iqtriangle

ΜΙΚΡΟΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
Lipolysis

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους
με μόνιμο αποτέλεσμα

Υπάρχουν περιοχές στο σώμα με αυξημένο αριθμό λιποκυττάρων, τα οποία συσσωρεύουν περίσσιο λίπος, διογκώνονται και αποκτούν τη μορφή τοπικού πάχους. Η ενέσιμη μικρολιπογλυπτική LipoLysis είναι η ιδανική θεραπεία για αντιμετώπιση τοπικού πάχους με τον πλέον ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο.

Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία, ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις τοπικού πάχους, από την έμπειρη ιατρική ομάδα του Dr. Τzερμιά, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics.

ΜΟΝΙΜΟ

& φυσικό αποτέλεσμα

ΑΝΩΔΥΝΗ

& χωρίς παρενέργειες

ΣΜΙΛΕΥΣΗ

με ακρίβεια στόχευσης

ΑΣΦΑΛΗΣ

& κλινικά αποδεδειγμένη

iqtriangle

LIPOLYSIS
Μη-επεμβατική μικρολιπογλυπτική με εγχύσεις βιοσυμβατής ουσίας

Η θεραπεία LipoLysis είναι μια ενδολιπιδική θεραπεία, που επεμβαίνει στις λιποαποθήκες του σώματος και εξαλείφει το περίσσιο λίπος με γρήγορο, ανώδυνο, φυσιολογικό και ασφαλή τρόπο.

Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους ενδολιπιδικής θεραπείας που χρησιμοποιούν χημικές ουσίες, η LipoLysis βασίζεται στη χρήση μίας ουσίας που δημιουργεί ο ίδιος ο οργανισμός για την καύση του λίπους του. Πρόκειται για το δεσοξυχολανικό οξύ, το οποίο παράγεται από το συκώτι για να διασπά τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, ώστε να απελευθερώνονται τα λιπαρά οξέα και να αποβάλλονται μέσω της λεμφικής οδού.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

Οι επιστήμονες κατάφεραν να αναπαραγάγουν την ουσία αυτή στο εργαστήριο και να δημιουργήσουν ένα βιοσυμβατό δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται στοχευμένα για τη λιποδιάλυση στα σημεία του τοπικού πάχους. Με τη μέθοδο αυτή, ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται από ξένες ουσίες, καθώς τα λιποκύτταρα εξαλείφονται με φυσιολογικό τρόπο και το δέρμα παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του.

iqtriangle

LIPOLYSIS | ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Η ενέσιμη μικρολιπογλυπτική είναι ιδανική για περιοχές όπως το διπλοσάγονο, το “σαμαράκι” στον αυχένα, τα μπράτσα, την κοιλιά, την πλάτη, τα πλαϊνά της μέσης, την περιφέρεια, τα “ψωμάκια”, την εσωτερική πλευρά μηρών και γονάτων, αλλά και την ψευδογυναικομαστία στους άνδρες.

Η συσσώρευση λίπους σε αυτές τις περιοχές, συνήθως αντιστέκεται σθεναρά σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποβολής του μέσω της υγιεινής διατροφής και της συστηματικής άσκησης. Σε σχέση με άλλες ενδολιπιδικές θεραπείες, μόνο η δραστική θεραπεία LipoLysis μπορεί να καταπολεμήσει το τοπικό πάχος, φυσιολογικά και αποτελεσματικά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΘΟΔΟΥ LIPOLYSIS

Οριστική μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων

στην περιοχή της θεραπείας & απόπτωσή τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος)
A

Καταπολέμηση τοπικού πάχους & μείωση πόντων

με μόνιμο αποτέλεσμα
A

Σμιλευμένες, αρμονικές καμπύλες

ακόμα κι αν υπάρξει αύξηση σωματικού βάρους μελλοντικά
A

Λείο δέρμα

A

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

LIPOLYSIS
Φυσιολογική αποβολή του τοπικού λίπους με την “τεχνική της βεντάλιας”

Στην IQ Skin Clinics, εφαρμόζουμε τη Lipolysis με εξελιγμένη τεχνική skinbooster, ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει το λίπος σε όλη την έκταση και το βάθος του. Οι εγχύσεις γίνονται με την “τεχνική της βεντάλιας”, μία εξελιγμένη ενέσιμη διαδικασία που επιτρέπει την “τρισδιάστατη” διείσδυση της βιοσυμβατής ουσίας σε όλη την περιοχή του συσσωρευμένου λίπους και απευθείας μέσα στον υποδόριο ιστό για να μην επηρεάζονται καθόλου οι γειτονικοί ιστοί.

Στόχος μας με αυτή την τεχνική είναι να απελευθερώνουμε στον ιστό όση ποσότητα βιοσυμβατής ουσίας είναι απαραίτητη για τη λιποδιάλυση, ανάλογα με το πλήθος και τον εντοπισμό των περίσσιων λιποκυττάρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VASER Lipo
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ EXILIS
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι απόλυτα ασφαλής, αφού βασίζεται στη δράση μιας ουσίας βιοσυμβατής με τον οργανισμό. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά της έχει πιστοποιηθεί από κλινικές μελέτες.

Πιθανώς να εμφανιστεί στο δέρμα ήπιος μωλωπισμός, ελαφρύ οίδημα και κάποια ενόχληση στα σημεία των εγχύσεων. Πρόκειται για παροδικά φαινόμενα που υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα δείτε μετά τη 2η συνεδρία. Αυτό συμβαίνει επειδή τα δραστικά συστατικά της θεραπείας LipoLysis είναι βραδείας απελευθέρωσης, που σημαίνει ότι απελευθερώνονται αργά στον οργανισμό κι επομένως η δράση τους συνεχίζεται ακόμα κι όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

Ναι. Μάλιστα τα αποτελέσματα που θα δείτε είναι εκπληκτικά, καθώς η θεραπεία βοηθά στην αποβολή του λίπους χωρίς να χαλαρώνει καθόλου το δέρμα.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Με τη θεραπεία LipoLysis κατάφερα επιτέλους να καταπολεμήσω το τοπικό πάχος στα μπράτσα, που με ενοχλούσε από μικρή. Νιώθω τόσο χαρούμενη που πλέον φοράω τιραντάκια χειμώνα-καλοκαίρι!”

A. Σ.

“Επέλεξα τη θεραπεία LipoLysis γιατί ήθελα μόνιμο αποτέλεσμα στα ψωμάκια μου. Από τη 2η κιόλας θεραπεία, η διαφορά ήταν πολύ αισθητή. Χρειάστηκαν 4 συνεδρίες για να εξαλειφθούν τελείως!”

Ε. Π.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Μικρολιπογλυπτική Lipolysis, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.