iqtriangle

YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Η λύση για τις μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος

Επειδή οι «παρενθέσεις» δεν έχουν χώρο στο πρόσωπό σας, το υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να γεμίζει τις μόνιμες πτυχώσεις του δέρματος και να αποκαθιστά τη λεία και νεανική όψη της επιδερμίδας. Ωστόσο, η εφαρμογή του δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο, αλλά επεκτείνεται και στο σώμα, βελτιώνοντας για παράδειγμα το σχήμα και το μέγεθος των γλουτών.

ΑΝΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΧΩΡΙΣ
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ 12 ΜΗΝΕΣ

iqtriangle

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ έχει την υφή ενός εύπλαστου και απαλού τζελ που ρέει εύκολα κάτω από το δέρμα. Με την έγχυσή του, γεμίζουν οι περιοχές των αυλακώσεων και των πτυχώσεων, που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της φυσιολογικής απώλειας του όγκου των ιστών. Οι στατικές ρυτίδες αντιμετωπίζονται τέλεια και αποκαθίστανται οι χαμένοι όγκοι. Τα μικροσφαιρίδια του υαλουρονικού οξέος συνδέονται και σχηματίζουν μία ισχυρή υποστηρικτική δομή για την επιδερμίδα, όπως αυτή που χαρακτηρίζει το νεανικό πρόσωπο.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Ιδανικo για το πρoσωπο

Το υαλουρονικό οξύ είναι κατάλληλο για εγχύσεις τόσο σε μεγάλες περιοχές του προσώπου, όπως είναι τα ζυγωματικά και το πηγούνι, όσο και σε μικρότερες περιοχές, όπως είναι τα χείλη. Όταν στόχος είναι η αναπλήρωση του όγκου των ζυγωματικών, τότε επιλέγεται ένα πιο παχύρρευστο filler, το οποίο εγχέεται βαθιά στην περιοχή των ζυγωματικών, τόσο πάνω στα «μήλα», όσο και στα σημεία των μαύρων κύκλων που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια εξαιτίας της απώλειας όγκου στα μάγουλα. Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί ένα ισχυρό υποστηρικτικό πλέγμα, το οποίο προσφέρει αύξηση του όγκου της περιοχής και ανόρθωση των ιστών, καταπολεμώντας έτσι το «σακούλιασμα» του δέρματος στο μεσαίο τμήμα του προσώπου. Κατά τον ίδιο τρόπο, το υαλουρονικό οξύ μπορεί να εφαρμοστεί και στην περιοχή του πηγουνιού για να αποκαταστήσει την απώλεια του όγκου του και να βελτιώσει το περίγραμμα και τις αναλογίες του προσώπου.

Όταν στόχος είναι η ενίσχυση του όγκου των χειλιών για μια πιο ελκυστική εμφάνιση, τότε χρησιμοποιείται ένα πιο λεπτόρρευστο υαλουρονικό οξύ, το οποίο εγχέεται πιο επιφανειακά στο δέρμα των χειλιών, αλλά και περιμετρικά του στόματος ώστε να αντιμετωπιστούν και οι ρινοχειλικές ρυτίδες. Το δέρμα των χειλιών γίνεται βελούδινο και αποκτά φυσικό νεανικό όγκο.

iqtriangle

Ιδανικo και για το σωμα

Στην περίπτωση της ανόρθωσης των γλουτών, αποτελεί επίσης  ιδανική τεχνική για όσους στερούνται επαρκούς ποσότητας λίπους και για το λόγο αυτό χρειάζονται τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέος. Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος προσθέτουν τον απαιτούμενο όγκο, χαρίζοντας μια πιο συμμετρική εμφάνιση. Η διαδικασία εφαρμογής τους είναι πολύ απλή, καθώς πραγματοποιούνται στο ιατρείο, με χρήση τοπικής αναισθησίας, όπως όλες, άλλωστε, οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου.

Για ποιες περιοχες και ποιες ηλικιες ενδεικνυται;

Το υαλουρονικό οξύ, όσον αφορά στην περιοχή του προσώπου, δρα κυρίως στην περιοχή γύρω από τη μύτη και το στόμα. Πιο συγκεκριμένα, ενδείκνυται για:

Χρησιμοποιείται σε άτομα ηλικίας άνω των 21 ετών, σε όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος, για τη διόρθωση μέτριων έως έντονων ρυτίδων και πτυχώσεων της επιδερμίδας.

Όσον αφορά στο σώμα, το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για:

  • Ανόρθωση και Αυξητική γλουτών
  • Αυξητική Στήθους

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Ποτε φαινονται τα αποτελεσματα;

Μετά από μία βδομάδα περίπου, το αποτέλεσμα είναι ορατό και παραμένει αναλλοίωτο για 12 μήνες. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αρκεί μία συνεδρία για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Σπανιότερα, χρειάζεται δεύτερη συνεδρία για επαύξηση των σημείων εφαρμογής. Μετά τους 12 μήνες και καθώς το βιοσυμβατό υλικό απορροφάται από τον οργανισμό, συστήνεται μία επαναληπτική συνεδρία ανά έτος με τη μισή ποσότητα υλικού για τη συντήρηση του αποτελέσματος. Οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέος αποτελούν αναντικατάστατη θεραπεία στο πλαίσιο ενός συνδυαστικού προγράμματος μη επεμβατικού λίφτινγκ.

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ TO ΠΡΟΣΩΠΟ

Κολλαγόνο – Γήρανση: 1-0. Μάθετε γιατί
Δεύτερος γύρος… Βλεφαροπλαστικής;
Σακούλες ματιών; Υπάρχουν λύσεις!
Ενισχυμένο πρόγραμμα μη-επεμβατικού Lifting
iqtriangle

Οδηγιες μετα την εφαρμογη της θεραπειας υαλουρονικου οξεος

  • Προαιρετική εφαρμογή πάγου στην περιοχή των εγχύσεων, τις πρώτες ώρες μετά τη θεραπεία
  • Αποφυγή καυτού ντους, χρήσης σεσουάρ και μεγάλης έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, για τις 2 μέρες που ακολουθούν.
  • Πραγματοποίηση ήπιου μασάζ στην περιοχή της θεραπείας, κατά το πρώτο και δεύτερο 24ωρο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα
  • Αποφυγή έντονου μακιγιάζ για το επόμενο 24ωρο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πονάει;

Όχι. Η διαδικασία εφαρμογής είναι ολιγόλεπτη και απολύτως ανεκτή, καθώς στη σύνθεση του προϊόντος εφαρμογής περιέχεται λιδοκαΐνη, ουσία με τοπική αναισθητική δράση.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Όχι. Αμέσως μετά τη συνεδρία, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στις καθημερινές δραστηριότητες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Δεν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες. Μπορεί να εκδηλωθεί μία ήπια δερματική αντίδραση με τη μορφή ερυθρότητας, οιδήματος, κνησμού ή μώλωπα στα σημεία των εγχύσεων, όμως παρατηρείται μόνο στο 20% των ανθρώπων και διαρκεί μόνο 2-3 μέρες.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Με το υαλουρονικό διόρθωσα τις έντονες ρυτίδες που είχα εμφανίσει γύρω από τα χείλια μου, επειδή είμαι χρόνια καπνίστρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα και σίγουρα θα το ανανεώνω κάθε χρόνο!

Α.Τ.

Επιτέλους απέκτησα σαρκώδη χείλη! Πάντα ζήλευα τις γυναίκες που είχαν σαρκώδη χείλη και μπορούσαν να τα αναδεικνύουν με έντονα κραγιόν. Δεν χορταίνω πλέον να βγάζω selfies με κόκκινο κραγιόν! Σας ευχαριστώ πολύ!

Ν.Π.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

Επιθυμω να λαμβανω ενημερωση για τις υπηρεσιες η/και προσφορες της εταιρειας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΤΧ
EΓΧΥΣΕΙΣ ΡΥΤΙΔΩΝ

MAGELLAN TruPRP
ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΝΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

LASER
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