iqtriangle

LIFTS
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

EndoLift, Mini Lift & Maxi Lift
Ανατρέπουν τη γήρανση!

Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin CLinics υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Dr. Τzερμιά προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις Lifts προσώπου τα οποία δρουν κατά της χαλάρωσης και συμβάλουν στην ανάκτηση της νεανικότητας. Με λίγα λόγια, ανατρέπουν την διαδικασία γήρανσης και επιτυγχάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με απόλυτη ασφάλεια σε μια μόνο συνεδρία. Δυστυχώς, ο χρόνος δεν σταματάει, με αποτέλεσμα η γήρανση να είναι για όλους αναπόφευκτη. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται ορατές, η ελαστικότητα μειώνεται, η σφριγηλότητα χάνεται και η χαλάρωση γίνεται αισθητή, γεγονός που κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να δείχνουν πιο κουρασμένα και άτονα. Επιλέξτε Endo Lift, Maxi Lift ή Mini Lift, και αναστρέψτε τα ορατά σημάδια της γήρανσης!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

Μια μόνο συνεδρία, 1 με 2 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική/Τοπική & Μέθη/ Γενική

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

1 εβδομάδα, δεν απαιτείται νοσηλεία

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεσα ορατά

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

5-10 έτη

O χρόνος δεν σταματάει, με αποτέλεσμα η γήρανση να είναι για όλους αναπόφευκτη. Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται ορατές, η ελαστικότητα μειώνεται, η σφριγηλότητα χάνεται και η χαλάρωση γίνεται αισθητή, γεγονός που κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να δείχνουν πιο κουρασμένα και άτονα.

Ανάλογα με την περίπτωσή σας, οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin CLinics, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Dr. Τzερμιά, προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις FaceLift που ανατρέπουν την διαδικασία γήρανσης και επιτυγχάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με απόλυτη ασφάλεια σε μια μόνο συνεδρία.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

EndoLift
Το Lifting του Μέλλοντος

- 1 Συνεδρία
- Ανόρθωση Δέρματος
- Λείανση Ρυτίδων «Γέλιου» & Ρινοπαρειακών Πτυχώσεων
- Σύσφιξη Δέρματος Λαιμού
- Διάρκεια Αποτελέσματος: 5 χρόνια

Mini Lift
Ο Σύμμαχός σας ενάντια στη γήρανση

- 1 Συνεδρία
- Ανανέωση Προσώπου
- Σύσφιξη Δέρματος του προσώπου, της κάτω γνάθου και του λαιμού
- Διάρκεια Αποτελέσματος: 7-10 χρόνια
- Ιδανική Ηλικία: 40-55 ετών

Maxi Lift
Το τέλος της χαλάρωσης

- 1 Συνεδρία
- Λείανση βαθιών ρυτίδων
- Αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου
- Διάρκεια Αποτελέσματος: 7-10 χρόνια
- Ιδανική ηλικία: 45 ετών και άνω

ENDOLIFT | Το lifting του μελλοντος

Το EndoLift είναι το Lifting του μέλλοντος, καθώς συνιστά μια πρωτοποριακή και άκρως ασφαλή μέθοδο, που υπόσχεται να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη χαλάρωση του προσώπου σε μία μόνο συνεδρία.

1 Συνεδρια

Ανορθωση Δερματος

Λειανση Ρυτιδων & Ρινοπαρειακων Πτυχωσεων

Συσφιξη Δερματος Λαιμου

5 χρονια Διαρκεια

iqtriangle

Πως δρα το EndoLift

Το EndoLift είναι μια θεραπεία FaceLift ελάχιστα επεμβατική. Αποτελεί την πιο εξελιγμένη μέθοδο FaceLift στην Κοσμητική Ιατρική, χάρη στην οποία ανορθώνεται το χαλαρό δέρμα του προσώπου και του λαιμού, μέσω της εφαρμογής ραμμάτων που είναι ημιελαστικά, αποστειρωμένα και της σταθεροποίησής τους στο περιόστεο. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητά της, η οποία είναι ορατή άμεσα, καθώς χρησιμοποιούνται ράμματα απορροφήσιμα, αλλά και σταθερά λόγω της εφαρμοζόμενης τεχνικής. Γι’ αυτό το λόγο εξασφαλίζουν αποτέλεσμα, η διάρκεια του οποίου φτάνει τα 5 έτη. Δεν αποτελεί τυχαία μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους ανανέωσης προσώπου σε Αμερική και Ευρώπη.

iqtriangle

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ 35 - 65 ΕΤΩΝ

Ιδανικοί υποψήφιοι για αυτό το είδος FaceLift είναι άτομα 35-65 χρονών, που έχουν εμφανίσει μείωση όγκου και χαλάρωση στο δέρμα, με αποτέλεσμα το πρόσωπό τους να έχει επηρεαστεί όσον αφορά στις αναλογίες, τη νεανικότητα και, γενικά, το περίγραμμα. Μπορούν, ωστόσο, να κάνουν EndoLift και νεότερα άτομα, που ενδιαφέρονται να κάνουν το πρόσωπό τους πιο συμμετρικό και την επιδερμίδα τους πιο απαλή.

