iqtriangle

YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ
ΟΞΥ

Η λύση
για τις μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος

Επειδή οι «παρενθέσεις» δεν έχουν χώρο στο πρόσωπό σας, το υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να γεμίζει τις μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος και να αποκαθιστά τη λεία και νεανική όψη της επιδερμίδας. Ωστόσο, η εφαρμογή του δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά επεκτείνεται και στο σώμα, βελτιώνοντας για παράδειγμα το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών.

ΑΝΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ 12 ΜΗΝΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ

Χείλη € 150/1ml
Mαύροι Κύκλοι από € 250/1ml

iqtriangle

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ έχει την υφή ενός εύπλαστου και απαλού τζελ που ρέει εύκολα κάτω από το δέρμα. Με την έγχυσή του, γεμίζουν οι περιοχές των αυλακώσεων και των πτυχώσεων, που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της φυσιολογικής απώλειας του όγκου των ιστών. Οι στατικές ρυτίδες αντιμετωπίζονται τέλεια και αποκαθίστανται οι χαμένοι όγκοι. Τα μικροσφαιρίδια του υαλουρονικού οξέος συνδέονται και σχηματίζουν μία ισχυρή υποστηρικτική δομή για την επιδερμίδα, όπως αυτή που χαρακτηρίζει το νεανικό πρόσωπο.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Ιδανικo για το πρoσωπο

Το υαλουρονικό οξύ είναι κατάλληλο για εγχύσεις τόσο σε μεγάλες περιοχές του προσώπου, όπως είναι τα ζυγωματικά και το πηγούνι, όσο και σε μικρότερες περιοχές, όπως είναι τα χείλη. Όταν στόχος είναι η αναπλήρωση του όγκου των ζυγωματικών, τότε επιλέγεται ένα πιο παχύρρευστο filler, το οποίο εγχέεται βαθιά στην περιοχή των ζυγωματικών, τόσο πάνω στα «μήλα», όσο και στα σημεία των μαύρων κύκλων που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια εξαιτίας της απώλειας όγκου στα μάγουλα. Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί ένα ισχυρό υποστηρικτικό πλέγμα, το οποίο προσφέρει αύξηση του όγκου της περιοχής και ανόρθωση των ιστών, καταπολεμώντας έτσι το «σακούλιασμα» του δέρματος στο μεσαίο τμήμα του προσώπου. Κατά τον ίδιο τρόπο, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί και στην περιοχή του πηγουνιού για να αποκαταστήσει την απώλεια του όγκου του και να βελτιώσει το περίγραμμα και τις αναλογίες του προσώπου.

Όταν στόχος είναι η ενίσχυση του όγκου των χειλιών για μια πιο ελκυστική εμφάνιση, τότε χρησιμοποιείται ένα πιο λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ, το οποίο εγχέεται πιο επιφανειακά στο δέρμα των χειλιών, αλλά και περιμετρικά του στόματος ώστε να αντιμετωπιστούν και οι ρινοχειλικές ρυτίδες. Το δέρμα των χειλιών γίνεται βελούδινο και αποκτά φυσικό νεανικό όγκο.

iqtriangle

Ιδανικo και για το σωμα

Στην περίπτωση της ανόρθωσης των γλουτών, αποτελεί επίσης  ιδανική τεχνική για όσους στερούνται επαρκούς ποσότητας λίπους και για το λόγο αυτό χρειάζονται τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος. Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος προσθέτουν τον απαιτούμενο όγκο, χαρίζοντας μια πιο συμμετρική εμφάνιση. Η διαδικασία εφαρμογής τους είναι πολύ απλή, καθώς πραγματοποιούνται στο ιατρείο, με χρήση τοπικής αναισθησίας, όπως όλες, άλλωστε, οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου.

Για ποιες περιοχες και ποιες ηλικιες ενδεικνυται;

Το υαλουρονικό οξύ, όσον αφορά στην περιοχή του προσώπου, δρα κυρίως στην περιοχή γύρω από τη μύτη και το στόμα. Πιο συγκεκριμένα, ενδείκνυται για:

Χρησιμοποιείται σε άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών, σε όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος, για τη διόρθωση μέτριων έως έντονων ρυτίδων και πτυχώσεων της επιδερμίδας.

