iqtriangle

LASER
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Εφαρμογή LASER
Αλεξανδρίτη & Nd:YAG

Η LASER Αποτρίχωση είναι η καλύτερή σας επιλογή για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αυτό, το γνωρίζετε ήδη. Μπορεί όμως το καλό, να γίνει ακόμα καλύτερο;

Φυσικά και μπορεί.

Απολαύστε την καλύτερη εκδοχή της LASER Αποτρίχωσης. Χωρίς Περιορισμούς.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ
ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ
ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Με την εγκριση
του FDA

iqtriangle

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΙΔΑΝΙΚΗ.

Ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας

  • Εξαιρετικά αποτελεσματική για περιοχές με «επίμονη» τριχοφυΐα (ακόμα και την περίοδο της εμμηνόπαυσης)
  • Βέλτιστα αποτελέσματα για περιοχές με πολύ λεπτή και ισχνή τριχοφυΐα
  • Αποτελεσματική και για λευκές, ξανθές ή κόκκινες τρίχες

Ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος (1-6 κλίμακα Fitzpatrick). Εξαιρετική για σκουρόχρωμα δέρματα με λεπτή και αδύναμη τριχοφυΐα

Ιδανική για όλες τις περιοχές του σώματος ακόμα και  για τις δυσπρόσιτες, όπως τα αυτιά

Ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και  τους καλοκαιρινούς  μήνες

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Η μεμονωμένη, διαδοχική, ταυτόχρονη ή μικτή εκπομπή των λέιζερ Αλεξανδρίτη και Nd:YAG ανάλογα με τη φύση της εκάστοτε τριχοφυΐας εξασφαλίζει:

  • Υψηλή ακρίβεια προσαρμογής παραμέτρων στις ιδιαιτερότητες κάθε τριχοφυΐας
  • Μειωμένη διάρκεια θεραπείας
  • Μόνιμα αποτελέσματα με ασφάλεια
  • Ορατό αποτέλεσμα από την 1η Συνεδρία
iqtriangle

ΔΥΟ LASER ΣΕ ΕΝΑ:
Η LASER συνέργεια που φέρνει το απόλυτο αποτέλεσμα

Το Δερματολογικό λέιζερ Αλεξανδρίτη (755nm) αποτελεί αναμφισβήτητα το λέιζερ πρώτης επιλογής, τον χρυσό κανόνα (gold standard) για την εξάλειψη τριχοφυΐας σε ανοιχτόχρωμα και λίγο πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Αντίστοιχα, το Nd:YAG (1064 nm) συνιστάται για ακόμη πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Δρουν όμως μεμομωνομένα, ταυτόχρονα ή διαδοχικά, κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, τα δερματολογικά λέιζερ Αποτρίχωσης περιορίζονταν σε μια και μοναδική εκπομπή μήκος κύματος LASER τη φορά, ενώ η εξάλειψη της ισχνής τριχοφυΐας σε αρκετά σκουρόχρωμα δέρματα αποτελούσε πάντοτε πρόκληση.

Ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε μηχανισμός που να μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά και με ασφάλεια την εκπομπή και των 2 μηκών κύματος λέιζερ προσαρμόζοντας τις παραμέτρους ανάλογα  με τις ιδιαιτερότητες της κάθε τριχοφυΐας και κάθε τύπου δέρματος.

Αυτά, μέχρι σήμερα!

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, διαθέτουμε πλέον το 1ο Δερματολογικό LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας, το οποίο συνδυάζει τη μεμονωμένη, διαδοχική ή τη μικτή εκπομπή παλμών LASER Alexandrite & Nd:YAG ανάλογα με τη φύση της εκάστοτε τριχοφυΐας.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η LASER Αποτρίχωση στην καλύτερή της εκδοχή

Η συνδυαστική εφαρμογή των LASER Αλεξανδρίτη & Nd:YAG εγγυάται την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία LASER Αποτρίχωσης. Το ένα LASER συμπληρώνει το άλλο προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, εντυπωσιακά αποτελέσματα, ανώδυνα, με ασφάλεια,  σε λιγότερες συνεδρίες, κάθε εποχή του χρόνου.

Μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών

Το Δερματολογικό LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής της ροής, του παλμού και της διάρκειας του με τις ιδιαιτερότητες κάθε τριχοφυΐας. Χάρη στη μικτή τεχνολογία, τα δυο μήκη κύματος, (λέιζερ Alexandrite & Nd:YAG) εκπέμπουν μεμονωμένα, ταυτόχρονα ή συνδυαστικά, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε θεραπείας και διαμορφώνουν την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επιλογή για την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
A

Πραγματικά ανώδυνα, χωρίς τραυματισμούς & σημάδια

Το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης λειτουργεί ευεργετικά ως προς τη μείωση του πόνου ή την πιθανότητα θερμικού τραυματισμού ειδικά σε περιοχές με μεγάλη επιφάνεια, όπως η ανδρική πλάτη ή το ανδρικό στέρνο.
A

Απόλυτη ασφάλεια

Η απόλυτη ασφάλεια για όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος προέρχεται από την ταυτόχρονη στόχευση 2 διαφορετικών χρωμοφόρων του τριχοθυλακίου, καθώς και από τη μείωση της θερμικής βλάβης που οφείλεται στην εκπομπή και των δύο ενεργειών.
A

Λιγότερες συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας

Ο αριθμός συνεδριών που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η θεραπεία αποτρίχωσης LASER Μικτής Τεχνολογίας είναι μικρότερος συγκριτικά με αυτόν που απαιτείται κατά μέσο όρο στην κλασική LASER αποτρίχωση. Ωστόσο, μπορεί ο ρυθμός θεραπείας να είναι πιο γρήγορος, όμως ο τελικός αριθμός συνεδριών ενδέχεται να διαφέρει από άτομο σε άτομο καθώς εξαρτάται από την ιδιαιτερότητα κάθε τριχοφυΐας.
A

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics αντιμετωπίζουμε τη LASER Αποτρίχωση ως ιατρική πράξη.

