iqtriangle

Συσφιξη
Προσωπου, Λαιμου
& Ντεκολτε

Μοναδικές θεραπείες
για οριστική αντιμετώπιση της χαλάρωσης

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής ΙQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τzερμιά, αντιμετωπίζουμε την χαλάρωση του δέρματος ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου. Προσφέρουμε από τις πλέον προηγμένες LASER και Energy-Based θεραπείες μέχρι και τις πιο καινοτόμες ελάχιστα επεμβατικές και επεμβατικές μεθόδους Lifting για να επαναφέρουμε οριστικά την σφριγηλότητα  σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ ακόμα και σε 1 μόνο συνεδρία!

Οι θεραπείες είναι ασφαλείς και δεν αφήνουν σημάδια και ουλές στην επιδερμίδα. Με απόλυτη έμφαση στο φυσικό αποτέλεσμα, η έμπειρη ιατρική ομάδα μας σχεδιάζει την κατάλληλη ανά περίπτωση θεραπεία σύσφιξης, μεμονωμένη ή συνδυαστική, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ
ΜΕΘΟΔΟΙ

ΑΜΕΣΑ
ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
ΟΥΛΕΣ & ΣΗΜΑΔΙΑ

ΚΟΣΤΟΣ
Aπο €100

iqtriangle

ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο σώμα που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό και παρεμβάλλεται στους ιστούς μεταξύ μυών και οστών. Μετά την ηλικία των 30, η παραγωγή αυτής της σημαντικής πρωτεΐνης, όπως και της ελαστίνης, μειώνεται με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται λιγότερο ελαστικό και οι ρυτίδες να αρχίζουν να εμφανίζονται. Ειδικά στο λαιμό που το δέρμα είναι ευαίσθητο και λεπτό, ο χρόνος αφήνει πιο εύκολα τα σημάδια του από την ηλικία των 25. Κοντά στα 40, τα σημάδια γήρανσης και η χαλάρωση γίνονται πιο ορατά στο λαιμό και στο περίγραμμα του προσώπου. Παράλληλα με την μείωση των επιπέδων κολλαγόνου, διαταράσσεται η ποσότητα λίπους στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, δημιουργείται κενός χώρος κάτω από αυτά και το δέρμα χαλαρώνει σε σημεία όπου πριν ήταν σταθερό. Επίσης, παρατηρείται μικρότερη παραγωγή υαλουρονικού οξέος και μειωμένη ενυδάτωση με επακόλουθο λέπτυνση και ξηρότητα της επιδερμίδας.

Πρόσθετοι παράγοντες που συμβάλλουν στην χαλάρωση του δέρματος και μπορούν να προκαλέσουν νωρίτερα σχηματισμό ρυτίδων είναι ο τρόπος ζωής, η συχνή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, η υπερβολική απώλεια ή απόκτηση βάρους, η διατροφή σε υψηλό βαθμό με επεξεργασμένα τρόφιμα, το κάπνισμα και η κληρονομικότητα. Αν σε όλα αυτά προστεθεί η μειωμένη ροή αίματος και θρεπτικών συστατικών στους ιστούς, η χαλάρωση συνοδεύεται από θαμπάδα και “σακούλιασμα” σε περιοχές του προσώπου και του λαιμού, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον σχηματισμό βαθουλωτών ζυγωματικών.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

25 χρόνια πρωτοπορίας στις προηγμένες εφαρμογές LASER & Energy Based Συσκευών

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, οι μη επεμβατικές θεραπείες για την σύσφιξη προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, στόχο έχουν να διοχετεύσουν ενέργεια στα στρώματα του δέρματος για να ενεργοποιήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να βελτιωθεί η υφή, η τονικότητα και η σταθερότητα του δέρματος. Οι μέθοδοι με LASER, με χρήση ραδιοσυχνοτήτων ή με διοχέτευση φωτεινής ενέργειας είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, ο χρόνος εφαρμογής τους είναι σχετικά σύντομος και τα αποτελέσματα είναι φυσικά με σταδιακή, συνεχιζόμενη βελτίωση ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας.

