iqtriangle

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
LASER

Εφαρμογή LASER
Αλεξανδρίτη & Nd:YAG

Η LASER Αποτρίχωση είναι η καλύτερή σας επιλογή για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αυτό, το γνωρίζετε ήδη. Μπορεί όμως το καλό, να γίνει ακόμα καλύτερο;

Φυσικά και μπορεί.

Απολαύστε την καλύτερη εκδοχή της LASER Αποτρίχωσης. Χωρίς Περιορισμούς.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ
ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ
ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Με την εγκριση
του FDA

iqtriangle

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ. ΑΠΛΑ ΙΔΑΝΙΚΗ.

Ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα τριχοφυΐας

 • Εξαιρετικά αποτελεσματική για περιοχές με «επίμονη» τριχοφυΐα (ακόμα και την περίοδο της εμμηνόπαυσης)
 • Βέλτιστα αποτελέσματα για περιοχές με πολύ λεπτή και ισχνή τριχοφυΐα
 • Αποτελεσματική και για λευκές,  ξανθές ή κόκκινες τρίχες

Ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος
(1-6 κλίμακα Fitzpatrick)

 • Εξαιρετική για σκουρόχρωμα δέρματα με λεπτή και αδύναμη τριχοφυΐα

Ιδανική για όλες τις περιοχές του σώματος

 • Ακόμα και  για τις δυσπρόσιτες, όπως τα αυτιά

Ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου

 • Ακόμα και  τους καλοκαιρινούς  μήνες

Για να κλείσετε ραντεβού ή να ενημερωθείτε για την υπηρεσία, πατήστε εδώ

iqtriangle

ΜΟΝΙΜΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑΣ
με συνδυαστική εφαρμογή LASER Alexandrite & Nd:YAG

Η μεμονωμένη, διαδοχική, ταυτόχρονη ή μικτή εκπομπή των λέιζερ Αλεξανδρίτη και Nd:YAG ανάλογα με τη φύση της εκάστοτε τριχοφυΐας εξασφαλίζει:

 • Υψηλή ακρίβεια προσαρμογής παραμέτρων στις ιδιαιτερότητες κάθε τριχοφυΐας
 • Μειωμένη διάρκεια θεραπείας
 • Μόνιμα αποτελέσματα με ασφάλεια
 • Ορατό αποτέλεσμα από την 1η Συνεδρία
iqtriangle

ΔΥΟ LASER ΣΕ ΕΝΑ:
Η LASER συνέργεια που φέρνει το απόλυτο αποτέλεσμα

Το Δερματολογικό λέιζερ Αλεξανδρίτη (755nm) αποτελεί αναμφισβήτητα το λέιζερ πρώτης επιλογής, τον χρυσό κανόνα (gold standard) για την εξάλειψη τριχοφυΐας σε ανοιχτόχρωμα και λίγο πιο σκουρόχρωμα δέρματα. Αντίστοιχα, το Nd:YAG (1064 nm) συνιστάται για ακόμη πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Δρουν όμως μεμομωνομένα, ταυτόχρονα ή διαδοχικά, κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, τα δερματολογικά λέιζερ Αποτρίχωσης περιορίζονταν σε μια και μοναδική εκπομπή μήκος κύματος LASER τη φορά, ενώ η εξάλειψη της ισχνής τριχοφυΐας σε αρκετά σκουρόχρωμα δέρματα αποτελούσε πάντοτε πρόκληση.

Ποτέ άλλοτε μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε μηχανισμός που να μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικά και με ασφάλεια την εκπομπή και των 2 μηκών κύματος λέιζερ προσαρμόζοντας τις παραμέτρους ανάλογα  με τις ιδιαιτερότητες της κάθε τριχοφυΐας και κάθε τύπου δέρματος.

Αυτά, μέχρι σήμερα!

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, διαθέτουμε πλέον το 1ο Δερματολογικό LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας, το οποίο συνδυάζει τη μεμονωμένη, διαδοχική ή τη μικτή εκπομπή παλμών LASER Alexandrite & Nd:YAG ανάλογα με τη φύση της εκάστοτε τριχοφυΐας.

LASER AΠΟΤΡΙΧΩΣΗ | VIDEO PLAYLIST

Αποτρίχωση LASER Alexandrite

LASER Αποτρίχωση

iqtriangle

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Η LASER Αποτρίχωση στην καλύτερή της εκδοχή

Η συνδυαστική εφαρμογή των LASER Αλεξανδρίτη & Nd:YAG εγγυάται την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία LASER Αποτρίχωσης. Το ένα LASER συμπληρώνει το άλλο προσφέροντας μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, εντυπωσιακά αποτελέσματα, ανώδυνα, με ασφάλεια,  σε λιγότερες συνεδρίες, κάθε εποχή του χρόνου.

Μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών

Το Δερματολογικό LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής της ροής, του παλμού και της διάρκειας του με τις ιδιαιτερότητες κάθε τριχοφυΐας. Χάρη στη μικτή τεχνολογία, τα δυο μήκη κύματος, (λέιζερ Alexandrite & Nd:YAG) εκπέμπουν μεμονωμένα, ταυτόχρονα ή συνδυαστικά, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε θεραπείας και διαμορφώνουν την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επιλογή για την οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Πραγματικά ανώδυνα, χωρίς τραυματισμούς & σημάδια

Το ενσωματωμένο σύστημα ψύξης λειτουργεί ευεργετικά ως προς τη μείωση του πόνου ή την πιθανότητα θερμικού τραυματισμού ειδικά σε περιοχές με μεγάλη επιφάνεια, όπως η ανδρική πλάτη ή το ανδρικό στέρνο.

Απόλυτη ασφάλεια

Η απόλυτη ασφάλεια για όλους τους τύπους και χρώματα δέρματος προέρχεται από την ταυτόχρονη στόχευση 2 διαφορετικών χρωμοφόρων του τριχοθυλακίου, καθώς και από τη μείωση της θερμικής βλάβης που οφείλεται στην εκπομπή και των δύο ενεργειών.

Λιγότερες συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας

Ο αριθμός συνεδριών που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η θεραπεία αποτρίχωσης LASER Μικτής Τεχνολογίας είναι μικρότερος συγκριτικά με αυτόν που απαιτείται κατά μέσο όρο στην κλασική LASER αποτρίχωση. Ωστόσο, μπορεί ο ρυθμός θεραπείας να είναι πιο γρήγορος, όμως ο τελικός αριθμός συνεδριών ενδέχεται να διαφέρει από άτομο σε άτομο καθώς εξαρτάται από την ιδιαιτερότητα κάθε τριχοφυΐας.

Για να κλείσετε ραντεβού ή να ενημερωθείτε για την υπηρεσία, πατήστε εδώ

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics αντιμετωπίζουμε τη LASER Αποτρίχωση ως ιατρική πράξη.

Στόχος μας είναι να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα γρήγορα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια,  ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία και να αποφεύγονται οι άσκοπες επαναληπτικές συνεδρίες.

 • Οι θεραπείες Αποτρίχωσης με τη συνδυαστική εφαρμογή των λέιζερ Αλεξανδρίτη και Nd:ΥΑG εφαρμόζονται βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων.
 • Κάθε συνεδρία λέιζερ αποτρίχωσης πραγματοποιείται πάντα με Δερματολογική Εποπτεία.
 • Διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό στη χρήση εξελιγμένων δερματολογικών λέιζερ.

Πριν την εφαρμογή LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας διενεργούμε:

Λήψη ιατρικού ιστορικού
1
Patch Test
σε μια μικρή περιοχή του δέρματος για να πιστοποιήσουμε εάν το δέρμα σας είναι κατάλληλο για να υποβληθεί σε θεραπεία λέιζερ Αποτρίχωσης
2
Φυσική εξέταση
για να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας του κάθε δέρματος
3
Ενδελεχής δερματολογικός έλεγχος
για τυχόν ύπαρξη σπίλων, θυλακίτιδας, αγγειακών ή δερματικών βλαβών στο δέρμα.
4
Ενδελεχής δερματολογικός έλεγχος
στην ευαίσθητη περιοχή ώστε να αποκλείσουμε την παρουσία ιογενούς μόλυνσης ή αφροδισιολογικών παθήσεων. (Εάν η αποτρίχωση αφορά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων).
5

Συνέργεια, Συνέπεια & Τεχνογνωσία εγγυώνται τα βέλτιστα αποτελέσματα με ασφάλεια. Για πάντα.

Η LASER αποτρίχωση απαιτεί βραχυπρόθεσμη δέσμευση για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.  Η δική σας συνέργεια είναι απαραίτητη. Χρειάζεται η δική σας συνέπεια ως προς την προσέλευσή σας σε κάθε προγραμματισμένη συνεδρία μέχρις ότου να συμπληρωθεί ο αριθμός των συνεδρίων που έχει ορισθεί ότι για την κάθε περίπτωση είναι απαραίτητος. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία μας  σε συνδυασμό με τη δική σας συνέπεια εγγυώνται τα βέλτιστα αποτελέσματα για πάντα.

Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τη LASER Αποτρίχωση στην καλύτερή της εκδοχή!

Συνδυαστική εφαρμογή LASER Αλεξανδρίτη και Nd:YAG: Ολοκληρωμένη εμπειρία LASER αποτρίχωσης με υψηλή αποτελεσματικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Πάντα με Δερματολογική Εποπτεία. Από την έμπειρη Ομάδα του Dr. Τζερμιά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πονάει η συνδυαστική αποτρίχωση με λέιζερ Αποτρίχωση Μικτής Τεχνολογίας;

Η αποτρίχωση με συνδυαστική εφαρμογή λέιζερ Αλεξανδρίτη & Nd:YAG είναι ανώδυνη. Πρόκειται για μία μη-επεμβατική ιατρική πράξη, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος και επομένως δεν επιφέρει αίσθημα πόνου ή τραυματισμό. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, μπορεί να παρατηρηθεί μονάχα μία μικρή ενόχληση, η οποία όμως είναι στιγμιαία και δεν έχει περαιτέρω διάρκεια. Στις πιο ευαίσθητες περιοχές, προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας έτσι ώστε να είναι απολύτως ανεκτή η εφαρμογή του λέιζερ.

Πόσο χρονικό διάστημα μεσολαβεί ανάμεσα στις συνεδρίες λέιζερ Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας;

Τα χρονικά μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών συνήθως είναι από 4 έως 10 βδομάδες, ανάλογα με την ανατομική περιοχή και ανάλογα με την αλλαγή στον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας, την οποία έχει πετύχει η προηγούμενη εφαρμογή λέιζερ Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας. Σταδιακά, το διάστημα μεταξύ των επισκέψεων μεγαλώνει (έξι-οχτώ μήνες).

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για το βέλτιστο αποτέλεσμα;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται, εξαρτάται από την περιοχή, την ποιότητα της τρίχας και μερικούς δευτερογενείς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν τον φυσιολογικό κύκλο ανάπτυξης της τρίχας, όπως η ηλικία, οι ορμόνες, το βάρος, η λήψη φαρμάκων, ο μεταβολισμός, η κληρονομική προδιάθεση και ορισμένες παθολογικές καταστάσεις.

Γιατί χρειάζονται αρκετές επαναλήψεις για να καθαρίσει μία περιοχή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Οι τρίχες αναπτύσσονται σε επαναλαμβανόμενους κύκλους και μονάχα όταν βρίσκονται στην ενεργή φάση ανάπτυξης (αναγενής φάση), περιέχουν αρκετή μελανίνη για να απορροφήσουν την απαραίτητη δόση ενέργειας του λέιζερ για την καταστροφή του τριχικού θύλακά τους. Όταν οι τρίχες βρίσκονται στις υπόλοιπες φάσεις του κύκλου ζωής τους, περιέχουν ελάχιστη ή μηδαμινή μελανίνη και δεν μπορούν να απορροφήσουν τη φωτεινή ενέργεια του των λέιζερ Αλεξανδρίτη ή Nd:YAG. Την ημέρα της εφαρμογής, καταστρέφονται τα τριχοθυλάκια που περιέχουν τρίχες σε ενεργή φάση ανάπτυξης. Μερικές βδομάδες αργότερα, αρκετές από τις τρίχες που βρίσκονταν σε ανενεργή φάση ανάπτυξης, έχουν περάσει στην ενεργή φάση ανάπτυξης και πλέον είναι η σειρά τους να δεχτούν τη φωτεινή ενέργεια των λέιζερ Αλεξανδρίτη ή Nd:YAG. Κάθε φορά που η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται, αυξάνεται το ποσοστό της μειωμένης τριχοφυΐας.

Τι προκαλεί την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Η υπερβολική και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι αποτέλεσμα κληρονομικής προδιάθεσης, ορμονικών επιδράσεων και φαρμάκων. Στις γυναίκες, επηρεάζεται από τις φυσιολογικές βιολογικές αλλαγές που βιώνουν κατά τη διάρκεια της εφηβείας, της εγκυμοσύνης, της εμμηνόπαυσης και της τρίτης ηλικίας. Σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιόδους μπορεί να παρατηρηθεί αύξηση της τριχοφυΐας σε περιοχές όπου ήταν άτριχες μέχρι τότε, ή να επιδεινωθεί κάποιο μικρό ή μέτριο πρόβλημα ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη των τριχών, σχετίζονται με τη λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων, το στρες και την παχυσαρκία.

