iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ

Αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας

Εάν ο ιδρώτας σάς φέρνει σε δύσκολη θέση, τότε μήπως δεν έχει θέση στη ζωή σας; Επιλέξτε μία από τις εξατομικευμένες θεραπείες που σας προσφέρουμε στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ SKIN CLINICS και νιώστε άνετα χωρίς ιδρώτα σε μασχάλες, μέτωπο, πέλματα ή παλάμες.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

χωρίς παρενέργειες

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ

με ελάχιστη αποθεραπεία

ΑΣΦΑΛΗΣ

και άνετη διαδικασία

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ

εγκεκριμένες από τον FDA

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ IQ SKIN CLINICS | ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠ’ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Η μείωση της εφίδρωσης στο σώμα σας μπορεί να μοιάζει ιδεατή, όμως είναι η απόλυτη αλήθεια. Και όχι μόνο αυτό:

η θεραπεία για τον ιδρώτα στις Κλινικές IQ SKIN CLINICS είναι αξιόπιστη και ασφαλής. Πραγματοποιείται εξατομικευμένα από έμπειρη ιατρική ομάδα, με ασφαλείς μεθόδους, ανάλογα με την περιοχή του σώματος, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Εάν το πρόβλημα της εφίδρωσης σε διάφορες περιοχές του σώματός σας επιμένει και τα αποσμητικά, τα αντιιδρωτικά ή τα φαρμακευτικά σκευάσματα δεν σας βοηθούν, τότε έφθασε η στιγμή να επιλέξετε την θεραπεία που σας ταιριάζει.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

ΕΝΕΣΙΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ (BTX) | ΓΙΑ ΙΔΡΩΤΑ ΣΕ ΜΑΣΧΑΛΕΣ, ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΑΛΑΜΕΣ & ΠΕΛΜΑΤΑ

Η θεραπεία για την υπεριδρωσία με βοτουλινική τοξίνη (Btx) έχει εγκριθεί από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Συσκευών (FDA). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια για τη μείωση της εφίδρωσης στις μασχάλες άλλες και σε περιοχές όπως είναι οι παλάμες, τα πέλματα και το πρόσωπο. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η ενέσιμη θεραπεία Btx αντιμετωπίζει με επιτυχία τις ιδρωμένες παλάμες στο 80% έως 90% των περιπτώσεων και στο 75% στο μέτωπο. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι γύρω στους 6 μήνες, ανάλογα με την περίπτωση.

Πρόκειται για μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Αρχικά, χαρτογραφείται η πάσχουσα περιοχή και στη συνέχεια εγχέεται βοτουλινική τοξίνη σε μικρές δοσολογίες σε διάφορα σημεία της περιοχής. To Btx δρα τοπικά, απενεργοποιώντας προσωρινά τα νεύρα που είναι υπεύθυνα για την σηματοδότηση των ιδρωτοποιών αδένων της συγκεκριμένης περιοχής με αποτέλεσμα να σταματήσει η παραγωγή ιδρώτα. Η θεραπεία με Btx επιδρά στον ιδρώτα αλλά όχι στην οσμή του ιδρώτα. Δεν έχει καμία παρενέργεια και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του αμέσως μετά την θεραπεία.

iqtriangle

ΘΕΡΑΠΕΙΑ miraDry® | ΓΙΑ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΣΜΗ ΣΕ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Ένα στα δέκα άτομα σε όλο τον κόσμο ενοχλείται από τον ιδρώτα της μασχάλης. Λίγοι μιλούν για το πρόβλημά τους, καθώς εύκολα μπορεί να αποτελέσει αιτία κοινωνικού αποκλεισμού και μείωσης της αυτοπεποίθησης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το πρόβλημα αυτό μπορεί να επιλυθεί στις Κλινικές μας, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τζερμιά, με δύο ή τρεις συνεδρίες miraDry®, ανάλογα με την σοβαρότητα. Ο Dr. Τζερμιάς είναι o πρώτος που εφάρμοσε την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο στη χώρα μας και συνεπώς, η ιατρική ομάδα του κατέχει ασυναγώνιστη εμπειρία και κατάρτιση σε αυτό τον τομέα.

