iqtriangle

ανορθωση ΣΤΗΘΟΥΣ

Σφριγηλό & Στητό Στήθος

Το στήθος μιας γυναίκας διαφοροποιείται με την πάροδο του χρόνου, γι’ αυτό το λόγο και η ανόρθωση στήθους αποτελεί μία άκρως δημοφιλή επέμβαση ομορφιάς. Μπορεί να διορθώσει τις αλλαγές και την απώλεια ελαστικότητας του δέρματος, οι οποίες προκύπτουν από εγκυμοσύνη, θηλασμό, αυξομειώσεις βάρους, γήρανση, βαρύ στήθος ή κληρονομικότητα.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, οι οποίες λειτουργούν υπό την επιστημονική διεύθυνση του δερματολόγου Dr. Χριστόφορου Τzερμιά, μπορούμε να αντιστρέψουμε το χρόνο και να σας χαρίσουμε ένα στήθος στητό και σφριγηλό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

2 ώρες

ΑΣΦΑΛΗΣ

Χωρίς παρενέργειες και σημάδια

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Γενική

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

2-4 εβδομάδες

iqtriangle

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η ανόρθωση στήθους είναι μία επεμβατική διαδικασία, η οποία δίνει τη λύση στο πρόβλημα της χαλάρωσης και της πτώσης του στήθους. Αναμορφώνει το περίγραμμα των μαστών, αφαιρώντας την περίσσεια του δέρματος που έχει δημιουργηθεί και σφίγγοντας τον περιβάλλοντα ιστό

Δεν αλλάζει σημαντικά το μέγεθος του στήθους ούτε αυξάνει το άνω μέρος του στήθους. Εάν επιθυμείτε και ένα τέτοιο αποτέλεσμα, τότε θα πρέπει να συνδυάσετε την ανόρθωση στήθους με αυξητική ή μειωτική στήθους αντίστοιχα.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η ανόρθωση στήθους αποσκοπεί στην αποκατάσταση του σχήματος, του όγκου και της ελαστικότητας των μαστών και διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Βελτίωση σχήματος, μεγέθους και όγκου του στήθους

A

Βελτίωση περιγράμματος μαστών

A

Άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα με πλήρη εσωτερική αναδόμηση του ιστού των μαστών

A

Νεανικό σχήμα και σφριγηλότητα

A

Επανατοποθέτηση της θηλής σε φυσιολογική θέση

A

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και βελτίωση της σεξουαλικής ζωής

A

Φυσικό αποτέλεσμα με απορροφήσιμα ράμματα

A

Ανώδυνη διαδικασία και ανεπαίσθητες ουλές

A
iqtriangle

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΙ ΠΤΩΣΗΣ

Η επέμβαση είναι ασφαλής, γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 ώρες.  Η αποκατάσταση της πτώσης εξαρτάται αρκετά από το  βαθμό πτώσης του μαστού. Οι βαθμοί πτώσης είναι: ο Βαθμός I, ο Βαθμός II, ο Βαθμός III και η Ψευδοπτώση.

Αφού εντοπιστεί ο βαθμός, γίνεται η επιλογή της τεχνικής, η οποία εξαρτάται από το βαθμό χαλάρωσης, το μήκος και το σχήμα των μαστών, την ποιότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και από την ποσότητα του επιπλέον δέρματος που πρέπει να αφαιρεθεί. Υπάρχουν δύο τεχνικές ανόρθωσης στήθους (μαστοπηξίας) ανάλογα με τον βαθμό πτώσης. Η πλάγια λοξή μέθοδος των Dufourmentel – Mouly για πτώσεις μικρού βαθμού και η τεχνική ανόρθωσης στήθους του Robins για πτώσεις μεγαλύτερου βαθμού.

Η τομή που δημιουργείται, ακολουθεί το περίγραμμα του στήθους, καθορίζει από πού θα αφαιρεθεί δέρμα και ορίζει τη νέα θέση των θηλών, οι οποίες αφού αφαιρεθεί το δέρμα επανατοποθετούνται σε φυσιολογική θέση. Στη συνέχεια, ακολουθεί η ανάπλαση των μαστών και το κλείσιμο των τομών με απορροφήσιμα ράμματα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι φυσικό: το στήθος αποκτά ξανά τη νεανική του σφριγηλότητα χωρίς να επηρεάζεται ο όγκος του.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η ανόρθωση του στήθους είναι μια εξαιρετικά εξατομικευμένη επεμβατική διαδικασία και καθαρά προσωπική υπόθεση. Μπορείτε να υποβληθείτε σε ανάλογη επεμβατική διαδικασία εάν: 

 • Είστε σωματικά υγιής και διατηρείτε σταθερό βάρος
 • Η χαλάρωση του στήθους σας έχει αλλάξει το επιθυμητό σχήμα του και τον όγκο του
 • Το στήθος σας έχει επίπεδη, επιμηκυμένη μορφή ή είναι «κρεμασμένο»
 • Έχει χάσει το στήριγμά του και οι θηλές πέφτουν κάτω από την πτύχωση των μαστών
 • Οι θηλές στρέφονται προς τα κάτω
 • Το δέρμα του στήθους είναι χαλαρωμένο
 • Ο ένας μαστός είναι χαμηλότερος από τον άλλο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η αποθεραπεία διαρκεί 2 με 4 εβδομάδες. Επίσης, για ένα μήνα μετά την επέμβαση, συνιστάται αποφυγή έντονης σωματικής δραστηριότητας καθώς και οδήγησης, κυρίως λόγω της ζώνης ασφαλείας.

Ναι. Εάν πέρα από την ανόρθωση επιθυμείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος του στήθους σας, μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο επεμβάσεις.

Η ανόρθωση στήθους είναι μία απόλυτα ασφαλής επέμβαση. Είναι σπάνιο να υπάρξουν επιπλοκές , ειδικά εάν η επέμβαση γίνει από έμπειρο πλαστικό χειρουργό. Πιθανές επιπλοκές που ίσως παρουσιαστούν είναι η εμφάνιση αιματώματος ή φλεγμονής, οι οποίες όμως είναι και εύκολο να αντιμετωπιστούν.
Εάν κάνω ανόρθωση στήθους θα μπορώ να θηλάσω;
Ναι. Η ανόρθωση στήθους μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία του θηλασμού.

Τόσο η εγκυμοσύνη, όσο και η απότομη και μεγάλη αυξομείωση του βάρους μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα της ανόρθωσης και ίσως να χρειαστείτε ξανά επέμβαση στο μέλλον.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την επέμβαση ανόρθωσης στήθους, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  VASER Lipo
  ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ EXILIS
  ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