iqtriangle

ΕΞΑΛΕΙΨΗ
ΤΟΠΙΚΟΥ
ΠΑΧΟΥΣ

Kρυολιπόλυση, Θερμολιπόλυση,
Μικρογλυπτική & VASER Λιπογλυπτική.

Αν το τοπικό πάχος αποτελεί για σας πηγή ανασφάλειας, πλέον υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταπολεμήσετε οριστικά χωρίς να χρειάζεται πια να περάσετε την πόρτα του χειρουργείου. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, η καταπολέμηση του τοπικού πάχους επιτυγχάνεται με σύγχρονες μη επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, που εφαρμόζονται με απόλυτη ασφάλεια και προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα. Να θυμάστε: δεν υπάρχει σώμα που δεν αλλάζει!

iqtriangle

Τι ειναι το τοπικο παχος

Το τοπικό πάχος είναι συσσωρευμένο λίπος σε μία περιοχή του σώματος, που δεν «υπακούει» ούτε στο πιο αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής. Ακόμα κι όταν χάνετε βάρος, η συγκεκριμένη περιοχή παραμένει δυσανάλογη σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα χαλώντας την αρμονία του. Το τοπικό πάχος πιθανότατα πλήττει την αυτοπεποίθησή σας, αφού συχνά αποτελεί εμπόδιο για να φορέσετε τα ρούχα που σας αρέσουν. Αντιθέτως, σας οδηγεί να κάνετε συγκεκριμένες ενδυματικές επιλογές για να το κρύβετε, αφού διαγράφεται εύκολα κάτω από τα πιο στενά και εφαρμοστά ρούχα.

ΑΝΩΔΥΝΕΣ

& ασφαλείς θεραπείες

ΜΟΝΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ακόμα και με μία συνεδρία

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

χαλάρωσης & κυτταρίτιδας

iqtriangle

Το τοπικο παχος αντιμετωπιζεται οριστικα

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, η μοναδική μέθοδος για την οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους ήταν η επεμβατική μέθοδος της λιποαναρρόφησης, η οποία όμως συνεπαγόταν νοσηλεία, γενική αναισθησία, μακρύ διάστημα αποθεραπείας και σε αρκετές περιπτώσεις χαλάρωση του δέρματος λόγω της απότομης αναρρόφησης μεγάλου όγκου λίπους. Όλα αυτά όμως αποτελούν πια παρελθόν.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, υπάρχουν στη διάθεσή σας όλες οι σύγχρονες μέθοδοι εξάλειψης του τοπικού λίπους με μη επεμβατικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Με τις πρωτοποριακές θεραπείες, μπορεί να αποκατασταθεί η αρμονία στο σώμα σας και να αποκτήσετε τις τέλειες αναλογίες που θα σας επιτρέπουν να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να γεμίζετε αυτοπεποίθηση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους, το τοπικό λίπος μπορεί πράγματι να εξαλειφθεί οριστικά, αρκεί να εφαρμοστεί η ενδεδειγμένη θεραπεία για το δικό σας σώμα. Η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά εξετάζει την περιοχή του τοπικού πάχους που σας απασχολεί και σας απαλλάσσει από αυτό επιλέγοντας την κατάλληλη θεραπεία ή τον κατάλληλο συνδυασμό θεραπειών σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Όλες οι θεραπείες εφαρμόζονται ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο του ιατρείου και προσφέρουν μόνιμο αποτέλεσμα ακόμα και σε μία μόνο συνεδρία.

iqtriangle

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

Με τις σύγχρονες θεραπείες μπορούμε να εξαλείψουμε το τοπικό πάχος τόσο στο πρόσωπο (διπλοσάγονο), όσο και στο σώμα (μπράτσα, κοιλιά, πλαϊνά μέσης, μηρούς, γόνατα, περιοχή κάτω από τους γλουτούς, παχάκια γύρω από το σουτιέν). Επίσης, μπορούμε να καταπολεμήσουμε και το τοπικό λίπος που ευθύνεται για την ψευδογυναικομαστία στους άνδρες.

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
COOLSCULPTING®

Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® μπορούμε να εξαλείψουμε το τοπικό λίπος σε μία μόνο συνεδρία, χωρίς πόνο και χάσιμο χρόνου. Επιλέγουμε την κεφαλή (applicator) που εφαρμόζει καλύτερα στην περιοχή του τοπικού πάχους και ψύχουμε τα περίσσια λιποκύτταρα στους -13οC. Έτσι, προκαλούμε τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό και μειώνουμε το τοπικό στρώμα λίπους έως 40%.

VASER® ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
& ΛΙΠΟΑΝΑΡΟΦΗΣΗ

Με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής VASER® Lipo σας απαλλάσσουμε από το τοπικό πάχος με τη χρήση εξελιγμένου συστήματος υπερήχων σε μία συνεδρία. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και δεν αφήνει ουλές ή σημάδια. Παράλληλα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και προσφέρει εικόνα φυσικής γράμμωσης σε όσους το επιθυμούν.

ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
LIPOLYSIS

Με τη στοχευμένη έγχυση βιοσυμβατής λιποδιαλυτικής ουσίας στην περιοχή του τοπικού πάχους, επεμβαίνουμε στις λιποαποθήκες και καταστρέφουμε οριστικά τα περίσσια λιποκύτταρα. Με τον τρόπο αυτόν, αποκαθιστούμε την αρμονία στις αναλογίες του σώματος. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και ασφαλής, και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
EXILIS Elite

Με την προηγμένη συσκευή Exilis Elite™ που συνδυάζει την ενέργεια των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων, εξαλείφουμε οριστικά το τοπικό πάχος μέσω θερμολιπόλυσης. Είναι πολύ δραστική στον λιπώδη ιστό όπου ανεβάζει τη θερμοκρασία στους -44οC και διαλύει οριστικά τα λιποκύτταρα. Ταυτόχρονα, προσφέρει θεαματική σύσφιξη του δέρματος.

EMSCULPT®

iqtriangle

Μείωση Λίπους – Αύξηση Μυϊκής Μάζας

Η καινοτόμος EMSCULPT® είναι η πρώτη στον κόσμο μη επεμβατική θεραπεία που ανορθώνει γλουτούς, αυξάνει μυϊκή μάζα, σμιλεύει το σώμα, μειώνει το λίπος στην κοιλιά και κάνει γράμμωση. Χωρίς πόνο και με απόλυτη ασφάλεια.

Η θεραπεία βασίζεται στην τεχνολογία υψηλής και εστιασμένης ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας, η συσκευή προκαλεί χιλιάδες ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, εξαιρετικά σημαντικές για την ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού, τη βελτίωση της τονικότητας και δύναμης των μυών, χωρίς καθόλου σωματική άσκηση. Την ίδια στιγμή, διεγείρεται ο μεταβολισμός και η διαδικασία της λιπόλυσης στην υπό θεραπεία περιοχή του σώματος, με αποτέλεσμα την θεαματική μείωση του τοπικού λίπους.

Η EMSCULPT® είναι η μόνη τεχνολογικά προηγμένη θεραπεία που μπορεί ταυτόχρονα να μειώσει κοιλιακό λίπος και να αυξήσει μυϊκή μάζα. Την προτιμούν άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν, άνετα και γρήγορα, λεπτό και γραμμωμένο σώμα με αρμονική μυϊκή δομή, αλλά και ανορθωμένους, σφριγηλούς γλουτούς. Μετά την συνεδρία διάρκειας 30 λεπτών, η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση, καθώς δεν υπάρχει αποθεραπεία. Η θεραπεία ολοκληρώνεται μετά από 4 συνεδρίες και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στις πρώτες 40 μέρες.

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Προσπαθούσα για πολλά χρόνια να νικήσω το τοπικό πάχος στα «ψωμάκια» με δίαιτα και γυμναστική, αλλά μάταιος κόπος. Με τη μέθοδο της VASER λιπογλυπτικής, εξαλείφθηκαν εντελώς και παράλληλα αντιμετωπίστηκε και η κυτταρίτιδα στην περιοχή. Σας ευχαριστώ πολύ!

Λ. Φ.

Αν και δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, τα τελευταία χρόνια είχα κάνει «σωσίβιο» που δεν έφευγε με τίποτα. Στην IQ Skin Clinics, το καταπολέμησα με το CoolSculpting σε μία μόνο συνεδρία! Έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμπειρία της ομάδας και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Τ. Γ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τις θεραπείες κατά του τοπικού πάχους, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.