iqtriangle

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Με το αυθεντικό
CoolSculpting®

Η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους συγκαταλέγεται στο τοπ-5 των αισθητικών προβλημάτων που απασχολούν άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως. Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, οριστική λύση μπορούσε να προσφέρει μόνο η κλασική λιποαναρρόφηση. Από το 2010, υπάρχει η κρυολιπόλυση, η μοναδική μη-επεμβατική μέθοδος που προσφέρει έως 40% αφαίρεση λίπους σε μία συνεδρία, χωρίς πόνο, χωρίς χειρουργείο, χωρίς χάσιμο χρόνου. Και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

iqtriangle

Τι ειναι η κρυολιπολυση

Η κρυολιπόλυση είναι η πρώτη και μοναδική μέθοδος για την οριστική εξάλειψη του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο. Είναι ένα «lunch time treatment» που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε το τοπικό πάχος στο μεσημεριανό διάλειμμα της δουλειάς και να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς παρενέργειες, χωρίς χάσιμο χρόνου. Είναι η ιδανική μέθοδος για να απελευθερωθείτε από το τοπικό λίπος που υπάρχει συσσωρευμένο σε κάποιο σημείο του σώματός σας και δεν μπορείτε να το καταπολεμήσετε ούτε με την υγιεινή διατροφή, ούτε με την εντατική γυμναστική.

iqtriangle

Πως δρα η κρυολιπολυση

Η κρυολιπόλυση, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και το όνομά της, προκαλεί την αποβολή του λίπους από τον οργανισμό με τη βοήθεια του κρύου. Μετά από σχετικές έρευνες που πραγματοποίησαν Καθηγητές Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ της Αμερικής, διαπιστώθηκε ότι το κρύο μπορεί να δράσει με επιλεκτικό τρόπο πάνω στα λιποκύτταρα, χωρίς να επηρεάσει τους γύρω ιστούς. Το Coolsculpting® by Zeltiq, an Allergan® affiliate, ψύχει με στοχευμένο τρόπο τα λιποκύτταρα στους -13οC, τα κρυσταλλοποιεί και προκαλεί τη σταδιακή αποβολή τους από τον οργανισμό τους προσεχείς μήνες. Καθώς τα λιποκύτταρα αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος, το σώμα αποκτά πιο αρμονικές αναλογίες κι εσείς ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας.

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

με βέλτιστο αποτέλεσμα σε 35 λεπτά

MONIMO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

με άμεση αποθεραπεία

MH EΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

απόλυτα ασφαλής, χωρίς πόνο

ΑΝΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

με νέες ενισχυμένες κεφαλές

iqtriangle

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING®

Τιμή Θεραπείας Ανά Περιοχή

Πλαϊνά Μέσης (flanks)

650€ | Περιλαμβάνει Εφαρμογή 2 Κεφαλών

Γλουτοί (banana rolls)

650€ | Περιλαμβάνει Εφαρμογή 2 Κεφαλών

iqtriangle

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING®

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο την αυθεντική συσκευή κρυολιπόλυσης Coolsculpting® by Zeltiq, an Allergan® affiliate, που εγγυάται αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία. Είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που τηρεί όλες τις παραμέτρους για ασφαλή και άνετη εφαρμογή (σύστημα ασφαλείας Freeze Detect™, εξελιγμένος μηχανισμός ψύξης, κ.α.). Επίσης, διασφαλίζει το ομοιόμορφο αποτέλεσμα με τη δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης κεφαλής (applicator) ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής.

ΕΩΣ 40% ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΛΙΠΟΥΣ ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Μέσα σε 35 λεπτά εξουδετερώνονται οριστικά τα λιποκύτταρα που είναι υπεύθυνα για το τοπικό πάχος σε μία περιοχή. Το στρώμα του λίπους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται έως 40% και η περιοχή δείχνει πλέον πιο αρμονική σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, αρκεί  μόνο μία συνεδρία, και όχι αρκετές, όπως  συμβαίνει με τις μη αυθεντικές συσκευές κρυολιπόλυσης.

