iqtriangle

NHMATA
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αναίμακτο λίφτινγκ
σε 30’

Τα νήματα αποτελούν μία από τις καλύτερες θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Πρόκειται για ένα είδος αναίμακτου lifting που εφαρμόζεται με εξελιγμένες τεχνικές στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics μέσα σε 30 μόλις λεπτά. Χωρίς ουλές και σημάδια, η μέθοδος σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος με την “αόρατη” δράση δεν αποκαλύπτει το μυστικό σας και το φυσικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χωρίς τομές, άμεσο & φυσικό αποτέλεσμα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

30 Λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Έως και 2 χρόνια

ΚΟΣΤΟΣ

€ 10 ανά νήμα

iqtriangle

TA NHMATA “ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ” ΓΕΡΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

Τα νήματα λειτουργούν σαν “αόρατα στηρίγματα” του χαλαρωμένου δέρματος. Διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες: τα απλά ή μονόκλωνα PDO, τα σπειροειδή PDO και τα COG ή ακανθωτά PDO. Τα μονόκλωνα νήματα είναι ιδανικά για τη σύσφιξη του δέρματος, τοποθετούνται κάτω από το δέρμα και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου γύρω από αυτά. Τα σπειροειδή νήματα προορίζονται για περιοχές που χρειάζονται ανύψωση και όγκο, ώστε να μειωθούν οι εμβυθίσεις, για παράδειγμα στις παρειές. Τα νήματα COG τοποθετούνται σε περιοχές που χρειάζονται άμεση έλξη και στήριξη, όπως το περίγραμμα της κάτω γνάθου και τα χαλαρωμένα ζυγωματικά. Επίσης, επιλέγονται για την επίτευξη ενός περιγράμματος προσώπου σχήματος V.

Ο αριθμός των νημάτων για την θεραπεία καθορίζεται από την φύση και τη θέση της περιοχής που εμφανίζει το πρόβλημα χαλάρωσης. Ιδανικοί υποψήφιοι για την θεραπεία με νήματα είναι άτομα 35-65 χρονών, που έχουν χάσει τη σφριγηλότητα και τον όγκο του δέρματος, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί οι αναλογίες του προσώπου και η νεανική του όψη. Ωστόσο, την θεραπεία μπορούν να την κάνουν και άτομα νεότερης ηλικίας, που επιθυμούν να κάνουν το πρόσωπό τους πιο συμμετρικό και τονωμένο.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΣΕ 30’ ΛΕΠΤΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ LIFTING!

Η εφαρμογή των νημάτων συμβάλλει στην δημιουργία νέου κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και άλλων δομικών συστατικών του δέρματος για καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και ορατή σφριγηλότητα. Τα νήματα εισάγονται σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος και του υποδόριου λίπους και με συγκεκριμένη κατεύθυνση, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της περιοχής. Είναι κατάλληλα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και με την πάροδο του χρόνου βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την τονικότητα του δέρματος και την υφή του. Συγκεκριμένα, τα νήματα:

Ανορθώνουν

τα “πεσμένα” φρύδια,  βλέφαρα και ζυγωματικά
A

Τονώνουν

τις “άδειες” παρειές
A

Διορθώνουν

το περίγραμμα της κάτω γνάθου
A

Λειαίνουν

τις “ρυτίδες γέλιου” ή τις ρινοπαρειακές αύλακες
A

Συσφίγγουν

το δέρμα σε λαιμό και ντεκολτέ
A

Η σύντομη διάρκεια της διαδικασίας δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό “Lunch Time Facelift”, δηλαδή λίφτινγκ προσώπου όσο διαρκεί ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα!

iqtriangle

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΕΤΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας στις περιοχές της θεραπείας εξασφαλίζει την ανώδυνη εφαρμογή της διαδικασίας. Η τοποθέτηση των νημάτων πραγματοποιείται με την χρήση μικροσκοπικής βελόνας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το μόνο που μπορεί να αισθανθείτε είναι ένα ήπιο τράβηγμα της επιδερμίδας, λόγω της εσωτερικής ανόρθωσης του δέρματος.

Τα νήματα είναι φτιαγμένα από το ίδιο βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο υλικό, από το οποίο κατασκευάζονται τα απορροφήσιμα ράμματα, που χρησιμοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτό σημαίνει πως απορροφώνται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο, χωρίς να αφήνουν κανένα σημάδι.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΑΜΕΣΟ & ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Λίγα λεπτά μετά την τοποθέτηση των νημάτων, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λαμπερή και σφριγηλή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες πέντε εβδομάδες. Αφού συμπληρωθεί το διάστημα αυτό, αξιολογείται η κατάσταση του δέρματος από την έμπειρη ομάδα κοσμητικής ιατρικής στις κλινικές μας και καθορίζεται αν μπορούν να τοποθετηθούν έξτρα νήματα σε σημεία όπου υπάρχει περιθώριο βελτιστοποίησης του αποτελέσματος. Το τελικό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η εμφάνιση μικρών εκχυμώσεων (μελανιών) στην περιοχή της θεραπείας, (συνηθέστερα στην περιοχή του λαιμού) είναι φυσιολογική και υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες. Για κάποιες ημέρες, πιθανώς να παρατηρείτε κάποια ενόχληση την ώρα του μασήματος ή των έντονων εκφράσεων του προσώπου. Επιπλέον, για μία βδομάδα, θα πρέπει να αποφεύγετε την έντονη τριβή της επιδερμίδας, όπως και το να σηκώνετε βάρη.

Συνδυαστική θεραπεία: Για βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, η τοποθέτηση Νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με Βοτουλινική Τοξίνη, Μεσοθεραπεία και Υαλουρονικό Οξύ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Δεν απαιτείται κάποια ειδική προετοιμασία. Ωστόσο, είναι βασικό να συζητήσετε τις προσδοκίες σας με τον εξειδικευμένο γιατρό μας, να λύσετε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε και φυσικά να τον ενημερώσετε αν λαμβάνετε παράλληλα κάποια φαρμακευτική αγωγή.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Φρέσκο νεανικό και λαμπερό πρόσωπο! Κανένα σημάδι του χρόνου δεν προδίδει την ηλικία μου! Εξαιρετικά αποτελέσματα! Μπράβο σε όλη την ομάδα!”

Κ. Μ.

“Έίχαν δίκιο που έλεγαν,  ότι κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχω κάνει νήματα…Σαν να μην άγγιξε το πρόσωπό μου χέρι γιατρού! Πολλά ευχαριστώ στην IQ Skin Clinics.”

Δ. Σ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τα νήματα προσώπου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
    ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟΥ