Μύθοι και Πραγματικότητα για τη VASER® Λιπογλυπτική & Λιποαναρρόφηση

Πολλά έχουν ακουστεί για τη λιποαναρρόφηση, ειδικά από τότε που μπήκε στο προσκήνιο η μέθοδος VASER® Lipo. Τι είναι στα αλήθεια η VASER® Λιπογλυπτική & Λιποαναρρόφηση και πόσο υπερέχει της παραδοσιακής;

Μύθος:

Η μέθοδος VASER® Lipo είναι ίδια με την κλασική λιποαναρρόφηση

Πραγματικότητα: Η μέθοδος VASER® Lipo δεν είναι χειρουργείο. Πρόκειται για μία αναίμακτη μέθοδο, η οποία είναι ελάχιστα επεμβατική και για την εφαρμογή της χρειάζεται μόνο τοπική αναισθησία. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν αφήνει ουλές ή χαλάρωση στο δέρμα!

Μύθος:

Το λίπος που αφαιρείται μπορεί να επιστρέψει

Πραγματικότητα: Τα λιποκύτταρα δεν αναγεννούνται, απλώς διογκώνονται. Άρα, αν αφαιρεθούν μέσω της VASER® λιποαναρρόφησης δε θα αυξηθούν πάλι σε αυτά τα σημεία. Ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και άσκηση θα καταφέρετε να διατηρήσετε το βάρος που επιθυμείτε. Αν πάλι πάρετε βάρος, τότε αυτό θα μοιραστεί αναλογικά σε όλο το σώμα και δε θα αντιμετωπίσετε ξανά προβλήματα με τοπικό πάχος.

Μύθος:

Η VASER® Λιποαναρρόφηση έχει όριο ηλικίας

Πραγματικότητα: Οι ασθενείς που ενδιαφέρονται για τη VASER® λιποαναρρόφηση πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, ώστε το σώμα τους να έχει σχηματιστεί πλήρως. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Κάθε ενήλικας που είναι υγιής σωματικά και η περίπτωση του ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη μέθοδο είναι κατάλληλος για VASER® λιποαναρρόφηση.

Μύθος:

Η VASER® Λιποαναρρόφηση είναι μόνο για γυναίκες

Πραγματικότητα: Αν και οι γυναίκες αποτελούν την πλειοψηφία, το ποσοστό των ανδρών έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω των καινοτομιών της VASER® λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη δημιουργία ενός γραμμωμένου και σμιλευμένου σώματος.

VASER Lipo
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
EΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μύθος:

Η VASER® Λιποαναρρόφηση είναι μέθοδος αδυνατίσματος

Πραγματικότητα: Πολλοί είναι οι άνδρες και οι γυναίκες που επιθυμούν να χάσουν βάρος, αλλά η VASER® λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί τη «γρήγορη διέξοδο». Η λιποαναρρόφηση λειτουργεί καλύτερα για όσους έχουν ήδη αγγίξει το 30% του βάρους που έχουν θέσει ως στόχο. Η VASER® Λιποαναρρόφηση είναι ιδανική για τους ανθρώπους που επιθυμούν να βελτιώσουν το περιγράμματα του σώματός τους και όχι να αλλάξουν το συνολικό βάρος τους.

Μύθος:

Η VASER® Λιποαναρρόφηση είναι μια οδυνηρή και χρονοβόρα διαδικασία

Πραγματικότητα: Σε αντίθεση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, όπου τα αποτελέσματα αργούν να φανούν, με τη μέθοδο VASER® Lipo έχουμε άμεσα και φυσικά αποτελέσματα μετά από μία μόνο συνεδρία. Η αποθεραπεία είναι σύντομη και υπάρχει συνεχής βελτίωση του αποτελέσματος μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία.

Μύθος:

Η λιπογλυπτική και η λιποαναρρόφηση είναι το ίδιο

Πραγματικότητα: Η διαφορά μεταξύ λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής εντοπίζεται στην τεχνική αφαίρεσης του ανεπιθύμητου λίπους και τον σχεδιασμό του περιγράμματος του σώματος. Ενώ, η λιποαναρρόφηση αφορά μόνο την απομάκρυνση του τοπικού λίπους από το σώμα, η λιπογλυπτική αφαιρεί προσεκτικά το λίπος, με σκοπό να σμιλεύσει το σώμα για να αποκαλύψει τη φυσική ομορφιά του.

Μύθος:

Πρέπει να διαλέξεις μία από τις δύο μεθόδους

Πραγματικότητα: Η αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με τη μέθοδο VASER® Lipo συνδυάζει τη λιποαναρρόφηση και τη λιπογλυπτική. Έτσι, από τη μία αφαιρεί το λίπος και από την άλλη στοχεύει με ακρίβεια και πιο αποτελεσματικά το τοπικό πάχος, βελτιώνοντας το περίγραμμα του σώματος, χωρίς ανομοιομορφίες. Ακόμα, είναι ιδανική και για ευαίσθητες περιοχές, όπως τα χέρια, ο λαιμός και το διπλοσάγονο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Αθήνα & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.