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ COOLADVANTAGE™

Χρησιμοποιούμε τις νέες κεφαλές ενισχυμένης ψύξης CoolAdvantage™ και CoolAdvantage Plus™, που ψύχουν τα λιποκύτταρα στους -13 βαθμούς Κελσίου κι έτσι μειώνουν τη διάρκεια της θεραπείας στο μισό (περίπου 35 λεπτά). Επιπλέον, αναρροφούν μεγαλύτερο όγκο λίπους και εξασφαλίζουν 45% πιο άνετη εφαρμογή. Οι κεφαλές CoolAdvantage™ διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς εφαρμογής, ώστε να προσαρμόζονται και να εφαρμόζουν τέλεια πάνω στις επιλεγμένες περιοχές θεραπείας, με στόχο να προσφέρουν το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ZELTIQ ACADEMY

Η εφαρμογή της θεραπείας Coolsculpting® by Zeltiq, an Allergan® affiliate, είναι πιστοποιημένη από τη Zeltiq, την αμερικανική κατασκευάστρια εταιρία του μηχανήματος. Η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά έχει παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση στην Αμερική και την Αγγλία στη Zeltiq Academy, ώστε να μπορεί να διασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και την ασφαλή εφαρμογή της θεραπείας. Αφού προηγηθεί συνολική αξιολόγηση του σώματος, διαμορφώνεται το εξατομικευμένο “Treatment to Transformation”, δηλαδή το πλάνο θεραπείας που θα οδηγήσει στη μεταμόρφωση του σώματός σας, με την επιλογή του απαραίτητου αριθμού και τύπου κεφαλών.

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ

Γνωρίζοντας ότι η θεραπεία CoolSculpting® αποτελεί την πιο δημοφιλή μη-επεμβατική μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους παγκοσμίως, έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας ώστε να είναι προσιτές τόσο για τα ελληνικά, όσο και για τα διεθνή δεδομένα. Επιπλέον, προσφέρουμε ειδικές προσφορές σε όσους ενδιαφέρεστε να αντιμετωπίσετε το τοπικό πάχος σε αρκετά σημεία του σώματός σας, έτσι ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τη μεταμόρφωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και να χαμογελάσετε και πάλι στον καθρέφτη!

Το τελικό κόστος της κρυολιπόλυσης με την αυθεντική συσκευή Coolsculpting® καθορίζεται από το μέγεθος και τον αριθμό των κεφαλών που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία. Το σημείο και ο όγκος λίπους της περιοχής στην οποία θα γίνει η εφαρμογή, καθορίζει την επιλογή της κατάλληλης κεφαλής και του αντίστοιχου αριθμού κεφαλών. Για παράδειγμα, για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους στο διπλοσάγονο απαιτείται μία κεφαλή, ενώ για τα μπράτσα, τα πλαϊνά της μέσης, τα ψωμάκια, τους μηρούς ή τα γόνατα, απαιτείται η χρήση δύο κεφαλών (μία σε κάθε πλευρά του σώματος).

Πριν την έναρξη της θεραπείας, πραγματοποιείται συνολική αξιολόγηση του σώματός σας και γίνεται σαφής εκτίμηση του ποσοστού λίπους που μπορεί να εξαλειφθεί, βάσει αυστηρού ιατρικού πρωτοκόλλου. Κατά τη διαδικασία αυτή, εντοπίζονται και σημαδεύονται τα σημεία τοπικού λίπους που θα πρέπει να εξαλειφθούν για να γίνουν πιο αρμονικές οι καμπύλες του σώματος σας και να υπάρξει ένα φυσικό ελκυστικό αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο αυτό, επιλέγονται οι κατάλληλες κεφαλές προκειμένου να αντιμετωπιστούν με ακριβή και οριστικό τρόπο οι περιοχές του συσσωρευμένου λίπους και διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας αφού κάθε σώμα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Μέχρι σήμερα, η μη-επεμβατική θεραπεία CoolSculpting® έχει χαρίσει σε 7.000.000 άτομα το σώμα των ονείρων τους!

