iqtriangle

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Ιδανικό και στητό αποτέλεσμα

Όμορφο στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα μεγάλο στήθος! Το βασικό είναι κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφα και άνετα με το σώμα της. Η μειωτική στήθους αποτελεί μια επέμβαση που όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Γι’ αυτό το λόγο στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, οι οποίες λειτουργούν υπό την επιστημονική διεύθυνση του δερματολόγου Dr. Χριστόφορου Τzερμιά, προσφέρουμε θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε γυναίκας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

2-4 ώρες

ΑΣΦΑΛΗΣ

Χωρίς παρενέργειες και σημάδια

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Γενική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Άμεσα Ορατό

iqtriangle

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η μειωτική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση που έχει ως σκοπό να επιτύχει μείωση του μεγέθους του στήθους και ανόρθωση του. Πρόκειται για μία επεμβατική διαδικασία που αφαιρεί περιττό λίπος, δέρμα και όγκο του μαζικού αδένα από τους μαστούς, με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου μικρότερου στήθους.

Ο βαθμός μείωσης του μαστού εξαρτάται από τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας και σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι φυσικό και σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα. Συνήθως, η επέμβαση διαρκεί περίπου 2- 4 ώρες και απαιτεί γενική αναισθησία. Επίσης, η ασθενής θα πρέπει να παραμείνει στην κλινική για ένα βράδυ. Η μειωτική στήθους μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία μετά την ενηλικίωση.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η μειωτική στήθους αποτελεί μια συχνή επέμβαση που επιλέγουν οι γυναίκες για λειτουργικούς ή αισθητικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση, είναι γεγονός πως έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Αναδιαμόρφωση μαστών στο επιθυμητό μέγεθος

A

Μείωση και ανόρθωση μαστών ταυτόχρονα

A

Μικρότερο, ομοιόμορφο, ελαφρύτερο και στητό στήθος

A

Βελτίωση στάσης σώματος και ανόρθωση θηλής

A

Μείωση κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του μαστού λόγω αφαίρεσης του μαζικού αδένα

A

Μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα

A

Ελάχιστος πόνος και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητα

A
iqtriangle

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η μειωτική στήθους δεν είναι μια απλή κοσμητική επέμβαση. Μπορεί να δώσει λυτρωτικές λύσεις σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια γυναίκες, βελτιώνοντας άμεσα την καθημερινότητά τους. Το υπερβολικά μεγάλο στήθος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας και να επηρεάσει την ψυχολογία μιας γυναίκας.

Μερικά από τα προβλήματα είναι: δυσκολία στην άσκηση και στην ένδυση, αλλοιώσεις στην σπονδυλική στήλη λόγω του βάρους του στήθους, πόνο στον αυχένα και την πλάτη, δυσκολία στην αναπνοή, τάση για κύφωση, κακή στάση σώματος, ερεθισμό στην πτύχωση στο κάτω μέρος των μαστών, λόγω εφίδρωσης και συλλογής μικροβίων στην περιοχή.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ IQ SKIN CLINICS

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics διαθέτουμε εξειδικευμένο πλαστικό χειρούργο, ο οποίος θα αξιολογήσει τη γενική κατάσταση της υγείας της ασθενούς, θα εξετάσει το στήθος της, την ανατομία του και την ποιότητα του δέρματος. Οι λύσεις που προτείνονται είναι εξατομικευμένες με βάση το σωματότυπο και το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ανάλογα με την ασθενή προτείνεται επίσης και η κατάλληλη χειρουργική τεχνική που θα ακολουθηθεί. Κατά την διαδικασία, αφαιρείται το περιττό λίπος που έχει δημιουργηθεί και επανατοποθετείται η θηλή σε νέα υψηλότερη θέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν η θηλή έχει μεγαλώσει σε όγκο, εξαιτίας της αύξησης του μαστού, γίνεται μείωση της θηλής, ώστε να αποκτήσει αρμονικό μέγεθος σε σχέση με το νέο μικρότερο στήθος που δημιουργείται. 

Η τομή που δημιουργείται γύρω από τη θηλή εξαρτάται από το μέγεθος και το σχήμα του μαστού. Η επέμβαση ολοκληρώνεται με τη συρραφή των τομών με εσωτερικά απορροφήσιμα ράμματα, για όσο το δυνατόν λιγότερα εμφανή σημάδια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η επέμβαση μειωτικής στήθους γίνεται με γενική αναισθησία. Πρόκειται για μία επέμβαση η οποία θεωρείται από τις πιο ανώδυνες στην Πλαστική Χειρουργική.

Η ασθενής χρειάζεται ένα βράδυ νοσηλείας. Από εκεί και μετά προτείνεται για διάστημα ενός μήνα η αποφυγή άρσης βάρους και έντονης σωματικής δραστηριότητας. Επίσης, συνιστάται η χρήση ειδικού αθλητικού στηθόδεσμου. Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της μετά την πρώτη εβδομάδα.

Μετά την επέμβαση χορηγείται προληπτικά αντιβίωση για περίπου 5 ημέρες. Η πιθανότητα επιπλοκών είναι σπάνια, κυρίως εάν η επέμβαση γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.  

Κάποιες επιπλοκές που μπορεί να υπάρξουν είναι εμφάνιση ερεθισμού του δέρματος γύρω από τη θηλή, η οποία αντιμετωπίζεται με τοπική αγωγή και αντιβιοτικά ή υπαισθησία της θηλής που διαρκεί για λίγες ημέρες έως εβδομάδες. Σπανιότερα, μπορεί να εκδηλωθούν υπερτροφικές ουλές, αιμάτωμα ή φλεγμονή, αλλά αντιμετωπίζονται με παροχέτευση και λήψη αντιβιοτικής αγωγής.

Μειωτική στήθους μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία μετά την ενηλικίωση. Κυρίως αφορά γυναίκες που έχουν δυσανάλογα μεγάλο στήθος σε σχέση με το σώμα τους, πράγμα που δημιουργεί αισθητικά ή ορθοπεδικά προβλήματα, γυναίκες που μεγάλωσε υπερβολικά το στήθος τους μετά από εγκυμοσύνες ή κοπέλες που το στήθος τους τις περιορίζει και τις αποκλείει από αθλητικές και άλλες δραστηριότητες. 

Η μειωτική στήθους επίσης αφορά γυναίκες που παρουσιάζουν ασυμμετρία μαστών ή αντιμετωπίζουν συχνές μυκητιάσεις και φλεγμονές στην υπομάστιο πτυχή λόγω του μεγέθους του στήθους.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την επέμβαση μειωτικής στήθους, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    VASER Lipo
    ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ EXILIS
    ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