Φωτοθεραπεία: Ο δρόμος για την ομορφιά είναι γεμάτος φως!

Φωτοθεραπεία

Τα πραγματικά μυστικά της αντιγήρανσης βγαίνουν στο φως και εμείς θέτουμε απλά και μόνο ένα ερώτημα: Τι πραγματικά γνωρίζετε για τον ρόλο της φωτοθεραπείας στην ανανέωση του δέρματος και την διατήρηση της νεανικής ομορφιάς;

Η βιομηχανία της ομορφιάς δίνει πολλές υποσχέσεις νεότητας και είναι λογικό να υπάρχει σκεπτικισμός, σχετικά με το κατά πόσο είναι αληθινές και εάν τα αποτελέσματα είναι ασφαλή και φυσικά. Αυτό συμβαίνει γιατί τα πάντα γύρω από τις μεθόδους και τα προϊόντα αντιγήρανσης στηρίζονται στον φόβο ότι μεγαλώνουμε. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που δεν επιθυμούν να κάνουν κάτι επεμβατικό, όπως, για παράδειγμα, ένα λίφτινγκ προσώπου. Αυτό που στην πραγματικότητα θέλουν είναι να παραμένουν φυσικοί, με φρέσκια, σφριγηλή επιδερμίδα.

Η φωτοθεραπεία ανανεώνει το πρόσωπο με απόλυτα φυσικό τρόπο

Η μεγάλη επιτυχία της φωτοθεραπείας στην κοσμητική ιατρική είναι ότι ανταποκρίνεται απόλυτα σε όλες τις ανάγκες για φροντίδα του δέρματος με υγιές και φυσικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες στην δερματολογία, με τους ασθενείς να αγαπούν το γεγονός ότι γίνεται με απόλυτη ασφάλεια, πανεύκολα και δεν περιλαμβάνει χρόνο αποθεραπείας.
Η φωτοθεραπεία μπορεί να βελτιώνει συνεχώς το δέρμα σας αρκεί να καθίσετε κάτω από το ελαφρά παλλόμενο φως της συσκευής προηγμένης ιατρικής τεχνολογίας!

Εύκολη, χαλαρωτική, μη επεμβατική διαδικασία

Με τη φωτοθεραπεία τα πάντα είναι εύκολα και αυτή ακριβώς είναι και η ομορφιά της! Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία, η οποία δεν έχει παρενέργειες, όπως ερυθρότητα και ερεθισμούς. Έτσι, μπορείτε να έρθετε σε μία από τις κλινικές μας, να κάνετε τη θεραπεία σας και μετά να συνεχίσετε κανονικά την ημέρα σας, πηγαίνοντας στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα.

Η όλη διαδικασία κάτω από το φως διαρκεί μόλις 20 λεπτά. Ο επιπλέον χρόνος που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας είναι για τον δερματολογικό καθαρισμό που πρέπει να κάνετε πριν από την θεραπεία ανανέωσης και για την απαραίτητη ενυδάτωση μετά από αυτή.


Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως η φωτοθεραπεία είναι ελκυστικά χαλαρωτική διαδικασία: ένα όμορφο διάλειμμα σε μια κουραστική ημέρα. Τα μικροσκοπικά γυαλιά που προστατεύουν τα μάτια σας από το φως κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σας ωθούν να τα κλείσετε και να παραδοθείτε στην ευεργετική ζεστασιά που σύντομα θα απλωθεί απαλά στο πρόσωπό σας.

Μοιάζει σα να έχετε ξαπλώσει στην παραλία, με τη διαφορά ότι αντί για το φως του ήλιου, που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα σας, απολαμβάνετε κύματα ορατού και ζωογόνου φωτός με αναγεννητική και αντιγηραντική δράση.

Η φωτοθεραπεία είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας

Το φως που εκπέμπεται από την συσκευή ενδέχεται να είναι μπλε, ερυθρό ή κίτρινο, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας. Το μπλε φως χρησιμοποιείται για την θεραπεία της ακμής και για την εξάλειψη των βακτηρίων που προκαλούν λιπαρότητα.

Το ερυθρό φως διεγείρει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, τα δύο δυνατά όπλα της φωτοθεραπείας στη μάχη κατά της γήρανσης. Το κίτρινο φως βοηθά τόσο στην επούλωση των τραυμάτων και την αναζωογόνηση, όσο και στην ενεργοποίηση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος.

Από την πρώτη συνεδρία, είναι εμφανής η φωτεινότητα και η ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας. Αν ακολουθήσετε ένα κύκλο 3-4 συνεδριών, η βελτίωση στο δέρμα σας θα είναι θεαματική. Και αν βάλετε την φωτοθεραπεία στη ζωή σας ως το βασικό μέσο για την διατήρηση της νεότητας στο δέρμα σας, τότε δεν θα θέλετε να την αλλάξετε με καμιά άλλη φυσική θεραπεία ανανέωσης!