iqtriangle

ΑΥΤΟΛΟΓΗ
ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Ασφαλές & φυσικό αποτέλεσμα
σε πρόσωπο και σώμα

Η λιποπροσθετική αποτελεί την πλέον σύγχρονη μέθοδο της κοσμητικής χειρουργικής για την αποκατάσταση του μεγέθους, του όγκου και του σχήματος μιας περιοχής του προσώπου ή του σώματος. Βασίζεται στην έγχυση αυτόλογου λίπους (λίπους που προέρχεται από το ίδιο άτομο), το οποίο καθιστά την διαδικασία απόλυτα ασφαλή σε αντίθεση με την ένθεση ξένων, τεχνητών υλικών, όπως είναι η σιλικόνη. Στα Δερματολογικά μας Κέντρα IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις λιποπροσθετικής που επιτυγχάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια.

Φυσικο αποτελεσμα

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ

iqtriangle

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ
Η πλέον εξελιγμένη μέθοδος μεταφοράς αυτόλογου λίπους με αισθητικά φυσικό αποτέλεσμα

Με τη λιποπροσθετική προσθέτουμε λίπος σε περιοχές του προσώπου και του σώματος που χρειάζονται όγκο, τόνωση σχήματος ή συμμετρία. Το λίπος αυτό αφαιρείται με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιποαναρρόφησης VASER® Lipo από κάποιο άλλο σημείο του σώματος και μεταφέρεται με τη μέθοδο της λιποπροσθετικής σε περιοχές, όπως τα ζυγωματικά, τα χείλη, γύρω από τα μάτια, το στήθος, οι γλουτοί, τα χέρια. Η λιποπροσθετική από την έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος, χωρίς παρενέργειες, καθώς πραγματοποιείται με αυτόλογο λίπος, το οποίο δεν προκαλεί αλλεργίες.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

Την εφαρμόζουμε με θεαματικά αποτελέσματα σε πλήθος περιπτώσεων για απόκτηση σφριγηλού και λαμπερού προσώπου, αισθητικά σμιλευμένων γλουτών, τέλειου στήθους και νεανικών χεριών. Η μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος, η εξάλειψη του ανεπιθύμητου λίπους από τη δότρια περιοχή του σώματος, η βελτίωση της συμμετρίας και των αναλογιών συγκεκριμένων περιοχών σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα της θεραπείας.

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Για νεανικό & λαμπερό δέρμα, χωρίς ατέλειες, ρυτίδες και μαύρους κύκλους

Με την λιποπροσθετική προσώπου, στην IQ Skin Clinics μεταφέρουμε λίπος από περιοχές του σώματος που έχουν πλεόνασμα (π.χ. κοιλιά) σε σημεία του προσώπου (χείλη, ζυγωματικά, ρινοπαρειακές ρυτίδες), για να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες και να βελτιώσουμε αισθητικά το περίγραμμα και την όψη του. Η εμφύτευση του λίπους γίνεται αφού πρώτα πραγματοποιήσουμε συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει φυγοκέντριση, κάθαρση και συμπύκνωση του λίπους.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Συνήθως μία συνεδρία, με ενδεχόμενο δεύτερης σε περίπτωση που ο οργανισμός απορροφήσει κάποια ποσότητα λίπους

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεσα ορατά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μακροχρόνια διάρκεια

Εξάλειψη σε “ρυτίδες γέλιου” και κάθετες γραμμές περιμετρικά των χειλιών.

Αποκατάσταση όγκου χειλιών.

Ανόρθωση ζυγωματικών.

Απαλοιφή “μαύρων κύκλων” (περιοφθαλμική υπερμελάχρωση).

Εξάλειψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα μάτια (“πόδι της χήνας”).

Βελτίωση υφής της επιδερμίδας σε σημεία με ουλές.

Διόρθωση τυχόν μετα-τραυματικών παραμορφώσεων του δέρματος.

Η λιποπροσθετική προσώπου δρα κυρίως στην περιοχή περιμετρικά των ματιών, της μύτης και του στόματος και την προτείνουμε σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ανεξαρτήτως τύπου και χρώματος δέρματος. Η διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα, ανάλογα με την περίπτωση και είναι εντελώς ανώδυνη καθώς γίνεται με τοπική αναισθησία. Μετά τη θεραπεία ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

NanoLipoΠροσθετική
Πρόσωπο, Ντεκολτέ, Χέρια: Πλήρης ανανέωση

Στα Δερματολογικά μας Κέντρα εφαρμόζουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο λιποπροσθετικής για πρόσωπο, ντεκολτέ και χέρια, την NanoLipoΠροσθετική (Nanofat), που χαρίζει φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς πόνο και χωρίς παρενέργειες. Η καινοτομία της έγκειται στη μεταφορά πολύ μικρών σωματιδίων λίπους μαζί με αυξητικούς παράγοντες σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου και του σώματος, που έχουν υποστεί φθορές κι έχουν παρουσιάσει λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύρους κύκλους και αυλακώσεις, εξαιτίας της φυσιολογικής απώλειας του όγκου των ιστών.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Συνήθως 3 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ορατά, μερικές μέρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, με αξιοσημείωτη βελτίωση ακόμη και 6 μήνες μετά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Αρκετά χρόνια (2-4).

