iqtriangle

ΠΛΗΡΗΣ
Αφαιρεση
Τατουαζ

IQ PICO LASER

Για όλα τα χρώματα

Η αφαίρεση τατουάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πλήρη κλινική εξέταση, εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics φροντίζουμε για την αφαίρεση ακόμη και του πιο απαιτητικού τατουάζ με απόλυτη ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Εφαρμόζουμε την καινοτόμο μέθοδο IQ PICO LASER, την καλύτερη που υπάρχει από άποψη άνετης διαδικασίας και βέλτιστου αποτελέσματος υπό την εποπτεία του άρτια καταρτισμένου Dr. Τζερμιά.

ΑΦΑΙΡΕΙ

όλα τα χρώματα

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

για όλους τους τύπους δέρματος

ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΑΣΕΙΣ

ουλές και σημάδια

ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

λίγες συνεδρίες

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

και για βλάβες από αποτυχημένες αφαιρέσεις τατουάζ

ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

ανάλογα με το μέγεθος του τατουάζ

iqtriangle

Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Πριν από την εφαρμογή πραγματοποιούμε:

Πλήρη δερματολογική εξέταση, κατά την οποία αξιολογούμε την παλαιότητα, το είδος του τατουάζ, το χρώμα, την ποιότητα της χρωστικής, την ανατομία της  περιοχής και τον τύπο του δέρματος.

Λεπτομερειακή ψηλάφηση της περιοχής για να εντοπίσουμε ύπαρξη ουλών ή σκλήρυνσης, γεγονός που υποδεικνύει πιθανή αλλεργική αντίδραση, αλλά και τυχόν μελάνωμα ή άλλη μορφή δερματικού καρκίνου, που μπορεί να έχει αναπτυχθεί κάτω από το τατουάζ και δεν είναι ορατό.

Προετοιμασία για ασφαλή διαδικασία με την χρήση από τον ασθενή ειδικών προστατευτικών γυαλιών.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

IQ PICO LASER | Κορυφαια μεθοδος αφαιρεσης τατουαζ

Έρευνες έχουν δείξει πως το 50% των ατόμων με τατουάζ το έχει μετανιώσει, ενώ το 30% επιθυμεί την μερική ή ολική αφαίρεσή του για κοινωνικούς, αισθητικούς, προσωπικούς ή  επαγγελματικούς λόγους. Όμως, σε πολλές περιπτώσεις συντρέχουν και άλλοι λόγοι, όπως είναι η εμφάνιση αλλεργίας στη χρωστική ουσία που χρησιμοποιήθηκε για τον σχεδιασμό του. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, η αφαίρεση γίνεται με PICO LASER, το κορυφαίο LASER για την αφαίρεση τατουάζ, που επιτυγχάνει πλήρη αφαίρεση όλων των χρωμάτων, με ακρίβεια, ασφάλεια, χωρίς σκιάσεις, ουλές και τραυματισμούς, μέσα σε λίγες συνεδρίες σύντομης διάρκειας. Ο μηχανισμός δράσης του PICO LASER βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία picosecond, που μέσα σε ένα τρισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου εκπέμπει ενέργεια με εξαιρετικά σύντομους παλμούς, ώστε να διασπάσει τα σωματίδια της χρωστικής σε πολύ λεπτή σκόνη και να τα αποβάλλει φυσιολογικά από το δέρμα.

Η μέθοδος IQ PICO LASER υπερέχει κατά πολύ έναντι των άλλων μεθόδων αφαίρεσης τατουάζ, καθώς τα οφέλη που παρέχει είναι μοναδικά.

Επιλεκτική

με στόχευση απόλυτης ακρίβειας.
A

Ασφαλής

με απουσία παρενεργειών και τραυματισμού του δέρματος.
A

Αποτελεσματική

με αφαίρεση ακόμη και του πιο "δύσκολου" χρώματος.
A

Ταχύτατη

σε εμφάνιση αποτελέσματος.
A

Άνετη & Ανεκτή

με τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.
A

Πιστοποιημένη

από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό FDA.
A
iqtriangle

IQ PICO LASER | σαν να μην ειχατε κανει ποτε τατουαζ!

Μετά την αφαίρεση του τατουάζ με την μέθοδο IQ PICO LASER, το δέρμα σας “καθαρίζει” από οποιοδήποτε χρώμα, ακόμη και από το πιο επίμονο όπως το γαλάζιο και το πορτοκαλί. Παράλληλα ο ιστός παραμένει προστατευμένος, χωρίς να τραυματίζεται ούτε να δημιουργούνται ουλές και σημάδια στην επιδερμίδα. Επιπλέον, με το PICO Fractional LASER επανορθώνονται μελαγχρωματικές βλάβες, ουλές, και σημάδια στο δέρμα που έχουν προκληθεί μετά από αποτυχημένη απόπειρα αφαίρεσης τατουάζ με άλλη μέθοδο.

Η μέγιστη αποτελεσματικότητα της μεθόδου επιτυγχάνεται επειδή η θερμική ενέργεια του PICO LASER καταφέρνει να διεισδύσει ταχύτατα στην περιοχή του τατουάζ, να απορροφηθεί ολοκληρωτικά από την χρωστική ουσία και να μετατραπεί σε φωτοακουστικό κύμα για τον πλήρη θρυμματισμό της χρωστικής σε απειροελάχιστα σωματίδια. Κι ενώ, με τα LASER παλαιότερου τύπου δημιουργούνται φυσαλίδες στο δέρμα κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης, με την μέθοδο IQ PICO LASER αποφεύγεται εντελώς το φαινόμενο αυτό και η θρυμματισμένη χρωστική σε μορφή πολύ λεπτής σκόνης “ανεβαίνει” στα ανώτερα στρώματα του δέρματος και αποβάλλεται εξωτερικά από τον οργανισμό.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Εξατομικευμενη εφαρμογη αναλογα με την περιπτωση του τατουαζ

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της συσκευής PICO LASER είναι ότι έχει μεγάλη ευελιξία εφαρμογής χάρη στη δυνατότητα εκπομπής υψηλής παλμικής ενέργειας σε διαφορετικά μήκη κύματος. Έτσι, μπορεί να δράσει διαφορετικά σε κάθε περίπτωση, αλλά εξίσου αποτελεσματικά, ανάλογα με τα χρώματα του τατουάζ, το είδος και το βάθος των χρωστικών ουσιών και τον τύπο του δέρματος. Επίσης, όσο πιο σύντομη είναι η διάρκεια του παλμού, τόσο μικρότερα γίνονται τα σωματίδια όταν θρυμματίζονται και συνεπώς η αφαίρεση τατουάζ με το PICO LASER ολοκληρώνεται σε λίγες συνεδρίες. Ωστόσο, ο αριθμός των συνεδριών δεν είναι ίδιος για όλους. Κατά μέσο όρο, ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται μεταξύ 4-10 με μεσοδιάστημα 4-8 εβδομάδων. Πιο συγκεκριμένα, ο αριθμός των συνεδριών προσαρμόζεται ανάλογα, όπως στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Τύπος δέρματος: τα πιο σκούρα δέρματα χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες.

Χρώματα τατουάζ: τα μονόχρωμα και ιδίως τα τατουάζ μαύρου χρώματος, απαιτούν λιγότερες συνεδρίες συγκριτικά με τα πολυχρωματικά.

Ανατομική περιοχή: περιοχές με καλύτερη κυκλοφορία αίματος, όπως ο λαιμός και το κεφάλι, απαιτούν λιγότερες συνεδρίες σε σχέση με τα άκρα, όπως τα δάχτυλα ή τα χέρια.

Ποσότητα χρωστικής: η πυκνότητα της χρωστικής αλλά και το “είδος” του τατουάζ, αν πρόκειται δηλαδή για επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό, επηρεάζουν τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών.

Επικαλυπτικό τατουάζ: αν το τατουάζ “χτυπήθηκε” επάνω σε υπάρχον τατουάζ, απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες.

Ύπαρξη ουλών: αν υπάρχουν ουλές στην περιοχή, πρώτα αποκαθίσταται η βλάβη και στη συνέχεια ακολουθεί η αφαίρεση με την μέθοδο IQ PICO LASER. Συνεπώς οι απαιτούμενες συνεδρίες είναι περισσότερες.

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η μέθοδος IQ PICO LASER περιλαμβάνει άνετη διαδικασία καθώς προηγείται χρήση αναισθητικής κρέμας τοπικά στο σημείο της θεραπείας. Πολλοί ασθενείς, αναφέρουν ότι νιώθουν ελαφριά “τσιμπηματάκια” ή “μυρμήγκιασμα” κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, που είναι απολύτως ανεκτά.

Ο χρόνος κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το μέγεθος και τα χρώματα του τατουάζ. Τα πολυχρωματικά τατουάζ απαιτούν εναλλαγή διαφορετικών μηκών κύματος LASER και πολλαπλά “περάσματα”. Ο μέσος χρόνος συνεδρίας για ένα μικρό προς μέτριο σε μέγεθος τατουάζ μαύρου χρώματος είναι 5 λεπτά. Η κάθε συνεδρία για την αφαίρεση πολυχρωματικών τατουάζ μετρίου μεγέθους διαρκεί από 10-30 λεπτά.

Εξαρτάται από το μέγεθος του τατουάζ. Για ένα τατουάζ μικρού-μεσαίου μεγέθους το μεσοδιάστημα είναι περίπου 4-6 εβδομάδες, ενώ για ένα μεγαλύτερο τατουάζ η μία συνεδρία από την άλλη απέχει 6-8 εβδομάδες, καθώς το δέρμα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επουλωθεί.

Ορισμένοι ασθενείς εμφανίζουν ήπιο οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή της εφαρμογής, τα οποία όμως υποχωρούν τις επόμενες ώρες. Επίσης, μπορεί να παρατηρηθεί αίσθημα κνησμού, ενώ το δέρμα εμφανίζει ξηρότητα για αρκετές εβδομάδες μετά τη θεραπεία. Συστήνεται να εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα χωρίς άρωμα.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Ήξερα ότι πηγαίνοντας στην IQ θα είχα το αποτέλεσμα που ήθελα. Αυτή τη φορά πήγα για να αφαιρέσω ένα τατουάζ που είχα μετανιώσει που το είχα κάνει. Η αφαίρεση ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς να μου αφήσει το παραμικρό ίχνος από το παλιό τατουάζ αλλά ούτε και κάποιο σημάδι. Εμπιστεύομαι τον δερματολόγο μου στην IQ. Δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού!

Γ. Μ.

Είχα κάνει ένα μεγάλο τατουάζ χαμηλά στο χέρι μου όταν ήμουν 17. Τώρα στα 22, αντιμετώπισα πρόβλημα στη δουλειά μου. Έπρεπε να διαλέξω. Αποφάσισα να το αφαιρέσω αλλά ήθελα να γίνει με τον σωστό τρόπο. Ένας φίλος μού σύστησε την IQ και τον άκουσα. Εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα που είχε στο δέρμα μου το πιο “γρήγορο” LASER. Το τατουάζ εξαφανίστηκε χωρίς πόνο και κόπο!

Κ. Ι.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την αφαίρεση τατουάζ, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
    ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