iqtriangle

Αντιμετωπιση
Κυτταριτιδας

Μόνιμα Αποτελέσματα
με τις πιο Σύγχρονες Μεθόδους
σε Προσιτές Τιμές

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα πρόβλημα που βασανίζει πολλές γυναίκες. Αυτό που δε γνωρίζουμε όμως είναι ότι η λύση που χρειαζόμαστε δεν είναι αισθητική αλλά ιατρική.

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να την αντιμετωπίσουν με τη βοήθεια ειδικής διατροφής, άσκησης, μασάζ και σκευασμάτων για τοπική χρήση. Παρόλα αυτά, τα αποτελέσματα αυτών των μεθόδων δεν είναι ούτε άμεσα, ούτε μακροχρόνια. 

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τzερμιά, αντιμετωπίζουμε την κυτταρίτιδα σε βάθος και την εξαλείφουμε οριστικά, εφαρμόζοντας συνδυαστικά διάφορες μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας – από μη-επεμβατικές έως ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ

εξάλειψη της κυτταρίτιδας

ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

από την πρώτη συνεδρία

MH ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ

& ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

απόλυτα ασφαλής εφαρμογή

iqtriangle

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ - ΛΕΙΑΝΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ - ΜΥΪΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ

Τιμή Θεραπείας Ανάλογα Με Την Αιτία

Θεραπεία LPG | Κυτταρίτιδα λόγω Κατακράτησης Υγρών

25€ Ανά Συνεδρία (Πρόγραμμα 16 Συνεδριών)

Συνδυαστική Θεραπεία LPG + X-WAVE | Εντοπισμένη Κυτταρίτιδα

25€ Ανά Συνεδρία (Πρόγραμμα 24 Συνεδριών: 12 LPG + 12 X-WAVE)

Θεραπεία EMSculpt | Ενίσχυση Αποτελέσματος Εξάλειψης Κυτταρίτιδας & Μυϊκή Σύσφιξη

60€ Ανά Συνεδρία

iqtriangle

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συνηθισμένη, αλλά ακίνδυνη πάθηση του δέρματος, κατά την οποία αλλοιώσεις και ανώμαλοι κυματισμοί εμφανίζονται στους μηρούς, τους γοφούς, τους γλουτούς και την κοιλιά. . Βέβαια, σε πιο σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να εμφανιστεί και στο στήθος, στην κάτω κοιλιακή χώρα και στα χέρια. 

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από την κατακράτηση υγρών και λίπους μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Όταν ο οργανισμός δεν καταφέρνει να κάψει το τοπικό λίπος που έχει, λόγω ανεπαρκούς τοπικής αιμάτωσης, τότε αυτό συσσωρεύεται μαζί με νερό σε διάφορα σημεία του ιστού, μεγαλώνει σε όγκο και συμπιέζει τα αιμοφόρα αγγεία.

Μπορούμε να παρατηρήσουμε την κυτταρίτιδα στην ήπια μορφή της, όταν πιέσουμε το δέρμα μας σε μια περιοχή όπου έχει κάνει την εμφάνισή της. Η κυτταρίτιδα στην πιο σοβαρή μορφή της δημιουργεί βαθουλώματα στην επιδερμίδα και κάνει το δέρμα μας να μοιάζει με «φλοιό πορτοκαλιού».

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Λίγα είναι γνωστά για το τι ακριβώς προκαλεί την κυτταρίτιδα. Παρόλα αυτά, γνωρίζουμε πως ορμονικοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή της, όπως και η κληρονομικότητα.  Οι περισσότερες γυναίκες αναπτύσσουν κάποια μορφή κυτταρίτιδας μετά την εφηβεία.

Άλλοι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν την εμφάνιση κυτταρίτιδας είναι η γήρανση, γιατί τότε το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του, η καθιστική ζωή και η εγκυμοσύνη. Η αύξηση βάρους μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία κυτταρίτιδας, όμως αυτό δεν αποτελεί τον κανόνα, καθώς η κυτταρίτιδα παρατηρείται επίσης σε λεπτούς και γυμνασμένους ανθρώπους.

iqtriangle

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΕ 3 ΕΠΙΠΕΔΑ

Η κυτταρίτιδα είναι μία δερματική κατάσταση που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Γι’ αυτό το λόγο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μονοθεραπεία. Στην IQ Skin Clinics σας προτείνουμε τον κατάλληλο συνδυασμό, επιλέγοντας μεταξύ έξι δραστικών θεραπειών. Το πρόγραμμα δημιουργείται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα αποτελεσματικά σε τρία επίπεδα:

στην επιδερμίδα

εξαλείφουμε τις αντιαισθητικές “λακκουβίτσες”

στον συνδετικό ιστό

αποκαθιστούμε τη χαμένη ελαστικότητα

στον λιπώδη ιστό

καταπολεμάμε τη διόγκωση των λιποκυττάρων

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ IQ CCE

Ένα πακέτο με θεραπείες που λειτουργούν συνδυαστικά ανάλογα με την περίπτωση. Απόλυτα ασφαλείς και με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία!

