iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ

Αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας

Εάν ο ιδρώτας σάς φέρνει σε δύσκολη θέση, τότε μήπως δεν έχει θέση στη ζωή σας; Επιλέξτε μία από τις εξατομικευμένες θεραπείες που σας προσφέρουμε στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ SKIN CLINICS και νιώστε άνετα χωρίς ιδρώτα σε μασχάλες, μέτωπο, πέλματα ή παλάμες.

ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

χωρίς παρενέργειες

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

με σύντομη αποθεραπεία

ΑΣΦΑΛΗΣ

και άνετη διαδικασία

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ

εγκεκριμένες από τον FDA

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ IQ SKIN CLINICS | ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠ’ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Η μείωση της εφίδρωσης στο σώμα σας μπορεί να μοιάζει ιδεατή, όμως είναι η απόλυτη αλήθεια. Και όχι μόνο αυτό:

Η θεραπεία για τον ιδρώτα στις Κλινικές IQ SKIN CLINICS είναι αξιόπιστη και ασφαλής. Πραγματοποιείται εξατομικευμένα από έμπειρη ιατρική ομάδα, με ασφαλείς μεθόδους, ανάλογα με την περιοχή του σώματος, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Εάν το πρόβλημα της εφίδρωσης σε διάφορες περιοχές του σώματός σας επιμένει και τα αποσμητικά, τα αντιιδρωτικά ή τα φαρμακευτικά σκευάσματα δεν σας βοηθούν, τότε έφθασε η στιγμή να επιλέξετε την θεραπεία που σας ταιριάζει.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ BTX | ΓΙΑ ΙΔΡΩΤΑ ΣΕ ΜΑΣΧΑΛΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΑΛΑΜΕΣ & ΠΕΛΜΑΤΑ

Η θεραπεία για την υπεριδρωσία με BTX έχει εγκριθεί από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Συσκευών (FDA). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια για τη μείωση της εφίδρωσης στις μασχάλες άλλες και σε περιοχές όπως είναι οι παλάμες, τα πέλματα και το πρόσωπο. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η ενέσιμη θεραπεία BTX αντιμετωπίζει με επιτυχία τις ιδρωμένες παλάμες στο 80% έως 90% των περιπτώσεων και στο 75% στο μέτωπο. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι γύρω στους 6 μήνες, ανάλογα με την περίπτωση.

Πρόκειται για μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Αρχικά, χαρτογραφείται η πάσχουσα περιοχή και στη συνέχεια εγχέεται BTX σε μικρές δοσολογίες σε διάφορα σημεία της περιοχής. To BTX δρα τοπικά, απενεργοποιώντας προσωρινά τα νεύρα που είναι υπεύθυνα για την σηματοδότηση των ιδρωτοποιών αδένων της συγκεκριμένης περιοχής με αποτέλεσμα να σταματήσει η παραγωγή ιδρώτα. Η θεραπεία επιδρά στον ιδρώτα αλλά όχι στην οσμή του ιδρώτα. Δεν έχει καμία παρενέργεια και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του αμέσως μετά την διαδικασία.

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ miraDry® | ΓΙΑ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΣΜΗ ΣΕ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Ένα στα δέκα άτομα σε όλο τον κόσμο ενοχλείται από τον ιδρώτα της μασχάλης. Λίγοι μιλούν για το πρόβλημά τους, καθώς εύκολα μπορεί να αποτελέσει αιτία κοινωνικού αποκλεισμού και μείωσης της αυτοπεποίθησης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το πρόβλημα αυτό μπορεί να επιλυθεί στις Κλινικές μας, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά, με μία ή δύο ή τρεις συνεδρίες miraDry®, ανάλογα με την σοβαρότητα του περιστατικού. Ο Dr. Τζερμιάς είναι o πρώτος που εφάρμοσε την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο στη χώρα μας και συνεπώς, η ιατρική ομάδα του κατέχει ασυναγώνιστη εμπειρία και κατάρτιση σε αυτό τον τομέα.

Η θεραπεία miraDry® υπερισχύει όλων των υπολοίπων θεραπειών καθώς αντιμετωπίζει ταυτόχρονα εφίδρωση και κακοσμία στις μασχάλες. Είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία για τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον FDA και παρέχει αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, που σε κάποιους ασθενείς μπορεί να είναι και μόνιμο.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, 90% των ατόμων που κάνουν τη θεραπεία miraDry® παρατηρούν μείωση στον ιδρώτα τους τουλάχιστον κατά 82%.

ΔΙΠΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΙΔΡΩΤΑ & ΟΣΜΗ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Μη-επεμβατική θεραπεία

A

Κατάλληλη για ιδρώτα και οσμή

A

Άμεσα αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία, παρατηρείται μείωση ιδρώτα και κακοσμίας στις μασχάλες
A

Ασφαλής διαδικασία

Χωρίς χημικές ουσίες και ακτινοβολία
A

Χωρίς παρενέργειες

Μπορεί να υπάρξει κάποιο οίδημα ή αίσθηση μυρμηγκιάσματος σε άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα, αλλά σύντομα υποχωρούν
A

Ελάχιστη αποθεραπεία

Δυνατότητα σύντομης επιστροφής στη δουλειά και στις καθημερινές δραστηριότητες, μικρή διάρκεια αποχής από σωματική άσκηση
A

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ miraDry®

Η θεραπεία πραγματοποιείται μόνο στην περιοχή της μασχάλης. Η μέθοδος χρησιμοποιεί θερμική ενέργεια που στοχεύει και εξαλείφει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες. Μετά την θεραπεία, οι ιδρωτοποιοί αδένες δεν αναγεννιούνται και έτσι παρατηρείται μείωση σε ιδρώτα και οσμή.

Πρώτη Φάση

Αποτυπώνουμε στο δέρμα της μασχάλης σας το ειδικό περίγραμμα οριοθέτησης της περιοχής όπου θα γίνει η θεραπεία. Εφαρμόζουμε τοπική αναισθησία με ειδική τεχνική κατά την οποία το δέρμα ανασηκώνεται και οι ιδρωτοποιοί αδένες έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια για καλύτερα αποτελέσματα.

Δεύτερη Φάση

Διοχετεύουμε την θερμική ενέργεια και οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες αδρανοποιούνται. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, μέσω της τεχνολογίας του συστήματος, εφαρμόζουμε στο δέρμα καταπραϋντική ψυχραντική δράση, που το προστατεύει απόλυτα από τη θερμότητα.

iqtriangle

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

Η υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση) δεν αποτελεί απειλή για την υγεία, ωστόσο έχει σοβαρές επιπτώσεις στον τρόπο ζωής, την κοινωνική αποδοχή και την ψυχολογική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα:

Αυτοεκτίμηση – Η εμφάνιση των ορατών λεκέδων ιδρώτα στα ρούχα αλλά και η κακοσμία που πολλές φορές τον συνοδεύει, οδηγεί σε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις υπεριδρωσίας, μπορεί να εκδηλωθούν και συμπτώματα κατάθλιψης.

Μειωμένη κοινωνική αποδοχή – Ο ιδρώτας εκλαμβάνεται συνήθως από τον κοινωνικό περίγυρο ως σημάδι άγχους, φόβου ή ανησυχίας.

Μειωμένο ενδιαφέρον για σωματική άσκηση και γυμναστική – Κάθε σωματική άσκηση, ακόμη και το ελαφρύ περπάτημα, οδηγεί σε έξαρση εκδηλώσεων υπερβολικής εφίδρωσης. 

Δυσκολίες στην καθημερινότητα – Τα άτομα με υπεριδρωσία μπορεί να χρειαστεί να κάνουν ντους ή να αλλάξουν ρούχα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διατροφή – Περιορίζονται η καφεΐνη, το αλκοόλ και τα πικάντικα φαγητά, καθώς συμβάλλουν σε εξάρσεις έντονης εφίδρωσης.

Διαπροσωπικές σχέσεις – Η εμφάνιση ιδρώτα και οσμής επηρεάζουν αρνητικά την εξωτερίκευση συναισθημάτων και εκδηλώσεων προσέγγισης ενός ατόμου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι. Η θεραπεία miraDry® εξαλείφει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες, μειώνοντας την εφίδρωση και την οσμή μόνο σε αυτή την περιοχή. Η μείωση του ιδρώτα στις μασχάλες δεν οδηγεί σε αύξηση της εφίδρωσης στις άλλες περιοχές του σώματος.

Η θεραπεία miraDry® είναι η μοναδική, μη-επεμβατική θεραπεία για τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, που έχει εξασφαλίσει έγκριση και διαπίστευση από τον FDA. Εφαρμόζεται χωρίς χημικές ουσίες, χωρίς ακτινοβολία και δεν έχει παρενέργειες.

Αν απαντήσετε τουλάχιστον ένα ΝΑΙ στις παρακάτω ερωτήσεις, τότε είστε υποψήφιος για θεραπεία υπεριδρωσίας:

 • Ο ιδρώτας σάς δημιουργεί αμηχανία;
 • Ο ιδρώτας περιορίζει την κοινωνικότητα και τις δραστηριότητες σας;
 • Χρησιμοποιείτε αντιιδρωτικά;
 • Ο ιδρώτας αφήνει έντονα σημάδια στα ρούχα σας;
 • Αναγκάζεστε να αλλάζετε ρούχα πολλές φορές μέσα στην ημέρα;
 • Επιλέγετε να φοράτε σκούρα και χοντρά ρούχα για να μη φαίνεται εύκολα ο ιδρώτας σας;

Όλοι οι ενήλικες άνω των 18 ετών μπορούν να κάνουν τη θεραπεία με εξαίρεση:

 • Όσοι έχουν φλεγμονές ή άλλη δερματική πάθηση στις μασχάλες.
 • Όσοι φορούν βηματοδότη ή έχουν άλλο ηλεκτρονικό εμφύτευμα.
 • Άτομα με εμφάνιση αλλεργίας και παρενεργειών σε τοπική αναισθησία.

Το κόστος της θεραπείας διαμορφώνεται ανά περίπτωση, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος υπεριδρωσίας που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής και με το σχέδιο θεραπείας που θα εφαρμοστεί.

Για ακριβή εκτίμηση, παρακαλούμε προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Δέκα μέρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας και ο στόχος επιτεύχθηκε αφού η εφίδρωση σχεδόν εξαφανίστηκε! Too good to be true! Σας ευχαριστώ πολύ για την λύση που δώσατε στο πρόβλημά μου. Αξίζει και με το παραπάνω!”

Χ. M.

“Έκανα τη θεραπεία miraDry την Τετάρτη και έμεινα κατευχαριστημένος! Σήμερα Κυριακή και νιώθω πολύ άνετα! Χίλια ευχαριστώ!”

K. K.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την θεραπεία υπεριδρωσίας IQ SKIN CLINICS συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
  ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ PICO LASER
  ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