iqtriangle

ΕΞΑΛΕΙΨΗ
ΤΟΠΙΚΟΥ
ΠΑΧΟΥΣ

Kρυολιπόλυση, Θερμολιπόλυση,
Μικρογλυπτική & VASER Λιπογλυπτική

Αν το τοπικό πάχος αποτελεί για σας πηγή ανασφάλειας, πλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταπολεμήσετε οριστικά χωρίς να χρειάζεται πια να περάσετε την πόρτα του χειρουργείου. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, η καταπολέμηση του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται με σύγχρονες μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, που εφαρμόζονται με απόλυτη ασφάλεια και προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα. Να θυμάστε: δεν υπάρχει σώμα που δεν αλλάζει!

iqtriangle

Τι ειναι το τοπικο παχος

Το τοπικό πάχος είναι συσσωρευμένο λίπος σε μία περιοχή του σώματος, που δεν «υπακούει» ούτε στο πιο αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Ακόμα κι όταν χάνετε βάρος, η συγκεκριμένη περιοχή παραμένει δυσανάλογη σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα χαλώντας την αρμονία του. Το τοπικό πάχος πιθανότατα πλήττει την αυτοπεποίθησή σας, αφού συχνά αποτελεί εμπόδιο για να φορέσετε τα ρούχα που σας αρέσουν. Αντιθέτως, σας οδηγεί να κάνετε συγκεκριμένες ενδυματικές επιλογές για να το κρύβετε, αφού διαγράφεται εύκολα κάτω από τα πιο στενά και εφαρμοστά ρούχα.

ΑΝΩΔΥΝΕΣ

& ασφαλείς θεραπείες

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ακόμα και με μία συνεδρία

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

χαλάρωσης & κυτταρίτιδας

iqtriangle

Το τοπικο παχος αντιμετωπιζεται οριστικα

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η μοναδική μέθοδος για την οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους ήταν η επεμβατική μέθοδος της λιποαναρρόφησης, η οποία όμως συνεπαγόταν νοσηλεία, γενική αναισθησία, μακρύ διάστημα αποθεραπείας και σε αρκετές περιπτώσεις χαλάρωση του δέρματος λόγω της απότομης αναρρόφησης μεγάλου όγκου λίπους. Όλα αυτά όμως αποτελούν πια παρελθόν.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, υπάρχουν στη διάθεσή σας όλες οι σύγχρονες μέθοδοι εξάλειψης του τοπικού λίπους με μη επεμβατικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Με τις πρωτοποριακές θεραπείες, μπορεί να αποκατασταθεί η αρμονία στο σώμα σας και να αποκτήσετε τις τέλειες αναλογίες που θα σας επιτρέπουν να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να γεμίζετε αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους, το τοπικό λίπος μπορεί πράγματι να εξαλειφθεί οριστικά, αρκεί να εφαρμοστεί η ενδεδειγμένη θεραπεία για το δικό σας σώμα. Η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά εξετάζει την περιοχή του τοπικού πάχους που σας απασχολεί και σας απαλλάσσει από αυτό επιλέγοντας την κατάλληλη θεραπεία ή τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

iqtriangle

Τα σημεία υπεροχής μας

Λόγοι που επιλέγουν τις Κλινικές μας και για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους

Για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους προσφέρουμε μια σειρά από μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες. Οι θεραπείες αυτές είναι κορυφαίες σε όλο τον κόσμο για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα που παρέχουν. Βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες, ώστε η διαδικασία της κάθε θεραπείας να γίνεται με τον πλέον ανώδυνο τρόπο και η αποθεραπεία να μην απαιτεί αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα κάθε θεραπείας για να είναι εγγυημένη απαιτείται εκτεταμένη ιατρική εμπειρία και εξειδίκευση, ικανότητα και επιστημονική κατάρτιση, εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα. Αυτά τα σημεία υπεροχής, μεταξύ άλλων, διακρίνουν τις Κλινικές μας που πρωτοπορούν στον τομέα της σύγχρονης κοσμητικής δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής με τις πλέον ασφαλείς και βραβευμένες θεραπευτικές μεθόδους. 

Εκτεταμένη ιατρική εμπειρία. Οι Κλινικές μας λειτουργούν κάτω από τις κατευθυντήριες γραμμές του Επιστημονικού Διευθυντή, Dr. Τζερμιά, Δερματολόγου εξειδικευμένου στην Οξφόρδη. Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Θεραπευτικής, Κοσμητικής και Επεμβατικής δερματολογίας, είναι ο πρωτοστάτης στην εφαρμογή των LASER στην Ελλάδα, ιδρυτής των πρώτων ενδονοσοκομειακών τμημάτων Επεμβατικής Δερματολογίας στην Ελλάδα και συνιδρυτής της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD).

Εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς με υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης, δεοντολογίας και ιατρικής πρακτικής. Διαθέτουν εκτενή γνώση της ανατομίας του σώματος, αναπτυγμένο κριτήριο αισθητικής και σημαντικές δεξιότητες για την εκτέλεση της κάθε θεραπείας. Η επιστημονική ομάδα ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις νέες, ασφαλείς τεχνολογίες και μεθόδους που εφαρμόζονται από τη διεθνή ιατρική κοινότητα, ώστε να σας παρέχουμε θεραπευτικές επιλογές με διαρκή αποτελέσματα, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας και την αυτοπεποίθησή σας.

Υπερσύγχρονες Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας. Στις Κλινικές μας, στην Αθήνα και στο Μαρούσι, λειτουργούν υπερσύγχρονες Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) δύο ειδικοτήτων: Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι πλήρως εξοπλισμένες με καινοτόμο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (LASER και Energy Based Devices), με την χρήση του οποίου αντιμετωπίζουμε παθήσεις και κοσμητικές καταστάσεις χωρίς γενική αναισθησία, ακόμα και σε μία μόνο συνεδρία σύντομης διάρκειας. Έτσι, όλοι οι ασθενείς, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας τους και αφού λάβουν τις κατάλληλες οδηγίες, μπορούν να επιστρέψουν αμέσως στο σπίτι τους.

Εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας. Κάθε θεραπεία προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής συνεδρίας, ο εξειδικευμένος ιατρός θα αξιολογήσει την περιοχή που θέλετε να βελτιώσετε και θα συζητήσει μαζί σας τους επιθυμητούς στόχους σας, ώστε να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή μέθοδο για οριστική εξάλειψη του τοπικού πάχους με τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Άνεση, εχεμύθεια και ασφάλεια. Παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, άνεσης και εχεμύθειας, ώστε όλη η διαδικασία της θεραπείας και αποθεραπείας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κλινικών μας παραμένει πάντα στη διάθεσή σας για να ανταποκριθεί σε κάθε αίτημά σας και για να σας προσφέρει οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας σας.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
COOLSCULPTING®

Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® μπορούμε να εξαλείψουμε το τοπικό λίπος σε μία μόνο συνεδρία, χωρίς πόνο και χάσιμο χρόνου. Επιλέγουμε την κεφαλή (applicator) που εφαρμόζει καλύτερα στην περιοχή του τοπικού πάχους και ψύχουμε τα περίσσια λιποκύτταρα στους -13οC. Έτσι, προκαλούμε τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό και μειώνουμε το τοπικό στρώμα λίπους έως 40%.

VASER® ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
& ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗ

Με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής VASER® Lipo σας απαλλάσσουμε από το τοπικό πάχος με τη χρήση εξελιγμένου συστήματος υπερήχων σε μία συνεδρία. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και δεν αφήνει ουλές ή σημάδια. Παράλληλα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και προσφέρει εικόνα φυσικής γράμμωσης σε όσους το επιθυμούν.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
LIPOLYSIS

Με τη στοχευμένη έγχυση βιοσυμβατής λιποδιαλυτικής ουσίας στην περιοχή του τοπικού πάχους, επεμβαίνουμε στις λιποαποθήκες και καταστρέφουμε οριστικά τα περίσσια λιποκύτταρα. Με τον τρόπο αυτόν, αποκαθιστούμε την αρμονία στις αναλογίες του σώματος. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ασφαλής, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
EXILIS Elite

Με την προηγμένη συσκευή Exilis Elite™ που συνδυάζει την ενέργεια των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων, εξαλείφουμε οριστικά το τοπικό πάχος μέσω θερμολιπόλυσης. Είναι πολύ δραστική στον λιπώδη ιστό όπου ανεβάζει τη θερμοκρασία στους -44οC και διαλύει οριστικά τα λιποκύτταρα. Ταυτόχρονα, προσφέρει θεαματική σύσφιξη του δέρματος.