Η καινοτόμος μέθοδος Intensive Quality Cellulite Combined Elimination (Συνδυαστική Εξάλειψη Κυτταρίτιδας) αποτελεί την πλέον ιδανική λύση για την οριστική μείωση της κυτταρίτιδας με μη επεμβατικό τρόπο.

X-WAVE | Λείανση και σύσφιξη του δέρματος που διαρκεί

Τεχνολογία ακουστικών κυμάτων που μεταφέρει φρέσκο οξυγόνο στον συνδετικό ιστό με αποτέλεσμα την αποβολή λίπους, τοξινών και κατακρατημένων υγρών από την περιοχή. Επίσης, ενεργοποιεί και την παραγωγή κολλαγόνου. Η υφή και η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνονται, το δέρμα γίνεται λείο, σφιχτό και σφριγηλό, χωρίς την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

CELLUSCULPTING | Skinbooster θεραπεία με συσφικτική δράση

Το πρώτο ιατροτεχνολογικό σκεύασμα που αναπτύχθηκε για την πρόληψη και θεραπεία της κυτταρίτιδας. Ενεργεί άμεσα, εξουδετερώνοντας τη συσσώρευση τοξινών, οι οποίες και επιφέρουν τη διόγκωση των λιποκυττάρων και δημιουργούν την αντιαισθητική κυτταρίτιδα.

LPG ENDERMOLOGIE® | Το πλέον αξιόπιστο μηχανικό Lipomassage

Η μοναδική μη-επεμβατική και μη-επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επαναδραστηριοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες. Με τους ειδικούς αισθητήρες πρωτοποριακής τεχνολογίας, κινητοποιεί τον ιστό σε βάθος, αυξάνει θεαματικά την υποδόρια ροή του αίματος και της λέμφου, καταπολεμώντας με αυτό τον τρόπο την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση.

CARBOXYTHERAPY | Θεραπεία κυτταρίτιδας & τοπικού πάχους

Πρόκειται για μία 100% φυσική θεραπεία, η οποία δρα στη ρίζα του προβλήματος, δηλαδή την κακή κυκλοφορία του αίματος, την κατακράτηση υγρών και τοξινών στους ιστούς, τη τοπική συσσώρευση λίπους και τη φθορά των ινών κολλαγόνου. Εξασφαλίζει λείανση χωρίς αντιαισθητικούς σβώλους και βαθουλώματα, εξαλείφει το τοπικό πάχος και συσφίγγει το δέρμα.

EMSculpt® | Συσφικτική δράση για ενίσχυση αποτελέσματος της IQ CCE

Η καινοτόμος θεραπεία EMSculpt® δρα συνδυαστικά με την μέθοδο IQ CCE με σκοπό να ενισχύσει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την οριστική εξάλειψη της κυτταρίτιδας και τη σύσφιξη του δέρματος. Η δράση της βασίζεται σε εξελιγμένη τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας, η οποία ενεργοποιεί τον μυϊκό ιστό μέσω συσπάσεων και διεγείρει τον τοπικό μεταβολισμό για τη μείωση του τοπικού λίπους στις περιοχές όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Με αυτό τον τρόπο, βελτιώνεται σημαντικά η τονικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος, τελείως ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

IQ CelluStrike | Η Επαναστατικη Ενεσιμη Skinbooster θεραπεια

Άμεσα & μόνιμα αποτελέσματα, χωρίς παρενέργειες

Πρόκειται για ένα καινοτόμο θεραπευτικό σχήμα, ικανό να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα σε κάθε στάδιο! Με κύριο συστατικό το EDTA, δεσμεύει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες στις στοιβάδες του δέρματος και του λιπώδους ιστού και ευνοεί την μικροκυκλοφορία της περιοχής. Ακόμη, περιέχει καφεΐνη, equisetum και πυρίτιο για εξάλειψη της χαλάρωσης του δέρματος.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 4 με 6 συνεδρίες

Tο αποτέλεσμα είναι ορατό 24 ώρες μετά από κάθε συνεδρία

Eπιφέρει ομαλοποίηση της επιδερμίδας, καταπολέμηση οιδήματος και κατακράτησης υγρών

Με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

iqtriangle

CELLUCLIP | Μείωση της κυτταρίτιδας σε μία μόνο συνεδρία

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις αντιαισθητικές «λακκουβίτσες» του δέρματος. Εφαρμόζεται με ειδικό, μικροσκοπικό εργαλείο για την υποσκαφή των ινώσεων της κυτταρίτιδας και την εξομάλυνση της επιδερμίδας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μία επίσκεψη, χωρίς αποθεραπεία και εφαρμόζεται ακόμη και σε περιπτώσεις προχωρημένης κυτταρίτιδας.

