iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Με miraDry®.
Mόνιμο αποτέλεσμα,
σε μία μόνο συνεδρία

Όταν καμία από τις διαθέσιμες επιλογές και μεθόδους δεν μπορεί να εξαλείψει τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες σας, υπάρχει μόνο μία οριστική λύση για σας, με ορατά πλεονεκτήματα και οφέλη. Πρόκειται για την θεραπεία miraDry, την ασφαλέστερη, την πλέον σύγχρονη και δημοφιλή μέθοδο σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, εφαρμόζεται μόνο στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics από την έμπειρη ομάδα του Dr. Τzερμιά.

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ MIRADRY® | ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Μέχρι πρόσφατα, το πρόβλημα της εφίδρωσης και κακοσμίας στις μασχάλες, το αντιμετωπίζατε με αποσμητικά, αντιιδρωτικά, φαρμακευτικά σκευάσματα, και επαναλαμβανόμενες ενέσεις ΒΤΧ ή σε περιπτώσεις υπερβολικής εφίδρωσης κάποιοι καταφεύγατε σε χειρουργική αφαίρεση ιδρωτοποιών αδένων.

MH ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

iqtriangle

Οριστικη λυση για τον ιδρωτα και την οσμη στις μασχαλες

Σήμερα, αρκεί μία μόνο συνεδρία miraDry στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά, για να σας απαλλάξουμε μία και καλή από την ενοχλητική εφίδρωση και την ανεπιθύμητη οσμή στις μασχάλες, που σας ταλαιπωρούν και σας κάνουν να νιώθετε άβολα και αμήχανα κάθε φορά που εμφανίζονται.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

Βελτιστο αποτελεσμα

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, 90% έως 95% των ατόμων που κάνουν τη θεραπεία miraDry απαλλάσσονται τουλάχιστον 90% από τον ιδρώτα, αμέσως μετά από 1 μόνο συνεδρία που διαρκεί λίγο περισσότερο από 1 ώρα!

Πλεονεκτηματα θεραπειας miraDry®

Μη-επεμβατική θεραπεία
1
Κατά του ιδρώτα & της κακοσμίας του ιδρώτα
2
Άμεσα & μόνιμα αποτελέσματα
3
Πρωτοποριακή ιατρική τεχνολογία
4
Ασφαλής διαδικασία
Χωρίς χημικές ουσίες, χωρίς ακτινοβολία
5
Χωρίς παρενέργειες
Κάποια άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα μπορεί να εμφανίσουν κάποιο οίδημα ή αίσθηση μυρμηγκιάσματος, τα οποία σύντομα υποχωρούν
6
Σύντομη αποθεραπεία
Δυνατότητα άμεσης επιστροφής στη δουλειά και στις καθημερινές δραστηριότητες. Μικρή διάρκεια αποχής από σωματική άσκηση.
7

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ MIRADRY®
Υπερισχύει όλων των θεραπειών για εφίδρωση & κακοσμία στις μασχάλες

Είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία για τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες – εγκεκριμένη από τον FDA – που παρέχει ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα. Η μέθοδος βασίζεται στην ενέργεια μικροκυμάτων, που διοχετεύεται, μέσω της συσκευής miraDry, μέσα στο δέρμα, εκεί όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες. Η διαδικασία είναι απόλυτα στοχευμένη και ασφαλής, χωρίς παρενέργειες.

Μετά τη θεραπεία, παρατηρείται ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ιδρώτα και κακοσμίας στις μασχάλες.

Αν συγκρίνετε την θεραπεία miraDry με τις άλλες θεραπευτικές επιλογές που υπάρχουν μέχρι σήμερα, θα βεβαιωθείτε αμέσως για την υπεροχή της.

ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ | VIDEO PLAYLIST

Υπεριδρωσία & Βρωμιδρωσία

Υπεριδρωσία στις Μασχάλες

Υπερβολική Εφίδρωση στις Μασχάλες

iqtriangle

Θεραπεια miraDry® vs. αλλες θεραπειες

Μοναδική στον κόσμο

Δεν υπάρχει καμία άλλη μη-επεμβατική θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα κατά της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας και κακοσμίας του ιδρώτα.

Η πλέον αξιόπιστη

Είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία κατά του ιδρώτα και της σμής στις μασχάλες με μόνιμα αποτελέσματα, που έχει λάβει την έγκριση της αυστηρής επιτροπής Φαρμάκων και Συσκευών των Η.Π.Α (FDA)

Η πλέον ασφαλής

Απόλυτα ελεγχόμενη δράση με ταυτόχρονη εφαρμογή καταπραϋντικού Cooling System.

Η πλέον αποτελεσματική

O βαθμός ικανοποίησης των ασθενών, σε πολλές περιπτώσεις, αγγίζει το απόλυτο 100%!

Η πλέον σύντομη

Δυνατότητα άμεσης επιστροφής στην εργασία και στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η πλέον καινοτόμος

Η θεραπεία βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία μικροκυμάτων miraWave.

