Testimonial: FUE Mεταμόσχευση Mαλλιών | H εμπειρία του Jason Gow

Όταν η αραίωση των μαλλιών γίνεται όλο και πιο έντονη, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Όμως, δε θα μπορούσαν να απέχουν πιο πολύ από την αλήθεια, και μπορούμε να το αποδείξουμε.

Η FUE μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης και τα αποτελέσματά της, πέρα από φυσικά, τώρα είναι και… άμεσα ορατά, μέσα από την περίπτωση του Jason Gow.

Η εμπειρία του Jason Gow στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, που λειτουργούν υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τzερμιά, έρχεται ακριβώς για να αποδείξει ότι μία απόφαση είναι ικανή να αλλάξει τη ζωή κάποιου για πάντα. 

FUE Μεταμόσχευση Μαλλιών | Η εμπειρία του Jason Gow στην IQ Skin Clinics

Ποια είναι η περίπτωση του Jason Gow;

Ο Jason Gow ζει στη Σκωτία και για μεγάλο χρονικό διάστημα έχανε μαλλιά, παρόλο που ο ίδιος δεν το είχε συνειδητοποιήσει. Οι κοντινοί του άνθρωποι προσπαθούσαν να τον παρακινήσουν να κάνει κάτι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της τριχόπτωσης, όμως ο ίδιος δεν καταλάβαινε την ανησυχία τους.

Οι φίλοι μου, μού είχαν πει αρκετές φορές ότι χάνω τα μαλλιά μου, αλλά εγώ πίστευα ότι απλά με κορόιδευαν, γιατί δεν μπορούσα να το δω. Αλλά προφανώς ήταν φανερό ότι είχα τριχόπτωση.

Αυτό συνέβαινε γιατί η αραίωσή του παρατηρείτο στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής. Μια μέρα που τα μαλλιά του είχαν βραχεί συνειδητοποίησε την έκταση του προβλήματος και πήρε την απόφαση να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Η επικοινωνία με τα IQ Skin Clinics

Μετά από ενδελεχή διαδικτυακή έρευνα, και την προτροπή ενός φίλου του, ο οποίος είχε επισκεφθεί τις κλινικές IQ Skin Clinics και ήταν πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, ο Jason αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μας.

Ρώτησα ένα φίλο μου που είχε επισκεφτεί τις κλινικές IQ. Μου είπε ότι όλα ήταν τέλεια και ότι του συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Ήταν μια καλή σχέση ποιότητας και τιμής. Και τα αποτελέσματά του ήταν τέλεια.

Οι Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις σε τρεις περιοχές της Αθήνας (Μαρούσι, Κολωνάκι, Γλυφάδα) και έχουν γραφείο συμβουλευτικής στο κεντρικό Λονδίνο. Με 25 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 15.000 ασθενείς, εγγυόμαστε φυσικά αποτελέσματα και μία 100% ασφαλή διαδικασία.

Ο Jason μίλησε με τους υπεύθυνους και μετά από μία σειρά αναλυτικών οδηγιών και ενημερώσεων, πήρε την απόφαση να ταξιδέψει στην Αθήνα και να κάνει το ταξίδι που πραγματικά θα άλλαζε τη ζωή του προς το καλύτερο.

FUE ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΡΙΧΟΣΚΟΠΗΣΗ
DNA TEST ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η διαδικασία της FUE Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η FUE μεταμόσχευση μαλλιών είναι τριχοσκοπικά ελεγχόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι είμαστε σε θέση να συγκρίνουμε τόσο τα αποτελέσματα όσο και την πρόοδό της. Όμως ποια ακριβώς είναι η διαδικασία;

Οι θύλακες των τριχών εξάγονται από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής και εμφυτεύονται απευθείας στις περιοχές της αραίωσης. Μεγάλη σημασία, έτσι ώστε να έχουμε ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, έχει ο τρόπος με τον οποίο θα τοποθετηθούν. Αρχικά, η πρόσθια γραμμή των μαλλιών θα πρέπει να συνάδει με την ηλικία. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν η γωνία και η πυκνότητα. 

Ταξίδι και FUE Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Αθήνα

Το ταξίδι του στην Αθήνα και η επίσκεψή του στις κλινικές IQ Skin Clinics όντως άλλαξαν τη ζωή του. Μετά από ένα χρόνο τα μαλλιά του δεν έχουν καμία σχέση με την προηγούμενη εικόνα τους και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση, τα μαλλιά θα μεγαλώσουν και θα είναι γενετικά ανθεκτικά στην τριχόπτωση. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και τα πλήρη αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από 9-12 μήνες.

Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματά μου τους επόμενους μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα

Επιπλέον, ο Jason μπορεί να επικοινωνήσει οποιαδήποτε στιγμή με την IQ Skin Clinics, καθώς μετά την εφαρμογή παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής, μέσω της υπηρεσίας IQ/e-Hair.Health, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Δείτε το Video

Παρακολουθήστε, λοιπόν, την πραγματική εμπειρία του Jason Gow, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να υποβληθεί σε FUE μεταμόσχευση μαλλιών στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics.

«Όλα κύλησαν ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος» και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα και τις αλλαγές που έγιναν τόσο στα μαλλιά του όσο και στη ζωή του γενικότερα.

FUE Μεταμόσχευση Μαλλιών | Η εμπειρία του Jason Gow στην IQ Skin Clinics

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.