Ουλές ακμής στην πλάτη. Ανδρικό προνόμιο!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναπτύσσουν ακμή στην πλάτη παράλληλα με το πρόσωπο. Όταν ξύνετε και πιέζετε τα σπυράκια στην πλάτη σας μπορεί να επιδεινωθεί η ακμή σας και να δημιουργηθούν ουλές. Προτού ξεκινήσετε τη θεραπεία των ουλών ακμής, πρέπει πρώτα να θεραπευθούν όλες οι υπάρχουσες ακνεϊκές βλάβες και φλεγμονές.

Οι φραγμένοι πόροι και οι ακνεϊκές βλάβες στην πλάτη και το στήθος μπορεί να αφήσουν σημάδια και ουλές. Επιπλέον, ο τρόπος ζωής και η υπερβολική εφίδρωση μπορούν να συμβάλλουν στο σχηματισμό τους. Γενικά, η ακμή του σώματος είναι πιο πιθανή να συμβεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αν εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους και αν έχετε ακνεϊκό δέρμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή αναπτύσσονται σε υγρές συνθήκες. Αν λοιπόν παραμένετε για ώρα με ιδρωμένα ρούχα δημιουργείτε το κατάλληλο περιβάλλον για τα βακτήρια της ακμής.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε πως τα σπυράκια σε αυτές τις περιοχές του σώματος είναι βαθιά και επίμονα και είναι πολύ πιθανό να αφήσουν πίσω τους σημάδια. Ωστόσο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο πρόσωπο, τα σημάδια και οι ουλές ακμής στην πλάτη και το στήθος χρειάζονται την κατάλληλη θεραπεία.

Τι είδους ουλές ακμής δημιουργούνται στην πλάτη σας;

Ο πιο συνηθισμένος τύπος ουλών λόγω ακμής στην πλάτη σας είναι οι υπερτροφικές ουλές, που χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η ύπαρξη περίσσιου ιστού επάνω στο δέρμα σας. Επιπλέον, στην πλάτη μπορεί να σχηματιστούν και χηλοειδείς ουλές, οι οποίες είναι αναπτύξεις δερματικού ιστού με γυαλιστερή και ομαλή υφή. Περιστασιακά, η ακμή στην πλάτη μπορεί να δημιουργήσει και ατροφικές ουλές.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΥΛΩΝ ΑΚΜΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

RF Fractional Microneedling για ουλές ακμής στην πλάτη

Το σύστημα κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων RF Fractional Microneedling αποτελεί την κατάλληλη  μέθοδο αντιμετώπισης των ουλών ακμής που βρίσκονται στην πλάτη, το στήθος, καθώς και σε άλλες περιοχές στο σώμα σας.

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη θεραπεία επεμβατικής δερματολογίας για θεαματική επούλωση ακνεϊκών βλαβών και εξάλειψη ουλών. Η κεφαλή μονωμένων μικροακίδων που διαθέτει, διοχετεύει τα κύματα των ραδιοσυχνοτήτων σε βάθος και αναπλάθει θεαματικά το δέρμα. Εφαρμόζεται από τον εξειδικευμένο δερματολόγο χωρίς περιορισμό εποχής, ακόμη και το καλοκαίρι που απολαμβάνετε τη θάλασσα και τον ήλιο.  Δεν προκαλεί δυσχρωμίες και ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ανάλογα με την σοβαρότητα των ουλών ακμής, το RF Fractional Microneedling συνδυάζεται με διάφορες άλλες μεθόδους, όπως με παλμικό LASER χρωστικής και μικροδερμοαπόξεση, για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες ακμής και ουλών ακμής σε πρόσωπο και σώμα, προγραμματίστε ραντεβού ενημέρωσης και εκτίμησης με έναν από τους εξειδικευμένους δερματολόγους των ιατρείων μας.