iqtriangle

ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΗ
ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Ασφαλές & φυσικό αποτέλεσμα
σε πρόσωπο και σώμα

Θέλετε να διορθώσετε κάποια σημεία του σώματός σας, αλλά η σκέψη των τεχνητών εμφυτευμάτων, όπως η σιλικόνη, σας προκαλεί νευρικότητα; Πλέον δε χρειάζεται να ανησυχείτε!

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τzερμιά, εφαρμόζουμε την βιοσυμβατή μέθοδο λιποπροσθετικής, η οποία είναι μία απόλυτα ασφαλής και φυσική διαδικασία που στοχεύει σε αποτελέσματα όπως η ανόρθωση των γλουτών ή η αύξηση του στήθους.

Φυσικο αποτελεσμα

σε πρόσωπο και σώμα

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

με σύντομη αποθεραπεία

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ

χωρίς παρενέργειες και αλλεργίες

iqtriangle

ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΗ ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Η πιο εξελιγμένη μέθοδος προσθετικής λίπους

Με τη λιποπροσθετική προσθέτουμε λίπος σε περιοχές του προσώπου και του σώματος που χρειάζονται όγκο, συμμετρία ή γενικότερη τόνωση του σχήματός τους. 

Στην βιοσυμβατή λιποπροσθετική το λίπος που χρειάζεται, αφαιρείται από άλλες περιοχές του σώματος του ίδιου του ασθενούς. Στην ουσία πρόκειται για μεταφορά λίπους από ένα σημείο σε ένα άλλο. Έτσι, δεν υπάρχουν παρενέργειες ή αλλεργίες και ο ασθενής δε λαμβάνει τίποτα «ξένο» στο σώμα του.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της θεραπείας, πέρα από την αποφυγή ένθεσης ξένων και τεχνητών υλικών στον οργανισμό, είναι και το γεγονός ότι εξαλείφει το ανεπιθύμητο λίπος από τη δότρια περιοχή. 

Οι μέθοδοι που επιλέγονται είναι η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος λιποαναρρόφησης VASER® Lipo και η μέθοδος NanoLipoΠροσθετική (Nanofat), κυρίως για το πρόσωπο, το ντεκολτέ, τα χέρια και για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΗΣ ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ

Διαμόρφωση σώματος με φυσικό τρόπο

αφού χρησιμοποιείται λίπος του ίδιου του οργανισμού
A

Αποφυγή χρήσης τεχνητών εμφυτευμάτων

για σμίλευση του προσώπου και του σώματος
A

Απόλυτα ασφαλής διαδικασία

χωρίς παρενέργειες
A

Μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων

συνήθως 2 έως 5 χρόνια
A

Λίγες συνεδρίες

συνήθως μόνο μία, με σύντομη αποθεραπεία
A

Άμεσα αποτελέσματα

με συνεχιζόμενη βελτίωση μερικές εβδομάδες μετά τη θεραπεία
A

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΕ ΣΩΜΑ & ΠΡΟΣΩΠΟ

Η βιοσυμβατή λιποπροσθετική, είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα, είναι ελάχιστα επεμβατική και απόλυτα ασφαλής. Δεν έχει παρενέργειες, τομές ή ουλές. Απαιτείται μόνο μία συνεδρία και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα και διαρκή.

Μπορούμε να την εφαρμόσουμε σε περιοχές όπως:

 • Πρόσωπο, για νεανικό & λαμπερό δέρμα, χωρίς ατέλειες, ρυτίδες και μαύρους κύκλους
 • Γλουτούς, για σφριγηλούς, αισθησιακούς, Brazilian Butt γλουτούς
 • Στήθος, για σφριγηλό, «γεμάτο» στήθος χωρίς τεχνητά εμφυτεύματα
 • Χέρια, για νεανικά χέρια που δεν προδίδουν την ηλικία τους
iqtriangle

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η λιποπροσθετική προσώπου παίρνει λίπος από περιοχές που έχουν πλεόνασμα (π.χ. κοιλιά) και το επανατοποθετεί σε σημεία του προσώπου, έτσι ώστε να διορθωθούν τυχόν ατέλειες και να βελτιωθεί αισθητικά το περίγραμμα και η όψη του.

Είναι ιδανική για εξάλειψη των «ρυτίδων γέλιου» και των κάθετων γραμμών περιμετρικά των χειλιών, αποκατάσταση του όγκου χειλιών, ανόρθωση των ζυγωματικών και για απαλοιφή των μαύρων κύκλων. Αντιμετωπίζει ακόμα τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας σε σημεία με ουλές και διορθώνει μετα-τραυματικές παραμορφώσεις του δέρματος.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Με την λιποπροσθετική στήθους αυξάνεται ο όγκος του στήθους με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων. Είναι ιδανική μέθοδος για τις γυναίκες εκείνες που αναζητούν σχετικά μικρή αύξηση στο μέγεθος του στήθους τους με παράλληλη βελτίωση του φυσικού σχήματός του ή διόρθωση πιθανής ασυμμετρίας του.

