iqtriangle

ΝΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Αναίμακτο λίφτινγκ
σε 30’

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική προσφέρει στην υπηρεσία των γιατρών της διάφορες μεθόδους για την αποκατάσταση της νεανικής ομορφιάς και σφριγηλότητας του προσώπου που χάνεται με τα χρόνια. Μια από τις πλέον αποτελεσματικές και καινοτόμες μεθόδους αντιμετώπισης της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ είναι τα νήματα POD και COG και με προεξέχοντα τα  νήματα APTOS νέας γενιάς. Πρόκειται για ένα είδος αναίμακτου λίφτινγκ που πραγματοποιείται μέσα σε 30 μόλις λεπτά στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics με εξελιγμένες τεχνικές και μόνο από πλαστικό χειρουργό ειδικά πιστοποιημένο για την εφαρμογή τους. Χωρίς ουλές και σημάδια, το λίφτινγκ με την “αόρατη” δράση δεν αποκαλύπτει το μυστικό σας, ενώ το φυσικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χωρίς τομές, άμεσο & φυσικό αποτέλεσμα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

30 Λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Έως και 2 χρόνια

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Για την εφαρμογή των νημάτων

iqtriangle

ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ APTOS ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ!

Καινοτομία, εμπειρία, ειδική εκπαίδευση και πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός είναι οι εγγυήσεις μας για το λίφτινγκ προσώπου με νήματα Aptos. Πρόκειται για έναν αποτελεσματικό, ασφαλή και εύκολο τρόπο για την πλήρη αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματός σας χωρίς χειρουργική επέμβαση. Τα νήματα Aptos μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία σε διάφορες περιοχές του προσώπου, από την λείανση των οριζόντιων και κατακόρυφων ρυτίδων στο μέτωπο έως την ανόρθωση της περιοχής των φρυδιών και την αποκατάσταση του όγκου σε “πεσμένα” μάγουλα. Μπορούν, επίσης, να απαλύνουν τις γραμμές γύρω από το στόμα και να σφίξουν το χαλαρό δέρμα κάτω από το πηγούνι και στο λαιμό.

Πλεονεκτηματα του λιφτινγκ προσωπου με νηματα Aptos

 • Διπλή δράση: λίφτινγκ και ανανέωση δέρματος
 • Ελάχιστα επεμβατική διαδικασία με τοπική αναισθησία
 • Άμεσα ορατά αποτελέσματα
 • Αξιόπιστη ποιότητα νημάτων σε βάθος χρόνου 
 • Τόνωση της τοπικής μικροκυκλοφορίας
 • Μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα 
 • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας

Το πιο βασικό πλεονέκτημα των νημάτων Aptos είναι η περιεκτικότητα που έχουν στη σύνθεσή τους σε πολυγαλακτικό οξύ, το οποίο ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες στο δέρμα. Έτσι, η αναζωογόνηση και η επανόρθωση του δέρματος πραγματοποιείται σε κυτταρικό επίπεδο με ταυτόχρονη βελτίωση στην υφή, την τονικότητα και το χρώμα του δέρματος. Επίσης, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των νημάτων Aptos είναι πως το αναζωογονητικό αποτέλεσμα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πολυγαλακτικό οξύ στα νήματα συντίθεται στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των νημάτων, από την εισαγωγή τους στο δέρμα μέχρι την πλήρη απορρόφησή τους.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ 30’ ΛΕΠΤΑ!

Το λίφτινγκ προσώπου με τα νήματα Aptos διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Πριν από την θεραπεία, πραγματοποιείται λεπτομερής χαρτογράφηση του προσώπου ώστε να σχεδιαστεί με λεπτομέρεια από τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό η κατεύθυνση τοποθέτησης των κατάλληλων τύπων νημάτων Aptos. Τα νήματα τοποθετούνται για ασφάλεια με αποστειρωμένα γάντια για να μην προκληθεί επιμόλυνση των υλικών. Η τοπική αναισθησία γίνεται στην περιοχή εισόδου των νημάτων, ώστε η εφαρμογή να είναι ανώδυνη. 

