iqtriangle

LASER
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Εφαρμογή LASER
Αλεξανδρίτη & Nd:YAG

Απαλλαγείτε μια για πάντα από το πρόβλημα της τριχοφυΐας, εύκολα και γρήγορα, με μία θεραπεία ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος και δείτε αποτελέσματα από την 1η κιόλας συνεδρία!

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ

κάθε τύπο & χρώμα δέρματος

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ

και χρώμα τριχοφυΐας

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ

του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι

iqtriangle

Η LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Πλέον δεν χρειάζεται να το φαντάζεστε, μπορείτε απλά να το ανακαλύψετε… Η μεμονωμένη, διαδοχική ή ταυτόχρονη εκπομπή των LASER Αλεξανδρίτη και Nd:YAG είναι:

Ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας, με θαυμάσια αποτελέσματα ακόμη και σε περιοχές με «επίμονη» τριχοφυΐα (και κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης) και σε περιοχές με πολύ λεπτή και ισχνή τριχοφυΐα.

Κατάλληλη για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος (1-6 κλίμακα Fitzpatrick), με επιτυχία και σε σκουρόχρωμα δέρματα με λεπτή και αδύναμη τριχοφυΐα.

Εξαιρετική για όλες τις περιοχές του σώματος, ακόμα και  για τις δυσπρόσιτες, όπως τα αυτιά.

Εφαρμόσιμη όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, αρκεί το δέρμα να μην είναι μαυρισμένο από τον ήλιο ή προσφάτως έντονα εκτεθειμένο στον ήλιο.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ | ΔΥΟ LASER ΣΕ ΕΝΑ

Δύο LASER δρουν ταυτόχρονα, μεμονωμένα ή διαδοχικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προσφέροντας το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε!

Από τη μία έχουμε το δερματολογικό LASER Αλεξανδρίτη (755nm), ιδανικό για την εξάλειψη της τριχοφυΐας σε ανοιχτόχρωμα και λίγο πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Από την άλλη, το Nd:YAG (1064 nm), κατάλληλο για πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποιος μηχανισμός που να συνδυάζει την εκπομπή παλμών LASER Alexandrite & Nd:YAG με ασφάλεια. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics διαθέτουμε το 1ο Δερματολογικό LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας!

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

ΑΝΔΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

iqtriangle

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η LASER Αποτρίχωση στην καλύτερή της εκδοχή

Η συνδυαστική εφαρμογή των LASER Αλεξανδρίτη & Nd:YAG εγγυάται την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία LASER Αποτρίχωσης. Το ένα LASER συμπληρώνει το άλλο προσφέροντας:

Μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών

Τα δυο μήκη κύματος του δερματολογικού LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας εκπέμπουν μεμονωμένα, ταυτόχρονα ή συνδυαστικά, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε θεραπείας.
A

Ανώδυνες συνεδρίες

Πραγματικά ανώδυνες συνεδρίες, χωρίς τραυματισμούς και σημάδια, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα ψύξης.
A

Απόλυτη ασφάλεια

Η απόλυτη ασφάλεια για όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος προέρχεται από την ταυτόχρονη στόχευση 2 διαφορετικών χρωμοφόρων του τριχοθυλακίου.
A

Λιγότερες & μικρότερες συνεδρίες

Ο αριθμός συνεδριών που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η θεραπεία αποτρίχωσης LASER Μικτής Τεχνολογίας είναι μικρότερος, συγκριτικά με αυτόν που απαιτείται κατά μέσο όρο στην κλασική LASER αποτρίχωση.
A

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Η LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics στόχος μας είναι να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα γρήγορα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια. Γι’ αυτό:

 • Οι θεραπείες αποτρίχωσης εφαρμόζονται βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων.
 • Κάθε συνεδρία πραγματοποιείται πάντα με Δερματολογική Εποπτεία.
 • Διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στη χρήση των εξελιγμένων δερματολογικών λέιζερ.
iqtriangle

ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Πριν την εφαρμογή LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας προβαίνουμε σε:

Λήψη ιατρικού ιστορικού

Patch Test σε μια μικρή περιοχή του δέρματος για να πιστοποιήσουμε εάν το δέρμα σας είναι κατάλληλο για να υποβληθεί σε θεραπεία LASER Αποτρίχωσης.

Φυσική εξέταση για να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας του κάθε δέρματος.

Ενδελεχή δερματολογικό έλεγχο για τυχόν ύπαρξη σπίλων θυλακίτιδας, αγγειακών ή δερματικών βλαβών στο δέρμα.

Δερματολογική εξέταση στην ευαίσθητη περιοχή ώστε να αποκλείσουμε την παρουσία ιογενούς μόλυνσης ή αφροδισιολογικών παθήσεων. (Εάν η αποτρίχωση αφορά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων).

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η αποτρίχωση με συνδυαστική εφαρμογή LASER Αλεξανδρίτη & Nd:YAG είναι ανώδυνη. Πρόκειται για μία μη-επεμβατική ιατρική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα μία μικρή ενόχληση, η οποία όμως είναι στιγμιαία και δεν έχει περαιτέρω διάρκεια. Στις πιο ευαίσθητες περιοχές, προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας έτσι ώστε να είναι απολύτως ανεκτή η εφαρμογή του LASER.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

“Έχω ξεκινήσει αποτρίχωση full μπικίνι και μετά από μόνο τρεις επισκέψεις τα αποτελέσματα είναι θεϊκά. Καλύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και με απίστευτη κατανόηση από την νοσηλεύτρια που με ανέλαβε, δεν θα μπορούσα να περιμένω. Μπράβο για τις υπηρεσίες και το άψογο προσωπικό!”

Ε. Π.

“Η τριχοφυΐα του προσώπου μου ήταν πραγματικά ένα φοβερό πρόβλημα στην εμφάνισή μου. Από την πρώτη επίσκεψη, είδα τρομερό αποτέλεσμα. Χωρίς πόνο, σε πολύ λίγη ώρα, απέκτησα ένα άλλο πρόσωπο. Εξαιρετική δουλειά από την νοσηλεύτρια. Άψογη συνεργασία. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο αυτή!”

Ι. Κ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού χωρίς χρέωση στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την υπηρεσία LASER αποτρίχωσης, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
  ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER
  ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
  ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ PICO LASER