Είναι επώδυνο;

Το EndoLift είναι απολύτως ανεκτό, καθώς η διαδικασία γίνεται με χρήση τοπικής αναισθησίας. Οι τομές που σχηματίζονται είναι μικροσκοπικές και γι’ αυτό δεν προξενείται άλγος. Αυτό που μπορεί κάποιος να αισθανθεί είναι ένα ήπιο τράβηγμα της επιδερμίδας, όταν αυτή ανορθώνεται εσωτερικά.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Η ανάρρωση δεν απαιτεί πολύ χρόνο, καθώς το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του αμέσως μετά τη θεραπεία. Για λίγες ημέρες, υπάρχει το ενδεχόμενο εκδήλωσης ήπιου πόνου την ώρα που κάποιος μασάει ή κάνει έντονους μορφασμούς. Ακόμη, για μία περίπου εβδομάδα, καλό είναι να αποφεύγει κανείς την έντονη τριβή της επιδερμίδας και την άρση μεγάλου βάρους, ενώ παράλληλα συνιστάται η αποφυγή της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία για 2 έως 4 βδομάδες.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Σε γενικές γραμμές, το FaceLift δεν έχει παρενέργειες. Αν, ωστόσο, υπάρξουν, ενδέχεται να έχουν τη μορφή οιδήματος ή μικρών μωλώπων στο σημείο της θεραπείας (συνήθως στο λαιμό).

Πότε γίνονται ορατά τα αποτελέσματα;

Σε κάποιους, το αποτέλεσμα του FaceLift είναι άμεσα ορατό, ενώ σε άλλους είναι ορατό με μικρή καθυστέρηση, μίας περίπου βδομάδας, μέχρι την απομάκρυνση του οιδήματος που οφείλεται στην αναισθησία.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

ΜΙΝΙLIFT | Ο συμμαχος σας εναντια στη γηρανση

To Mini Lift συνιστά μια εξατομικευμένη επεμβατική μέθοδο FaceLift, η οποία μπορεί να βελτιώσει τα ορατά σημάδια της γήρανσης, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση του δέρματος και τις βαθιές ρυτίδες. Με τον τρόπο αυτό, το πρόσωπο αναζωογονείται, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του και χωρίς να παραμορφώνεται.

1 Συνεδρια

Ανανεωση Προσωπου

Συσφιξη Δερματος σε προσωπο, κατω γναθο & λαιμο

7 - 10 χρονια Διαρκεια

Ιδανικη Ηλικια
40-55 ετων

iqtriangle

Πως δρα το miniLift

Το Mini Lift μπορεί ελεύθερα να μεταφραστεί σε ρυτιδοπλαστική (FaceLift) με μικρές τομές και κρανιακή ανάρτηση, γεγονός που σημαίνει ότι η ανόρθωση του προσώπου πραγματοποιείται όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και στον εσωτερικό ιστό του προσώπου με την εφαρμογή Ραμμάτων Ανόρθωσης και τη σταθεροποίησή του λίγο πιο πάνω από το ζυγωματικό οστό. Από τη διπλή αυτή ανάρτηση πηγάζει και η μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος. Με λίγα λόγια, η επεμβατική αυτή μέθοδος FaceLift περιλαμβάνει την προσεκτική επανατοποθέτηση των μαλακών μορίων (μυών, λίπους, περιτονίας) στην προγενέστερη, πιο νεανική τους θέση, χωρίς όμως να τεντώνεται το δέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τομές σχηματίζονται στα όρια της φαβορίτας, μέσα και πίσω από το αυτί, ώστε  να είναι λιγότερο ορατές. Το μήκος της τομής πίσω από το αυτί εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος που εντοπίζεται στην περιοχή του λαιμού.

iqtriangle

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Αυτό το είδος FaceLift είναι ιδανικό για άτομα που παρουσιάζουν ήπια χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου, της κάτω γνάθου και του λαιμού. Στοχεύει, δηλαδή, στην αποκατάσταση του δέρματος στα μάγουλα, το μέσο τριτημόριο του προσώπου και την περιοχή της κάτω γνάθου βελτιώνοντας τόσο την εικόνα του προσώπου όσο και την περιοχή του λαιμού μέσω της αποκατάστασης του περιγράμματος και του προφίλ.

iqtriangle

ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 40 - 55 ΕΤΩΝ

Το Mini Lift στοχεύει στην ανανέωση του προσώπου με όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η ιδανική ηλικία για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση αυτή είναι εκείνη που το πρόσωπο ξεκινά να παρουσιάζει χαλάρωση και ρυτίδες, ενδείκνυται δηλαδή για άντρες και γυναίκες 40-55 ετών. Ωστόσο, η ηλικία δεν αποτελεί αυστηρό κριτήριο, καθώς η γήρανση δεν εξελίσσεται με τον ίδιο ρυθμό σε όλα τα άτομα της ίδιας ηλικίας. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται, πάντως, η επέμβαση να διενεργείται όταν οι ιστοί διατηρούνται ακόμα σε καλό επίπεδο και το κολλαγόνο εξακολουθεί να είναι αρκετό.