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η θεραπεία CelluSculpting μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τα στάδια της κυτταρίτιδας, ακόμα και στο στάδιο 0, όπου το πρόβλημα είναι ορατό μόνο κατά την πίεση του δέρματος. Πρόκειται για μία θεραπεία που έχει τόσο προληπτική, όσο και θεραπευτική δράση. Επιπλέον, μπορεί να δράσει συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες που στοχεύουν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την αποσυμφόρηση των ιστών.

Όχι, το εργαλείο που χρησιμοποιείται για την υποσκαφή των ινώσεων της κυτταρίτιδας είναι μικροσκοπικό και η άκρη του έχει σχήμα λόγχης, έτσι ώστε να εισάγεται στο δέρμα μία φορά και να κόβει το σημείο της ίνωσης με εσωτερικές περιστροφικές κινήσεις. Στο σημείο της εισόδου μπορεί να εμφανιστεί ήπιος μωλωπισμός, ο οποίος όμως είναι φυσιολογικός και υποχωρεί μετά από λίγες ημέρες.

Ναι, πρόκειται για μία μέθοδο που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στη δερματολογία, καθώς χαρίζει καταπληκτικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, του τοπικού πάχους, των ραγάδων και των μαύρων κύκλων. Επίσης, χρησιμοποιείται και ως θεραπευτική μέθοδος κατά της τριχόπτωσης.

Ναι, το LPG Endermologie® αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλες τις μορφές κυτταρίτιδας: από τη μαλακή κυτταρίτιδα, που οφείλεται στην κατακράτηση νερού, μέχρι και τη συμπαγή κυτταρίτιδα, που οφείλεται σε κατακράτηση νερού και λίπους. Επειδή η συγκεκριμένη θεραπεία ενισχύει τη φλεβική και λεμφική κυκλοφορία, αποβάλλει τα κατακρατημένα υγρά και το λίπος που συμπιέζουν τους ιστούς και δημιουργούν την κυτταρίτιδα. Παράλληλα, βοηθά στην παραγωγή φρέσκου κολλαγόνου, το οποίο κάνει το δέρμα πιο σφιχτό και σφριγηλό.

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι πολύ συχνότερη στις γυναίκες απ’ ό,τι στους άνδρες λόγω των διαφορών στον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται το λίπος, οι μύες και ο συνδετικός ιστός στο δέρμα ανδρών και γυναικών.

Οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη. Τα τηγανητά, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα κορεσμένα λίπη, οι υδατάνθρακες και γενικά τα λιπαρά φαγητά.

Προληπτικά ή μετά από θεραπεία κυτταρίτιδας, θα πρέπει να ακολουθείτε κάποιες συμβουλές σχετικά με τη διατροφή σας. Για παράδειγμα, στο καθημερινό διαιτολόγιο θα πρέπει να συμπεριλάβετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες Β6, D, C, σε σελήνιο, κάλιο, ιώδιο και φυσικά να περιορίσετε το αλάτι, καθώς συμβάλλει στην κατακράτηση υγρών, βασικός παράγοντας εμφάνισης κυτταρίτιδας.

Η θεραπεία X-Wave είναι μια ανώδυνη διαδικασία. Οι παλμοί είναι πιο έντονα αντιληπτοί σε ορισμένες περιοχές του σώματος, αλλά οι περισσότεροι ισχυρίζονται
ότι η θεραπεία είναι άνετη και χαλαρωτική.

Τα λιπώδη κύτταρα, ένα σημαντικό συστατικό της κυτταρίτιδας, μειώνονται στο ελάχιστο. Οι ασθενείς εμφανίζουν βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος. Το σύστημα X-Wave λειτουργεί με 3 βασικούς τρόπους:
1. Διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα: Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία ενεργοποιώντας αίμα και λέμφο, μια δραστηριότητα που φέρνει περισσότερο
οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στην περιοχή που υποβάλλεται σε θεραπεία.
2. Ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου: Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών και επιτυγχάνεται καταστροφή της ίνωσης λόγω έντονων μηχανικών και βιολογικών
δράσεων.
3. Βελτιώνει την αποστράγγιση στο λεμφικό σύστημα: Αυξάνει τη μεταβολική δραστηριότητα που βοηθά στη μείωση του οιδήματος (πρήξιμο) και στην αποστράγγιση των επιφανειακών λιποκυττάρων.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Για πολλά χρόνια, λόγω της κυτταρίτιδας, δεν μπορούσα να φορέσω ό,τι ήθελα. Δεν ένιωθα άνετα με τον σύντροφό μου. Ντρεπόμουν να βγω στην παραλία. Με το X-Wave είδα εντυπωσιακή βελτίωση! Σας ευχαριστώ!”

Θ. Υ.

“Πήγαινα σχεδόν κάθε μέρα γυμναστήριο, προσπαθούσα να τρώω υγιεινά, αλλά η κυτταρίτιδα δεν έφευγε με τίποτα. Μέχρι που έκανα τη θεραπεία CelluStrike. Τι να πω; Απίστευτο!”

Ν. Σ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
    LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ
    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ (ΡΑΓΑΔΩΝ)