iqtriangle

Κορυφαίες θεραπείες για οριστική εξάλειψη τοπικού πάχους

Μας λέτε την επιθυμία σας και σας προτείνουμε την κατάλληλη θεραπεία

Ακούγεται πολύ καλό για αληθινό, ωστόσο είναι πραγματικότητα! Στις Κλινικές μας παρέχουμε μεθόδους που εξαλείφουν το τοπικό πάχος ανώδυνα και με μόνιμα αποτελέσματα. Ανάλογα με την επιθυμία σας και τους στόχους σας για όμορφο σώμα με αρμονικό περίγραμμα, χωρίς ίχνος περιττού τοπικού λίπους, η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα μας έχει να σας προτείνει: μη επεμβατικές μεθόδους (αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting®, εξελιγμένη Cryolipolysis 4D, ενέσιμη μικρολιπογλυπτική LipoLysis, θερμολιπόλυση Exilis Elite™, EMSculpt® για αύξηση μυϊκής μάζας και μείωση του λίπους), αλλά και ελάχιστα επεμβατικές (λιπογλυπτική VASER® Lipo). Τα πλεονεκτήματα των θεραπειών αυτών είναι πολλά και τα οφέλη που αποκομίζετε από αυτές περισσότερα!

iqtriangle

Πλεονεκτήματα και οφέλη από τις θεραπείες που προσφέρουμε για το τοπικό πάχος

iqtriangle

Μη επεμβατικές θεραπείες

Αυθεντική Κρυολιπόλυση Coolsculpting®

Η θεραπεία πραγματοποιείται από την μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης Coolsculpting® που διαθέτει μεγάλη γκάμα κεφαλών, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στην κάθε περιοχή του σώματος και να εξασφαλίζεται ομοιόμορφο αποτέλεσμα εφαρμογής. Η προηγμένη τεχνολογία της θεραπείας σε συνδυασμό με την υπερ-ενισχυμένη δράση των κεφαλών της συσκευής δίνουν την δυνατότητα ολοκλήρωσης της θεραπείας σε μία μόνο συνεδρία. Το τοπικό πάχος εξαλείφεται οριστικά και το σώμα αποκτά αρμονικό περίγραμμα που διαρκεί για πάντα.

 • Μη επεμβατική θεραπεία μίας μόνο συνεδρίας.
 • Απόλυτα ασφαλής διαδικασία χωρίς αποθεραπεία.
 • Μόνιμη εξάλειψη τοπικού λίπους σε σώμα και πρόσωπο (διπλοσάγονο).
 • Οριστική μείωση αριθμού λιποκυττάρων.
 • Ενισχυμένες κεφαλές (applicators), ανάλογα με την περιοχή του σώματος.
 • Μέγιστη ασφάλεια με κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect™.
 • Μέθοδος και συσκευή εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής.
 • Μείωση πόντων στην περιοχή της θεραπείας: κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηροί, περιοχή κάτω από τους γλουτούς (banana roll), περιοχή γύρω από το σουτιέν (bra fat), μπράτσα, πλάτη, διπλοσάγονο.
 • Ταχεία προσαρμογή του δέρματος χωρίς χαλάρωση.
Εξελιγμένη Cryolipolysis 4D

Αυτή η μέθοδος κρυολιπόλυσης ξεχωρίζει για τις κεφαλές εφαρμογής. Σχεδιασμένες 4D ή 360°, παρέχουν πλήρη κάλυψη της περιοχής του σώματος με το τοπικό λίπος. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να θεραπεύουν με μία εφαρμογή μεγαλύτερες περιοχές του σώματος ή δύο περιοχές ταυτόχρονα. Θεωρείται ιδανική για όσους δεν διαθέτουν πολύ χρόνο για θεραπευτική συνεδρία λόγω πολυάσχολου τρόπου ζωής, αλλά και για όσους αναζητούν μια προσιτή μέθοδο κρυολιπόλυσης με ταχύτατα και βέλτιστα αποτελέσματα. Η θεραπεία Cryolipolysis 4D πραγματοποιείται στις Κλινικές μας που βρίσκονται στην Αθήνα, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής.

 • Μόνιμη εξάλειψη τοπικού πάχους και αντιμετώπιση χαλάρωσης του δέρματος.
 • Απλή και άνετη διαδικασία.
 • Πολύ προσιτή και αποδοτική από άποψη σχέσης κόστους – αποτελέσματος.
 • Ασφαλής και κατάλληλη για όλους, χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
 • Μεγάλες κεφαλές 4D για ταυτόχρονη εφαρμογή σε 2 περιοχές του σώματος.
 • Άμεση απώλεια 4-6 πόντων ανά περιοχή εφαρμογής: βραχίονες, κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηροί, γλουτοί, γόνατα.
Θερμολιπόλυση Exilis Elite

