iqtriangle

Εξάλειψη στο

ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

summer offer icon
iqtriangle

VASER® Λιπογλυπτική,  Θεραπείες Λιπόλυσης, Κρυολιπόλυση COOLSCULPTING®

Μας λέτε την επιθυμία σας και σας προτείνουμε την κατάλληλη θεραπεία

Για να απαλλαγείτε οριστικά από το τοπικό πάχος, εφαρμόζουμε σύγχρονες, ασφαλείς θεραπείες με μόνιμο αποτέλεσμα. Ανάλογα με την επιθυμία σας και τους στόχους σας για όμορφο σώμα με αρμονικό περίγραμμα, η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα μας έχει να σας προτείνει μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους με πολλά πλεονεκτήματα και με ακόμη περισσότερα οφέλη!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

θεραπείες

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ακόμα και με μία συνεδρία

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

χαλάρωσης & κυτταρίτιδας

iqtriangle

Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ VASER ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ

VASER® ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Κορυφαία θεραπεία για οριστική εξάλειψη τοπικού πάχους και γράμμωση μυών σε 1 συνεδρία. Χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων, είναι ελάχιστα επεμβατική και εξαιρετικά αποτελεσματική με σύντομο χρόνο αποθεραπείας. Είναι κατάλληλη ακόμη και για περιπτώσεις με μεγάλες εναποθέσεις τοπικού λίπους. Επιπλέον, χρησιμοποιείται για γράμμωση μυών σε κοιλιά (6-pack), χέρια και πόδια (τεχνική VASER® 4D HIGH DEFINITION). Επίσης, το λίπος που αφαιρείται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσθετο όγκο και τόνωση περιοχών του σώματος (π.χ. butt lift), χωρίς κίνδυνο να απορριφθεί από τον οργανισμό.

• Κατάλληλη για κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηρούς, γλουτούς, γόνατα, μπράτσα, διπλοσάγονο, γυναικομαστία (σε άνδρες).

• Άμεσα αποτελέσματα με συνεχιζόμενη βελτίωση μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ

τοπικού πάχους σε 1 συνεδρία

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

χωρίς γενική αναισθησία

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ

από τον FDA Αμερικής

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

iqtriangle

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

ΕΝΔΟΛΙΠΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ LIPOLYSIS
ΜΕ ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΗ ΟΥΣΙΑ

Η θεραπεία βασίζεται σε τοπικές εγχύσεις βιοσυμβατής ουσίας στις περιοχές με τοπικό πάχος. Δρα στοχευμένα και εξαλείφει τα λιποκύτταρα με φυσιολογικό τρόπο (διαδικασία απόπτωσης). Οι εγχύσεις γίνονται με εξελιγμένη τεχνική μεσοθεραπείας (“τεχνική της βεντάλιας”) ώστε το τοπικό πάχος να αντιμετωπίζεται σε όλη του την επιφάνεια και το βάθος του, για να έχουμε απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και αρμονία στις αναλογίες του σώματος.

• Κατάλληλη για μπράτσα, κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, ψευδογυναικομαστία, «σαμαράκι» αυχένα και διπλοσάγονο.

• Αρμονικό περίγραμμα σώματος ακόμη και σε περίπτωση μελλοντικής αύξησης βάρους

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

σε σώμα και πρόσωπο

ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ

και λείανση δέρματος

ΜΟΝΙΜΟ & ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ

αποτέλεσμα

iqtriangle

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
EXILIS Elite

Βασισμένη σε τεχνολογία μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων, η θερμολιπόλυση Exilis Elite™ εξαλείφει οριστικά το επίμονο τοπικό πάχος και αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος. Δρα στοχευμένα στον λιπώδη ιστό αυξάνοντας τον τοπικό μεταβολισμό. Τα λιποκύτταρα διασπώνται και αποβάλλονται φυσιολογικά από τον οργανισμό. Ταυτόχρονα, παράγεται νέο κολλαγόνο και ελαστίνη για αντιμετώπιση της χαλάρωσης και θεαματική σύσφιξη του δέρματος.

• Κατάλληλη για κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, διπλοσάγονο και γυναικομαστία (στους άνδρες).

• Εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ

αποτελεσματικότητα

ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ & ΦΥΣΙΚΟ

αποτέλεσμα

ΑΠΛΗ & ΑΝΕΤΗ

διαδικασία

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

iqtriangle

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

COOLSCULPTING®

Η θεραπεία πραγματοποιείται με την αυθεντική συσκευή Coolsculpting® που διαθέτει μεγάλη γκάμα κεφαλών, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στην κάθε περιοχή του σώματος και να εξασφαλίζεται ομοιόμορφο αποτέλεσμα εφαρμογής. Το τοπικό πάχος εξαλείφεται οριστικά και το σώμα αποκτά αρμονικό περίγραμμα που διαρκεί για πάντα.

• Μείωση πόντων στην περιοχή της θεραπείας: κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηροί, περιοχή κάτω από τους γλουτούς (banana roll), περιοχή γύρω από το σουτιέν (bra fat), μπράτσα, πλάτη, διπλοσάγονο.

• Μέγιστη ασφάλεια με κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect™.

• Ταχεία προσαρμογή του δέρματος χωρίς χαλάρωση.

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

χωρίς αποθεραπεία

ΜΟΝΙΜΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ

τοπικού λίπους σε σώμα και πρόσωπο

ΜΕΘΟΔΟΣ & ΣΥΣΚΕΥΗ

εγκεκριμένες από τον FDA Αμερικής

iqtriangle

προηγμενη θεραπεια για ταυτοχρονη Μειωση Λιπους & Αυξηση Μυϊκης Μαζας

EMSculpt®

Βασισμένη σε τεχνολογία υψηλής και εστιασμένης ενέργειας, είναι η πρώτη στον κόσμο μη επεμβατική θεραπεία που ανορθώνει γλουτούς, αυξάνει μυϊκή μάζα, σμιλεύει το σώμα, μειώνει το λίπος στην κοιλιά και κάνει γράμμωση. Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, η συσκευή προκαλεί χιλιάδες ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, εξαιρετικά σημαντικές για την ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού, τη βελτίωση της τονικότητας και δύναμης των μυών, χωρίς καθόλου σωματική άσκηση. Την ίδια στιγμή, διεγείρεται ο μεταβολισμός και η διαδικασία της λιπόλυσης, με αποτέλεσμα την θεαματική μείωση του τοπικού λίπους. Την προτιμούν άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν, άνετα και γρήγορα, λεπτό και γραμμωμένο σώμα με αρμονική μυϊκή δομή, αλλά και ανορθωμένους, σφριγηλούς γλουτούς.

  • Ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία με συνεχή βελτίωση ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.
  • Πρωτόκολλο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.
  • Κλινικά δοκιμασμένη και απόλυτα ασφαλής.

ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ

χρόνο αποθεραπείας

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ

για άνδρες και γυναίκες

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

με έγκριση από τον FDA Αμερικής

iqtriangle

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΜΑΣ

Εκτεταμένη Ιατρική Εμπειρία

A

Εξειδικευμένη Επιστημονική Ομάδα

A

Υπερσύγχρονες Κλινικές Ημέρας

A

Εξατομικευμένο Σχέδιο Θεραπείας

A

Άνεση, Εχεμύθεια και Ασφάλεια

A
iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Προσπαθούσα για πολλά χρόνια να νικήσω το τοπικό πάχος στα «ψωμάκια» με δίαιτα και γυμναστική, αλλά μάταιος κόπος. Με τη μέθοδο της VASER λιπογλυπτικής, εξαλείφθηκαν εντελώς και παράλληλα αντιμετωπίστηκε και η κυτταρίτιδα στην περιοχή. Σας ευχαριστώ πολύ!

Λ. Φ.

Αν και δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, τα τελευταία χρόνια είχα κάνει «σωσίβιο» που δεν έφευγε με τίποτα. Στην IQ Skin Clinics, το καταπολέμησα με το CoolSculpting σε μία μόνο συνεδρία! Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπειρία της ομάδας και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Τ. Γ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τις θεραπείες κατά του τοπικού πάχους, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.