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Εγχύσεις Εμφυτευμάτων Ρυτίδων (Υαλουρονικό Οξύ), Μεσοθεραπεία, Εγχύσεις Λείανσης Ρυτίδων (ΒΤΧ).

Απόλυτα ασφαλής

Ελάχιστα επεμβατική

Χωρίς σημάδια και ουλές

Σύντομη αποθεραπεία

Η διαδικασία της NanoLipoΠροσθετικής γίνεται με τοπική αναισθησία και ολοκληρώνεται σε 5 στάδια:

 • Τοπική αναισθησία με χρήση βελόνας, όπως κατά την αιμοληψία.
 • Έγχυση μικρής ποσότητας αναισθητικού με στρογγυλεμένη κάνουλα (ήπια στην εφαρμογή).
 • Μικρολιποαναρρόφηση, για την αφαίρεση περίσσιου λίπους από κάποιο σημείο του σώματος.
 • Επεξεργασία του λίπους (καθαρισμός, φιλτράρισμα, μετατροπή σε μικροσκοπικά σωματίδια πλούσια σε αυξητικούς παράγοντες).
 • Ανάμειξη του ρευστού λίπους με πλάσμα και ενέσιμη έγχυση στην πάσχουσα περιοχή.

Εξάλειψη

μαύρων κύκλων
A

Λείανση

λεπτών γραμμών & ρυτίδων ("πόδι της χήνας") στην περιοχή των ματιών
A

Σβήσιμο

ρυτίδων γέλιου
A

Αντιμετώπιση

ουλών ακμής
A

Γέμισμα

εμβυθισμένων κροτάφων
A

Βελτίωση

σημαδιών φωτογήρανσης (κηλίδες, φακίδες, πανάδες)
A

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΓΛΟΥΤΩΝ
Για σφριγηλούς, αισθησιακούς, Brazilian Butt γλουτούς

Με την πάροδο του χρόνου, η χαλάρωση, οι απότομες μεταβολές του βάρους και διάφοροι γενετικοί παράγοντες επηρεάζουν την εικόνα των γλουτών, που αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού. Με την λιποπροσθετική, στην IQ Skin Clinics επιτυγχάνουμε να δώσουμε στους γλουτούς τη χαμένη τους καμπυλότητα και σφριγηλότητα, αποκαθιστώντας το ύψος τους και κάνοντας το προφίλ του σώματος να φαίνεται και πάλι ελκυστικό. Η διάρκεια της λιποπροσθετικής γλουτών κυμαίνεται από 30 έως 90 λεπτά, γίνεται με τοπική αναισθησία και υπόσχεται τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Μία μόνο συνεδρία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεσα ορατά και κυρίως αφού εξαλειφθεί το οίδημα μετά την πρώτη εβδομάδα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μεγάλη διάρκεια, από 2 έως 5 χρόνια, αρκεί να μην υπάρξουν μεγάλες αυξομειώσεις βάρους.

Απόλυτα ασφαλής

Χωρίς παρενέργειες

Χωρίς τομές και ουλές

Χωρίς αποθεραπεία

Η λιποπροσθετική γλουτών είναι η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που εξαλείφει τη χαλάρωση και χαρίζει τις καμπύλες που αναζητάτε.

 • Νεανικό σχήμα γλουτών.
 • Ταυτόχρονη αντιμετώπιση τοπικού πάχους και χαλάρωσης.
 • Μείωση κυτταρίτιδας.
 • Αποκατάσταση περιγράμματος και επίτευξη αρμονικών αναλογιών σώματος.

Ωστόσο, για να μπορέσετε να την κάνετε πρέπει να είστε υγιής, να έχετε πλεονάζον λίπος σε δότριες περιοχές του σώματος (για παράδειγμα στην κοιλιά), το βάρος σας να είναι κανονικό, να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες για το αποτέλεσμα.

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
Για σφριγηλό, “γεμάτο” στήθος χωρίς τεχνητά εμφυτεύματα

Με την λιποπροσθετική στήθους αυξάνουμε τον όγκο του στήθους με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση τεχνητών εμφυτευμάτων. Είναι ιδανική μέθοδος για τις γυναίκες εκείνες που αναζητούν σχετικά μικρή αύξηση στο μέγεθος του στήθους τους με παράλληλη βελτίωση του φυσικού σχήματός του ή διόρθωση πιθανής ασυμμετρίας του. Η λιποπροσθετική  στήθους μπορεί να συνδυαστεί και με ανόρθωση στήθους σε περίπτωση που παρατηρείται χαλάρωση στους μαστούς.

Η συλλογή του λίπους μέσω της λιποαναρρόφησης VASER® Lipo μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιοδήποτε σημείο με τοπικό πάχος, ωστόσο οι ιδανικές δότριες περιοχές είναι η κοιλιά και οι γοφοί.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Μία μόνο συνεδρία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεσα ορατά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μεγάλη διάρκεια.

Aσφαλής διαδικασία

Χωρίς παρενέργειες

Ελάχιστες, ανεπαίσθητες τομές

Σύντομη αποθεραπεία

Βελτιστοποίηση του σχήματος του στήθους

Νεανικό, σφριγηλό & “γεμάτο” στήθος

Συμμετρία & αρμονία στο μέγεθος σε σχέση με τις αναλογίες του σώματος

Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από 1 με 2 ώρες και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι αμέσως μετά την επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας, μπορεί να υπάρξει αίσθηση ελαφρύ πόνου ή εμφάνιση οιδήματος στην περιοχή, αλλά τα συμπτώματα υποχωρούν σύντομα. Οι περισσότερες γυναίκες επιστρέφουν στην εργασία και τις καθημερινές τους συνήθειες μέσα σε μια εβδομάδα μετά την επέμβαση, ωστόσο ο κοσμητικός χειρουργός μας συνιστά να αποφεύγουν τις έντονες δραστηριότητες για κάποιο διάστημα μετά την επέμβαση.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

ΛΙΠΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΧΕΡΙΩΝ
Για χέρια νεανικά που δεν προδίδουν την ηλικία τους

Η λιποπροσθετική είναι ιδεώδης μέθοδος της κοσμητικής χειρουργικής για την ραχιαία περιοχή των χεριών, όταν η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της και στην περιοχή  εμφανίζονται φλέβες, αγγεία, τένοντες και οστά. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει λόγω της φυσιολογικής γήρανσης και εντείνεται όταν τα χέρια εκτίθενται σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, ρύπους, χημικές ουσίες κ.α. Στην IQ Skin Clinics προτείνουμε την λιποπροσθετική χεριών ως εξειδικευμένη μέθοδο αντιγήρανσης, αφού αποκαθιστά τον όγκο της επιδερμίδας και εξαλείφει τα σημάδια του χρόνου.

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Μία μόνο συνεδρία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεσα ορατά, με συνεχιζόμενη βελτίωση μερικές εβδομάδες μετά τη θεραπεία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Μεγάλη διάρκεια.

Aπόλυτα ασφαλής

Χωρίς παρενέργειες

Ελάχιστα επεμβατική

Χωρίς σημάδια & ουλές

 • Μείωση εμφάνισης ρυτίδων, φλεβών, αγγείων, κηλίδων και οστών στα χέρια.
 • Αναζωογόνηση και αύξηση όγκου του δέρματος.
 • Βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Για την λιποπροσθετική χεριών, συλλέγουμε μικρή ποσότητα λίπους με τοπική αναισθησία από το μέρος εκείνο του σώματος που έχει περισσότερο λίπος – κυρίως από την κοιλιά – και αφού το φιλτράρουμε, το εγχέουμε στα χέρια, στα σημεία όπου υπάρχει το πρόβλημα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδο, που βοηθά στην απαλλαγή από δερματικές αλλοιώσεις και στην απόκτηση όμορφης και υγιούς εικόνας των χεριών.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι. Ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, μπορούν να κάνουν όλοι όσοι θέλουν να αποκαταστήσουν τον όγκο του δέρματός τους και να ανακτήσουν τη λάμψη και τη νεανικότητά τους. Βασική προϋπόθεση είναι η ύπαρξη αρκετού διαθέσιμου λίπους (από λίγα έως 30-40ml ανάλογα με το αν η NanoLipoΠροσθετική θα πραγματοποιηθεί σε μικρές περιοχές ή σε ολόκληρο το πρόσωπο).

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Ανέκαθεν είχα περιττό λίπος στην κοιλιά και χαλάρωση στους γλουτούς. Με τη Λιποπροσθετική, το σώμα μου άλλαξε και νιώθω πολύ καλύτερα!”

K. N.

“Είχα πάντα μικρό στήθος. Με την εγκυμοσύνη πίστευα ότι θα αποκτούσε όγκο αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Τώρα νιώθω υπέροχα. Τo έκανα για μένα!”

Δ. Ε.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Λιποπροσθετική, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
VASER Lipo
LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