iqtriangle

ΑΥΤΟΛΟΓΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με αυξητικούς παράγοντες

Αναρωτιέστε αν γίνεται να έχετε νεανικό πρόσωπο με φυσικό τρόπο; Μα… φυσικά και γίνεται!

Η απόλυτα φυσική αναζωογόνηση προσώπου με αυξητικούς παράγοντες μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τη νέα αυτόλογη θεραπεία προσώπου.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝΟΥ & ΥΦΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΣΥΣΦΙΞΗ & ΛΑΜΨΗ

ΛΕΙΑΝΣΗ ΜΙΚΡΟΡΥΤΙΔΩΝ & ΟΥΛΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

60 Λεπτά

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

2 με 3

ΑνΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Με τοπική αναισθητική κρέμα
Άμεση αποθεραπεία

iqtriangle

Η ΝΕΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής, η νέα αυτόλογη θεραπεία ανανέωσης προσώπου βάζει φρένο στα σημάδια γήρανσης, καθώς επουλώνει, αναπλάθει και αναζωογονεί φυσικά την επιδερμίδα του προσώπου. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ανώδυνη και χωρίς παρενέργειες.  Προτείνεται συνήθως από την ηλικία των 30 ετών, όταν αρχίζουν να γίνονται ορατά τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Όμως, μπορεί να εφαρμοστεί και νωρίτερα ως θεραπεία πρόληψης.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το δέρμα, έχει τον δικό του μηχανισμό ανάπλασης, και κάθε φορά που υφίσταται έναν τραυματισμό σπεύδει να αναπλάσει το σημείο αυτό μόνο του. Η νέα αυτόλογη θεραπεία διεγείρει τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασης και ενεργοποιεί τη διαδικασία ενεργοποίησης κολλαγόνου, την αγγειογένεση και την εκ νέου αγγειοποίηση των ιστών. Επίσης, αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες και την αναζωογονητική, επουλωτική και αναπλαστική δράση, προσφέροντας ένα απολύτως φυσικό λίφτινγκ προσώπου!

ΝΕΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βελτιστοποιεί

τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
A

Προκαλεί

σύσφιξη επιδερμίδας
A

Χαρίζει

νεανική και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα
A

Ενισχύει την ανάπτυξη λίπους

προσδίδοντας όγκο σε περιοχές όπου το λίπος έχει χαθεί
A

Επαναφέρει τη σφριγηλότητα

και τη στιλπνότητα της επιδερμίδας
A

Λειαίνει

μικρορυτίδες και ουλές
A

Επανορθώνει την τραχιά υφή

και τη «σβησμένη» ακτινοβολία του δέρματος
A

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η νέα αυτόλογη θεραπεία χρησιμοποιεί τα φυσικά συστατικά του οργανισμού και πιο συγκεκριμένα το αίμα του ίδιου του ασθενή για να αποκαταστήσει τα σημάδια γήρανσης που παρουσιάζονται με την πάροδο του χρόνου. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για:

 • το «πόδι της χήνας» και τις «ρυτίδες γέλιου»
 • τους μαύρους κύκλους
 • τα «πεσμένα» ζυγωματικά
 • την αντιμετώπιση χαλάρωσης του δέρματος
 • την αποκατάσταση ουλών ακμής αλλά και των επιφανειακών ουλών
iqtriangle

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δεν πρόκειται για την απλή αυτόλογη θεραπεία! H νέα επαναστατική θεραπεία ήρθε για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα και για να αποδείξει πως όλες οι αυτόλογες θεραπείες ΔΕΝ είναι ίδιες! Αυτό που την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες είναι ότι βασίζεται στην εξελιγμένη διαδικασία της διπλής φυγοκέντρισης, γεγονός που την κάνει να είναι μέγιστα αποτελεσματική.

iqtriangle

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ

Η νέα Αυτόλογη Θεραπεία διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα φιαλιδίου μιας χρήσης για κάθε ασθενή. Πρόκειται για ένα κλειστό κύκλωμα, όπου κανένας δεν έρχεται σε επαφή με το φιαλίδιο, έτσι ώστε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιμόλυνσης.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματα της νέας αυτόλογης θεραπείας αποκαλύπτονται σταδιακά μέσα στους επόμενους 3 μήνες και είναι πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς επιτυγχάνεται πλήρης αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου.

iqtriangle

ΝΕΑ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ & Μicroneedling ή Fillers

Αν επιθυμούμε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δραστικό, τότε η νέα αυτόλογη θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με Microneedling – γνωστό και ως “Vampire Facelift” ή με Fillers υαλουρονικού –  το λεγόμενο “Vampire Facial”.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Δουλεύω πολλές ώρες καθημερινά. Οι ρυθμοί ζωής μου είναι τέτοιοι που δεν υπάρχει πάντα χώρος για ξεκούραση. Με τα χρόνια αυτό είχε τεράστιο αντίκτυπο στο πρόσωπό μου. Η επιδερμίδα μου ήταν θαμπή, σκοτεινή θα έλεγα, και είχε χάσει τη νεανική της λάμψη. Φαν της φυσικής ανανέωσης και αναζωογόνησης, επέλεξα τη νέα αυτόλογη θεραπεία που εφαρμόζεται στις IQ Skin Clinics. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο φυσικό θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Το δέρμα μου απέκτησε ξανά τη χαμένη του λάμψη και νιώθω πραγματικά υπέροχα! Πολλά ευχαριστώ σε όλη την ομάδα των ΙQ Skin Clinics.”

Ι. Π.

“Η βελτίωση στο πρόσωπό μου πραγματικά εκπληκτική. Ούτε που το φανταζόμουν ότι έτσι, χωρίς φάρμακα, εντελώς φυσικά, θα μπορούσα να έχω τέτοιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορεί να είμαι σχεδόν 40, ωστόσο κανείς πια δεν το πιστεύει. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα των IQ Skin Clinics.”

Κ. Ι.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης, χωρίς χρέωση, στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη νέα αυτόλογη θεραπεία, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ
  μεσοθεραπειες-preview
  SKINBOOSTER ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  ΣΥΣΦΙΞΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΛΑΙΜΟΥ & ΝΤΕΚΟΛΤΕ