iqtriangle

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΑΚΜΗΣ

Χωρίς Φάρμακα

GOLD MEDICAL AWARD

Η φωτοθεραπεία είναι η πλέον ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για την ακμή, κατάλληλη για όσες και όσους δεν θέλουν ή δεν πρέπει να λαμβάνουν φάρμακα.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ SKIN CLINICS, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τzερμιά, η θεραπεία για την ακμή πραγματοποιείται από εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα στη σύγχρονη μονάδα φωτοδυναμικής θεραπείας που είναι εξοπλισμένη με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαθέτει πολυετή εμπειρία, έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει με ασφάλεια ακόμα και τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ακμής, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος του ασθενούς.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

για εφήβους & ενήλικες

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

μέγιστα αποτελεσματική

ΑΣΦΑΛΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

κατάλληλη για όλες τις εποχές

iqtriangle

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΚΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚA

Η φωτοθεραπεία είναι η πλέον αποτελεσματική, μη-επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης της ακμής χωρίς φάρμακα. Αποτελεί την ιδανική λύση για εφήβους, αθλητές, γυναίκες προς/σε εγκυμοσύνη, για όσους εμφανίζουν ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά, έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες από τη λήψη φαρμάκων, δεν επιθυμούν να λαμβάνουν φάρμακα ή δεν ανταποκρίνονται σε μια κοινή θεραπεία για την ακμή.

Η φωτοθεραπεία, σε αντίθεση με τις συμβατικές θεραπείες, που απαιτούν συστηματική και μακρόχρονη δοσολογία, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα με εντυπωσιακά ποσοστά επιτυχίας μετά από λίγες συνεδρίες. Επιπλέον, εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια όλες τις εποχές, ακόμη και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Η δράση της φωτοθεραπείας στα παθογενετικά αίτια της ακμής είναι κλινικά και επιστημονικά αποδεδειγμένη. Το καθαρό και ζωογόνο μήκος κύματος φωτός που εκπέμπει η συσκευή προηγμένης τεχνολογίας (ορατό μπλε και ερυθρό φως) στοχεύει την βλάβη, αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής (P. acnes) και την φλεγμονή που υπάρχει στο δέρμα.

Οι αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες από την συνδυαστική δράση μπλε και ερυθρού φωτός:

Καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες στο P. acnes

Μειώνουν την παραγωγή προφλεγμονωδών κυτταροκινών (πρωτεΐνες που επιταχύνουν τη φλεγμονή)

Ενεργοποιούν την άμυνα του οργανισμού

Προλαμβάνουν την εμφάνιση ουλών

Για να προγραμματίσετε δερματολογική εξέταση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΕ ΑΚΜΗ

Εντυπωσιακά αποτελέσματα

χωρίς φάρμακα
A

Ασφαλής & ανώδυνη θεραπεία

χωρίς παρενέργειες
A

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

για παιδιά, εφήβους, εγκύους και αθλητές
A

Κατάλληλη για όλες τις εποχές

ακόμα και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια
A

Άμεση αποθεραπεία

και επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες με εφαρμογή αντηλιακού
A

Συνδυαστική δράση με αντιφλεγμονώδη

αντιβακτηριακά & αντιγηραντικά οφέλη
A

Εφαρμογή από έμπειρους δερματολόγους

για πλήρη εξάλειψη και πρόληψη από ουλές ακμής
A

Εγκεκριμένη θεραπεία

από τον FDA Αμερικής
iqtriangle

ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΜΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ
Μεγιστοποίηση δράσης της φωτοθεραπείας

Η φωτοδυναμική  θεραπεία (PDT) εφαρμόζεται σε σοβαρές περιπτώσεις ακμής. Πρόκειται για μορφή φωτοθεραπείας, στην οποία παράλληλα γίνεται τοπική χρήση ειδικής φωτοευαισθητοποιού ουσίας. Η συγκεκριμένη ουσία ενισχύει την επίδραση του φωτός στις βλάβες και έτσι το φως διεισδύει βαθύτερα και δρα αποτελεσματικά στην καταστροφή των βακτηρίων, μειώνοντας έτσι την ανάπτυξη της ακμής.

Κατά την φωτοδυναμική θεραπεία συνδυάζονται τρία βασικά στοιχεία: η φωτοευαισθητοποιός ουσία, το μπλε και ερυθρό μήκος κύματος φωτός και το οξυγόνο. Ο φωτοευαισθητοποιητής σε συνδυασμό με τον φωτότυπο του δέρματος καθορίζει τον αριθμό, τη συχνότητα και τη διάρκεια των συνεδριών.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, εφαρμόζεται τοπικά η φωτοευαισθητοποιός ουσία MAL (αμινολεβουλινικό μεθύλιο), εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής, με χαρακτηριστικό γνώρισμα την βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα σε σχέση με την συνηθέστερα χρησιμοποιούμενη ALA (αμινολεβουλινικό οξύ). Καθώς συσσωρεύεται επιλεκτικά στους σμηγματογόνους αδένες, συμμετέχει στην επαναιμάτωση και οξυγόνωση των βαθύτερων ιστών προκαλώντας ενεργοποίηση της πρωτοπορφυρίνης ΙΧ (PPIX).

Πρόκειται για μια απόλυτα φυσική θεραπεία και τα αποτελέσματά της, πέραν της μείωσης της ενδοθυλακικής συγκέντρωσης του προπιονοβακτηριδίου της ακμής (P. acnes), είναι η μείωση της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων, η αποσυμφόρηση των πόρων του δέρματος και η μείωση της φλεγμονής.

iqtriangle

ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΑΚΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΙΣ IQ SKIN CLINICS

Η φωτοδυναμική θεραπεία για την ακμή είναι άνετη, εύκολη και τελείως ανώδυνη διαδικασία. Είναι μη επεμβατική, υψηλής αποτελεσματικότητας και υψηλής αποδοτικότητας (χαμηλό κόστος – μέγιστο αποτέλεσμα). Καθώς εφαρμόζεται με συνδυασμό καθαρού, ορατού και ζωογόνου φωτός σε διαφορετικά μήκη κύματος, είναι απόλυτα φυσική και ασφαλής με άμεσα αποτελέσματα. Έχει άμεση αποθεραπεία και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν χωρίς καθυστέρηση στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Εκτός ορισμένων εξαιρέσεων (άτομα με θέματα φωτοευαισθησίας λόγω κάποιων παθήσεων ή λήψης φαρμάκων), η φωτοδυναμική θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους, κυρίως για όσους δεν μπορούν ή δεν επιθυμούν να λαμβάνουν φάρμακα από το στόμα. Τέτοιοι ασθενείς είναι τα παιδιά, οι γυναίκες που είναι ή προσπαθούν να μείνουν έγκυες, όσοι πάσχουν από συγγενείς ή επίκτητες παθολογικές καταστάσεις, όσοι καταναλώνουν αλκοόλ, είναι αθλητές ή αιμοδότες, καθώς και άτομα με ψυχωσικές διαταραχές ή διαταραχές διάθεσης.

iqtriangle

H ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ
Επιστημονική Μελέτη από τον Dr. Τζερμιά και τον Dr. Leonardo Marini

Ο Dr. Χριστόφορος Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής των Κλινικών IQ SKIN CLINICS και ο Dr. Leonardo Marini παρουσιάζουν και συζητούν τα αποτελέσματα της μελέτης τους σχετικά με την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής μέσω ενός πρωτοκόλλου Φωτοδυναμικής θεραπείας (SBRR-LED-PDT) που δημοσιεύτηκε στο διεθνούς κυκλοφορίας επιστημονικό περιοδικό PRIME.

 Δείτε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στα Αγγλικά εδώ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα Ελληνικά εδώ

ΑΚΜΗ | VIDEO PLAYLIST

IQ Video Playlist
1/2 videos
Θεραπεία ακμής | Αληθινή εμπειρία
Θεραπεία ακμής | Αληθινή εμπειρία
Παρουσίαση Φωτοθεραπείας Ακμής | Χωρίς φάρμακα
Παρουσίαση Φωτοθεραπείας Ακμής | Χωρίς φάρμακα
iqtriangle

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ | ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚEΣ ΘΕΡΑΠΕIΕΣ

Για αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής, ιδιαίτερα σε σοβαρές περιπτώσεις, η φωτοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Εφαρμογή LASER

Βοηθά στην ενεργοποίηση ρυθμιστικών μηχανισμών για την ομαλή λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και την καταπολέμηση του P. acnes και της φλεγμονής μέσω παλμικών LASER χρωστικής (PDL) και διοδικών LASER.

Χημικά πίλινγκ

Μέθοδος απολέπισης του δέρματος χωρίς τη χρήση LASER με σκοπό την επίσπευση της διαδικασίας μετακίνησης των φαγεσώρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Για το χημικό πίλινγκ χρησιμοποιείται γλυκολικό ή σαλικυλικό οξύ, που είναι δύο ουσίες ιδιαίτερα αποτελεσματικές για την βελτίωση διαφόρων μορφών ακμής.

Τοπική χειρουργική θεραπεία

Εφαρμόζεται για την εξαγωγή των φαγεσώρων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οδηγεί στο σχηματισμών ουλών. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

Δερμοαπόξεση

Με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης αφαιρείται η εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας με κεφαλή διαμαντιού για να λειανθεί το δέρμα. Εφαρμόζεται ως προκαταρκτική διαδικασία της φωτοθεραπείας με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Τοπική θεραπεία με σκευάσματα

Εφαρμόζεται σε ολόκληρη την περιοχή με τις ακνεϊκές βλάβες. Στους περισσότερους ασθενείς δρα αποτελεσματικά σε συνδυασμό με τη λήψη φαρμάκων, όταν αυτό επιτρέπεται. Η τοπική θεραπεία με ρετινοειδή αποτελεί θεραπεία συντήρησης και είναι βασική επιλογή για ασθενείς με κυστική ή εμμένουσα ακμή. Θεωρείται δε ιδιαίτερα σημαντική για ασθενείς με σκουρόχρωμο δέρμα.

Για να προγραμματίσετε δερματολογική εξέταση, πατήστε εδώ

iqtriangle

τι ειναι η Ακμη

Η ακμή είναι μια δερματική πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Είναι συνηθισμένη μεταξύ των εφήβων και νεαρών ενηλίκων σε ποσοστό 80-95% του ανδρικού και γυναικείου πληθυσμού, αλλά συναντάται και σε περιπτώσεις ενηλίκων. Εμφανίζεται κυρίως στο πρόσωπο, την πλάτη και το στέρνο. Η ακμή δημιουργείται όταν το σμήγμα και τα κύτταρα του δέρματος φράζουν τα τριχοθυλάκια, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται βακτήρια, που προκαλούν διόγκωση των πόρων του δέρματος.

iqtriangle

Διαγνωση της ακμης

Τα προγράμματα θεραπείας ακμής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ SKIN CLINICS είναι εξατομικευμένα και πριν το σχεδιασμό τους προηγείται πάντα λεπτομερής διάγνωση μέσω κλινικής εξέτασης και προηγμένης ψηφιακής δερμοανάλυσης. Στις κοπέλες που βρίσκονται στην εφηβεία και παρουσιάζουν ανωμαλίες στον εμμηνορροϊκό κύκλο προτείνονται και ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις, καθώς και υπερηχογράφημα ωοθηκών.

H αποτελεσματικότητα της προτεινόμενης θεραπείας παρακολουθείται στενά και η ακολουθούμενη μέθοδος προσαρμόζεται ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου.

iqtriangle

Αιτια ακμης

Αν και πρόκειται για μια κοινή δερματική πάθηση, τα αίτια της ακμής δεν είναι καθορισμένα με απόλυτη σαφήνεια. Ωστόσο, οι επιστήμονες θεωρούν τα ακόλουθα αίτια ως τα πιο βασικά:

 • Ορμονική ανισορροπία
 • Βακτηριακή λοίμωξη από το προπιονοβακτηρίδιο P. acnes
 • Υπερκερατινοποίηση
 • Υπερανάπτυξη τριχοθυλακικών κυττάρων
 • Κληρονομικότητα
 • Περιβαλλοντικοί και άλλοι εξωγενείς παράγοντες
 • Ψυχολογικές και κοινωνικές επιδράσεις
 • Χρυσίζων Σταφυλόκοκκος: Υπερισχύει στη μικροβιακή χλωρίδα του δέρματος και αποτελεί την αιτία για πολλές δερματοπάθειες, μεταξύ αυτών και της κοινής ακμής. Στις Κλινικές μας, πραγματοποιείται άμεση εξέταση, καλλιέργεια και αντιβιόγραμμα για διερεύνηση ύπαρξης σταφυλόκοκκου και στη συνέχεια ακολουθεί η ανάλογη θεραπευτική αγωγή.
iqtriangle

Συμπτωματα της Ακμης

Ανάλογα με την ηλικία του ασθενή κατά την έναρξη της νόσου και την σοβαρότητα της ακμής, εμφανίζονται διάφορα συμπτώματα, όπως:

 • Σμηγματόρροια: Αυξημένη έκκριση σμήγματος.
 • Ανοιχτοί φαγέσωρες: Μαύρα στίγματα στην επιδερμίδα, που δημιουργούνται όταν το σμήγμα, που περιέχει μελανίνη, οξειδώνεται και παίρνει χρώμα καφέ ή μαύρο.
 • Κλειστοί φαγέσωρες: Λευκά στίγματα κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, λόγω παγιδευμένου σμήγματος και βακτηριδίων. Σε πολλές περιπτώσεις ακμής, οι κλειστοί φαγέσωρες μετατρέπονται σε ερυθηματώδεις βλατίδες ή φλύκταινες.
 • Βλατίδες: Φαγέσωρες που σχηματίζονται σε μικρά εξογκώματα κόκκινου ή ροζ χρώματος. Αν αυξηθεί το μέγεθός τους γίνονται οζώδεις, εμφανίζουν σκλήρυνση και απεκκρίνουν αίμα, ορό ή πύον κίτρινου χρώματος. 
 • Φλύκταινες: Φλεγμονώδη εξογκώματα, παρόμοια με κλειστούς φαγέσωρες αλλά με έναν κόκκινο δακτύλιο γύρω από αυτά.
 • Κύστεις: Πυώδεις ακνεϊκές βλάβες που μπορεί να συνοδεύονται από φαγέσωρες.
 • Οζίδια: Μεγάλα και επώδυνα σπυράκια, που μπορεί να οδηγήσουν στο σχηματισμό ουλών και δυσμελάγχρωσης κυρίως σε άτομα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα. 
 • Ουλές: Δημιουργούνται στις σοβαρές μορφές ακμής  λόγω συστολής του ινώδους ιστού, μετά την εκδήλωση της φλεγμονής. Ο βαθμός σοβαρότητας των ουλών ακμής εξαρτάται από την έκταση της φλεγμονής και από τον δείκτη ευαισθησίας του ασθενή. Μπορεί να είναι βαθιές, στενές, ατροφικές, βλατιδώδεις, υπερτροφικές ή χηλοειδείς στο πρόσωπο, τον λαιμό ή/και τον κορμό.
iqtriangle

ΤΥΠΟΙ της Ακμης

Κοινή ακμή

Ανάλογα με τα συμπτώματα, η κοινή ακμή διακρίνεται σε μη φλεγμονώδη, η οποία εκδηλώνεται με την εμφάνιση φαγεσώρων και σε φλεγμονώδη, η οποία ταξινομείται σε ήπια φλεγμονώδη με φαγέσωρες, μικρές βλατίδες και φλύκταινες, σε μέτρια φλεγμονώδη με βλατίδες, φλύκταινες και διάσπαρτα οζίδια και σε βαριά φλεγμονώδη με συρρέοντα οζίδια, κύστεις και πιθανότητα σχηματισμού ουλών.

Κοινή ακμή σοβαρής μορφής

Η κοινή ακμή μπορεί να υπάρξει και σε πιο σοβαρές μορφές. Τότε διακρίνεται σε:

 • Κεραυνοβόλος: εμφανίζεται σπανίως σε νεαρούς άνδρες στο πρόσωπο, το στέρνο, τους ώμους, την πλάτη και τις περισσότερες φορές οδηγεί στο σχηματισμό ουλών.
 • Συρρέουσα: είναι πυώδης με χαρακτηριστικές κύστεις και αποστήματα. Εμφανίζεται σε άνδρες ηλικίας 18 με 30 ετών και μπορεί να συνοδεύεται από δερματικές και μυοσκελετικές παθήσεις.
 • Πυόδερμα προσώπου: χαρακτηρίζει γυναίκες μετά από εφηβεία και θεωρείται σοβαρή μορφή της ροδόχρου ακμής με εμφάνιση ουλών.
 • Gram αρνητική θυλακίτιδα: εμφανίζεται σπάνια με φλύκταινες και κύστεις, μπορεί και οζίδια, γύρω από τη μύτη και το στόμα.

Άλλες μορφές ακμής

Επίσης, η ακμή διακρίνεται σε ακμή από καλλυντικά ή κρέμες. Σε αυτή τη μορφή ακμής  εμφανίζονται συνήθως μικροί φαγέσωρες. Αφορά γυναίκες άνω των 20 ετών και προκαλείται λόγω υπερβολικής ή συχνής χρήσης ακατάλληλων καλλυντικών. Ακόμα, υπάρχει η τραυματική ακμή, την οποία προκαλούμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας όταν πιέζουμε με τα δάχτυλά μας τις ακνεϊκές βλάβες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για να αντιμετωπίσετε την ακμή με επιτυχία πρέπει να απευθυνθείτε έγκαιρα σε κάποιον ειδικό. Η έμπειρη ιατρική ομάδα του Dr. Tζερμιά μπορεί να αντιμετωπίσει το κάθε περιστατικό και να σας προτείνει διάφορες θεραπείες, συνδυαστικά με φωτοθεραπεία, με ή χωρίς φάρμακα, ανάλογα με τη βαρύτητα της ακμής, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Πρόκειται για μια πάθηση του δέρματος που μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια. Όσο καιρό υφίσταται, χαρακτηρίζεται από περιόδους έξαρσης και ύφεσης. Συνήθως ξεκινάει από την έναρξη της εφηβείας (12 ετών) και μπορεί να διαρκέσει μέχρι την ηλικία των 18 ή 19 ετών. Σε περιπτώσεις εμμένουσας ακμής, μπορεί να συνεχιστεί κατά τη δεκαετία των 20 ή 30 χρόνων. Επιπλέον, κάποιοι ενήλικες μπορεί να την εμφανίσουν και μετά την ηλικία των 40, ενώ ένα μικρό ποσοστό γυναικών και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ευθύνονται για την εμφάνιση της, ανάλογα με την ηλικία έναρξης και τον τύπο δέρματος κάθε ατόμου. Κάποιοι παράγοντες είναι η ορμονική ανισορροπία, η βακτηριακή λοίμωξη και η θυλακική υπερκερατινοποίηση.

Η φωτοθεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής. Το ερυθρό και μπλε φως είναι καθαρό, ορατό και ζωογόνο – πρόκειται για φυσικό φως που χάρη σε αυτό υπάρχει ζωή στον πλανήτη μας.  Εκπέμπεται σε συγκεκριμένο μήκος κύματος, με ελεγχόμενες δόσεις και επιλεκτικά στην περιοχή των ακνεϊκών βλαβών. Η φωτοθεραπεία εφαρμόζεται στη δερματολογία  περισσότερο από μια δεκαετία και βασίζεται σε κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Σήμερα, έχοντας περάσει σχεδόν ένας χρόνος, βλέπω το πρόσωπό μου έτσι όπως δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Κι αυτό χάρη στην επιστημονικότητα και τη φιλικότητα του προσωπικού στο ιατρείο, που οδήγησαν στην άψογη συνεργασία μας και στο επιθυμητό αποτέλεσμα!”

N. I.

“Είναι σημαντικό για μία κοπέλα στα 24 της να κάνει αγωγή για την ακμή χωρίς χάπια. Και αυτό χάρη στην φωτοθεραπεία από τον Dr. Τζερμιά και την ομάδα του. Τώρα έχω απαλλαγεί από την ακμή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με το αποτέλεσμα.”

Σ. Σ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε εξέταση στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την αντιμετώπιση ακμής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΡΟΔΟΧΡΟΥ ΑΚΜΗΣ
  ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
  LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