Σε τι υπερεχει η κρυολιπολυση CoolSculpting®

Είναι η αυθεντική

Το CoolSculpting® της αμερικανικής εταιρίας Zeltiq αποτελεί την πρώτη και αυθεντική συσκευή και μέθοδο κρυολιπόλυσης. Η Zeltiq διατηρεί την πατέντα της κρυολιπόλυσης, που αναπτύχθηκε με βάση τις σχετικές έρευνες που έκαναν Καθηγητές Δερματολόγιας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
A

Είναι η πιο αποτελεσματική

Το αποτέλεσμα της κρυολιπόλυσης επιτυγχάνεται σε μία μόνο συνεδρία. Δεν χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες, όπως με άλλες συσκευές που αποτελούν απομιμήσεις της αυθεντικής. Μέσα σε 35’ λεπτά, επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού πάχους έως και 40%.
A

Είναι η πιο αξιόπιστη

Το CoolSculpting® είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης που έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων FDA, καθώς και 8 ξεχωριστές εγκρίσεις FDA για κάθε μία από τις περιοχές εφαρμογής: διπλοσάγονο, μπράτσα, πλάτη, κοιλιά, πλαΐνά μέσης, μηρούς, παχάκια κάτω από τους γλουτούς (banana roll) και παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat).
A

Είναι η πιο ασφαλής

Το πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας Freeze Detect™ βασίζεται σε ενσωματωμένους αισθητήρες που καταγράφουν τη θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Αν ανιχνεύσουν μεταβολή της θερμοκρασίας, τότε η θεραπεία διακόπτεται αυτόματα για την προστασία του δέρματος.
A

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη

Η δράση της κρυολιπόλυσης πρωτοαποδείχτηκε σε μελέτες καθηγητών Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Έκτοτε ακολούθησαν δεκάδες επιστημονικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της μεθόδου στη μόνιμη μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας.
A

Είναι η πιο διαδεδομένη

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 7.000.000 εφαρμογές CoolSculpting® σε όλον τον κόσμο, με τον δείκτη ικανοποίησης να ξεπερνά το 92%. Το CoolSculpting® αποτελεί την πιο δημοφιλή μη-επεμβατική μέθοδο καταπολέμησης του τοπικού πάχους με μόνιμο αποτέλεσμα.
A

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ COOLSCULPTING®

Ένα από τα σημεία υπεροχής του CoolSculpting® είναι ότι αποτελεί ενδεδειγμένη θεραπεία για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σε πολλές περιοχές του σώματος. Όποια περιοχή έχει αρκετό τοπικό λίπος που μπορεί να «τσιμπηθεί» με τα δάχτυλα (pinchable fat) και επομένως βρίσκεται πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος και δεν είναι ενδοσπλαχνικό, μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη μέθοδο της αυθεντικής κρυολιπόλυσης.

Το CoolSculpting® μπορεί να μειώσει οριστικά το τοπικό πάχος στο διπλοσάγονο, τα μπράτσα, την πλάτη, την κοιλιά, τα πλαΐνά μέσης, τους μηρούς, τα παχάκια κάτω από τους γλουτούς (banana roll) και τα παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat). Για κάθε μία από αυτές τις περιοχές έχει λάβει ξεχωριστές εγκρίσεις FDA, που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά του τόσο σε μεγάλες περιοχές τοπικού λίπους, όπως είναι το «σωσίβιο» και τα «ψωμάκια», όσο και σε μικρότερες περιοχές τοπικού λίπους, όπως είναι το διπλοσάγονο (προγούλι).

Η αποτελεσματικότητα του CoolSculpting®, πέραν της εξελιγμένης τεχνολογίας του, οφείλεται και στη μεγάλη γκάμα των applicators (κεφαλές) που το συνοδεύουν, ώστε ανάλογα με τον όγκο του λίπους και την καμπυλότητα της κάθε περιοχής, να επιλέγεται η κατάλληλη κεφαλή για άριστη εφαρμογή. Ενδεικτικά, για τις πολύ καμπυλωτές περιοχές του σώματος όπως είναι τα πλαϊνά της μέσης, επιλέγεται η πιο στρογγυλεμένη κεφαλή CoolCurve™, ενώ αντιθέτως για πιο επίπεδες περιοχές τοπικού πάχους όπως είναι το στομάχι και τα «ψωμάκια» (εξωτερική πλευρά μηρών), εφαρμόζεται η κεφαλή CoolSmooth™. Αντιστοίχως, για περιοχές με μεγάλο όγκο λίπους όπως είναι η κοιλιά, ενδείκνυται η κεφαλή CoolMax™, ενώ οι πιο μικρές περιοχές τοπικού λίπους όπως το προγούλι και η περιοχή γύρω από τη μασχάλη, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη μικρότερη κεφαλή CoolMini™.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VASER Lipo
ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ EXILIS
ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
iqtriangle