Βασισμένη σε τεχνολογία μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων, η μη επεμβατική μέθοδος θερμολιπόλυσης Exilis Elite™ εξαλείφει οριστικά το επίμονο τοπικό πάχος, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει και την χαλάρωση του δέρματος. Δρα στοχευμένα στον λιπώδη ιστό αυξάνοντας τον τοπικό μεταβολισμό και παράγοντας νέο κολλαγόνο και ελαστίνη για ακόμη πιο σφριγηλό δέρμα. Οι καύσεις στην περιοχή της θεραπείας ξεκινούν μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, τα λιποκύτταρα διασπώνται και αποβάλλονται οριστικά και με φυσιολογικό τρόπο από τον οργανισμό. Ανάλογα με την περίπτωση, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 6 το πολύ 10 συνεδρίες, με μία συνεδρία ανά εβδομάδα.

 • Οριστική εξάλειψη τοπικού πάχους με ταυτόχρονη αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος.
 • Αύξηση τοπικού μεταβολισμού.
 • Μείωση της κυτταρίτιδας.
 • Βελτίωση αγγειακής και λεμφικής κυκλοφορίας.
 • Ανώδυνη και ασφαλής εφαρμογή χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα θερμομέτρησης και ψύξης της συσκευής.
 • Ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα, ορατό από την 1η συνεδρία με θεαματική βελτίωση από την 6η συνεδρία και μετά.
 • Εγκεκριμένη από τον FDA Αμερικής, ιδανική για κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, διπλοσάγονο και γυναικομαστία (στους άνδρες).
Ενδολιπιδική θεραπεία LipoLysis με βιοσυμβατή ουσία

Ενέσιμη θεραπεία για το τοπικό πάχος με δυνατότητα μικρολιπογλυπτικής με ανώδυνο και απόλυτα ασφαλή τρόπο. Η θεραπεία βασίζεται σε τοπικές εγχύσεις μίας βιοσυμβατής ουσίας (δεσοξυχολανικό οξύ), που παράγεται έτσι κι αλλιώς από τον ίδιο τον οργανισμό, με σκοπό την καύση του λίπους. Η ουσία δρα στοχευμένα στις προβληματικές περιοχές του σώματος και εξαλείφει τα λιποκύτταρα με φυσιολογικό τρόπο (διαδικασία απόπτωσης). Οι εγχύσεις γίνονται με εξελιγμένη τεχνική μεσοθεραπείας (“τεχνική της βεντάλιας”) ώστε το τοπικό πάχος να αντιμετωπίζεται σε όλη του την επιφάνεια και το βάθος του, για να έχουμε απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 • Οριστική καταπολέμηση τοπικού πάχους σε σώμα και πρόσωπο (διπλοσάγονο).
 • Μόνιμο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
 • Φυσιολογική αποβολή των λιποκυττάρων.
 • Αποτελεσματικότητα κλινικά αποδεδειγμένη.
 • Θεραπεία κατάλληλη για μπράτσα, κοιλιά, πλάτη, πλαϊνά μέσης, γλουτούς, μηρούς, γόνατα, ψευδογυναικομαστία, «σαμαράκι» αυχένα και διπλοσάγονο.
 • Αρμονικό περίγραμμα σώματος ακόμη και σε περίπτωση μελλοντικής αύξησης βάρους.
 • Μείωση πόντων και λείανση δέρματος.
iqtriangle

Ελάχιστα επεμβατική θεραπεία

Λιπογλυπτική VASER® Lipo με τεχνολογία υπερήχων

Κορυφαία θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε εξάλειψη τοπικού πάχους και γράμμωση μυών. Λειτουργεί με τεχνολογία υπερήχων, ώστε η διαδικασία να είναι ελάχιστα επεμβατική και εξαιρετικά αποτελεσματική με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Με την ενέργεια των υπερήχων, το ανεπιθύμητο τοπικό λίπος διαχωρίζεται επιλεκτικά από τους γειτονικούς ιστούς, χωρίς να τους επηρεάζει στο παραμικρό. Στη συνέχεια, ρευστοποιείται και αφαιρείται με ευκολία από το σώμα. Είναι κατάλληλη και για περιπτώσεις με εναποθέσεις σημαντικής ποσότητας τοπικού λίπους. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γράμμωση μυών σε κοιλιά (6-pack abs), χέρια και πόδια (τεχνική VASER® 4D HIGH DEFINITION). Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της λιπογλυπτικής VASER Lipo® είναι ότι το λίπος που αφαιρείται, λόγω της διατήρησης υψηλής βιωσιμότητας των λιποκυττάρων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τόνωση περιοχών του σώματος και πρόσθεση όγκου, χωρίς τον κίνδυνο να απορριφθεί από τον οργανισμό, κάτι που συμβαίνει συνήθως με τα τεχνητά ενθέματα. 

