iqtriangle

Ευρυαγγειες Ποδιων

Αποτελεσματική θεραπεία
με συνδυασμό LASER
& Σκληροθεραπείας

Οι ευρυαγγείες των ποδιών αποτελούν ένα πολύ σύνηθες αισθητικό ζήτημα, που απασχολεί κατά κύριο λόγο το γυναικείο φύλο. Οι ευρυαγγείες μπορεί να εμφανιστούν ακόμα και στα πιο καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια, κάνοντάς τα να φαίνονται σαν να έχουν μπλεχτεί σε ιστό αράχνης.

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις ευρυαγγείες των κάτω άκρων με τον συνδυασμό εξελιγμένων LASER και σκληροθεραπείας.

ορατα αποτελεσματα

από την 1η συνεδρία

Ανωδυνη, ασφαλης μεθοδος

χωρίς ουλές και σημάδια

Καταλληλη Θεραπεια

για κάθε τύπο δέρματος

αμεση επιστροφη

στις καθημερινές δραστηριότητες

iqtriangle

Πως προκαλουνται οι ευρυαγγειες στα ποδια

Οι ευρυαγγείες είναι κατά κύριο λόγο τριχοειδικά ή και μεγαλύτερα αγγεία, στις βαλβίδες των οποίων έχει προκληθεί κάποια βλάβη. Η ροή του αίματος είναι αντίθετη από τη φυσιολογική και σημαντικά πιο αυξημένη από την κανονική, γεγονός που ευθύνεται για τη διευρυμένη και διατεταμένη μορφή τους στα κάτω άκρα.

Η εμφάνιση των ευρυαγγειών στα πόδια μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως στην υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, σε τραυματισμό, κληρονομικότητα, ορμονικές ανακατατάξεις κ.τ.λ. Επιπρόσθετοι επιβαρυντικοί παράγοντες θεωρούνται η παχυσαρκία, η πολύωρη ορθοστασία ή καθιστική στάση σώματος κυρίως λόγω εργασίας, η λήψη αντισυλληπτικών ή ορμονικής θεραπείας, η έλλειψη γυμναστικής, κάποιες τεχνικές μασάζ, αλλά και η θρομβοφιλία, δηλαδή η τάση του αίματος να δημιουργεί θρόμβους. Ωστόσο, αρκετές φορές, η εμφάνισή τους μπορεί να οφείλεται σε φλεβική ανεπάρκεια, γι’ αυτό πριν τη θεραπεία, είναι πιθανό να συστηθεί διενέργειας triplex.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

αντιμετωπιση ευρυαγγειων στα ποδια

Ευρυαγγείες στα πόδια εμφανίζει 1 στις 2 γυναίκες στη διάρκεια της ζωής της. Σε αντίθεση με τις ευρυαγγείες του προσώπου, οι ευρυαγγείες των ποδιών σχετίζονται κάποιες φορές με φλεβική ανεπάρκεια, όμως τις περισσότερες φορές είναι αποτέλεσμα κάποιων καθημερινών συνηθειών (όπως υπερβολική έκθεση στον ήλιο, πολύωρη ορθοστασία ή καθιστική στάση του σώματος, αυξημένο σωματικό βάρος, έλλειψη γυμναστικής, χρήση αντισυλληπτικών χαπιών, κ.α.).

Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, οι ευρυαγγείες των κάτω άκρων αντιμετωπίζονται με τον συνδυασμό LASER και – εάν χρειάζεται – σκληροθεραπείας. Σε λίγες μόνο συνεδρίες, οι ευρυαγγείες «σβήνουν» και το δέρμα μένει καθαρό, ομοιόχρωμο, χωρίς σημάδια. Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη, κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε τύπο ευρυαγγείας, ανεξάρτητα από το βάθος όπου εντοπίζεται, το πάχος και τη διάμετρό της.

iqtriangle

Συνδυαστικη θεραπεια για 100% αποτελεσματικη δραση

Έχει διαπιστωθεί ότι ο συνδυασμός LASER και σκληροθεραπείας λειτουργεί συνεργατικά και προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην εξάλειψη των ευρυαγγειών στα πόδια. Στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής, η έμπειρη ομάδα του Dr. Τζερμιά αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ευρυαγγείες των κάτω άκρων ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Εξέταση των ευρυαγγειών

και εκτίμηση της κατάλληλης μεθόδου αντιμετώπισης. Με LASER, σκληροθεραπεία ή τον συνδυασμό τους
1

Αξιολόγηση πιθανής φλεβικής ανεπάρκειας

Είναι πιθανό να συστηθεί διενέργεια triplex φλεβών κάτω άκρων
2

Συνεδρίες LASER ή και σκληροθεραπείας

Με μεσοδιαστήματα 1 - 1,5 μήνα
3
iqtriangle

Ορατα αποτελεσματα απο την 1η συνεδρια

Το LASER δρα στοχευμένα πάνω στις ευρυαγγείες, αυτά τα «σπασμένα» αγγεία που είναι διατεταμένα φλεβίδια, τριχοειδή ή αρτηριόλια. Η ενέργειά του απορροφάται μονάχα από την κόκκινη χρωστική ουσία του αίματος, την αιμοσφαιρίνη, και με τον τρόπο αυτόν καταστρέφονται τα τοιχώματα των αγγείων και στη συνέχεια αποβάλλονται από τον οργανισμό. Η σκληροθεραπεία, από την άλλη μεριά, προκαλεί την εξάλειψη των ευρυαγγειών με την τοπική έγχυση ειδικού διαλύματος. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την 1η κιόλας συνεδρία και βελτιώνονται  σταδιακά με κάθε συνεδρία. Ο μέσος αριθμός συνεδριών που απαιτείται, είναι 2 έως 4.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, καθώς προηγείται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας και επιπλέον τα LASER διαθέτουν εξελιγμένο μηχανισμό ψύξης ώστε να προλαμβάνουν το αίσθημα καύσου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Τόσο το LASER, όσο και η σκληροθεραπεία, δρουν στοχευμένα πάνω στις ευρυαγγείες και δεν επηρεάζουν καθόλου τους γύρω φυσιολογικούς ιστούς. Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και δεν αφήνει σημάδια ή ουλές.

Για να κλείσετε ραντεβού εκτίμησης χωρίς χρέωση, πατήστε εδώ

iqtriangle

Τι πρεπει να προσεξω μετα τη LASER θεραπεια;

Μετά τη θεραπεία, συστήνεται να φοράει κάλτσες διαβαθμιζόμενης συμπίεσης για διάστημα δύο εβδομάδων. Συστήνεται επίσης να αποφεύγετε την άμεση έκθεση των ποδιών στον ήλιο, καθώς και το έντονο τρίψιμο της περιοχής.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Οι ευρυαγγείες στα πόδια είναι συνήθως ασυμπτωματικές. Σε κάποιες περιπτώσεις, προκαλούν αίσθημα βάρους, νυγμού (μικρά τσιμπήματα) και καύσου. Όταν υπάρχει φλεβική ανεπάρκεια, συχνά αναφέρεται αίσθημα πόνου και οίδημα στους αστραγάλους. Τις περισσότερες φορές, τα συμπτώματα ξεκινούν ως ήπια ενόχληση τις πρωινές ώρες και κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνονται εντονότερα. Οι ενοχλήσεις επιδεινώνονται σημαντικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας και κατά συνέπεια της αγγειοδιαστολής.

iqtriangle

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

Αρχικά, οι ευρυαγγείες στα πόδια μου δεν με ενοχλούσαν. Με τον καιρό όμως άρχισαν να με βαραίνουν. Αποφάσισα να επισκεφθώ την ΙQ Skin Clinics στο Μαρούσι και εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια και τις γνώσεις της ομάδας που με φρόντισε. Οι ευρυαγγείες μου εξαφανίστηκαν εντελώς, χωρίς καθόλου ταλαιπωρία ή χρόνο αποθεραπείας.

Ι. Γ.

Εργάζομαι χρόνια στον χώρο της εστίασης με αποτέλεσμα τα πόδια μου να είναι γεμάτα ευρυαγγείες λόγω της πολύωρης ορθοστασίας. Μία φίλη μου σύστησε τον Dr. Τζερμιά και τις κλινικές IQ Skin Clinics. Και είχε απόλυτο δίκιο. Έμεινα απολύτως ικανοποιημένη και πλέον τους συστήνω κι εγώ με τη σειρά μου χωρίς καμία επιφύλαξη.

Κ. Ρ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για να προγραμματίσετε ραντεβού εκτίμησης στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, σε Μαρούσι, Κολωνάκι ή Γλυφάδα, ή να ενημερωθείτε για τη θεραπεία ευρυαγγειών στα πόδια, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 210 61 00 900.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΡΑΒΔΩΣΕΩΝ (ΡΑΓΑΔΩΝ)
    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ LASER