Ξαπλωστε και αποχαιρετηστε το τοπικο λιπος σε 3 βηματα

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης είναι ασφαλής και ανώδυνη. Η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά, που έχει παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση στην Αμερική και την Αγγλία στη Zeltiq Academy, εγγυάται άριστη εφαρμογή και ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

Βήμα 1

Εξετάζουμε συνολικά το σχήμα και τις αναλογίες του σώματος σας και αξιολογούμε το ποσοστό λίπους που μπορεί να καταπολεμηθεί. Αναλύουμε τις προσδοκίες σας και διαμορφώνουμε το προσωπικό σας «Treatment to Transformation”, το πλάνο θεραπείας που θα μεταμορφώσει το σώμα σας.

Βήμα 2

Σημαδεύουμε τα σημεία όπου υπάρχει ανεπιθύμητο τοπικό πάχος και από το πλήθος των κεφαλών του CoolSculpting®, επιλέγουμε αυτές που εφαρμόζουν τέλεια πάνω στις περιοχές της θεραπείας. Στόχος είναι να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας και να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο, φυσικό αποτέλεσμα.

Βήμα 3

Τοποθετούμε τις κεφαλές στα σημεία του συσσωρευμένου λίπους και θέτουμε σε λειτουργία τον μηχανισμό επιλεκτικής ψύξης των λιποκυττάρων. Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να απελευθερωθείτε από το τοπικό πάχος. Δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να αποχαιρετίσετε το επίμονο λίπος!

iqtriangle

Ποτε φαινονται τα αποτελεσματα της κρυολιπολυσης;

Την πρώτη αλλαγή στο σώμα σας θα τη δείτε περίπου 3 βδομάδες μετά τη θεραπεία. Η έντονη διαφορά όμως θα φανεί στους 3 μήνες. Η μεταμόρφωση του σώματός σας όμως δεν θα σταματήσει εκεί αφού η αποβολή των λιποκυττάρων πραγματοποιείται σταδιακά από τον οργανισμό και διαρκεί περίπου 6 μήνες συνολικά. Όσο κι αν ανυπομονείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα, να θυμάστε δύο πράγματα: 1ον) η σταδιακή αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, δίνει τον απαραίτητο χρόνο στο δέρμα να προσαρμοστεί και να μην χαλαρώσει. Και 2ον) το αποτέλεσμα είναι παντοτινό!

Ειμαι καταλληλος υποψηφιος για CoolSculpting®;

Το CoolSculpting® είναι η ιδανική θεραπεία για όσους προσπαθούν να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος μέσω της διατροφής και της άσκησης, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν μεγάλη απόκλιση από το φυσιολογικό τους βάρος, αλλά παρ’ όλα αυτά παρουσιάζουν σημεία συσσωρευμένου λίπους που διαταράσσουν το αρμονικό σχήμα του σώματος. Το λίπος αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό ώστε να είναι “pinchable”, να μπορεί δηλαδή να «τσιμπηθεί» με τα δάχτυλα. Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται αν υπάρχει αρκετό λίπος στην περιοχή, για να μπορέσει να δράσει η θεραπεία. Σημείωση: Το λίπος θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από το δέρμα (υποδόριο) και όχι ανάμεσα στα όργανα της κοιλιάς (ενδοσπλαχνικό).

Ποναει η κρυολιπολυση;

Όχι. Το CoolSculpting® αποτελεί μία ανώδυνη διαδικασία. Το κρύο γίνεται αισθητό τα πρώτα λεπτά της θεραπείας. Αμέσως το δέρμα μουδιάζει και η αίσθηση του ψύχους παύει να είναι αντιληπτή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορείτε να χαλαρώσετε βλέποντας τηλεόραση, διαβάζοντας ένα περιοδικό ή σερφάροντας στο Ίντερνετ.

