iqtriangle

YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ
ΟΞΥ

Η λύση
για τις μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος

Δίνει όγκο, εξαλείφει τις ρυτίδες και σας… γεμίζει νεότητα! Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί επάξια μία από τις πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες στον τομέα της Κοσμητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς μπορεί να γεμίσει και να ενυδατώσει τις πτυχώσεις του δέρματος ανώδυνα και κυρίως φυσικά. 

Στις Κλινικές  Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, που λειτουργούν υπό την επιστημονική διεύθυνση του δερματολόγου Dr. Χριστόφορου Τzερμιά, μπορούμε να επαναφέρουμε τη λεία και νεανική όψη της επιδερμίδας σας μέσα σε μία συνεδρία!

ΑΝΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

μη επεμβατική

ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

και παρενέργειες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

έως 12 μήνες

ΚΟΣΤΟΣ

Χείλη € 150/1ml
Mαύροι Κύκλοι από € 250/1ml

iqtriangle

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες μη επεμβατικές μεθόδους αντιγήρανσης. Εφαρμόζεται κυρίως στο πρόσωπο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και στο σώμα. Αφορά άτομα ηλικίας από 21 ετών και άνω.

Η θεραπεία με υαλουρονικο οξύ είναι μία ασφαλής μέθοδος, η οποία έχει στόχο το γέμισμα των στατικών ρυτίδων, δηλαδή των ρυτίδων που οφείλονται στη γήρανση, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματική και για την αποκατάσταση των χαμένων όγκων

iqtriangle

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ έχει την υφή ενός εύπλαστου και απαλού τζελ που ρέει εύκολα κάτω από το δέρμα. Με την έγχυσή του, γεμίζουν οι περιοχές των αυλακώσεων και των πτυχώσεων, που έχουν δημιουργηθεί, εξαιτίας της φυσιολογικής απώλειας του όγκου των ιστών. 

Τα μικροσφαιρίδια του υαλουρονικού οξέος συνδέονται και σχηματίζουν μία ισχυρή υποστηρικτική δομή για την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ελαστικότητας και τη δημιουργία μιας πιο φρέσκιας και νεανικής όψης.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι κατάλληλο τόσο για λειαίνει και να εξαφανίζει ρυτίδες, όσο και για να δημιουργεί όγκο σε σημεία που είτε έχει χαθεί, είτε χρειάζονται ενίσχυση. 

Πιο συγκεκριμένα, το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται για:

iqtriangle

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡOΣΩΠΟ

Ζυγωματικά: Όταν στόχος είναι η αναπλήρωση του όγκου των ζυγωματικών, τότε επιλέγεται ένα πιο παχύρρευστο filler, το οποίο εγχέεται βαθιά στην περιοχή των ζυγωματικών, τόσο πάνω στα «μήλα», όσο και στα σημεία των μαύρων κύκλων. Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί ένα ισχυρό υποστηρικτικό πλέγμα, το οποίο προσφέρει αύξηση του όγκου της περιοχής και ανόρθωση των ιστών. 

Πηγούνι: Το υαλουρονικό οξύ, με τη μορφή του ίδιου παχύρευστου filler, μπορεί να εφαρμοστεί και στην περιοχή του πηγουνιού για να αποκαταστήσει την απώλεια του όγκου του και να βελτιώσει το περίγραμμα και τις αναλογίες του προσώπου.

Χείλη: Όταν στόχος είναι η ενίσχυση του όγκου των χειλιών για μια πιο ελκυστική εμφάνιση, τότε χρησιμοποιείται ένα πιο λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ, το οποίο εγχέεται πιο επιφανειακά στο δέρμα των χειλιών, αλλά και περιμετρικά του στόματος, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν και οι ρινοχειλικές ρυτίδες. Το δέρμα των χειλιών γίνεται βελούδινο και αποκτά φυσικό νεανικό όγκο.

iqtriangle

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Ανόρθωση γλουτών: Πρόκειται για άλλη μία περίπτωση εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος. Αυτή η τεχνική αποτελεί την ιδανική λύση για όσους στερούνται επαρκούς ποσότητας λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος προσθέτουν τον απαιτούμενο όγκο, χαρίζοντας μια πιο συμμετρική εμφάνιση. Η διαδικασία εφαρμογής τους είναι πολύ απλή, καθώς πραγματοποιείται στο ιατρείο, με χρήση τοπικής αναισθησίας, όπως και όλες, άλλωστε, οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Ποτε φαινονται τα αποτελεσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και παραμένουν αναλλοίωτα για 12 μήνες. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αρκεί μία συνεδρία για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σπανιότερα, χρειάζεται δεύτερη συνεδρία για επαύξηση των σημείων εφαρμογής. 

Μετά τους 12 μήνες και καθώς το βιοσυμβατό υλικό απορροφάται από τον οργανισμό, συστήνεται μία επαναληπτική συνεδρία ανά έτος με τη μισή ποσότητα υλικού για τη συντήρηση του αποτελέσματος. Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος αποτελούν αναντικατάστατη θεραπεία στο πλαίσιο ενός συνδυαστικού προγράμματος μη επεμβατικού λίφτινγκ.

iqtriangle

Οδηγιες μετα την εφαρμογη της θεραπειας υαλουρονικου οξεος

Τις πρώτες ώρες μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό συνιστάται προαιρετική εφαρμογή πάγου στην περιοχή των εγχύσεων. Επίσης, θα πρέπει για τις επόμενες δύο ημέρες να αποφύγετε τα καυτά ντους, τη χρήση σεσουάρ, αλλά και τη μεγάλη έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία. 

Για το επόμενο 24ωρο μετά την εφαρμογή, θα πρέπει να αποφύγετε το έντονο μακιγιάζ, ενώ  κατά το πρώτο και δεύτερο 24ωρο θα πρέπει να κάνετε ένα ήπιο μασάζ στην περιοχή της θεραπείας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι. Η διαδικασία εφαρμογής είναι ολιγόλεπτη και απολύτως ανεκτή, καθώς στη σύνθεση του προϊόντος εφαρμογής περιέχεται λιδοκαΐνη, ουσία με τοπική αναισθητική δράση.

 

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Με το υαλουρονικό διόρθωσα τις έντονες ρυτίδες που είχα εμφανίσει γύρω από τα χείλια μου, επειδή είμαι χρόνια καπνίστρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και σίγουρα θα το ανανεώνω κάθε χρόνο!”

A. T.

“Επιτέλους απέκτησα σαρκώδη χείλη! Πάντα ζήλευα τις γυναίκες που είχαν σαρκώδη χείλη και μπορούσαν να τα αναδεικνύουν με έντονα κραγιόν. Δεν χορταίνω πλέον να βγάζω selfies με κόκκινο κραγιόν! Σας ευχαριστώ πολύ!”

N. Π.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΕΓΧΥΣΕΙΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
  μεσοθεραπειες-preview
  ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ

  25 Χρόνια Εμπειρίας & Εξειδίκευσης

  Εξατομικευμένο Πλάνο Θεραπειών

  Το μεγαλύτερο εύρος LASER & Energy Based Συσκευών στην Ελλάδα

  Βραβευμένοι για τις Καινοτόμες Υπηρεσίες μας

  Fellow of American Society for Laser Medicine & Surgery
  Healthcare Business Awards 2019
  Healthcare Business Awards 2018
  Healthcare Business Awards 2017
  Μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Δερματολόγων
  Μέλος του Ευρωπαικού Οργανισμού LASER Δερματολογίας
  Πιστοποιημένοι από την TUV AUSTRIA HELLAS
  Elitour

  © 2020 | IQ Intensive Quality Skin Clinics