Στόχος μας είναι να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα γρήγορα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια,  ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία και να αποφεύγονται οι άσκοπες επαναληπτικές συνεδρίες.

  • Οι θεραπείες Αποτρίχωσης με τη συνδυαστική εφαρμογή των λέιζερ Αλεξανδρίτη και Nd:ΥΑG εφαρμόζονται βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων.
  • Κάθε συνεδρία LASER αποτρίχωσης πραγματοποιείται πάντα με Δερματολογική Εποπτεία.
  • Διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό στη χρήση εξελιγμένων δερματολογικών λέιζερ.

LASER AΠΟΤΡΙΧΩΣΗ | VIDEO PLAYLIST

Αποτρίχωση LASER Alexandrite

LASER Αποτρίχωση

Πριν την εφαρμογή LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας διενεργούμε:

Λήψη ιατρικού ιστορικού

Patch Test σε μια μικρή περιοχή του δέρματος για να πιστοποιήσουμε εάν το δέρμα σας είναι κατάλληλο για να υποβληθεί σε θεραπεία LASER Αποτρίχωσης

Φυσική εξέταση για να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας του κάθε δέρματος

Ενδελεχής δερματολογικός έλεγχος για τυχόν ύπαρξη σπίλων θυλακίτιδας, αγγειακών ή δερματικών βλαβών στο δέρμα

Ενδελεχής δερματολογικός έλεγχος στην ευαίσθητη περιοχή ώστε να αποκλείσουμε την παρουσία ιογενούς μόλυνσης ή αφροδισιολογικών παθήσεων. (Εάν η αποτρίχωση αφορά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων)

Συνέργεια, Συνέπεια & Τεχνογνωσία εγγυώνται τα βέλτιστα αποτελέσματα με ασφάλεια. Για πάντα.

Η LASER αποτρίχωση απαιτεί βραχυπρόθεσμη δέσμευση για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.  Η δική σας συνέργεια είναι απαραίτητη. Χρειάζεται η δική σας συνέπεια ως προς την προσέλευσή σας σε κάθε προγραμματισμένη συνεδρία μέχρις ότου να συμπληρωθεί ο αριθμός των συνεδρίων που έχει ορισθεί ότι για την κάθε περίπτωση είναι απαραίτητος. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας  σε συνδυασμό με τη δική σας συνέπεια εγγυώνται τα βέλτιστα αποτελέσματα για πάντα.

Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τη LASER Αποτρίχωση στην καλύτερή της εκδοχή!

Συνδυαστική εφαρμογή LASER Αλεξανδρίτη και Nd:YAG: Ολοκληρωμένη εμπειρία LASER Aποτρίχωσης με υψηλή αποτελεσματικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Πάντα με Δερματολογική Εποπτεία. Από την έμπειρη Ομάδα του Dr. Τζερμιά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η αποτρίχωση με συνδυαστική εφαρμογή λέιζερ Αλεξανδρίτη & Nd:YAG είναι ανώδυνη. Πρόκειται για μία μη-επεμβατική ιατρική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα μία μικρή ενόχληση, η οποία όμως είναι στιγμιαία και δεν έχει περαιτέρω διάρκεια. Στις πιο ευαίσθητες περιοχές, προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας έτσι ώστε να είναι απολύτως ανεκτή η εφαρμογή του λέιζερ.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Έχω ξεκινήσει αποτρίχωση full μπικίνι και μετά από μόνο τρεις επισκέψεις τα αποτελέσματα είναι θεϊκά. Καλύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και με απίστευτη κατανόηση από την νοσηλεύτρια που με ανέλαβε, δεν θα μπορούσα να περιμένω. Μπράβο για τις υπηρεσίες και το άψογο προσωπικό!”

Ε. Π.

“Η τριχοφυΐα του προσώπου μου ήταν πραγματικά ένα φοβερό πρόβλημα στην εμφάνισή μου. Από την πρώτη επίσκεψη, είδα τρομερό αποτέλεσμα. Χωρίς πόνο, σε πολύ λίγη ώρα, απέκτησα ένα άλλο πρόσωπο. Εξαιρετική δουλειά από την νοσηλεύτρια. Άψογη συνεργασία. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο αυτή!”

Ι. Κ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού χωρίς χρέωση στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την υπηρεσία LASER αποτρίχωσης, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

iqtriangle

IQ NEWSLETTER

Κάνετε εγγραφή στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τις καινούργιες υπηρεσίες & προσφορές μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