Η εισαγωγή των νημάτων Aptos γίνεται χωρίς τομή στους μαλακούς ιστούς που τους σταθεροποιούν προς ορισμένη κατεύθυνση, χωρίς να επηρεάζουν τις κινήσεις του προσώπου. Με αυτό τον τρόπο, το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται, ο όγκος αποκαθίσταται και τα σημάδια γήρανσης μειώνονται σημαντικά. 

Λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση των νημάτων, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λαμπερή και σφριγηλή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες. Αφού συμπληρωθεί το διάστημα αυτό, αξιολογείται η κατάσταση του δέρματος από τον έμπειρο πλαστικό χειρουργό στις κλινικές μας και καθορίζεται αν μπορούν να τοποθετηθούν έξτρα νήματα σε σημεία όπου υπάρχει περιθώριο βελτιστοποίησης του αποτελέσματος. Το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

Ανορθώνουν

τα “πεσμένα” φρύδια,  βλέφαρα και ζυγωματικά
A

Τονώνουν

τις “άδειες” παρειές
A

Διορθώνουν

το περίγραμμα της κάτω γνάθου
A

Λειαίνουν

τις “ρυτίδες γέλιου” ή τις ρινοπαρειακές αύλακες
A

Συσφίγγουν

το δέρμα σε λαιμό και ντεκολτέ
A

Η σύντομη διάρκεια της διαδικασίας δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό “Lunch Time Facelift”, δηλαδή λίφτινγκ προσώπου όσο διαρκεί ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα!

iqtriangle

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το λίφτινγκ προσώπου με νήματα Aptos είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και η περίοδος αποθεραπείας είναι πολύ σύντομη. Ο εφευρέτης των Aptos Dr. Marlen Sulamanidze φρόντισε να συνδυάσει την ασφάλεια της μεθόδου με το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Βέβαια, η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται άμεσα από τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του ατόμου, τον τρόπο ζωής του και από το αν τηρεί τις οδηγίες του πλαστικού χειρουργού μετά την διαδικασία, κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Οι περισσότεροι ασθενείς επιστρέφουν στην εργασία τους την ίδια ημέρα μετά τη διαδικασία. Η μόνη ενόχληση που μπορεί να υπάρχει είναι μια αίσθηση τραβήγματος μετά το τέλος της διαδικασίας, η οποία μπορεί να διαρκέσει λίγες ημέρες. Επίσης, μπορεί σε κάποια σημεία του δέρματος να εμφανιστούν μικρές ανωμαλίες, που θα εξαφανιστούν το πολύ μετά από 3 ημέρες. Επίσης, άτομα που υποβάλλονται σε εισαγωγή πολλών νημάτων, μπορεί να νιώσουν λίγο άβολα και να πρέπει να απέχουν για λίγο από τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Πάντα η θεραπεία προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες αισθητικές μεθόδους.

Συνδυαστική θεραπεία: Για βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, η τοποθέτηση νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με Βοτουλινική Τοξίνη, Μεσοθεραπεία και Υαλουρονικό Οξύ.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

