iqtriangle

NHMATA

Αναίμακτο λίφτινγκ σε 30’

Τα νήματα αποτελούν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες θεραπείες σύσφιξης του δέρματος του προσώπου. Συνώνυμο του αναίμακτου lifting αποτελούν μια μία εξελιγμένη θεραπεία ανανέωσης του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, που εφαρμόζεται μέσα σε 30 λεπτά και η διάρκεια του αποτελέσματός της αγγίζει περίπου τα δύο χρόνια.

ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Χωρίς τομές, με άμεσο & φυσικό αποτέλεσμα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

30 Λεπτά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Έως και 2 χρόνια

ΚΟΣΤΟΣ

€ 10 ανά νήμα

Η ανανέωση προσώπου με νήματα προσφέρει θεαματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης χωρίς τομές, ουλές και σημάδια. Μια πραγματικά αόρατη μέθοδος επανόρθωσης  των «ατελειών» του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα με φυσικά αποτελέσματα που δεν αποκαλύπτουν  το μυστικό σας.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Προσωπο, λαιμος & ντεκολτε σε απολυτη συμμετρια!

Τα νήματα είναι κατάλληλα για την περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, και τοποθετούνται για:

Να ανορθώνουν

τα πεσμένα φρύδια και βλέφαρα
A

Να τονώνουν

τις «άδειες» παρειές και να ανορθώνουν τα πεσμένα ζυγωματικά
A

Να διορθώνουν

το περίγραμμα της κάτω γνάθου
A

Να λειαίνουν

τις «ρυτίδες γέλιου» ή τις ρινοπαρειακές αύλακες
A

Να συσφίγγουν

το δέρμα στον λαιμό και στο ντεκολτέ
A
iqtriangle

«Αορατα Στηριγματα» σβηνουν τα σημαδια του χρονου

Τα νήματα λειτουργούν ουσιαστικά ως «αόρατα στηρίγματα» και ισχυροί σύμμαχοι του δέρματος στην καταπολέμηση των επιπτώσεων της βαρύτητας. Τα νήματα και διακρίνονται σε δύο κατηγορίες.

Τα απλά (μονόκλωνα PDO) και τα COG (ακανθωτά PDO). Ειδική κατηγορία των PDO αποτελούν τα screw (σπειροειδή), τα οποία εκτός από το ότι ενεργοποιούν τους ιστούς, προσθέτουν και όγκο στις περιοχές που τοποθετούνται. Από την άλλη, τα COG τοποθετούνται σε περιοχές που βελτιώνονται με άμεση έλξη, όπως το περίγραμμα της κάτω γνάθου και τα πεσμένα ζυγωματικά. Ο αριθμός των νημάτων καθορίζεται από τη φύση και τη θέση της περιοχής εφαρμογής.

iqtriangle

Lunch Time Facelift: 30’ λεπτα ειναι αρκετα!

Η σύντομη διάρκεια εφαρμογής δικαιολογεί απόλυτα το χαρακτηρισμό «Lunch Time Facelift», δηλαδή λίφτινγκ μεσημεριανού διαλείμματος:

  1. Τοποθέτηση νημάτων κάτω από την επιδερμίδα σε συγκεκριμένο βάθος και με συγκεκριμένη κατεύθυνση
  2. Διέγερση Σύνθεσης Φρέσκου Κολλαγόνου
  3. Δημιουργία Πλέγματος από ίνες κολλαγόνου γύρω από τα νήματα
  4. Ανόρθωση Χαλάρωσης Δέρματος
  5. Αποκατάσταση Χαμένου Όγκου

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

«Αορατη» Δραση εκ των εσω

Μελέτες έχουν δείξει ότι από την εφαρμογή τους προκύπτει ο σχηματισμός στρώματος από νέο κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και άλλα δομικά συστατικά του δέρματος, τα οποία προσφέρουν καλύτερη στήριξη της επιδερμίδας και ορατή σφριγηλότητα.

Ιδανική ηλικία τα 35!

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άτομα 35-65 χρονών, που έχουν χάσει τη σφριγηλότητα και τον όγκο του δέρματος, με αποτέλεσμα να έχουν διαταραχτεί οι αναλογίες και η νεανικότητα του προσώπου τους. Μπορούν να υποβληθούν, όμως, στη θεραπεία και άτομα νεότερης ηλικίας, που επιθυμούν να κάνουν το πρόσωπό τους πιο συμμετρικό και απαλό.

Ανώδυνη Ανανέωση Προσώπου σε 30 Λεπτά!

Η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας στις περιοχές της θεραπείας εξασφαλίζει την ανώδυνη εφαρμογή της διαδικασίας. Η τοποθέτηση των νημάτων πραγματοποιείται με τη χρήση μιας μικροσκοπικής βελόνας, απολύτως ανεκτής. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να γίνει αισθητό μονάχα ένα ήπιο τράβηγμα της επιδερμίδας, καθώς θα πραγματοποιείται η εσωτερική ανόρθωσή του.

Άμεση Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Η επιστροφή στα καθημερινά καθήκοντα είναι άμεση. Για μερικές ημέρες, είναι πιθανό να υπάρχει μικρή αίσθηση πόνου την ώρα του μασήματος ή των έντονων εκφράσεων του προσώπου. Για μία βδομάδα, συστήνεται η αποφυγή της έντονης τριβής της επιδερμίδας και της άρσης βάρους.

Χωρίς Παρενέργειες

Η ενδεχόμενη εμφάνιση μικρών εκχυμώσεων (μελανιών) στην περιοχή της θεραπείας, (συνηθέστερα στην περιοχή του λαιμού) είναι φυσιολογική και υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες.

iqtriangle

Απολυτα Ασφαλης Θεραπεια

Τα νήματα είναι φτιαγμένα από το ίδιο βιοσυμβατό και βιοδιασπώμενο υλικό, από το οποίο κατασκευάζονται και τα απορροφήσιμα ράμματα που χρησιμοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτό σημαίνει, ότι σε διάστημα 4-6 μηνών απορροφώνται πλήρως από τον οργανισμό χωρίς να αφήνουν ίχνη πίσω τους.

iqtriangle

Αμεσα Αποτελεσματα

Λίγα λεπτά κιόλας μετά την τοποθέτηση των νημάτων, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λαμπερή και σφριγηλή. Το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες πέντε βδομάδες. Αφού συμπληρωθεί το διάστημα αυτό, αξιολογείται η κατάσταση του δέρματος και είναι πιθανό να τοποθετηθούν έξτρα νήματα σε σημεία όπου κριθεί ότι υπάρχει περιθώριο βελτιστοποίησης του αποτελέσματος. Το βέλτιστο αποτέλεσμα διαρκεί περίπου δύο χρόνια. 

Θεαματικά Αποτελέσματα με συνδυασμό θεραπειών

Για βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, η τοποθέτηση Νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με Botox, Μεσοθεραπεία και Υαλουρονικό Οξύ.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας. 

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Φρέσκο νεανικό και λαμπερό πρόσωπο! Κανένα σημάδι του χρόνου δεν προδίδει την ηλικία μου! Εξαιρετικά αποτελέσματα! Μπράβο σε όλη την ομάδα!”

Κ. Μ.

“Έίχαν δίκιο που έλεγαν,  ότι κανείς δεν θα καταλάβει ότι έχω κάνει νήματα…Σαν να μην άγγιξε το πρόσωπό μου χέρι γιατρού! Πολλά ευχαριστώ στην IQ Skin Clinics.”

Δ. Σ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τα νήματα προσώπου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟΥ