iqtriangle

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Το στήθος ανά τους αιώνες αποτελούσε σύμβολο της γυναικείας δύναμης και ομορφιάς. Πολλές γυναίκες, όμως, αισθάνονται ανασφάλεια σχετικά με την ανατομία τους και θέλουν να επέμβουν, έτσι ώστε να αποκτήσουν την ιδανική γι’ αυτές θηλυκότητα.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, οι οποίες λειτουργούν υπό την επιστημονική διεύθυνση του δερματολόγου Dr. Χριστόφορου Τzερμιά, εγγυόμαστε ένα απολύτως φυσικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

90 λεπτά

ΑΣΦΑΛΗΣ

Χωρίς παρενέργειες και σημάδια

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Γενική

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Μόνιμο

iqtriangle

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η αυξητική στήθους αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις. Πρόκειται για μία  ασφαλή και απλή επεμβατική διαδικασία. Στόχος της είναι η αύξηση του μεγέθους των μαστών με χρήση ενθεμάτων. Απαιτεί γενική αναισθησία και η διάρκειά της κυμαίνεται από 1 έως 1 ½ ώρα, ενώ η ασθενής θα πρέπει να παραμένει στην κλινική για ένα βράδυ.

Η συγκεκριμένη επέμβαση απευθύνεται είτε σε γυναίκες που θεωρούν πως το στήθος τους έχει χάσει τον όγκο και το σχήμα του, είτε σε αυτές που θέλουν να τονώσουν θηλυκότητά τους και επιθυμούν μεγαλύτερο στήθος. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics διαθέτουμε εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος είναι απόλυτα καταρτισμένος και έμπειρος σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ

Τα ενθέματα σιλικόνης αποτελούν τη δημοφιλέστερη μέθοδο αυξητικής στήθους, καθώς διακρίνονται τόσο για την φυσικότητα ως προς το τελικό αποτέλεσμα, όσο και για την μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Στα ιατρεία μας χρησιμοποιούμε εξελιγμένα, υψηλής ποιότητας ενθέματα σιλικόνης που φέρουν την έγκριση του αυστηρού αμερικανικού οργανισμού Φαρμάκων και Συσκευών FDA. Επίσης, το κάθε ένθεμα συνοδεύεται από σειριακό αριθμό.

Τα ενθέματα είναι 100% ασφαλή και δεν επηρεάζουν τη διαδικασία του θηλασμού. Αν και έχουν διάρκεια ζωής άνω των 10 ετών, στις περισσότερες περιπτώσεις δε χρειάζονται αλλαγή. Κάποιες γυναίκες τα αλλάζουν είτε λόγω ηλικίας ή εγκυμοσύνης, είτε γιατί επιθυμούν άλλο μέγεθος στήθους.

iqtriangle

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η αυξητική στήθους δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις κοσμητικής χειρουργικής στις γυναίκες, καθώς διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

Βελτιστοποίηση του σχήματος των μαστών

A

Αποκατάσταση συμμετρίας και αρμονίας στήθους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα

A

Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης

A

Απόκτηση νεανικού και σφριγηλού στήθους

A

Βελτίωση της σεξουαλικής ζωής

A

Άμεσο και φυσικό αποτέλεσμα

A

Ελάχιστα εμφανής ουλή

A

Ενθέματα μεγάλης διάρκειας ζωής και εγκεκριμένα από τον FDA

A

Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας

A
iqtriangle

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Οι 9 στους 10 πλαστικούς χειρούργους χρησιμοποιούν την ίδια τεχνική σε όλους τους μαστούς. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics η έμπειρη ομάδα μας είναι απολύτως καταρτισμένη και διαθέτει εμπειρία  και στις 4 διαφορετικές τεχνικές τοποθέτησης των ενθεμάτων.

Η τεχνική που θα ακολουθηθεί αποφασίζεται ανάλογα την περίπτωση αλλά και από την ασθενή, αφού ο ιατρός εξηγήσει τα υπέρ και κατά της κάθε τεχνικής. 

Το ένθεμα εισάγεται είτε από:

 • Τη μασχαλιαία περιοχή, η τομή γίνεται στη μασχάλη
 • Την περιθηλαία περιοχή, η τομή γίνεται γύρω από τη θηλαία άλω
 • Την υπομαστική περιοχή, η τομή γίνεται στο δέρμα της πτυχής του μαστού

Τα ίδια τα ενθέματα διακρίνονται σε στρογγυλά και ανατομικά (τύπου δάκρυ). Το είδος και το μέγεθος του ενθέματος εξαρτάται από τον αρχικό όγκο του μαστού, καθώς και από το επιθυμητό αποτέλεσμα και αποφασίζεται μαζί με την ασθενή.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης πατήστε εδώ

iqtriangle

ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η αυξητική στήθους είναι καθαρά προσωπική επιλογή και θα πρέπει να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες. Προτού λάβετε την απόφαση να προχωρήσετε στη διαδικασία, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε αν είστε η κατάλληλη υποψήφια. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε, αν εκπληρώνετε κάποιες από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Είστε σωματικά υγιής, δεν είστε έγκυος και δε θηλάζετε
 • Είστε άνω των 18 ετών, ώστε το στήθος σας να έχει αναπτυχθεί πλήρως
 • Σας δυσαρεστεί το γεγονός ότι έχετε μικρό στήθος
 • Το στήθος σας έχει χάσει το σχήμα και τον όγκο του μετά από εγκυμοσύνη, απώλεια βάρους ή γήρανση
 • Το επάνω μέρος του στήθους σας εμφανίζεται “κενό”
 • Οι μαστοί είναι ασύμμετροι
 • Ο ένας ή και οι δύο μαστοί δεν έχουν αναπτυχθεί κανονικά ή έχουν επίμηκες σχήμα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μετά την επέμβαση θα πρέπει να φοράτε ειδικό στηθόδεσμο για διάστημα ενός μήνα.  Δε χρειάζεται αφαίρεση ραμμάτων, καθώς αυτά απορροφώνται από τον οργανισμό.

Μπορείτε να επιστρέψετε σε ήπιας μορφής εργασία μετά από μερικές ημέρες. Καλό είναι κατά τον πρώτο μήνα να αποφύγετε τη γυμναστική και τις έντονες κινήσεις στα χέρια. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μπάνιο κανονικά, καλύπτοντας απλά την περιοχή της τομής.

Ναι, τα ενθέματα δεν επηρεάζουν με κανένα τρόπο τη διαδικασία του θηλασμού.

Μετά από την επέμβαση μπορεί να υπάρξει οίδημα, μούδιασμα στην περιοχή των μαστών ή μώλωπες. Όλα αυτά υποχωρούν μέσα σε ένα μήνα. Η επέμβαση αυξητικής στήθους δεν αφήνει κάποιο ορατό σημάδι.

Η επέμβαση αυξητικής στήθους είναι απολύτως ασφαλής και δεν υπάρχουν επιπλοκές εάν επιλεχθούν τα κατάλληλα ενθέματα και ακολουθηθεί η σωστή τεχνική. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές όταν κάνετε την επιλογή σας. 

Παρ’ όλα αυτά, συνήθως χορηγείται προληπτικά αντιβιοτική αγωγή, ενώ η τήρηση των οδηγιών που θα λάβει η ασθενής κατά της διάρκεια της αποθεραπείας, θα πρέπει να ακολουθηθούν ευλαβικά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics σε Μαρούσι, Αθήνα ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για την επέμβαση αυξητικής στήθους, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  VASER Lipo
  ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ EXILIS
  ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΙΚΡΟ - ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