Η θεραπεία miraDry® υπερισχύει όλων των υπολοίπων θεραπειών για εφίδρωση και κακοσμία στις μασχάλες. Είναι η μοναδική μη-επεμβατική θεραπεία για τον ιδρώτα και την οσμή στις μασχάλες, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον FDA και παρέχει αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, 90% έως 95% των ατόμων που κάνουν τη θεραπεία miraDry® απαλλάσσονται άμεσα, τουλάχιστον κατά 82% από τον ιδρώτα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ & ΤΗΝ ΟΣΜΗ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ

Μη-επεμβατική θεραπεία

A

Κατά του ιδρώτα & της κακοσμίας του ιδρώτα

A

Άμεσα αποτελέσματα

Μετά τη θεραπεία, παρατηρείται μείωση ιδρώτα και κακοσμίας στις μασχάλες.
A

Ασφαλής διαδικασία

Χωρίς χημικές ουσίες και ακτινοβολία
A

Χωρίς παρενέργειες

Μπορεί να υπάρξει κάποιο οίδημα ή αίσθηση μυρμηγκιάσματος σε άτομα με ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα, τα οποία όμως σύντομα υποχωρούν
A

Σύντομη αποθεραπεία

Δυνατότητα σύντομης επιστροφής στη δουλειά και στις καθημερινές δραστηριότητες, μικρή διάρκεια αποχής από σωματική άσκηση
A

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ miraDry®

Η θεραπεία πραγματοποιείται μόνο στην περιοχή της μασχάλης για μείωση της εφίδρωσης και της κακοσμίας. Η μέθοδος χρησιμοποιεί θερμική ενέργεια που στοχεύει και εξαλείφει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες. Μετά την θεραπεία, οι ιδρωτοποιοί αδένες δεν αναγεννιούνται και όλοι οι ασθενείς απολαμβάνουν θεαματικά αποτελέσματα.

Πρώτη Φάση

Αποτυπώνουμε στο δέρμα της μασχάλης σας το ειδικό περίγραμμα οριοθέτησης της περιοχής όπου θα γίνει η θεραπεία. Εφαρμόζουμε τοπική αναισθησία με ειδική τεχνική με την οποία το δέρμα ανασηκώνεται και οι ιδρωτοποιοί αδένες έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια για μέγιστα αποτελέσματα.

Δεύτερη Φάση

Διοχετεύουμε την θερμική ενέργεια και οι ιδρωτοποιοί αδένες στις μασχάλες αδρανοποιούνται. Σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, μέσω της τεχνολογίας του συστήματος, εφαρμόζουμε στο δέρμα καταπραϋντική ψυχραντική δράση, που το προστατεύει απόλυτα από τη θερμότητα.

iqtriangle

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΦΙΔΡΩΣΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ

Η υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση) δεν αποτελεί απειλή για την υγεία, ωστόσο έχει σοβαρές επιπτώσεις στον τρόπο ζωής, την κοινωνική αποδοχή και την ψυχολογική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα:

Αυτοεκτίμηση – Η εμφάνιση των ορατών λεκέδων ιδρώτα στα ρούχα αλλά και η κακοσμία που πολλές φορές τον συνοδεύει, οδηγεί σε χαμηλή αυτοπεποίθηση. Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις υπεριδρωσίας, μπορεί να εκδηλωθούν και συμπτώματα κατάθλιψης.

Μειωμένη κοινωνική αποδοχή – Ο ιδρώτας εκλαμβάνεται συνήθως από τον κοινωνικό περίγυρο ως σημάδι άγχους, φόβου ή ανησυχίας.

Μειωμένο ενδιαφέρον για σωματική άσκηση και γυμναστική – Κάθε σωματική άσκηση, ακόμη και το ελαφρύ περπάτημα, οδηγεί σε έξαρση εκδηλώσεων υπερβολικής εφίδρωσης. 

Δυσκολίες στην καθημερινότητα – Τα άτομα με υπεριδρωσία μπορεί να χρειαστεί να κάνουν ντους ή να αλλάξουν ρούχα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διατροφή – Περιορίζονται η καφεΐνη, το αλκοόλ και τα πικάντικα φαγητά, καθώς συμβάλλουν σε εξάρσεις έντονης εφίδρωσης.

Διαπροσωπικές σχέσεις – Η εμφάνιση ιδρώτα και οσμής επηρεάζουν αρνητικά την εξωτερίκευση συναισθημάτων και εκδηλώσεων προσέγγισης ενός ατόμου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όχι. Η θεραπεία miraDry® εξαλείφει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες, μειώνοντας την εφίδρωση και την οσμή μόνο σε αυτή την περιοχή. Η μείωση του ιδρώτα στις μασχάλες δεν οδηγεί σε αύξηση της εφίδρωσης στις άλλες περιοχές του σώματος.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Δέκα μέρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας και ο στόχος επιτεύχθηκε αφού η εφίδρωση σχεδόν εξαφανίστηκε! Too good to be true! Σας ευχαριστώ πολύ για την λύση που δώσατε στο πρόβλημά μου. Αξίζει και με το παραπάνω!”

Χ. M.

“Έκανα τη θεραπεία miraDry την Τετάρτη και έμεινα κατευχαριστημένος! Σήμερα Κυριακή και νιώθω πολύ άνετα! Χίλια ευχαριστώ!”

K. K.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την θεραπεία υπεριδρωσίας  IQ SKIN CLINICS συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
    ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ PICO LASER
    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