Οι θεραπείες σύσφιξης με LASER και Energy Based συσκευές είναι χωρίς παρενέργειες και δεν συνοδεύονται από κίνδυνο υπερμελάγχρωσης. Για τον λόγο αυτό μπορούν να εφαρμόζονται όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και τους θερινούς μήνες που υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια. Τα αποτελέσματα μετά τη θεραπεία περιλαμβάνουν:

 • Συνολική ανανέωση προσώπου
 • Σφριγηλό και νεανικό δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
 • Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Αποκατάσταση χαμένου όγκου από περιοχές του προσώπου, όπως οι παρειές.
 • Λείανση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και ουλών.
iqtriangle

PROFHILO με υαλουρονικό υψηλής καθαρότητας

Καινοτόμος θεραπεία βιο-ανάπλασης για αντιμετώπιση χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ & χέρια

Η θεραπεία PROFHILO® είναι η πρώτη και μοναδική ενέσιμη θεραπεία βιο-ανάπλασης με υαλουρονικό υψηλής καθαρότητας. Είναι μη επεμβατική και ανώδυνη, ιδανική για την αναδόμηση του δέρματος και την αντιμετώπιση χαλάρωσης σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

Η μοναδική βιοφυσική δράση της θεραπείας PROFHILO® αποτελεί σημαντικό επίτευγμα της αντιγηραντικής ιατρικής, καθώς επεμβαίνει σε 3 μέτωπα:

 • Στη διαδικασία γήρανσης των ιστών
 • Στη διαδικασία αναδόμησης του δέρματος σε περιπτώσεις ακμής και ουλών
 • Στη διαδικασία ομοιογενοποίησης σε περιπτώσεις απώλειας ή ελλιπούς λιπώδους ιστού

Το βιοσυμβατό και υψηλής συγκέντρωσης υαλουρονικό εγχέεται με ακρίβεια στο χόριο του δέρματος και αφομοιώνεται πλήρως στους ιστούς. Χάρη στην αργή απελευθέρωσή του, διεγείρει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αναδιαμορφώνοντας αποτελεσματικά, όχι μόνο το συγκεκριμένο σημείο όπου γίνεται η έγχυση, αλλά όλους τους δερματικούς ιστούς της περιοχής. Η σύσφιξη και η λείανση του δέρματος είναι θεαματικές, ενώ το περίγραμμα του προσώπου αποκτά φυσική και νεανική όψη.

Πρωτοποριακή τεχνολογία: το ρυθμιστικό ενέσιμο διάλυμα αποτελείται από υαλουρονικό υψηλού μοριακού βάρους (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA), που παράγεται μέσω βιολογικής ζύμωσης (θερμική διαδικασία σταθεροποίησης) και δίχως προσθήκη χημικών παραγόντων. Η σταθερή συνέργεια αυτού του υβριδικού συμπλέγματος υαλουρονικού παρέχει στη θεραπεία μοναδικά πλεονεκτήματα:

 • Υψηλή συγκέντρωση σταθεροποιημένου υαλουρονικού (η μεγαλύτερη που διατίθεται για εφαρμογή στην κοσμητική ιατρική).
 • Το υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA) ενυδατώνει την επιδερμίδα και καθώς απελευθερώνεται αργά, προσδίδει άνεση στη θεραπεία, κατά τη διάρκεια αυτής και μετά.
 • Το υαλουρονικό υψηλού μοριακού βάρους (H-HA) επιφέρει σταθερότητα στα επίπεδα του υαλουρονικού που υπάρχει στο χόριο, δημιουργώντας αποτέλεσμα lifting στην περιοχή.
 • Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι και τύπου III στους ινοβλάστες και κολλαγόνου τύπου IV και VII στα κερατινοκύτταρα με θεαματική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.
 • Αυξάνεται η παραγωγή της ελαστίνης και του ενδογενούς υαλουρονικού με αποτέλεσμα την δημιουργία νεανικής όψης στο δέρμα.

ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ
ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ
ΣΥΝΤΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΜΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
ΜΕ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ 1 ΜΗΝΟΣ

iqtriangle

Τρόπος εφαρμογής: στο πρόσωπο, η θεραπεία PROFHILO® εφαρμόζεται σε 5 σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου.

  • Ειδική εφαρμογή σε ανατομικά επιλεγμένες περιοχές του προσώπου (ζυγωματική προβολή, βάση της μύτης, κοντά στην βάση του αυτιού, πηγούνι, γωνία κάτω γνάθου).
  • Δυνατότητα σταδιακής διάχυσης του υαλουρονικού στους ιστούς.
  • 5 εγχύσεις σε κάθε πλευρά του προσώπου.
  • Ελάχιστη πιθανότητα δημιουργίας οιδήματος.

Στο λαιμό, η τεχνική εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε 10 σημεία, διατηρώντας όλα τα πλεονεκτήματα της θεραπείας.

Μεγάλη αποτελεσματικότητα και διάρκεια της θεραπείας: τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά με παρατεταμένη διάρκεια, γεγονός που έχει επιβεβαιωθεί με ιστολογικές μελέτες. Για την επίτευξή τους, συνιστώνται δύο συνεδρίες PROFHILO® με διαφορά ενός μηνός η μία από την άλλη. Για τη θεραπεία ορισμένων περιοχών, όπως ο λαιμός ή τα χέρια, μπορεί να απαιτούνται τρεις συνεδρίες για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Η βελτίωση συνεχίζεται σταδιακά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, επιτρέποντας τη φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Το πλήρες αποτέλεσμα φαίνεται ένα μήνα μετά τη δεύτερη συνεδρία της θεραπείας και διαρκεί περίπου ενάμισι χρόνο, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος.

 • Επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης.
 • Βελτίωση στο περίγραμμα του προσώπου με τόνωση των ζυγωματικών.
 • Σύσφιξη και ανύψωση της γνάθου για πιο νεανικό προφίλ.
 • Έντονη ενυδάτωση του δέρματος.
 • Σφριγηλότητα, λάμψη και απαλότητα της επιδερμίδας.
 • Λείανση των ρινοχειλικών πτυχών & των γραμμών μαριονέτας, που αποτελούν τα βασικά σημάδια γήρανσης στο δέρμα του προσώπου.
 • Σύσφιξη και λείανση του δέρματος σε λαιμό και ντεκολτέ.
 • Αποκατάσταση χαμένου όγκου στα χέρια με σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας.

Η θεραπεία PROFHILO® μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της, είτε συνδυαστικά με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης για πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ ή χέρια.

ΑΝΩΔΥΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ
ΛΟΓΩ ΑΡΓΗΣ ΕΓΧΥΣΗΣ

10 ΛΕΠΤΑ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ

ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΟΜΗΣ & ΥΦΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ
ΟΓΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ

Αντιμετώπιση της xαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού με LASER & EBD Συσκευές
Από €200

LASER & Energy Based Συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, όπως το PICO LASER, το RF Microneedling, η Φωτοθεραπεία & το Fractional CO2 LASER επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν σφριγηλό, νεανικό δέρμα, σε λίγες συνεδρίες με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες.
Δεν υπάρχει κίνδυνος υπερμελάγχρωσης τους θερινούς μήνες. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται όλο το χρόνο, ακόμα και σε εποχές με μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως το καλοκαίρι.

Θερμολιπόλυση Exilis Elite™
Από €60

Η ισχυρή λιποδιαλυτική, αντιγηραντική και συσφικτική δράση της εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία.
Κατάλληλη για ανόρθωση, σύσφιξη & σμίλευση του δέρματος προσώπου και λαιμού.