 • Οριστική εξάλειψη τοπικού πάχους σε μία συνεδρία.
 • Ελάχιστα επεμβατική, χωρίς γενική αναισθησία.
 • Γράμμωση και σμίλευση του περιγράμματος του σώματος.
 • Κατάλληλη για μεγάλες ή μικρές περιοχές με τοπικό λίπος: κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηροί, γλουτοί, γόνατα, μπράτσα, διπλοσάγονο, γυναικομαστία (σε άνδρες).
 • Ασφαλής και απόλυτα στοχευμένη διαδικασία με σύντομη αποθεραπεία.
 • Άμεσα αποτελέσματα με συνεχιζόμενη βελτίωση μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία.
 • Ταυτόχρονη σύσφιξη και λείανση του δέρματος.
 • Ιδανική για λιποπροσθετική σε περιοχές που χρειάζονται ανόρθωση και ενίσχυση όγκου (butt lift).
 • Εγκεκριμένη από τον FDA.
iqtriangle

Μείωση Λίπους – Αύξηση Μυϊκής Μάζας

Μη επεμβατική θεραπεία EMSculpt®

Η καινοτόμος EMSculpt® είναι η πρώτη στον κόσμο μη επεμβατική θεραπεία που ανορθώνει γλουτούς, αυξάνει μυϊκή μάζα, σμιλεύει το σώμα, μειώνει το λίπος στην κοιλιά και κάνει γράμμωση. Χωρίς πόνο και με απόλυτη ασφάλεια.

Η θεραπεία βασίζεται στην τεχνολογία υψηλής και εστιασμένης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, η συσκευή προκαλεί χιλιάδες ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, εξαιρετικά σημαντικές για την ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού, τη βελτίωση της τονικότητας και δύναμης των μυών, χωρίς καθόλου σωματική άσκηση. Την ίδια στιγμή, διεγείρεται ο μεταβολισμός και η διαδικασία της λιπόλυσης στην υπό θεραπεία περιοχή του σώματος, με αποτέλεσμα την θεαματική μείωση του τοπικού λίπους.

Η EMSculpt® είναι η μόνη τεχνολογικά προηγμένη θεραπεία που μπορεί ταυτόχρονα να μειώσει κοιλιακό λίπος και να αυξήσει μυϊκή μάζα. Την προτιμούν άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν, άνετα και γρήγορα, λεπτό και γραμμωμένο σώμα με αρμονική μυϊκή δομή, αλλά και ανορθωμένους, σφριγηλούς γλουτούς. Μετά την συνεδρία διάρκειας 30 λεπτών, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση, καθώς δεν υπάρχει αποθεραπεία. Η θεραπεία ολοκληρώνεται μετά από 4 συνεδρίες και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στις πρώτες 40 μέρες.

 • Μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
 • Μυϊκή ενδυνάμωση και καύση τοπικού λίπους χωρίς σωματική άσκηση.
 • Μοναδική μέθοδος για ανόρθωση γλουτών και σμίλευση μυών.
 • Κλινικά δοκιμασμένη και απόλυτα ασφαλής, με έγκριση FDA.
 • Μία συνεδρία 30 λεπτών ισοδυναμεί με 20.000 περίπου έντονες μυϊκές συσπάσεις.
 • Ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία με συνεχή βελτίωση ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.
 • Πρωτόκολλο θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.
 • Κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, που θέλουν να κάψουν λίπος και να σμιλεύσουν το σώμα τους γρήγορα και ξεκούραστα.
iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Προσπαθούσα για πολλά χρόνια να νικήσω το τοπικό πάχος στα «ψωμάκια» με δίαιτα και γυμναστική, αλλά μάταιος κόπος. Με τη μέθοδο της VASER λιπογλυπτικής, εξαλείφθηκαν εντελώς και παράλληλα αντιμετωπίστηκε και η κυτταρίτιδα στην περιοχή. Σας ευχαριστώ πολύ!

Λ. Φ.

Αν και δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, τα τελευταία χρόνια είχα κάνει «σωσίβιο» που δεν έφευγε με τίποτα. Στην IQ Skin Clinics, το καταπολέμησα με το CoolSculpting σε μία μόνο συνεδρία! Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπειρία της ομάδας και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Τ. Γ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τις θεραπείες κατά του τοπικού πάχους, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.