Υγρή Ρινοπλαστική με εγχύσεις Υαλουρονικού οξέος

Η «υγρή ρινοπλαστική -ονομάζεται έτσι λόγω της ρευστότητας του υλικού- πραγματοποιείται μέσα σε 30 λεπτά στα Δερματολογικά Κέντρα ΙQ Skin Clinics, είναι απολύτως ανώδυνη και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Το σχήμα της μύτης διορθώνεται με εγχύσεις υαλουρονικού οξέος μια απολύτως φυσική ουσία η οποία ρέει κάτω από το δέρμα και γεμίζει σημεία και κοιλότητες στην περιοχή της μύτης, χαρίζοντάς της νέο σχήμα. Το πρόσωπο δείχνει αμέσως πιο συμμετρικό και όλα τα χαρακτηριστικά του αναδεικνύονται καθώς αποκαθίσταται η ισορροπία μεταξύ τους.

Η «υγρή» ρινοπλαστική προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Πραγματοποιείται σε λιγότερο από 30 λεπτά
 • Δεν υπάρχει πόνος καθώς προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας
 • Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση
 • Το σχήμα της μύτης μπορεί να διορθωθεί ή να ενισχυθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους
 • Παρέχει τη δυνατότητα επανασχεδιασμού της ράχης της μύτης
 • Μπορεί να εξομαλύνει τις κοιλότητες στις πλαϊνές πλευρές της μύτης
 • Μπορεί να ανορθώσει την άκρη της μύτης
 • Το αποτέλεσμα διαρκεί 1 έως 2 χρόνια και επομένως μπορεί να αναδιαμορφωθεί αν αυτό είναι επιθυμητό
 • Είναι πιο οικονομική μέθοδος σε σχέση με την επεμβατική ρινοπλαστική

Όσον αφορά στο σώμα, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για:

 • Ανόρθωση και Αυξητική γλουτών
 • Αυξητική Στήθους

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Ποτε φαινονται τα αποτελεσματα;

Μετά από μία βδομάδα περίπου, το αποτέλεσμα είναι ορατό και παραμένει αναλλοίωτο για 12 μήνες. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αρκεί μία συνεδρία για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σπανιότερα, χρειάζεται δεύτερη συνεδρία για επαύξηση των σημείων εφαρμογής. Μετά τους 12 μήνες και καθώς το βιοσυμβατό υλικό απορροφάται από τον οργανισμό, συστήνεται μία επαναληπτική συνεδρία ανά έτος με τη μισή ποσότητα υλικού για τη συντήρηση του αποτελέσματος. Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος αποτελούν αναντικατάστατη θεραπεία στο πλαίσιο ενός συνδυαστικού προγράμματος μη επεμβατικού λίφτινγκ.

iqtriangle

Οδηγιες μετα την εφαρμογη της θεραπειας υαλουρονικου οξεος

 • Προαιρετική εφαρμογή πάγου στην περιοχή των εγχύσεων, τις πρώτες ώρες μετά τη θεραπεία
 • Αποφυγή καυτού ντους, χρήσης σεσουάρ και μεγάλης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, για τις 2 μέρες που ακολουθούν.
 • Πραγματοποίηση ήπιου μασάζ στην περιοχή της θεραπείας, κατά το πρώτο και δεύτερο 24ωρο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα
 • Αποφυγή έντονου μακιγιάζ για το επόμενο 24ωρο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι. Η διαδικασία εφαρμογής είναι ολιγόλεπτη και απολύτως ανεκτή, καθώς στη σύνθεση του προϊόντος εφαρμογής περιέχεται λιδοκαΐνη, ουσία με τοπική αναισθητική δράση.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Με το υαλουρονικό διόρθωσα τις έντονες ρυτίδες που είχα εμφανίσει γύρω από τα χείλια μου, επειδή είμαι χρόνια καπνίστρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και σίγουρα θα το ανανεώνω κάθε χρόνο!”

A. T.

“Επιτέλους απέκτησα σαρκώδη χείλη! Πάντα ζήλευα τις γυναίκες που είχαν σαρκώδη χείλη και μπορούσαν να τα αναδεικνύουν με έντονα κραγιόν. Δεν χορταίνω πλέον να βγάζω selfies με κόκκινο κραγιόν! Σας ευχαριστώ πολύ!”

N. Π.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
μεσοθεραπειες-preview
ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