Η πλέον δημοφιλής

Νο 1 μη-επεμβατική θεραπεία κατά του ιδρώτα και της κακοσμίας στις μασχάλες σε όλο τον κόσμο.

Επιστημονικά αποδεδειγμένη

Την επιβεβαιώνουν δεκάδες επιστημονικές μελέτες

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ MIRADRY®

Η θεραπεία miraDry® χρησιμοποιείται αποτελεσματικά μόνο στην περιοχή της μασχάλης για τη θεραπεία εφίδρωσης και κακοσμίας. Παρέχει εστιασμένη ενέργεια στην περιοχή όπου βρίσκονται οι ιδρωτοποιοί αδένες και τους εξαλείφει με ασφάλεια και οριστικά μέσω διοχέτευσης ελεγχόμενης θερμότητας με απόλυτη ακρίβεια. Μετά τη θεραπεία, οι ιδρωτοποιοί αδένες, δεν αναγεννώνται και όλοι οι ασθενείς απολαμβάνουν μόνιμα αποτελέσματα.

Πρώτο βήμα | Αποτυπώνουμε στο δέρμα της  μασχάλης σας το ειδικό περίγραμμα οριοθέτησης της περιοχής που θα γίνει η θεραπεία. Εφαρμόζουμε τοπική αναισθησία. Τοποθετούμε επάνω στο δέρμα την κεφαλή της συσκευής miraDry.

Δεύτερο βήμα | Ενεργοποιούμε το σύστημα miraDry. Δημιουργείται  μικρή αναρρόφηση, το δέρμα ανασηκώνεται και οι ιδρωτοποιοί αδένες έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια για μέγιστα αποτελέσματα.

Τρίτο βήμα | Διοχετεύουμε την ενέργεια των μικροκυμάτων και οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες εξαλείφονται. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, μέσω της τεχνολογίας του συστήματος, εφαρμόζουμε στο δέρμα καταπραϋντική ψυχραντική δράση, που το προστατεύει απόλυτα από τη θερμότητα.

iqtriangle

Η εφιδρωση στις μασχαλες επηρεαζει αρνητικα τη ζωη ενος ατομου

Η υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση) δεν αποτελεί απειλή για την υγεία ενός ατόμου, ωστόσο έχει σοβαρές επιπτώσεις στον τρόπο ζωής του, την κοινωνική αποδοχή του και την ψυχολογική του κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα:

Αυτοεκτίμηση – Η πλειοψηφία των ατόμων με υπεριδρωσία έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση, που προκύπτει από την εμφάνιση των ορατών λεκέδων ιδρώτα στα ρούχα τους αλλά και την κακοσμία που πολλές φορές συνοδεύει τον ιδρώτα τους. Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις υπεριδρωσίας, μπορεί να εκδηλωθούν και συμπτώματα κατάθλιψης. 

Μειωμένη κοινωνική αποδοχήΟ ιδρώτας εκλαμβάνεται συνήθως από τον κοινωνικό περίγυρο ως σημάδι άγχους, φόβου, ανησυχίας. Το ντύσιμο με χοντρά ρούχα για να κρύβονται οι λεκέδες του ιδρώτα, συχνά κρατάει εκείνον που έχει πρόβλημα μακριά από διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μειωμένο ενδιαφέρον για σωματική άσκηση και γυμναστική – Αυτονόητο, καθώς κάθε σωματική άσκηση, ακόμη και ελαφρύ περπάτημα, οδηγεί σε έξαρση εκδηλώσεων υπερβολικής εφίδρωσης.  

Δυσκολίες στην καθημερινότητα – Στη διάρκεια της ημέρας, τα άτομα με υπεριδρωσία μπορεί να χρειάζεται να κάνουν ντους ή να αλλάξουν ρούχα, διακόπτοντας διαδικασίες ρουτίνας και συνήθειες εργασίας.

Διατροφή – Περιορισμός σε καφεΐνη, αλκοόλ και πικάντικα τρόφιμα, καθώς όλα αυτά συμβάλλουν σε εξάρσεις έντονης εφίδρωσης.

Διαπροσωπικές σχέσεις – Η εμφάνιση ιδρώτα και οσμής επηρεάζουν αρνητικά την εξωτερίκευση συναισθημάτων και εκδηλώσεων προσέγγισης ενός ατόμου. 