Σε τι διαφερει το CoolSculpting® απο την κλασικη λιποαναρροφηση;

Το CoolSculpting® βάζει οριστικό τέλος στο τοπικό πάχος, χωρίς όμως την ταλαιπωρία που συνεπάγεται μία κλασική λιποαναρρόφηση, τόσο πριν, όσο και μετά το χειρουργείο. Δεν υπάρχει λόγος για προεγχειρητικό έλεγχο, χορήγηση αναισθησίας, νοσηλεία, καθώς φυσικά και όλες τις πιθανές επιπλοκές και παρενέργειες που συνοδεύουν μία επεμβατική διαδικασία, όπως είναι η λιποαναρρόφηση. Επιπλέον, αμέσως μετά τη θεραπεία, μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις δραστηριότητές σας, αφού δεν υπάρχει ανάγκη για ανάρρωση, παρακολούθηση ή λήψη κάποιας αγωγής στο σπίτι.

Τι θα γινει αν παρω βαρος στο μελλον;

Το αποτέλεσμα της θεραπείας CoolSculpting® είναι μόνιμο. Ακόμα κι αν πάρετε βάρος τα επόμενα χρόνια, δεν θα ξανασυσσωρευθεί με δυσανάλογο τρόπο στα σημεία όπου είχατε συνηθίσει μέχρι πρότινος να βλέπετε το τοπικό πάχος. Ο λόγος είναι ότι το CoolSculpting® μειώνει τον αριθμό και όχι το μέγεθος των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει αντιθέτως με τη διαδικασία του αδυνατίσματος. Όταν χάνετε βάρος, τα λιποκύτταρα μικραίνουν σε μέγεθος, και μόλις ξαναπάρετε βάρος, ξαναδιογκώνονται εντείνοντας το πρόβλημα του τοπικού πάχους.
Με το CoolSculpting® αντιθέτως, τα περίσσια λιποκύτταρα αποβάλλονται οριστικά από τον οργανισμό σε ποσοστό έως και 40%. Επομένως, ακόμα κι αν πάρετε κιλά στο μέλλον, αυτά θα μοιραστούν ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν θα χαθούν οι πιο αρμονικές αναλογίες σας.

iqtriangle

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® συνοδεύεται από ειδικά σχεδιασμένες κεφαλές (applicators). Ο χειριστής επιλέγει την κατάλληλη κεφαλή ανάλογα με την περιοχή του σώματος όπου εντοπίζεται το τοπικό πάχος. Η κεφαλή αναρροφά το τοπικό πάχος, το συγκρατεί και το ψύχει με απόλυτα ακριβή και ελεγχόμενο τρόπο στους -13οC.
Αυτή η ελεγχόμενη έκθεση στο ψύχος αλλάζει τη μορφολογία των λιποκυττάρων και τα φέρνει σε μία μη-φυσιολογική κατάσταση (λανθάνουσα), προκαλώντας την απόπτωσή τους με την απελευθέρωση κυτοκινών και άλλων φλεγμονωδών διαβιβαστών. Τα φλεγμονώδη κύτταρα απορροφούν σταδιακά τα λιποκύτταρα μέσα στους επόμενους μήνες. Τα λιπίδια αυτών των λιποκυττάρων απελευθερώνονται αργά και μεταφέρονται μέσω του λεμφικού συστήματος προς επεξεργασία από τον οργανισμό, όπως θα έκανε και με το λίπος των τροφών. Ακριβώς επειδή η διαδικασία επεξεργασίας των λιπιδίων είναι αργή και σταδιακή, δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στα επίπεδα των τριγλυκεριδίων ή την ηπατική λειτουργία του οργανισμού.

Μόνο μία. Σε αντίθεση με άλλες συσκευές κρυολιπόλυσης, με τις οποίες απαιτούνται επανειλημμένες συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αρκεί μόνο μία. Κι αυτό χάρη στο προηγμένο σύστημα ψύξης της και τον ακριβή και ελεγχόμενο τρόπο λειτουργίας της. Γι’ αυτό και είναι η μοναδική που φέρει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Το CoolSculpting® είναι η μοναδική συσκευή κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής που έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τη μόνιμη εξάλειψη του επίμονου τοπικού πάχους σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο, το στομάχι, η κοιλιά, οι μηροί (εσωτερικά και εξωτερικά), τα γόνατα αλλά και σε περιπτώσεις γυναικομαστίας. Αποτελεί τη Νο1 μη-επεμβατική θεραπεία εξάλειψης του τοπικού πάχους και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 7 εκατομμύρια εφαρμογές σε όλον τον κόσμο, με μέγιστη ασφάλεια και υψηλή αποτελεσματικότητα. Η ακριβής και ελεγχόμενη παροχή ψύξης χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία της συσκευής,  στοχεύει αποκλειστικά τα λιποκύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς και κύτταρα. Επιπλέον, μηδενίζεται ο κίνδυνος μολύνσεων, παρενεργειών ή επιπλοκών από την αναισθησία -που συχνά συσχετίζεται με τη διαδικασία της κλασικής λιποαναρρόφησης.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είναι πιθανό να υπάρξει αίσθηση τραβήγματος, πίεσης ή μουδιάσματος, ενώ μετά το τέλος της θεραπείας μπορεί να παρατηρηθεί τοπικό μούδιασμα, ερυθρότητα, οίδημα ή αίσθηση από μικρά τσιμπήματα στην περιοχή. Τα συμπτώματα αυτά είναι παροδικά και απολύτως φυσιολογικά.

Ακατάλληλοι υποψήφιοι για να υποβληθούν στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης είναι άτομα που έχουν διαγνωσθεί με κρυοσφαιριναιμία (αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί ασυνήθιστη αντίδραση στο κρύο), με παροξυσμική κρυοαιμοσφαιρινουρία (εξαιρετικά σπάνια διαταραχή) και κνίδωση εκ ψύχους.

Ναι. Με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας κατά 25-40%. Ακόμα κι αν υπάρξει αργότερα αύξηση του σωματικού βάρους, στη συγκεκριμένη περιοχή δεν θα ξανασυσσωρευθεί εκ νέου λίπος αφού τα λιποκύτταρα δεν θα υπάρχουν πια για να ξαναδιογκωθούν. Επομένως, είτε ζυγίζετε λιγότερο, είτε όχι, θα συνεχίζετε να έχετε λιγότερους πόντους στην περιοχή της θεραπείας, να φοράτε άνετα τα ρούχα σας και να αισθάνεστε υπέροχα. Όταν το τοπικό πάχος φύγει, φεύγει για πάντα.

Όχι. Αντιθέτως, η πιθανή υπάρχουσα όψη χαλάρωσης στην περιοχή βελτιώνεται για τρεις λόγους: πρώτον, διότι με τη μέθοδο της ψύξης προκαλείται φλεγμονή στους ιστούς, η οποία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, δομική ουσία των κυττάρων που χαρίζει νεανική όψη στο δέρμα. Δεύτερον, διότι με την αποβολή των λιποκυττάρων, οι υπάρχουσες ίνες κολλαγόνου αποκτούν περισσότερο χώρο να επεκταθούν και επομένως να προσφέρουν καλύτερη στήριξη στην επιδερμίδα. Και τρίτον, διότι χάρη στην ελαστικότητά του το δέρμα έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στον νέο μειωμένο τοπικό όγκο λίπους της περιοχής.
Θα πρέπει να τονιστεί ωστόσο ότι η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® δεν αποτελεί θεραπεία για την υπάρχουσα χαλάρωση. Αυτή αντιμετωπίζεται με άλλες θεραπείες, όπως την τοποθέτηση νημάτων, την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων, κ.α.

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος, αλλά μέθοδο οριστικής καταπολέμησης του τοπικού πάχους. Με το CoolSculpting® μειώνεται ο αριθμός των λιποκυττάρων στις περιοχές της θεραπείας και το περίσσιο λίπος αποβάλλεται μέσω του λεμφικού συστήματος. Καθώς μειώνεται ο αριθμός και ο όγκος των λιποκυττάρων, παρατηρείται αξιοσημείωτη διαφορά σε επίπεδο πόντων, αλλά όχι σε επίπεδο βάρους. Με λίγα λόγια, θα δείτε πολύ μικρή διαφορά στη ζυγαριά, αλλά πολύ μεγάλη διαφορά στην εφαρμογή των ρούχων σας.

Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® είναι η μοναδική συσκευή που έχει λάβει την έγκριση του FDA, του αυστηρού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής, για τη μόνιμη μείωση του τοπικού λίπους, καθώς και 8 ξεχωριστές εγκρίσεις FDA για κάθε μία από τις περιοχές όπου εφαρμόζεται. Επιπλέον, είναι η μοναδική συσκευή που διαθέτει την κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect™, με την οποία εγγυάται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής. Το σύστημα Freeze Detect™ βασίζεται σε ειδικούς αισθητήρες, με τους οποίους εξασφαλίζεται η σταθερή διατήρηση της θερμοκρασίας στους -13 βαθμούς Κελσίου καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Με τον τρόπο αυτόν, η θεραπεία είναι πιο αποτελεσματική. Επιπλέον, οι αισθητήρες που υπάρχουν ενσωματωμένοι μέσα σε όλες τις κεφαλές (applicators), μπορούν να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε μεταβολή στο δέρμα και να διακόψουν αυτόματα τη θεραπεία εάν χρειαστεί, προλαμβάνοντας την πρόκληση εγκαυμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® συνοδεύεται από πολλές διαφορετικές κεφαλές (applicators), έτσι ώστε να επιλέγεται πάντα η κατάλληλη κεφαλή ανάλογα με την περιοχή της θεραπείας και χάρη στην άριστη εφαρμογή, να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μάλιστα, στα ιατρεία IQ Skin Clinics διαθέτουμε τις ενισχυμένες κεφαλές ψύξης CoolAdvantage™ και CoolAdvantage Plus™ που αναρροφούν περισσότερο όγκο λίπους, μειώνουν τον χρόνο θεραπείας στο μισό (περίπου 35 λεπτά), παρέχουν πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα και προσφέρουν 45% πιο άνετη εφαρμογή. 
Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® υπερέχει ακόμα στον τρόπο αξιολόγησης του κάθε περιστατικού. Γίνεται πάντα συνολική εκτίμηση 360 μοιρών του σώματος και διαμορφώνεται εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για κάθε άτομο που αποτελεί το προσωπικό του «Treatment to Transformation», ή αλλιώς το πλάνο θεραπείας που οδηγεί στη μεταμόρφωση του σώματός του.
Τέλος, σε αντίθεση με τις απομιμήσεις της, η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® εφαρμόζεται ως ιατρική πράξη και γι’ αυτό παρέχεται μόνο σε επιλεγμένους ιατρικούς χώρους και όχι σε κέντρα αισθητικής όπου δεν υπάρχει ιατρική επίβλεψη.

Το αποτέλεσμα της αυθεντικής κρυολιπόλυσης CoolSculpting® δεν είναι τόσο γρήγορο ή δραματικό, όσο αυτό μιας επεμβατικής μεθόδου, όπως είναι η λιποαναρρόφηση. Σε μία συνεδρία CoolSculpting®, υπάρχει η δυνατότητα καταστροφής του 25-40% των λιποκυττάρων στην περιοχή της θεραπείας. Η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® στοχεύει μόνο στα λιποκύτταρα και αφήνει άθικτους όλους τους υπόλοιπους ιστούς του δέρματος. Το περίσσιο λίπος αποβάλλεται σταδιακά από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, διάστημα ικανοποιητικό ώστε το δέρμα να προλάβει να προσαρμοστεί χάρη στην ελαστικότητά του.
Αντιθέτως, με τη λιποαναρρόφηση, τα λιποκύτταρα σκοτώνονται και αποβάλλονται με «βίαιο» τρόπο αφήνοντας το δέρμα τραυματισμένο και επιρρεπές στη χαλάρωση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για τα άτομα που επιθυμούν να καταπολεμήσουν οριστικά το τοπικό πάχος αποφεύγοντας τον πόνο, τους κινδύνους και τον χρόνο ανάρρωσης που συνεπάγεται μία χειρουργική διαδικασία, η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αποτελεί την ιδανική επιλογή.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Αν και δεν είχα ποτέ παραπανίσια κιλά, δεν μπορούσα με τίποτα να καταπολεμήσω τα ψωμάκια στους μηρούς μου. Το CoolSculpting κυριολεκτικά τα αφάνισε! Σας ευχαριστώ πολύ!”

E. M.

“Με το CoolSculpting απελευθερώθηκα από το «σωσίβιο», το οποίο όχι μόνο χαλούσε την εξωτερική μου εμφάνιση, αλλά έριχνε και την αυτοπεποίθησή μου. Τώρα πια, νιώθω άλλος άνθρωπος!”

K. X.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την αυθεντική κρυολιπόλυση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.