Πιο σοβαρές αιτίες διαταραχής της τριχοφυΐας μπορεί να σχετίζονται με τη λειτουργία των ωοθηκών (όπως το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών), του ενδοκρινικού συστήματος και του θυρεοειδούς. Στις περιπτώσεις αυτές, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ιατρικά η υποκείμενη αιτία της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, έτσι ώστε η αποτρίχωση με λέιζερ να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Εκτός από αισθητικό πρόβλημα, τι άλλο μπορεί να σημαίνει η υπερτρίχωση σε μια γυναίκα;

Η υπερτρίχωση, εκτός από αισθητικό πρόβλημα, αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους δερματικούς δείκτες για το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών (ΣΠΩ). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πολύ πρόσφατης μελέτης στην οποία αξιολογήθηκαν τα δεδομένα 401 γυναικών, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες με διάγνωση ΣΠΩ είχαν σημαντικά υψηλότερες πιθανότητες να παρουσιάζουν και υπερτρίχωση σε σχέση με αυτές χωρίς διάγνωση ΣΠΩ (επιστημονικό περιοδικό: Journal of the American Medical Association, Δεκέμβριος 2015).

H αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη ή Nd:YAG μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ακόμα και των πιο δύσκολων περιπτώσεων υπερτρίχωσης.

Την ημέρα της θεραπείας η περιοχή θα πρέπει να είναι αποτριχωμένη;

Την ημέρα της εφαρμογής, είναι απαραίτητο να υπάρχουν τρίχες τουλάχιστον 1-2 ημερών. Διαφορετικά, είναι δύσκολο να καταγραφεί σωστά η ποιότητα και η ποσότητά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο, απαγορεύεται η χρήση άλλων αποτριχωτικών μεθόδων 4-6 βδομάδες πριν από κάθε εφαρμογή.

Υπάρχουν αντενδείξεις για την εφαρμογή;

Στις απόλυτες αντενδείξεις της LASER αποτρίχωσης περιλαμβάνονται: η λήψη φωτοευαισθητοποιητών φαρμάκων, η φωτοευαισθησία στο χρησιμοποιούμενο μήκος κύματος φωτός, κλπ. Στις σχετικές αντενδείξεις περιλαμβάνονται: ιστορικό χηλοειδών, εγκυμοσύνη, πρόσφατη λήψη ρετινοειδών. Πριν την εφαρμογή, είναι σημαντικό να έχει προηγηθεί έλεγχος από έμπειρο δερματολόγο για την τυχόν ύπαρξη σπίλων (κοινώς ελιές) ή θυλακίτιδας ή μολυσμένων βλαβών στο δέρμα.

Πόσο καιρό διαρκεί κάθε θεραπεία αποτρίχωσης LASER;

Οι θεραπείες μπορούν να διαρκέσουν από 10 λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με την έκταση της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία LASER Αποτρίχωσης Μικτής Τεχνολογίας.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Έχω ξεκινήσει αποτρίχωση full μπικίνι και μετά από μόνο τρεις επισκέψεις τα αποτελέσματα είναι θεϊκά. Καλύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και με απίστευτη κατανόηση από την νοσηλεύτρια που με ανέλαβε, δεν θα μπορούσα να περιμένω. Μπράβο για τις υπηρεσίες και το άψογο προσωπικό!

Ε.Π.

Η τριχοφυΐα του προσώπου μου ήταν πραγματικά ένα φοβερό πρόβλημα στην εμφάνισή μου. Από την πρώτη επίσκεψη, είδα τρομερό αποτέλεσμα. Χωρίς πόνο, σε πολύ λίγη ώρα, απέκτησα ένα άλλο πρόσωπο. Εξαιρετική δουλειά από την νοσηλεύτρια. Άψογη συνεργασία. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη μέθοδο αυτή!

Π.Κ.

Από το δεύτερο κιόλας ραντεβού, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Απαλλάχθηκα από χρονοβόρες διαδικασίες χωρίς αποτέλεσμα.

Μ.Α.

Ήρθα στο Ιατρείο με μεγάλο και εμφανές πρόβλημα στο πρόσωπο κ ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια! Από τις πρώτες συνεδρίες είδα μεγάλη διαφορά και τώρα νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση

Α.Δ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού στα Δερματολογικά Κέντρα μας IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την υπηρεσία LASER αποτρίχωσης, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

Επιθυμω να λαμβανω ενημερωση για τις υπηρεσιες η/και προσφορες της εταιρειας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LASER
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΕΞΑΛΕΙΨΗ
ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑΣ
MiraDry®