Πονάει;

Όχι, η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 - 1,5 ώρα και είναι ανώδυνη, καθώς ανάλογα την περίπτωση μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία και μέθη ή με γενική αναισθησία.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος ανάρρωσης, καθώς η επιστροφή του ατόμου στις δραστηριότητές του είναι άμεση. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί πόνος, ο οποίος όμως θα είναι ελάχιστος και θα έχει την αίσθηση τραβήγματος στο πρόσωπο. Επίσης, ενδέχεται να υπάρξει μούδιασμα στην περιοχή περιμετρικά του αυτιού ή δυσχρωμίες γύρω από τις τομές, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί κάποιο οίδημα. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω υποχωρούν σταδιακά, πάντα σε συνάρτηση με την ικανότητα ανάρρωσης του κάθε οργανισμού.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Οι παρενέργειες του FaceLift είναι συνήθως σπάνιες, αλλά εάν τυχόν προκληθούν, αντιμετωπίζονται εύκολα. Σ’ αυτές συγκαταλέγονται το αιμάτωμα, η προσωρινή πάρεση του προσωπικού νεύρου, η φλεγμονή, η δυσμορφία των ουλών κ.λπ.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά το πέρας 10-15 ημερών περίπου από την πραγματοποίηση της επέμβασης και η διάρκειά του φτάνει κατά μέσο όρο τα 7-10 χρόνια, ανάλογα πάντα την ηλικία, τη γενικότερη κατάσταση του προσώπου, τις γονιδιακές καταβολές, το κάπνισμα, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και γενικότερα τον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

MAXILIFT | Το τελος της χαλαρωσης

Η Κοσμητική Δερματολογία συνιστά ανεπιφύλακτα το Maxi Lift. Αποτελεί μια εξατομικευμένη επεμβατική μέθοδο FaceLift που επιτυγχάνει την επαναφορά της νεανικότητας του προσώπου με χειρουργικό τρόπο.

1 Συνεδρια

Λειανση βαθιων ρυτιδων

Αποκατασταση περιγραμματος προσωπου

7 - 10 χρονια Διαρκεια

Ιδανικη Ηλικια
45 ετών και ανω

iqtriangle

Πως δρα το maxiLift

Το MaxiLift ενδείκνυται σε περιπτώσεις εκτεταμένης χαλάρωσης και διενεργείται με τοπική αναισθησία. Αντιμετωπίζει επεμβατικά τη χαλάρωση διατηρώντας παράλληλα τα φυσικά χαρακτηριστικά, τις φυσιολογικές εκφράσεις και τη συμμετρία του προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, σχηματίζεται τομή η οποία «τραβάει» ένα μέρος του λαιμού κι ένα μέρος του άνω προσώπου.

iqtriangle

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ 40 - 55 ΕΤΩΝ

To Maxi Lift ενδείκνυται για άτομα που αντιμετωπίζουν εκτεταμένη χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου κι επιθυμούν να αναστρέψουν όλη την εικόνα της «πτώσης» του. Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε όλους όσους έχουν παρουσιάσει βαθιές ρυτίδες λόγω της χαλάρωσης του δέρματος και θέλουν να αποκαταστήσουν το περίγραμμα του προσώπου τους και γενικότερα την εμφάνισή τους. Κατάλληλοι υποψήφιοι για το συγκεκριμένο είδος FaceLift είναι άτομα 45 ετών και άνω.

Πονάει;

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες και είναι απόλυτα ανεκτή, καθώς πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

Χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης;

Η καλή ποιότητα του δέρματος σε συνδυασμό με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, συμβάλλει σημαντικά στη μετεγχειρητική πορεία του ατόμου. Το χρονικό διάστημα της ανάρρωσης δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς το άτομο μπορεί σύντομα να επιστρέψει στις δραστηριότητές του. Συνιστάται, ωστόσο, ξεκούραση, διακοπή καπνίσματος, αποφυγή οικιακών εργασιών και συμμετοχής σε έντονες αθλητικές δραστηριότητες. Καλό είναι, ακόμη, να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο, καθώς επίσης η χρήση σάουνας και η κολύμβηση για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες μετά την επέμβαση.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Οι παρενέργειες – επιπλοκές του FaceLift είναι συνήθως σπάνιες, εάν όμως παρουσιαστούν, είναι εύκολα αντιμετωπίσιμες. Μετά την επέμβαση, υπάρχει ωστόσο ενδεχόμενο να παρουσιαστούν δυσχρωμίες γύρω από τις τομές, μούδιασμα (αίσθηση ακαμψίας των μυών) στην περιοχή περιμετρικά του αυτιού ή κάποιο οίδημα.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Τα πρώτα αποτελέσματα του FaceLift είναι ορατά μετά από περίπου 10-15 μέρες από την ολοκλήρωση της επέμβασης και διαρκούν κατά μέσο όρο 7-10 χρόνια. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται, βέβαια, κι από παράγοντες όπως είναι η ηλικία, η γενικότερη κατάσταση του προσώπου, τα γονίδια, το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο και ο τρόπος ζωής του ατόμου.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τα lifts προσώπου, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
    VASER Lipo
    LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