Όταν έχετε μασχαλιαία υπεριδρωσία, δεν μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση του ιδρώτα, καθώς μπορεί να ιδρώνετε:

 • Στη ζέστη και στο κρύο. 
 • Σε μια επαγγελματική συνάντηση.
 • Μετά από ντους.
 • Έτσι απλά, όταν κάθεστε.
 • Ακόμη κι όταν φοράτε αντιιδρωτικό.
iqtriangle

Οφελη απο τη θεραπεια miraDry®

 • Δεν θα ξαναχρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά αντιιδρωτικό και αποσμητικό.
 • Δεν θα ξαναδείτε ποτέ υδαρούς λεκέδες στα ρούχα σας από την εφίδρωση στις μασχάλες.
 • Θα μπορείτε να φορέσετε ανοιχτόχρωμα και ευαίσθητα υφάσματα, όπως μεταξωτά, χωρίς φόβο φθοράς από τον ιδρώτα.
 • Θα νιώθετε φρεσκάδα και καθαριότητα στο δέρμα της μασχάλης όλη μέρα – κάθε μέρα, οποιαδήποτε δραστηριότητα κι αν κάνετε.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όταν με τη θεραπεία miraDry σταματήσω να ιδρώνω στις μασχάλες, θα αυξηθεί ο ιδρώτας μου σε άλλα μέρη του σώματος;

Όχι. Η θεραπεία miraDry εξαλείφει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες, σταματώντας οριστικά την εφίδρωση και την οσμή μόνο σε αυτή την περιοχή. Η έλλειψη του ιδρώτα στις μασχάλες δεν οδηγεί σε αύξηση της εφίδρωσης στις άλλες περιοχές του σώματος. 

Πώς θα ξέρω αν μου ταιριάζει η θεραπεία miraDry;

Αν απαντήσετε τουλάχιστον ένα ΝΑΙ στις παρακάτω ερωτήσεις, τότε σας ταιριάζει να κάνετε θεραπεία miraDry:

 • Ο ιδρώτας στις μασχάλες σάς δημιουργεί αμηχανία;
 • Ο ιδρώτας στις μασχάλες περιορίζει την κοινωνικότητα και τις δραστηριότητες σας;
 • Χρησιμοποιείτε αντιιδρωτικά;
 • Ο ιδρώτας στις μασχάλες σας αφήνει έντονα σημάδια στα ρούχα;
 • Ο ιδρώτας στις μασχάλες σάς αναγκάζει να αλλάζετε ρούχα πολλές φορές μέσα στην ημέρα;
 • Επιλέγετε να φοράτε σκούρα και χοντρά ρούχα για να μη φαίνεται εύκολα ο ιδρώτας στις μασχάλες σας;
Ποια η διαφορά της θεραπείας miraDry από άλλες μεθόδους για την καταπολέμηση του ιδρώτα στις μασχάλες;

Οι  διαθέσιμες θεραπείες για τον ιδρώτα στις μασχάλες, όπως τα αντιιδρωτικά και το btx, απενεργοποιούν προσωρινά τη λειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων. Έτσι, κάποιος χρειάζεται να επαναλαμβάνει τις θεραπείες κατά διαστήματα, γεγονός που τις κάνει ιδιαίτερα δαπανηρές, χωρίς μόνιμο αποτέλεσμα. Κάποιες άλλες μέθοδοι είναι επεμβατικές και επώδυνες. Η θεραπεία miraDry είναι η μοναδική στον κόσμο, που δεν είναι επεμβατική και καταπολεμά οριστικά ιδρώτα και κακοσμία στις μασχάλες σε μία μόνο συνεδρία.

Μπορούν όλοι να κάνουν θεραπεία miraDry;

Μπορούν όλοι οι ενήλικες άνω των 18 ετών με εξαίρεση:

 • Όσοι φορούν βηματοδότη ή έχουν άλλο ηλεκτρονικό εμφύτευμα.
 • Έγκυες και όσες θηλάζουν.
 • Όσοι λαμβάνουν συμπληρωματικό οξυγόνο.
 • Άτομα με σοβαρή πνευμονική ή καρδιολογική νόσο.
 • Όσοι έχουν χειρουργηθεί ή έχουν κάνει ακτινοθεραπεία στις μασχάλες.
 • Άτομα με εμφάνιση αλλεργίας και παρενεργειών σε τοπική αναισθησία.
Πόσο κοστίζει η θεραπεία miraDry;

Το κόστος της θεραπείας miraDry διαμορφώνεται ανά περίπτωση ανάλογα με το πρόβλημα της μασχαλιαίας υπεριδρωσίας που αντιμετωπίζει ο κάθε ασθενής και το σχέδιο θεραπείας που θα εφαρμόσουμε.

Για ακριβή εκτίμηση, παρακαλούμε προγραμματίστε ένα ραντεβού ενημέρωσης χωρίς χρέωση στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics.

 

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Δέκα μέρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας και ο στόχος επιτεύχθηκε αφού η εφίδρωση σχεδόν εξαφανίστηκε! Too good to be true! Σας ευχαριστώ πολύ για την λύση που δώσατε στο πρόβλημά μου. Αξίζει και με το παραπάνω!

Χ.Μ.

Έκανα τη θεραπεία miraDry την Τετάρτη και έμεινα κατευχαριστημένος! Σήμερα Κυριακή και νιώθω πολύ άνετα! Χίλια ευχαριστώ!

Κ.Κ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την θεραπεία υπεριδρωσίας MiraDry® συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

Επιθυμω να λαμβανω ενημερωση για τις υπηρεσιες η/και προσφορες της εταιρειας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LASER
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΟΞΥΓΟΝΟ-
ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

LASER
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
COOLSCULPTING