TA NHMATA POD και COG “ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ” ΓΕΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Τα νήματα PDO και GOG λειτουργούν σαν “αόρατα στηρίγματα” του χαλαρωμένου δέρματος. Διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: τα απλά ή μονόκλωνα PDO, τα σπειροειδή PDO και τα COG ή ακανθωτά PDO. Τα μονόκλωνα νήματα είναι ιδανικά για τη σύσφιξη του δέρματος, τοποθετούνται κάτω από το δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου γύρω από αυτά. Τα σπειροειδή νήματα προορίζονται για περιοχές που χρειάζονται ανύψωση και όγκο, ώστε να μειωθούν οι εμβυθίσεις, για παράδειγμα στις παρειές. Τα νήματα COG τοποθετούνται σε περιοχές που χρειάζονται άμεση έλξη και στήριξη, όπως το περίγραμμα της κάτω γνάθου και τα χαλαρωμένα ζυγωματικά. Επίσης, επιλέγονται για την επίτευξη περιγράμματος προσώπου σχήματος V. Τα νήματα είναι φτιαγμένα από το ίδιο βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο υλικό, από το οποίο κατασκευάζονται τα απορροφήσιμα ράμματα, που χρησιμοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτό σημαίνει πως απορροφώνται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο, χωρίς να αφήνουν κανένα σημάδι. Όπως με τα νήματα Aptos, τα PDO και GOG μπορούν επίσης να συνδυαστούν με Μεσοθεραπεία, Υαλουρονικό Οξύ και Βοτουλινική Τοξίνη.

Ενδείξεις που μαρτυρούν την ανάγκη για θεραπεία προσώπου με νήματα 

 • ήπια έως μέτρια χαλάρωση του δέρματος
 • απώλεια όγκου του ιστού
 • εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
 • “πεσμένα” φρύδια
 • χαλάρωση στα μάγουλα
 • χαλάρωση κάτω από το πηγούνι και στο λαιμό
 • ελαφριές σακούλες κάτω από τα μάτια 
 • υποτροπή από προηγούμενη διαδικασία λίφτινγκ προσώπου ή  λαιμού
 • ασυμμετρία προσώπου

Βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε

 • Ιδανικοί υποψήφιοι για την θεραπεία με νήματα είναι άτομα ηλικίας 35-65 χρονών, που έχουν χάσει τη σφριγηλότητα και τον όγκο του δέρματος, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί οι αναλογίες του προσώπου και η νεανική του όψη. Ωστόσο, την θεραπεία μπορούν να την κάνουν και άτομα μικρότερης ηλικίας, που επιθυμούν να κάνουν το πρόσωπό τους πιο συμμετρικό και τονωμένο.
 • To λίφτινγκ με νήματα πρέπει να γίνεται μόνο από πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό που έχει παρακολουθήσει την ειδική εκπαίδευση εφαρμογής τους.
 • Ο τρόπος εισαγωγής των νημάτων καθορίζεται από τον χειρουργό μας κατά την προκαταρκτική συνεδρία, ανάλογα με την ηλικία σας και τη σοβαρότητα του προβλήματος χαλάρωσης.
 • Ο αριθμός των νημάτων για την θεραπεία καθορίζεται από την φύση και τη θέση της περιοχής που εμφανίζει το πρόβλημα χαλάρωσης. 
 • Εάν ψάχνετε μια μη επεμβατική και ασφαλή μέθοδο για να αποκτήσετε ξανά νεανικό πρόσωπο με σφριγηλό περίγραμμα, τότε το αναίμακτο και ανώδυνο λίφτινγκ προσώπου με νήματα νέας γενιάς είναι η τέλεια λύση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δεν απαιτείται κάποια ειδική προετοιμασία. Ωστόσο, είναι βασικό να συζητήσετε τις προσδοκίες σας με τον εξειδικευμένο γιατρό μας, να λύσετε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε και φυσικά να τον ενημερώσετε αν λαμβάνετε παράλληλα κάποια φαρμακευτική αγωγή.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Φρέσκο νεανικό και λαμπερό πρόσωπο! Κανένα σημάδι του χρόνου δεν προδίδει την ηλικία μου! Εξαιρετικά αποτελέσματα! Μπράβο σε όλη την ομάδα!”

Κ. Μ.

“Έίχαν δίκιο που έλεγαν,  ότι κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχω κάνει νήματα…Σαν να μην άγγιξε το πρόσωπό μου χέρι γιατρού! Πολλά ευχαριστώ στην IQ Skin Clinics.”

Δ. Σ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τα νήματα προσώπου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟΥ