iqtriangle

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Προσώπου & σώματος

Η Μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική θεραπευτική μέθοδος άκρως αποτελεσματική κατά την οποία εγχέονται στην επιδερμίδα μικρές ποσότητες από θεραπευτικούς παράγοντες ή φαρμακευτικές ουσίες, όπως για παράδειγμα βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ ή αμινοξέα. Η Μεσοθεραπεία ενδείκνυται τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα.

Βαθια ενυδατωση

Αναπλαση

Συσφιξη

Αναζωογονηση

iqtriangle

Μεσοθεραπεια Προσωπου

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής ΙQ Skin Clinics εφαρμόζουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα, πάντα βάσει των αναγκών του δέρματος του προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζουμε τα ακόλουθα είδη Μεσοθεραπείας:

AQUASHINE Classic | Ανάπλαση της επιδερμίδας

Η ενέσιμη θεραπεία Aquashine Classic χάρη στην πρωτοποριακή 3 σε 1 σύνθεσή της προλαμβάνει τη φθορά του χρόνου στην επιδερμίδα του προσώπου σας καθώς δρα θεραπευτικά χάρη στην αναγέννηση των ινοβλαστών.
Η πλούσια σύνθεσή της περιέχει υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, βιταμίνες, συνένζυμα και μέταλλα αλλά και βιομιμητικά πεπτίδια ενισχύει την ισχυρή αναπλαστική δράση της με αποτέλεσμα να:
- λειτουργεί ευεργετικά ως προς τη μείωση των ρυτίδων
- προσφέρει βαθιά λάμψη και ενυδάτωση
- αυξάνει έως και 80% την παραγωγή του κολλαγόνου
- προλαμβάνει τα σημάδια του χρόνου
- αναγεννά την επιδερμίδα χάρη στην παραγωγή νέων κυττάρων

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια και με άλλες μεθόδους.

AQUASHINE Bright | Δράση κατά των πανάδων & κηλίδων

Η ενέσιμη θεραπεία AQUASHINE Bright χάρη στην πλούσια σύνθεσή (υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, βιταμίνες, συνένζυμα και μέταλλα βιομιμητικά πεπτίδια της αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ανομοιογενή όψη της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη, επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα του δέρματος και προσφέρει ουσιαστική προστασία από τη φωτογήρανση. Παράλληλα επιτυγχάνει:
- Μείωση πανάδων και κηλίδων
- Ρύθμιση της παραγωγής της μελανίνης
- Αισθητή μείωση των ρυτίδων χάρη στην αναγέννηση νέων κυττάρων

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια και με άλλες μεθόδους.

Για να κλείσετε ραντεβού ή να ενημερωθείτε για την υπηρεσία, πατήστε εδώ

Μεσοθεραπεία με βιταμίνες & υαλουρονικό οξύ ή μόνο με βιταμίνες

Πρόκειται για θεραπεία με πιο ενισχυμένη δράση λόγω της χρήσης υαλουρονικού οξέος που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και χάρη στην έγχυση βιταμινών Α, C, D, E αλλά και βιταμίνών από την ομάδα Β προσφέρει:
- Αντιγηραντική δράση
- Ενυδάτωση δέρματος
- Παραγωγή νέου κολλαγόνου

Μεσοθεραπεία με βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα & ιχνοστοιχεία

για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας.

Μεσοθεραπεία με υαλουρoνικό οξύ & HYALOUBTX

Πρόκειται για εφαρμογή υαλουρονικού οξέος ή συνδυαστική εφαρμογή υαλουρονικού οξέος και βοτουλινικής τοξίνης που παρέχει ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα συγκριτικά με την μεμονωμένη εφαρμογή κάθε θεραπείας ξεχωριστά. Η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και η επιστροφή του ατόμου στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεση.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Απλή Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η αγαπημένη θεραπεία ομορφιάς των celebrities της Αμερικής, καθώς προσφέρει λίφτινγκ προσώπου χρησιμοποιώντας τα συστατικά του αίματος που έχουν αναζωογονητικές ιδιότητες και όχι ξένες ουσίες. Aξιοποιεί το φυσικό μηχανισμό ανανέωσης των κυττάρων, χαρίζει στο δέρμα ισχυρή αντιγηραντική και αναπλαστική δράση και παράλληλα επιτυγχάνει:

 • Σύσφιξη της επιδερμίδας
 • Λείανση μικρορυτίδων & ουλών
 • Εξάλειψη Μαύρων Κύκλων

Νέα επαναστατική Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan®

Η πλέον εξελιγμένη μορφή της Απλής Αυτόλογης Μεσοθεραπείας, χάρη στον πιο εκλεπτυσμένο διαχωρισμό αιμοπεταλίων επιτυγχάνει 4-6 φορές μεγαλύτερη συγκέντρωση και εξασφαλίζει:

 • Ενυδάτωση εις βάθος
 • Πρόληψη εμφάνισης νέων ρυτίδων και μείωση των ήδη υπαρχόντων
 • Αντιμετώπιση μαύρων κύκλων
 • Λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Δείτε αναλυτικά εδώ.

iqtriangle

Πως δρα

Κατά τη Μεσοθεραπεία, πραγματοποιούνται με πολύ λεπτές βελόνες, εγχύσεις του κατάλληλου διαλύματος (βιταμινών, ιχνοστοιχείων, μετάλλων κ.λπ), κάτω από την επιδερμίδα, στα τμήματα εκείνα του χορίου που χρειάζεται. Στόχος είναι ο εμπλουτισμός του δέρματος, που θα συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην αναζωογόνηση του προσώπου και στην αντιγήρανση.

iqtriangle

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Η Μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτως φύλου και μπορεί να εφαρμοστεί:

 • Στην περιοχή των ματιών και συγκεκριμένα για να αντιμετωπίσει το πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους
 • Στην περιοχή των ζυγωματικών
 • Στην περιοχή περιμετρικά του στόματος, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων γέλιου
 • Στον λαιμό
 • Στο ντεκολτέ
iqtriangle

ΑΝΩΔΥΝΗ & ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η διαδικασία είναι ανώδυνη, καθώς προαιρετικά μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ενδέχεται να παρουσιαστεί οίδημα ήπιας μορφής, που είναι όμως μικρής διάρκειας, ερυθρότητα ή εκχυμώσεις.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Μεσοθεραπεια Σωματος

Η Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται, επίσης, και σε περιοχές του σώματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Πιο συγκεκριμένα, η Μεσοθεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική ως μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους  που συσσωρεύεται σε περιοχές, όπως για παράδειγμα, οι γλουτοί, οι μηροί, η κοιλιά και τα γόνατα. Παράλληλα, δρα αποτελεσματικά στη μείωση της κυτταρίτιδας και γενικότερα στην απώλεια πόντων. Επί της ουσίας προσφέρει:

 • Αιμάτωση ιστών
 • Περιορισμό όγκου λιποκυττάρων
 • Λείανση επιδερμίδας
 • Παραγωγή νέου κολλαγόνου
 • Ανόρθωση δέρματος

Στα πλεονεκτήματά της εντάσσονται η μη επεμβατική της φύση, η ανώδυνη διαδικασία εφαρμογής και ο σύντομος χρόνος αποθεραπείας.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics εφαρμόζουμε τις εξής μεσοθεραπείες σώματος βάσει πάντα των παθήσεων του δέρματος και του επιθυμητού αποτελέσματος

Νέα επαναστατική Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Magellan®

Η μέθοδος αυτή, σε συνδυασμό με το Pulsed Dye Laser, βρίσκει εφαρμογή και στη θεραπεία των ραβδώσεων (ραγάδων). Μέσω της έγχυσης του πλάσματος στις προβληματικές περιοχές επιτυγχάνεται:

 • Ανάπλαση & ανανέωση δέρματος μέσω της απελευθέρωσης των αυξητικών παραγόντων
 • Παραγωγή ελαστίνης & κολλαγόνου
 • Αύξηση αγγειογένεσης
 • Δημιουργία νέου ιστού

Δείτε αναλυτικά εδώ.

LipoLysis

Η επιτυχία της έγκειται στην έγχυση μιας δραστικής ουσίας, του δεσοξυχολανικού οξέος, την οποία παράγει ο ίδιος ο οργανισμός προκειμένου για τη διάσπαση των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Η ίδια ουσία έχει αναπαραχθεί από τους επιστήμονες, με στόχο τη δημιουργία ενός βιοσυμβατού συστατικού που χρησιμοποιείται για τη λιποδιάλυση.

Δείτε αναλυτικά εδώ.

Οξυγονοζονοθεραπεία

Έχοντας στο ιστορικό της πολλά χρόνια εφαρμογής στην Ιατρική, χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία αρκετών δερματολογικών παθήσεων, ενώ παράλληλα βρίσκει εφαρμογή και στην Αισθητική Δερματολογία. Η θεραπευτική της επίδραση έγκειται στην αύξηση της οξυγόνωσης των ιστών, η οποία επιτυγχάνεται είτε μέσω αυτομετάγγισης είτε μέσω τοπικών εγχύσεων μείγματος οξυγόνου (ενδομυϊκών, υποδόριων). Στην Κοσμητική Ιατρική, δρα αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, χάρη στον συνδυασμό πλάσματος και μείγματος καθαρού Ο2 – αλλοτροπικού Ο3 (άμεση τήξη της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων μέσω των αυξημένων επιπέδων αλλοτροπικού Ο3).

Δείτε αναλυτικά εδώ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη Μεσοθεραπεία, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΥΤΙΔΩΝ
  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟΥ