iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Μόνιμο αποτέλεσμα

Αν ο ιδρώτας δεν είναι εκεί για να βοηθήσει τον οργανισμό σας, αλλά για να σας φέρει σε δύσκολη θέση, τότε μήπως δεν έχει θέση στη ζωή σας; Επιλέξτε την οριστική μείωση της εφίδρωσης και κακοσμίας της μασχάλης με την συνδυαστική θεραπεία IQ SKIN CLINICS.

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

χωρίς παρενέργειες

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

με ελάχιστη αποθεραπεία

ΑΣΦΑΛΗΣ

όσο και η LASER Αποτρίχωση

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

χωρίς ακτινοβολία

iqtriangle

IQ SKIN CLINICS ΘΕΡΑΠΕΙΑ | ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠ’ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Το τέλος της εφίδρωσης και κακοσμίας στις μασχάλες μπορεί να μοιάζει ιδεατό, όμως είναι η απόλυτη αλήθεια. Και όχι μόνο αυτό:

η θεραπεία IQ SKIN CLINICS είναι αξιόπιστη και τόσο ασφαλής όσο και η LASER αποτρίχωση!

Οι άνθρωποι έχουν από 2 έως 4 εκατομμύρια ιδρωτοποιούς αδένες σε ολόκληρο το σώμα και οι μασχάλες περιέχουν μόνο το 2% αυτών των αδένων. Οπότε, η θεραπεία δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση την ικανότητα του σώματος να ψύχεται.

Αν λοιπόν το πρόβλημα της εφίδρωσης και κακοσμίας στις μασχάλες επιμένει και τα αποσμητικά, τα αντιιδρωτικά ή τα φαρμακευτικά σκευάσματα δεν σας βοηθούν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταφεύγετε σε μεθόδους όπως οι ενέσεις ΒΤΧ ή σε χειρουργική αφαίρεση των ιδρωτοποιών αδένων.

Υπάρχει μία πιο ασφαλής και εύκολη λύση!

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ IQ SKIN CLINICS ΚΑΙ ΤΟΝ DR. ΤΖΕΡΜΙΑ

Ένα στα δέκα άτομα σε όλο τον κόσμο ενοχλείται από τον ιδρώτα της μασχάλης. Λίγοι θα μιλήσουν για αυτό το πρόβλημα που εύκολα μπορεί να αποτελέσει αιτία κοινωνικού αποκλεισμού και μείωσης της αυτοπεποίθησης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό μπορεί να τελειώσει με μία ή δύο συνεδρίες miraDry®, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τzερμιά. Ο Dr. Τzερμιάς είναι o πρώτος που εφαρμόζει αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο στη χώρα μας. Γι’ αυτό το λόγο κατέχουμε ασυναγώνιστη εμπειρία και κατάρτιση σε αυτό τον τομέα.

Η θεραπεία miraDry® υπερισχύει όλων των υπολοίπων θεραπειών για εφίδρωση και κακοσμία στις μασχάλες. Είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία για τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον FDA και παρέχει μόνιμα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, 90% έως 95% των ατόμων που κάνουν τη θεραπεία miraDry® απαλλάσσονται τουλάχιστον κατά 90% από τον ιδρώτα άμεσα! 6 στους 10 δεν χρειάζονται άλλη συνεδρία! Όσον αφορά τις ανθεκτικές περιπτώσεις υπεριδρωσίας μασχαλών (10%) πραγματοποιείται θεραπεία με VASER.

Το VASER μέσω μίας πολύ λεπτής κάνουλας εφαρμόζεται στις μασχάλες στην περίπτωση της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας, χορηγώντας για μικρό χρονικό διάστημα έντονη θερμική ενέργεια και προκαλώντας κατ’ αυτό τον τρόπο σημαντική καταστροφή των ιδρωτοποιών αδένων με ελάττωση του παραγόμενου ιδρώτα με μόνιμα αποτελέσματα. Το αποτέλεσμα γίνεται αντιληπτό μετά τα πρώτα 24ωρα, μόλις υποχωρήσει το οίδημα στην περιοχή της μασχάλης.

Η εφαρμογή γίνεται με τοπική αναισθησία στο χώρο του ιατρείου. Γίνεται έγχυση της αναισθησίας σε ολόκληρη της περιοχή της μασχάλης και στη συνέχεια χρησιμοποιείται το VASER. Η εφαρμογή είναι σχετικά ανώδυνη και αναίμακτη, ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στην καθημερινή του δραστηριότητα και τα αποτελέσματα είναι ορατά και εντυπωσιακά.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ & ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Μη-επεμβατική θεραπεία

A

Κατά του ιδρώτα & της κακοσμίας του ιδρώτα

A

Άμεσα & μόνιμα αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία, παρατηρείται μόνιμη απουσία ιδρώτα και κακοσμίας στις μασχάλες.
A

Ασφαλής διαδικασία

Χωρίς χημικές ουσίες και ακτινοβολία
A

Χωρίς παρενέργειες

Μπορεί να υπάρξει κάποιο οίδημα ή αίσθηση μυρμηγκιάσματος σε άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα, τα οποία όμως σύντομα υποχωρούν
A

Σύντομη αποθεραπεία

Δυνατότητα άμεσης επιστροφής στη δουλειά και στις καθημερινές δραστηριότητες, μικρή διάρκεια αποχής από σωματική άσκηση
A

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ IQ SKIN CLINICS

Η θεραπεία IQ SKIN CLINICS εφαρμόζεται μόνο στην περιοχή της μασχάλης για τη θεραπεία της εφίδρωσης και της κακοσμίας. Χρησιμοποιεί θερμική ενέργεια που στοχεύει και εξαλείφει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες. Μετά τη θεραπεία, οι ιδρωτοποιοί αδένες, δεν αναγεννιούνται και όλοι οι ασθενείς απολαμβάνουν μόνιμα αποτελέσματα.

Πρώτη Φάση

Αποτυπώνουμε στο δέρμα της μασχάλης σας το ειδικό περίγραμμα οριοθέτησης της περιοχής όπου θα γίνει η θεραπεία. Εφαρμόζουμε τοπική αναισθησία με ειδική μέθοδο με την οποία το δέρμα ανασηκώνεται και οι ιδρωτοποιοί αδένες έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια για μέγιστα αποτελέσματα.

Δεύτερη Φάση

Διοχετεύουμε την θερμική ενέργεια και οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες αδρανοποιούνται. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, μέσω της τεχνολογίας του συστήματος, εφαρμόζουμε στο δέρμα καταπραϋντική ψυχραντική δράση, που το προστατεύει απόλυτα από τη θερμότητα.

iqtriangle

Η ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

Η υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση) δεν αποτελεί απειλή για την υγεία, ωστόσο έχει σοβαρές επιπτώσεις στον τρόπο ζωής, την κοινωνική αποδοχή και την ψυχολογική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα:

Αυτοεκτίμηση – Η εμφάνιση των ορατών λεκέδων ιδρώτα στα ρούχα αλλά και η κακοσμία που πολλές φορές τον συνοδεύει, οδηγεί σε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις υπεριδρωσίας, μπορεί να εκδηλωθούν και συμπτώματα κατάθλιψης.

Μειωμένη κοινωνική αποδοχή – Ο ιδρώτας εκλαμβάνεται συνήθως από τον κοινωνικό περίγυρο ως σημάδι άγχους, φόβου ή ανησυχίας.

Μειωμένο ενδιαφέρον για σωματική άσκηση και γυμναστική – Κάθε σωματική άσκηση, ακόμη και το ελαφρύ περπάτημα, οδηγεί σε έξαρση εκδηλώσεων υπερβολικής εφίδρωσης. 

Δυσκολίες στην καθημερινότητα – Τα άτομα με υπεριδρωσία μπορεί να χρειαστεί να κάνουν ντους ή να αλλάξουν ρούχα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διατροφή – Περιορίζονται η καφεΐνη, το αλκοόλ και τα πικάντικα φαγητά, καθώς συμβάλλουν σε εξάρσεις έντονης εφίδρωσης.

Διαπροσωπικές σχέσεις – Η εμφάνιση ιδρώτα και οσμής επηρεάζουν αρνητικά την εξωτερίκευση συναισθημάτων και εκδηλώσεων προσέγγισης ενός ατόμου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι. Η θεραπεία IQ SKIN CLINICS εξαλείφει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες, σταματώντας οριστικά την εφίδρωση και την οσμή μόνο σε αυτή την περιοχή. Η έλλειψη του ιδρώτα στις μασχάλες δεν οδηγεί σε αύξηση της εφίδρωσης στις άλλες περιοχές του σώματος.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Δέκα μέρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας και ο στόχος επιτεύχθηκε αφού η εφίδρωση σχεδόν εξαφανίστηκε! Too good to be true! Σας ευχαριστώ πολύ για την λύση που δώσατε στο πρόβλημά μου. Αξίζει και με το παραπάνω!”

Χ. M.

“Έκανα τη θεραπεία miraDry την Τετάρτη και έμεινα κατευχαριστημένος! Σήμερα Κυριακή και νιώθω πολύ άνετα! Χίλια ευχαριστώ!”

K. K.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την θεραπεία υπεριδρωσίας  IQ SKIN CLINICS συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
    ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ PICO LASER
    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