Η λιποπροσθετική  στήθους μπορεί να συνδυαστεί και με ανόρθωση στήθους σε περίπτωση που παρατηρείται χαλάρωση στους μαστούς.

Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από 1 με 2 ώρες και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι αμέσως μετά την επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, μπορεί να υπάρξει αίσθηση ελαφρού πόνου ή εμφάνιση οιδήματος στην περιοχή, αλλά τα συμπτώματα υποχωρούν σύντομα. Επίσης, συνίσταται να αποφεύγονται οι έντονες δραστηριότητες για κάποιο διάστημα μετά την επέμβαση.

iqtriangle

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Η λιποπροσθετική γλουτών εξαλείφει τη χαλάρωση και χαρίζει καμπύλες και σφριγηλότητα. Παράλληλα, αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος, τη χαλάρωση και την κυτταρίτιδα.

Η διάρκειά της συνεδρίας κυμαίνεται από 30 έως 90 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά, αφού πρώτα εξαλειφθεί το οίδημα μετά την πρώτη εβδομάδα. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι από 2 έως 5 χρόνια, αρκεί να μην υπάρξουν μεγάλες αυξομειώσεις βάρους.

iqtriangle

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΧΕΡΙΩΝ

Προτείνεται για την ραχιαία περιοχή των χεριών, όταν η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της και εμφανίζονται φλέβες, αγγεία, τένοντες και οστά. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει λόγω της φυσιολογικής γήρανσης και εντείνεται όταν τα χέρια εκτίθενται σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Με την λιποπροσθετική θα παρατηρήσετε μείωση αυτών των φαινομένων και αναζωογόνηση και αύξηση όγκου του δέρματος.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Μπορούν να κάνουν όλοι όσοι θέλουν να αποκαταστήσουν τον όγκο του δέρματός τους και να ανακτήσουν τη λάμψη και τη νεανικότητά τους. Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη αρκετού διαθέσιμου λίπους (από λίγα έως 30-40ml, ανάλογα με το αν η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σε μικρές περιοχές ή σε ολόκληρο το πρόσωπο).

Η λιποπροσθετική γλουτών είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Ωστόσο, σε περίπτωση που προκύψει πόνος, αντιμετωπίζεται εύκολα με τη χορήγηση αναλγητικών.

Ναι, θα μπορείτε να καθίσετε άμεσα, μετά το πέρας της επέμβασης, όπως και να ξαπλώσετε σε όποια στάση θέλετε.

Θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε ασπιρίνη και αντιφλεγμονώδη φάρμακα, να μην καταναλώσετε αλκοόλ δύο μέρες πριν την επέμβαση και να διακόψετε το κάπνισμα, καθώς η νικοτίνη καθυστερεί τη διαδικασία επούλωσης.

Ο παράγοντας για επιτυχημένη αυξητική στήθους δεν είναι τόσο το μόσχευμα λίπους, όσο η ποσότητα του λίπους και η θέση που αυτό θα τοποθετηθεί. Όσο μεγαλύτερη είναι η λήπτρια περιοχή και όσο καλύτερη είναι η προετοιμασία της για την εμφύτευση, τόσο πιο αποτελεσματική είναι η διατήρηση του λίπους στο στήθος.

Συνήθως, με τη μέθοδο της άντλησης του λίπους, το δέρμα αντιθέτως συσφίγγει.

Επειδή η λιποπροσθετική στήθους δεν απαιτεί ιδιαίτερες τομές, οι μόνες ανεπαίσθητες ουλές που θα προκύψουν σχετίζονται με τη διαδικασία της λιποαναρρόφησης, οι οποίες και θα εξασθενίσουν με την πάροδο του χρόνου.

Η λιποπροσθετική χεριών εντάσσεται στις πλέον ασφαλείς μεθόδους αντιγήρανσης χεριών. Εάν, ωστόσο, προκύψει κάποια ανεπιθύμητη αντίδραση στην αναισθησία, όπως γενικότερα μπορεί να συμβεί στις επεμβάσεις, μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Ανέκαθεν είχα περιττό λίπος στην κοιλιά και χαλάρωση στους γλουτούς. Με τη Λιποπροσθετική, το σώμα μου άλλαξε και νιώθω πολύ καλύτερα!”

K. N.

“Είχα πάντα μικρό στήθος. Με την εγκυμοσύνη πίστευα ότι θα αποκτούσε όγκο αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τώρα νιώθω υπέροχα. Τo έκανα για μένα!”

Δ. Ε.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Λιποπροσθετική, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
  LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