Face Lifts: EndoLift, Mini Lift & Maxi Lift

Καινοτόμες και απόλυτα ασφαλείς μέθοδοι για την χαλάρωση του δέρματος προσώπου και λαιμού με εντυπωσιακό, φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

MAGELLAN®

Η εξελιγμένη αυτόλογη μεσοθεραπεία Magellan® σε συνδυασμό με το RF Microneedling προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σύσφιξης και ανανέωσης με απόλυτα φυσικό τρόπο σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Νήματα Προσώπου
€10/νήμα

Εξαιρετική μέθοδος ανόρθωσης, σύσφιξης και “στήριξης” του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό σε 1 μόλις συνεδρία 30 λεπτών με αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας.

iqtriangle

Exilis Elite™ προηγμένης τεχνολογίας | Θεαματική σύσφιξη σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ – Νεανικό οβάλ περίγραμμα προσώπου

Η θεραπεία Exilis Elite™ για την σύσφιξη του δέρματος του προσώπου βασίζεται σε επαναστατική τεχνολογία, η οποία συνδυάζει υπερήχους με ραδιοσυχνότητες και είναι εγκεκριμένη από τον FDA. Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα. Η δράση της ασκείται με μέγιστη αποτελεσματικότητα στα βαθιά στρώματα του δερματικού ιστού, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνοντας το υποδόριο λίπος. Η χαλάρωση του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά και αποκαθίσταται θεαματικά το οβάλ περίγραμμα του προσώπου. Είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε ηλικία άνω των 25, που αναζητά αισθητική βελτίωση στο πρόσωπο, το πηγούνι (διπλοσάγονο), τον λαιμό ή το ντεκολτέ.

Συνήθως, απαιτούνται από 4 έως 8 συνεδρίες, σε απόσταση μίας εβδομάδας η μία από την άλλη. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά την 1η συνεδρία, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται μέχρι και 2 έως 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες και στην εργασία είναι άμεση. Το δέρμα παραμένει σφριγηλό και λαμπερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ το αποτέλεσμα στο διπλοσάγονο είναι μόνιμο. Για ακόμη πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, η θεραπεία Exilis Elite™ μπορεί να συνδυαστεί με άλλες καινοτόμες αντιγηραντικές θεραπείες.

iqtriangle

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Ακολουθώντας μια μη επεμβατική διαδικασία σύσφιξης του δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πιθανώς τα αποτελέσματα να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά αν  υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις, όπως:

 • Το σωματικό σας βάρος να είναι φυσιολογικό και να μη συνοδεύεται από συνεχείς αυξομειώσεις.
 • Να ακολουθείτε υγιεινή διατροφή.
 • Να μην καπνίζετε.
 • Να καταναλώνετε αλκοολούχα ποτά με μέτρο.
 • Να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο και να μην κάνετε μαύρισμα σε καμπίνες.
 • Η χαλάρωση στο δέρμα σας να μην είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να εφαρμόσουμε μεθόδους τουλάχιστον ελάχιστα επεμβατικές.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η σύσφιξη του δέρματος με LASER είναι μια σειρά από θεραπείες με LASER, σχεδιασμένες για να διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος εφαρμόζεται το κατάλληλο LASER για την βέλτιστη θεραπεία σύσφιξης.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Είμαι τόσο ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα! Είχα πρόβλημα με την χαλάρωση στο λαιμό μου που αναγκαζόμουν να φοράω μόνο κλειστές μπλούζες για να το κρύβω. Τώρα νιώθω απίστευτα όμορφα!”

Τ. Ε.

“Το προσωπικό πολύ ευγενικό και με εμπειρία. Πολύ επαγγελματική ατμόσφαιρα στα ιατρεία. Η θεραπεία ανανέωσης στο πρόσωπό μου εκπληκτική! Δείχνω τουλάχιστον 10 χρόνια νεώτερη!”

Α. Δ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τις θεραπείες σύσφιξης, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.