανησυχείτε.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά, αντιμετωπίζουμε ταυτόχρονα το πρόβλημα του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης, σε πρόσωπο και σώμα, με την εξελιγμένη θερμολιπόλυση Exilis Elite™, που ανήκει στην ελίτ των θεραπειών αντιγήρανσης.

ΑΣΦΑΛΗΣ & ΑΝΩΔΥΝΗ

με άμεση αποθεραπεία

ΛΙΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

6-10 για σώμα, 4-8 για πρόσωπο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ

χαλαρού δέρματος σε σώμα και πρόσωπο

AΠΟ

€ 120

iqtriangle

EXILIS Elite™ | ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΥΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόκειται για μία ανώδυνη και μη-επεμβατική θεραπεία. Μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες μπορεί ταυτόχρονα να επιτύχει ανώδυνο λίφτινγκ στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ και σύσφιξη του χαλαρού δέρματος σε όλο το σώμα.

Παράλληλα, μπορεί να επέμβει στοχευμένα στις λιποαποθήκες του σώματος σε κοιλιά, πλαϊνά μέσης, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, διπλοσάγονο και στήθος (ψευδογυναικομαστία) για απόλυτη εξάλειψη του τοπικού πάχους.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ EXILIS

H μοναδική αυτή θεραπεία, που είναι εγκεκριμένη από τον FDA, συνδυάζει δύο δημοφιλείς ενέργειες της κοσμητικής ιατρικής που εστιάζουν στη σύσφιξη δέρματος: τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και τους υπερήχους.

Η συσκευή Exilis Elite™ διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ψύξης, το οποίο επιτρέπει μέγιστη ακρίβεια στη ρύθμιση του βάθους δράσης των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων. Έτσι, επεμβαίνει με απόλυτη ασφάλεια στο κατάλληλο βάθος του ιστού ανάλογα με την περιοχή του σώματος και την υπάρχουσα ανάγκη (λιποδιάλυση ή και σύσφιξη).

Διαφοροποιώντας τις παραμέτρους ψύξης και θέρμανσης, εστιάζουμε τη θεραπεία σε βάθος 3,5 – 4 εκατοστών για να προκαλέσουμε λιποδιάλυση, ή σε βάθος 1,5 εκατοστών για να ενεργοποιήσουμε τη διαδικασία της σύσφιξης.

Μετά τη θεραπεία οι ιστοί διατηρούν τη θερμότητα για περίπου 12 ώρες, γεγονός που σημαίνει ότι η συσφικτική δράση συνεχίζεται. Σταδιακά, οι ταλαιπωρημένες ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου αντικαθίστανται από νέες, οι οποίες αποκαθιστούν τη χαμένη σφριγηλότητα του δέρματος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ EXILIS ELITE™

Ταυτόχρονη αντιμετώπιση

τοπικού πάχους και χαλάρωσης
A

Απόλυτη αποτελεσματικότητα

χάρη στη δράση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων
A

Στοχευμένη & ασφαλής εφαρμογή

χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα θερμομέτρησης και ψύξης
A

Ενεργοποίηση

και παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου & ελαστίνης
A

Οριστική εξάλειψη λιποκυττάρων

στην περιοχή της θεραπείας
A

Αύξηση τοπικού μεταβολισμού (καύσεις)

κατά 110% μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό
A

Ανώδυνη θεραπεία

με ευχάριστη αίσθηση εφαρμογής
A
iqtriangle

EXILIS Elite™ | ΠΡΟΣΩΠΟ
Η λύση στην αντιγήρανση με αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία Exilis Elite™ είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ηλικία, αφού μπορεί να έχει και προληπτική δράση. 

Αντιμετωπίζει θεαματικά τη χαλάρωση στο πρόσωπο και είναι αποτελεσματική για τις ρυτίδες, το οίδημα στα μάτια, την απώλεια όγκου σε ζυγωματικά και χείλια, τις ρινοχειλικές ρυτίδες, τη βλεφαρόπτωση, τα «πεσμένα» μάγουλα, το διπλοσάγονο, τη χαλάρωση του λαιμού και τις μικρορυτίδες στο ντεκολτέ.

Η θεραπεία Exilis Elite™ για το πρόσωπο:

Συσφίγγει το δέρμα: Η δράση της καλύπτει όλο το πρόσωπο.

Βελτιώνει την επιδερμίδα: Διορθώνει την υφή και τη τονικότητα, ενώ βελτιώνει γενικότερα το οβάλ περίγραμμα του προσώπου.

Χρειάζεται λίγες συνεδρίες: Απαιτούνται συνήθως 4-8 συνεδρίες, σε συχνότητα μία ανά εβδομάδα

Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η συνεδρία, με ποσοστό βελτίωσης στη σφριγηλότητα έως και 81%. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο στο διπλοσάγονο, ενώ το αποτέλεσμα της σύσφιξης διατηρείται αναλλοίωτο για δύο χρόνια τουλάχιστον.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

EXILIS Elite™ | ΣΩΜΑ
Η ανώδυνη θεραπεία με συσφικτική & λιποδιαλυτική δράση.

