iqtriangle

Αντιμετωπιση
διπλοσαγονου

Mε 4 στοχευμένες θεραπείες

Το χαμηλότερο τμήμα του προσώπου και του λαιμού υποκύπτουν πιο γρήγορα στους νόμους της βαρύτητας και «κρεμάνε» ταχύτερα σε σχέση με το ανώτερο τμήμα του προσώπου. Το διπλοσάγονο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της καθοδικής πτώσης του δέρματος, που θέτει αυτομάτως σε καθοδική τροχιά και την αυτοπεποίθηση. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics έχουμε τις λύσεις για να σας απαλλάξουμε τόσο από το διπλοσάγονο όσο και από την ανασφάλεια που αυτό προκαλεί.

Ανωδυνη & ασφαλης
εφαρμογη

Αριστο & φυσικο
αποτελεσμα

Βελτιωση
περιγραμματος προσωπου

Συσφιξη
δερματος λαιμου

iqtriangle

Τι ειναι το διπλοσαγονο

Το διπλοσάγονο (ή αλλιώς προγούλι) είναι η συσσωρευμένη ποσότητα λίπους που εντοπίζεται κάτω από την σιαγόνα και ξεπροβάλλει σαν δεύτερο πηγούνι. Είναι μύθος ότι εμφανίζεται μόνο σε υπέρβαρα άτομα. Αν και το αυξημένο σωματικό βάρος αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα, διπλοσάγονο μπορεί να έχει και ένα αδύνατο άτομο.

Το διπλοσάγονο είναι σε θέση να διαταράξει το οβάλ σχήμα του προσώπου. Αν θα μπορούσαμε να πούμε ότι το νεανικό πρόσωπο έχει σχήμα καρδιάς, τότε ο ερχομός του διπλοσάγονου το τετραγωνίζει, και παρά το ότι πρόκειται για μία μικρή περιοχή τοπικού λίπους, προσθέτει χρόνια και κιλά στην εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Το διπλοσαγονο ανησυχει το 70% ανδρων & γυναικων

Για τους άντρες που οι έντονες γωνίες του προσώπου και το θεληματικό πηγούνι αποτελούν στοιχεία αρρενωπότητας, το διπλοσάγονο μειώνει την αυτοπεποίθησή τους και αρκετοί επιλέγουν να αφήνουν μούσι για να καμουφλάρουν το πρόβλημα. Καθότι οι γυναίκες δεν έχουν έντονο πηγούνι εκ γενετής, η εμφάνιση του διπλοσάγονου έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο ειδικά στο προφίλ τους, αφού μειώνει ακόμα περισσότερο τη γωνία που σχηματίζει το πηγούνι με τον λαιμό. Πολλές είναι εκείνες που καταφεύγουν σε μαντήλια, φουλάρια ή μπλούζες ζιβάγκο στην προσπάθεια να το κρύψουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε σχετική έρευνα της Αμερικανικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, το 70% των ερωτηθέντων ανδρών και γυναικών απάντησε ότι το περίσσιο λίπος στην περιοχή κάτω από το πηγούνι αποτελεί ένα από τα πιο ενοχλητικά αισθητικά προβλήματα. Πολλοί μάλιστα δήλωσαν ότι το διπλοσάγονο αποτελεί τον λόγο που αποφεύγουν τις φωτογραφίες, τις βιντεοκλήσεις και τις τηλεδιασκέψεις.

iqtriangle

Το διπλοσαγονο αντιμετωπιζεται οριστικα

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, διαθέτουμε τέσσερις μεθόδους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του διπλοσάγονου με απόλυτη ασφάλεια.

CoolSculpting®

Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® μπορούμε να εξαλείψουμε το τοπικό λίπος κάτω από το πηγούνι σε μία μόνο συνεδρία, χωρίς πόνο και χάσιμο χρόνου. Με την ειδική κεφαλή Cool Mini™, ψύχουμε και κρυσταλλοποιούμε τα περίσσια λιποκύτταρα της περιοχής, προκαλώντας τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό με απόλυτη ασφάλεια.

VASER® Lipo

Με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής VASER® Lipo σας απαλλάσσουμε από το ενοχλητικό διπλοσάγονο που «βαραίνει» το προφίλ σας με τη χρήση εξελιγμένου συστήματος υπερήχων σε μία συνεδρία. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και δεν αφήνει ουλές ή σημάδια.

Ενέσιμη Μικρολιπογλυπτική LipoLysis

Με τη στοχευμένη έγχυση βιοσυμβατής λιποδιαλυτικής ουσίας κάτω από το πηγούνι, επεμβαίνουμε στις λιποαποθήκες της περιοχής και καταστρέφουμε οριστικά τα περίσσια λιποκύτταρα που ευθύνονται για την δημιουργία του διπλοσάγονου. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ασφαλής, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Exilis Elite™

Αν το διπλοσάγονο βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, τότε προτείνουμε τη μέθοδο της θερμολιπόλυσης με την προηγμένη συσκευή Exilis Elite™ που συνδυάζει την ενέργεια των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μόνιμα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και άνετη κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

iqtriangle

Που οφειλεται το διπλοσαγονο

Το διπλοσάγονο μπορεί να οφείλεται σε πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, με πρώτη και σημαντικότερη τη διαδικασία γήρανσης. Καθώς το πρόσωπο γερνάει, το δέρμα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του και οι μύες εξασθενούν, με αποτέλεσμα να μην έχουν πλέον τη δύναμη να συγκρατήσουν ψηλά την περιοχή κάτω από το πηγούνι. Μόλις το δέρμα του λαιμού χαλαρώσει, δημιουργείται μία οριζόντια ρυτίδα που προκαλεί την εντύπωση δύο πηγουνιών.

Καθοριστικό ρόλο παίζει και η κληρονομικότητα, καθώς τα γονίδια επηρεάζουν την κατακράτηση υγρών και τις λιποαποθήκες του σώματος, δύο παράγοντες βασικούς για τον σχηματισμό διπλοσάγονου.

Φυσικά, σημαντική είναι και η διατροφή, η οποία όταν βασίζεται σε πολλά επεξεργασμένα τρόφιμα και ανθυγιεινά λιπαρά, επηρεάζει το σωματικό βάρος και κατ’ επέκταση τη συσσώρευση λίπους κάτω από το πηγούνι. Ακόμα και η κακή στάση του σώματος μπορεί όμως να έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των μυών του πηγουνιού και του λαιμού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στον σχηματισμό διπλοσάγονου με την πάροδο του χρόνου, καθώς το δέρμα χαλαρώνει όταν δεν χρησιμοποιούνται οι μύες της περιοχής.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την αντιμετώπιση διπλοσάγονου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.