Η θεραπεία Exilis Elite™ είναι ιδανική και για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, με δράση στα μπράτσα, τον κορμό, τους μηρούς και τα γόνατα.

Η θεραπεία επικεντρώνεται στον λιπώδη ιστό, έτσι ώστε να εξαλειφθούν τα λιποκύτταρα και να μειωθεί η κυτταρίτιδα. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, οι καύσεις στην περιοχή της θεραπείας αυξάνονται κατά 110% και ξεκινάει η διάσπαση των λιποκυττάρων, τα οποία μέσα στο επόμενο διάστημα αποβάλλονται οριστικά από τον οργανισμό με φυσιολογικό τρόπο (διαδικασία απόπτωσης).

Η θεραπεία Exilis Elite™ για το σώμα:

Αντιμετωπίζει τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα: Εξαλείφει οριστικά το τοπικό πάχος και μειώνει την κυτταρίτιδα.

Ανορθώνει και συσφίγγει το χαλαρό δέρμα:  Είναι ιδανικό για σύσφιξη ενώ διαμορφώνει και ένα καλλίγραμμο και αρμονικό περίγραμμα σώματος.

Χρειάζεται λίγες συνεδρίες: Απαιτούνται το πολύ 6-10 συνεδρίες, σε συχνότητα μία ανά εβδομάδα. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται ανάλογα με το πρόβλημα και κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 15-30 λεπτά ανά περιοχή σώματος.

Έχει μόνιμα αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η συνεδρία, με ακόμη πιο έντονη βελτίωση από την 6η συνεδρία και μετά. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VASER Lipo
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το κολλαγόνο αποτελεί βασικό δομικό υλικό του δέρματος. Η έλλειψη κολλαγόνου έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος και τον σχηματισμό ρυτίδων. Η ενισχυμένη ενέργεια που διοχετεύει το σύστημα Exilis στο δέρμα απορροφάται από τους ινοβλάστες, οι οποίοι διατείνονται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο. Έτσι, το δέρμα ανακτά πολύ γρήγορα τη σφριγηλότητά του.

Το Exilis Elite™ προκαλεί θερμολιπόλυση, δηλαδή στοχευμένη αύξηση της θερμότητας στον λιπώδη ιστό με στόχο τη διάσπαση του τοπικού λίπους. Με τη χρήση των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, καταφέρνει να ανεβάσει τη θερμοκρασία στον λιπώδη ιστό στους 42-44°C. Η αυξημένη θερμότητα προκαλεί υπεραιμία, αγγειοδιαστολή και ενισχυμένη οξυγόνωση στην περιοχή του τοπικού πάχους.

Το οξυγόνο λειτουργεί ως διαλύτης του λίπους, καθώς συμβάλλει στην αύξηση των καύσεων και του τοπικού μεταβολισμού σε ποσοστό που φτάνει το 110%. Με τη διαδικασία της θερμολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος).

Με τον τρόπο αυτό, ο αριθμός τους μειώνεται οριστικά στην περιοχή της θεραπείας και αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Είναι κατάλληλη για όσους έχουν φυσιολογικό βάρος και αναζητούν μια μη-επεμβατική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, που δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με υγιεινή διατροφή και συστηματική άσκηση. Επίσης, είναι ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και του σώματος.

Επιπλέον, ενδείκνυται για άνδρες με γυναικομαστία, για γυναίκες με χαλάρωση και τοπικό πάχος στην κοιλιά μετά από τοκετό, καθώς και για γυναίκες σε εμμηνόπαυση. Επίσης, την προτείνουμε και σε περιπτώσεις τοπικού πάχους που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν με την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης CoolSculpting®, είτε επειδή ο όγκος λίπους δεν επαρκεί για να αναρροφηθεί σωστά από τις κεφαλές του συστήματος, είτε επειδή η περιοχή εμφανίζει έντονη χαλάρωση.

Όχι, η θεραπεία με Exilis Elite™ δεν έχει παρενέργειες. Μπορεί να εμφανιστεί ήπια ερυθρότητα στην περιοχή της θεραπείας, όμως είναι παροδικό φαινόμενο που υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Ένιωθα άσχημα με το αντιαισθητικό λίπος και τη χαλαρότητα στα μπράτσα μου. Tο Exilis έκανε το θαύμα του με ταυτόχρονη σύσφιξη και λιπόλυση!”

A. M.

“Έκανα τη θεραπεία στην περιοχή της κοιλιάς και όχι μόνο βελτιώθηκε αισθητά η χαλάρωση, αλλά μειώθηκε και το τοπικό πάχος. Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα τέτοιο αποτέλεσμα. Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος!”

B. P.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Θερμολιπόλυση Exilis, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.